Midtdata der er alt for mange forskellige banner, menuer, reklamer mm. hvis man bare skal finde nogle produkter. Fritekstsøgning tager virkelig lang tid, det virker til at der laves en direkte tekst-s... Zobacz więcej
Midtdata
Bestilte varerne mandag, Post Danmark kom forbi med dem torsdag samme uge. Undervejs fik jeg god besked om lager- og ordrer status og et track and trace nummer da pakken var sendt. En af de bestilt... Zobacz więcej
Jeg bestilte en bærbar HP hos MidtData torsdag aften. Tirsdag formiddag modtog jeg den med posten. Hallo, er det kvikservice, der vil noget. Jeg nåede imidlertid at få spærret mit Dankort, fordi jeg å... Zobacz więcej
Bestilte ION Drum Rocker trommesættet mandag aften, modtog det allerede onsdag og alt var som det skulle være. Meget imponerende! Der var fra starten af en fejlberegning af prisen for forsendelsen... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Hos midtdata.dk er vi førende indenfor salg af computer hardware og andre IT produkter til virksomheder og private. Find det du har behov for på www.midtdata.dk eller ring til os i dag på telefon 87 256 256.
Lundborgvej 13, 8800, Viborg
- 87 256 256
- salg@midtdata.dk
- www.midtdata.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
God - hurtig service og levering.
Jeg har handlet hos Midtdata en del gange. Midtdata har altid givet god service og leveret varerne hurtigt uden nogen problemer.
mvh
Søren Thomsen
Intet at komme efter
Fik ombyttet min USB-pen 2 gange efter den ikke virkede, fint reperations og selvhjælps system.
5 stjerner til Midtdata, for hurtig og sikker levering som altid.
Torben Juul
God information og hurtig levering
Nyt tastatur, der kunne bruges til Windows 7 og 64 bit
Udmærket tilfreds
*****
En bestilling afgivet kl. 8:53 - og den bestilte dims bringes til døren af PostDanmark dagen efter kl. 11:15. Deter da flot. Og Midtdata blev 'bare' valgt fordi de er billigst. Men det ser ud til at de er go'e til det med nethandel.
Hurtig levering - relevante tilbagemeldinger
Varen blev leveret som oplyst på hjemmesiden. Løbende blev fremsendt data om ordren. Eneste mangel kunne måske være et track-and-trace nummer.
Hurtigt og effektivt
Bestilte søndag aften, fik mail om at varerne var klar til afsendelse mandag formiddag og modtog pakken tirsdag formiddag.
Synology DS211+
Jeg har kun handlet med Midtdata en gang, men varen kom som aftalt.
Kan anbefale leverandøren.
MVH. Klaus
Hurtig ekspedition
- sådan da. Varen røg hurtigt ud af butikken, men så slår Post Danmark til, og det går knap så godt - må man forslå GLS?
Hurtig og smertefri levering
Efter udført bestilling en søndag og modtage produktet tirsdag morgen, kan man kun konkludere at de vare der er på lager bliver afsendt hurtigst muligt.
Indpakningen er en anden sag, nu var der tale om en computerskærm som i sig selv har støbabsorberende materiale i indpakningen, men der var blot klasket en forsendelsesseddel på kassen, derfor trækkes der altså to stjerner, at fragtpersonalet kan se hvad der bliver forsendt uden at skulle lave indbrud i indpakningen det er for dårligt.
Suk
Det er anden gang, jeg har handlet med Midtdata. Første gang gik det så galt, at jeg besluttede mig for ikke at handle der en gang til (flere år tilbage). Men tænkte så den her gang, at jeg ville prøve igen og give det en chance. Min ønskede vare var på restordre og ville første komme tilbage lige i starten af januar. Der kiggede jeg så igen, hvor den så var udskudt med samme tidsperiode. Da varen endelig kommer på lager, havde de lavet en fejl og måtte lave prisen om til over det dobbelte. Det var lidt sent at få at vide, syntes jeg + at jeg bliver tilbudt en vare i samme kategori, som jeg så nu også skal vente på, da den er på restordre... Det er vidst min sidste gang, jeg handler hos Midtdata. Håber andre har bedre oplevelser.
Midt Data har informeret mig for sent om at en vare er udgået
Den 5 dec 2010 bestilte jeg en usb/esata pen på 16 gb til 450 kr de skrev at leveringen kunne ske inden for 3-5 dage efter 5 dage skrev de så at den først kunne leveres den 10. januar og at de ville annullere ordren hvis ikke jeg svarede på deres mail inden 3 dage. det nåede jeg heldigvis men julegave blev jo så en halv måned forsinket :/ så ventede jeg toldmodigt og den 9. januar får jeg besked om at varen er udgået hvilket jeg synes er mærkeligt da den lige er kommet på markedet her for nylig og det er meget ny teknologi?? og det var også kun 16 gb modellen som var udgået 8 og 32 modellerne var fortsat tilgængelige. mystisk. jeg ved ikke hvor længe midt data har vidst at varen var "udgået" men en dag inden levering?? mon ikke at de har vidst det lidt før og så kunne de jo have informeret mig så jeg kunne få givet min gave .. midt data verdens dårligste service..
Fik varen meget billigere end man kunne få den andre steder og havde den dagen efter.
Hurtig leverance
Jeg bestilte mit sleeve en torsdag aften og modtog varen om lørdagen, selvom varen ikke var på deres lager.
Raketfart
Varene bliver leveret hurtige end stærkt(superfirma)vender helt sikkert tilbage
Super service endnu en gang
Varer til konkurrencedygtig pris, til tiden som lovet. Ikke sidste gang jeg handler der.
Christian
godt
Varen og prisen var perfekt, men da jeg snakkede med dem sagde de at varen ville være hjemme mellem jul og nytår, de fik den desværre ikke hjem får en uge sener
Skriv en titel der passer til 5 stjerner
Skriv hvad du har købt og hvorfor du synes at oplevelsen var fremragende. Husk at skrive virksomhedens navn i din anmeldelse.
Fx min DVD kom dagen efter jeg bestilte! Deres kundeservice var meget hjælpsom og jeg fik alle de informationer jeg havde brug for. Kan kun anbefale virksomheden til andre. Super service og hurtig levering.
problemfri handel, lige efter bogen
Hurtig levering, rimelige priser.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.