Midtdata

Oceniono na 4 z 5

Midtdata der er alt for mange forskellige banner, menuer, reklamer mm. hvis man bare skal finde nogle produkter. Fritekstsøgning tager virkelig lang tid, det virker til at der laves en direkte tekst-s... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Bestilte varerne mandag, Post Danmark kom forbi med dem torsdag samme uge. Undervejs fik jeg god besked om lager- og ordrer status og et track and trace nummer da pakken var sendt. En af de bestilt... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg bestilte en bærbar HP hos MidtData torsdag aften. Tirsdag formiddag modtog jeg den med posten. Hallo, er det kvikservice, der vil noget. Jeg nåede imidlertid at få spærret mit Dankort, fordi jeg å... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Bestilte ION Drum Rocker trommesættet mandag aften, modtog det allerede onsdag og alt var som det skulle være. Meget imponerende! Der var fra starten af en fejlberegning af prisen for forsendelsen... Zobacz więcej

1. Sklep komputerowy
  2. Sklep z telefonami komórkowymi
  3. Sklep z komputerami i akcesoriami
  4. Sklep Hi-fi
  5. Sklep TV

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Hos midtdata.dk er vi førende indenfor salg af computer hardware og andre IT produkter til virksomheder og private. Find det du har behov for på www.midtdata.dk eller ring til os i dag på telefon 87 256 256.

Inni użytkownicy przeglądali również

Oceniono na 5 z 5

Endnu bedre end forventet!

Jeg bestilte et netkort der stod til at komme på lager efter 2-4 dage, og dagen efter fik jeg at vide at pakken var afsendt. Nu har jeg modtaget det jeg bestilte og det virker præcis som det skal.

6 stycznia 2011
Oceniono na 4 z 5

Den rigtig vare blev leveret til tiden...

Jeg fik den vare jeg havde bestilt og jeg fik den dagen efter - intet at klage over der.

Det eneste jeg kan klage lidt over, er søgemaskinen på deres hjemmeside: Jeg ville godt have købt et eksternt DVD-drev som tilbehør, så jeg søgte på "DVD USB". Det var den ikke glad for - den skrev bare "Henter data" i en uendelighed og frøs hjemmesiden... Jeg måtte faktisk loade siden igen og så var min indkøbskurv tom. Så gik de glip af det salg... :)

5 stycznia 2011
Oceniono na 2 z 5

Udgået for vare - Og for sen tilbagemelding

Jeg bestilte hos Midt-Data d. 27 december en vare hvor leveringstiden var 4-14 dage.

Først d. 3. januar efter jeg havde rykket dem for hvornår de regnede med at få varen hjem, fik jeg af vide at varen var udgået og de kunne ikke tilbyde en lignende.

Jeg finder det som en rimelig dårlige service oplevelse da de trods alt havde en hel arbejdsuge mellem jul og nytår, til at finde ud af om de kunne få varen hjem.

Jeg kan i hvert fald ikke anbefale Midt-Data hvis i skal købe varer som ikke er på lager hos dem.

4 stycznia 2011

Simpelthen fantastisk!

Jeg har købt en bærbar pc.
Jeg vil gerne rose for al service med hensyn til email med informationer om hvornår varen bliver leveret. Hvornår den bliver sendt o. s v
Kun ros til jer.
Dejlig hurtig levering.
Tak for det.

3 stycznia 2011

Smertefrit forløb

Produkt: To sleves til Note-books.

Første gang der handles med Midtdata.

Der var lidt forsinkelse, men der blev løbende orienteret med status. Meget fint. levering foregik perfekt.

31 grudnia 2010
Oceniono na 5 z 5

Købte et SteelSeries Siberia Full-size Headphone som julegave, men det var desværre ikke det rigtige, så modtageren sendte det retur. Midt-Data kommunikerede straks med mig, da de modtog headsættet retur, og dagen efter havde jeg pengene på min konto - det kan simpelthen ikke gøres hurtigere. STOR ros til Midt-Data!

31 grudnia 2010

*****

***** Nemt at bestille varer fra hjemmesiden. Hurtigt svar ved afsendelse af varen. Hurtig levering. Rigtig god handelsoplevelse.

Frode Gimm-

22 grudnia 2010

god

Jeg har købt Publisher 2010. Det var nemt billigt og hurtigt så det var en rigtig god handel.

22 grudnia 2010

Super-leverance

Alt har spillet og har levet fuldt ud op til forventninger. God og nem hjemmeside. Bestilte meget prisbilligt Guitar-Hero i weekenden. Fik SMS og mail som lovet at ordre henholdsvis modtaget, afsendt og nu også modtaget. Midt i juletravlhed osv er varen dukket op på knap to arbejdsdage.

Hurtig ekspedition

Super hurtig ekspedition, fik varen dagen efter det var bestilt. Grunden til de ikke får 5 stjerner er pga deres indpakning. Varen blev lige tapet i ender, og en pakkelabel klistret på. Det var jeg ikke helt tilfreds med, da alle kunne se hvad det var og det ville kunne friste svage sjæle. Derudover var det til en gave, så det var ikke helt optimalt varen ikke havde været beskyttet under fragt og så derfor ikke præsentabel ud.

Effektivt og godt!

Har købt hovedtelefoner til en julegave, og de ankom som beskrevet 3 dage senere - Perfekt :) Kan kun anbefales!!!

Oceniono na 1 z 5

Har en rma sag hos dem.

Jeg sendte et 13 dage gammel MSI 480 kort til rma da den blev 20 - 30 grader varmer fra ene dag til den anden.
Men så skriver de nu har de fået varen hjem igen og den ikke fejler noget, Men som jeg skrev og sage face 2 face til dem i butikken var den på 44 grader idle da jeg fik kortet og de næste par dage indtil den blev over 66 grader idle og næsten 100 grader i gaming, men de siger den ikek bliver mere end 87 grader ved stress test og 55 grader ved idle, og nu skal jeg betale 200 kr før jeg modtager mit kort fra dem det er fandme dårlig service og virklig dårlig holdninger de har, De siger jo faktisk jeg lyder for dem. SÅ HANDEL ALDRIG MED DEM kan jeg kun andbefale.
Sådan nogel svindler og hvad fanden bilder de dem ind at kalde mig en løgner sender sku da ikke et 13 dage kort ind til dem for at få en regning på 200 kr og et spark. Fandme nej,

17 grudnia 2010
Logo Midtdata

Odpowiedź od Midtdata

Kære Claus

Du glemmer lige at fortælle at du selv stod sammen med ekspedienten da strømtesten blev lavet på din bærbar, og hvis batteriet manglede da bærbaren blev lagt i tasken havde du selv samme mulighed for at opdage dette som ekspedienten. Midt-Data har desværre ikke efterfølgende fundet det manglende batteri. Derfor har vi ikke mulighed for at fremtrylle det.

Midt-data

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej