MMX B.V (Tesla non official dealership) Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Je kent de uitdrukking "de klant is koning"? Ik dacht eerlijk gezegd dat die allang verdwenen was. Tot ik bij MMX Corp kwam. Vanaf het eerste contact merk je dat klantgerichtheid hier geen... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Après contact sur Leboncoin pour mon TMY, j’accepte leur offre et deux jours après, venue de Joseph qui se déplace dans la gare la plus proche de chez vous suite à une prise de rdv par sms très... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Geweldige klantenservice. Supersnelle en uitgebreide communicatie (via WhatsApp). De mannen van MMX weten echt alles over Tesla en delen hun kennis graag. We hebben twee auto’s getest en zijn binnen é... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Maandag jl. een Tesla Model Y van november 2022 met weinig km's gekocht van MMX. Eigenaar Mo is vriendelijk, zeer correct en professioneel. Hij heeft duidelijk een passie voor het merk maar luiste... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Salon samochodowy
  2. Salon wystawowy Tesli

Napisane przez firmę

Looking for a high-quality, customized Tesla at a competitive price in Europe? Look no further than MMX CORP! As a specialized second-hand car dealership and non-official market specialist in Tesla, we pride ourselves on offering exceptional quality and some of the most competitive prices on the market. At MMX CORP, we understand that no two Tesla drivers are alike - that's why we offer fully customized Teslas tailored to your unique needs and preferences. From upgraded performance features to personalized aesthetics, our knowledgeable staff will work tirelessly to ensure that your Tesla is truly one-of-a-kind. So why wait? Visit MMX CORP today and experience the thrill of driving a high-quality, customized Tesla!

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 13

Napisz recenzję

Tesla MY Performance

Vorige week woensdag heb ik mijn MY Performance opgehaald bij MMX. Ik was 6 weken geleden verliefd geworden op een model met exact alles wat ik belangrijk vond op de Y. Daarnaast heb ik nog een hele lijst aan extra's gekocht om de auto uniek te maken. De auto had van de vorige eigenaar al custom velgen die echt prachtig zijn. Daarnaast ook het af te maken heb ik een custom front grill, pillar delete met spiegels, carbon aan de binnenzijde, achterin een scherm voor de kinderen en nog wat kleine aanpassingen laten doen. De auto is dankzij Mo gereserveerd gebleven, nog voordat de bank mij een akkoord had gegeven op de financiering. Het gaat er bij Mo om dat de klant tevreden de deur uit loopt en doet dankzij deze instelling, dingen waarbij je bij een andere dealer kan fluiten. Alles gecommuniceerd via WhatsApp en 1 bezoekje aan de zaak. Je voelt je welkom en naast Mo, zijn alle werknemers ook volledig behulpzaam en weten zij echt waar ze het over hebben. Ik kan geen negatief punt vinden bij MMX en tegelijkertijd is dat hun kracht. Als klant sta je centraal en voor de rest is alles goed, zolang de klant maar tevreden is. Of er onderhandelings mogelijkheden zijn weet ik persoonlijk niet, want vond de prijs al erg goed en heb er niet moeilijk om gedaan, net zoals Mo niet moelijk deed over het vasthouden van deze auto.

Nu heb ik er inmiddels 5 dagen en 900km mee gereden en kan vaststellen dat hij kwaliteit verkoopt. Alles klopt aan de auto en ik voeg mezelf gewoon toe aan de andere honderden 5 sterren reviews. Want het is ook niks minder dan 5 sterren. Kan niet wachten tot ze een nieuwe upgrade kunnen toevoegen aan de auto, zodat ik weer een kop koffie kan drinken bij MMX. Wat een geweldig bedrijf.

28 sierpnia 2024
Oceniono na 5 z 5

We waren op zoek naar een Tesla model 3…

We waren op zoek naar een Tesla model 3 na zoeken kwamen we bij MMX terecht, erg leuke zaak gingen kijken voor een model 3 en daarmee een testrit maken, na de testrit kregen we nog veel info en alternatieven die ook interessant waren, uit eindelijk een model 3 gekocht, bij ophalen kregen we echt mega goede uitleg en service.
Er hangt echt een chill vibe sfeer en dat bevalt erg goed, zeer vriendelijk en meedenkend.

17 sierpnia 2024

Super winkel

Hele goede service goed geholpen! Personeel heeft echt verstand van de auto’s en willen graag iets vinden wat goed bij je past. Dit is echt een bedrijf waar je als je voor een tweedehandse tesla wil kijken moet wezen!

28 sierpnia 2024

Contact sérieux

Contact sérieux, la vente c'est faite très rapidement. Très content d'avoir pu échanger avec Samy.
A la prochaine merci encore.

23 sierpnia 2024

Een goede ervaring met MMX

Een goede ervaring met MMX bij het kopen van een nieuwe tesla. Communicatie is duidelijk, afspraken worden nagekomen en de specifieke uitvoering die we wilden werd speciaal voor ons gezochte. Aanrader dus!

18 sierpnia 2024

Zeer goed bedrijf!

Vanaf het eerste moment voelden we ons welkom, kregen uitgebreide uitleg over de auto, en geen vraag was teveel. Ook het contact met Mo over de uitvoering die wij zochten verliep heel fijn. Heel erg benaderbaar via mail en app. Besloten om een model Y aan te schaffen, een week later reden we hierin weg.

Zo welkom en vriendelijk als deze medewerkers zijn heb ik nog bij geen enkele garage of dealer meegemaakt.

Ik kan iedereen aanraden hier een auto te kopen, of langs te gaan, dan zul je merken wat een top gasten dit zijn.

1 sierpnia 2024
Oceniono na 5 z 5

Friendly, great communication and knowledgeable

We booked a consultation with MMX to find a suitable car, it is great that they offer the opportunity to have a test drive with no strings attached. Ismail was super friendly and passionately explained everything there is to know about a Tesla. The next day we decided to buy the car!

20 sierpnia 2024
Oceniono na 5 z 5

Erg fijne ervaring met het kopen van…

Erg fijne ervaring met het kopen van onze Model Y. Het contact is erg goed en de kennis is zeker op orde. Ze hebben ons zelfs op Schiphol opgehaald met onze nieuwe Model Y toen wij van vakantie terugkwamen. Er zijn denk ik niet veel zaken die dit voor hun klanten doen. Ik raadt daarom iedereen die een Tesla zoekt om hier langs te gaan!

22 lipca 2024

Prachtige zwarte tesla model 3

Klein half jaar geleden een prachtige Tesla model 3 gekocht bij MMX. De service van eigenaar Mo en zijn medewerkers is zeer goed. Het contact is heel informeel. Voordeel van dit bedrijf is dat je precies kunt aangeven wat je wilt en hoeveel je kunt uitgeven. Zij adviseren, zoeken de juiste auto, checken en importeren deze. De auto's zijn in perfecte staat en hebben weinig km gereden. De auto wordt gratis verfraaid met het mmx pakket. Tevens kun je alle logo's in de kleur krijgen die je wilt en de ramen (goedkoop) laten tinten.. Mo had toevalkig witte leren stoelhoezen over en heeft deze gratis in de auto geplaatst. Onlangs per ongeluk een wieldop beschadigd en Mo heeft deze kosteloos vervangen. De auto rijdt nog steeds perfect. Zijn er erg blij mee!! Raden mmx zeker aan.

13 sierpnia 2024

Wat een top service

Wat een top service! Echt een aanrader dit bedrijf. De visie van dit bedrijf en waar ze voor staan sprak ons enorm aan. Met veel geduld hebben ze ons uitleg gegeven en namen ons mee in de mogelijkheden. Door hun eigen kenmerken aan de auto toe te voegen met veel oog voor details hebben wij onze auto gekocht bij hun. Ook het contact en service tot ophalen en ook daarna is snel en goed. Kan hier niks aan min punten over vertellen of vinden. Ga dus zeker een kijkje nemen…

1 sierpnia 2024
Oceniono na 5 z 5

Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring…

Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring bij Mmx. De service was buitengewoon snel en efficiënt, en het personeel handelde uiterst professioneel. Van begin tot eind werd ik vriendelijk en vakkundig geholpen. Absoluut een aanrader voor iedereen die op zoek is naar topkwaliteit en snelle service!

26 lipca 2024

Expérience parfaite pour reprise Tesla

Après contact sur Leboncoin pour mon TMY, j’accepte leur offre et deux jours après, venue de Joseph qui se déplace dans la gare la plus proche de chez vous suite à une prise de rdv par sms très fluide.
La transaction s’est parfaitement déroulée avec validation sans souci de l’état de la voiture (Check épaisseur peinture…), petit essai routier, virement instantané et formalités administratives.

Vous pouvez y aller les yeux fermés si vous souhaitez une vente rapide sans surprise.

25 lipca 2024

Rapide, efficace et professionnel

Après acceptation de la proposition de reprise de ma TMY, tout s’est passé très vite. Joseph s’est déplacé à notre domicile, a validé la reprise, virement effectué en un éclair. Joseph est une belle personne, très agréable et professionnelle. Je recommande, transaction au top, tout a été parfait.

11 lipca 2024

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej