Banner for Meubelplaats

Meubelplaats Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 3 z 5

Dressoir Zand besteld via Bol.com, de getoonde levertijd (1 werk dag) werd niet gehaald, ook de dag daarna niet, uiteindelijk na diverse mails een week later geleverd. Kwaliteit dressoir zeer matig, a... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ik heb onlangs een prachtige metalen wijnkast gekocht bij Meubelplaats en ben echt ontzettend tevreden! 🥰 Niet alleen kreeg ik een hele leuke korting, maar ook de service was top. De levering liep... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

We wilden graag een eiken blad passend maken bij onze acia meubels, welk qua houtkleur erg uit elkaar liggen. Ze hebben alle moeitje gedaan om de kleur goed te krijgen, zeer naar tevredenheid ! Ook... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

In eerste instantie een slechte review over een geleverde salontafel. Tafel werd geleverd met verkeerde schroeven en poten waren ongelijk, kortom fabrieksfouten! Op mijn retourmelding kwam maar geen... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep meblowy

O Meubelplaats

Napisane przez firmę

Meubelplaats.nl is de specialist op het gebied van trendy wonen. Elke dag houden wij de woontrends in de gaten, zodat ons assortiment blijft voldoen aan de woonwensen van de toekomst. Dit etaleren wij op onze webshop en in onze fysieke woonwinkel.

Ook bijzonder is ons ruim tafelassortiment, dat bestaat uit (oud)eiken-, teak- en mangohout. Hierbij bieden we u de mogelijkheid om uw tafel te personaliseren. U kiest dan zelf uw afmeting, onderstel en behandeling, dat vervolgens door onze meubelmaker wordt gerealiseerd.

Door onze grote voorraad, hanteren wij snelle levertijden, waardoor u geen weken hoeft te wachten op uw nieuwe aanwinst.

Daarnaast staat klanttevredenheid bij ons hoog in het vaandel. Wanneer u een vraag of opmerking heeft, kunt u altijd terecht bij onze klantenservice. Wij zullen u dan verder helpen, totdat u tevreden bent.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 115

Napisz recenzję

Telefonisch goed geholpen

Mijn vragen werden telefonisch goed beantwoord. Kreeg zelfs nog 5% korting als ik het via de Meubelplaats zelf zou bestellen. Dat ook gedaan. Het meubeltje werd netjes bezorgd. Zeer tevreden

6 lutego 2026

Odpowiedź od Meubelplaats

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u telefonisch goed bent geholpen en vervolgens met vertrouwen via onze website heeft besteld. Ook prettig dat de bezorging netjes is verlopen en alles naar wens is.

We wensen u veel plezier met uw nieuwe kast!

Oceniono na 4 z 5

Super snel geregeld goede service …

Super snel geregeld goede service goed bedrijf

4 lutego 2026

Odpowiedź od Meubelplaats

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat alles snel geregeld is en dat u onze service als goed heeft ervaren.

We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen helpen.

Oceniono na 5 z 5

Geen reactie op mail levertijd

Heb inmiddels contact gehad met Meubelplaats en het probleem is netjes en snel opgelost.

9 lutego 2026

Odpowiedź od Meubelplaats

Dank je wel voor je review en fijn dat we het samen snel en netjes hebben kunnen oplossen. We waarderen je terugkoppeling en staan uiteraard graag voor je klaar als we in de toekomst nog iets voor je kunnen betekenen.

Oceniono na 4 z 5

Dressoir besteld.
Was snel geleverd.
Het enige min puntje was dat de bezorgservice werd gedaan door een vrouw alleen op een bestelbusje zonder laadklep en de kast erg zwaar was voor iemand alleen.

30 stycznia 2026

Odpowiedź od Meubelplaats

Dank je wel voor je review en fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering van het dressoir. Dank ook voor je eerlijke feedback over de bezorging. We nemen dit signaal serieus en zullen het bespreken met onze externe vervoerder, zodat we de service waar mogelijk verder kunnen verbeteren. Nogmaals bedankt voor het delen van je ervaring.

Wow wat zijn wij blij !

Wow wat zijn wij blij dat we bij Meubelplein onze tafel en stoelen hebben gekocht. Het zit heerlijk

4 stycznia 2026

Odpowiedź od Meubelplaats

Dank u wel voor uw positieve review! Wat mooi om te horen dat de tafel en stoelen zo goed bevallen. We wensen u er veel woonplezier mee en hopen u in de toekomst weer terug te zien.

Prachtig tv meubel

Prachtig tv meubel. Netjes op tijd bezorgd en goed verpakt. Heel blij mee en zou hier zo weer bestellen.

23 stycznia 2026

Odpowiedź od Meubelplaats

Wat fijn om te lezen, dank u wel voor deze mooie review! 😊
We zijn blij dat het tv-meubel naar wens is en dat de levering en verpakking goed zijn bevallen. Veel plezier ermee gewenst en graag tot een volgende bestelling!

Oceniono na 3 z 5

Beschadigde tafel en loze beloftes

Wij hebben midden december een beschadigd tafelblad geleverd gekregen.
Gelijk contact opgenomen, wij zouden een nieuw blad geleverd krijgen.

Dit is tot op heden nog steeds niet gebeurd.
Meerdere keren gemaild, 2x langs geweest in de winkel en meerdere malen gebeld. Helaas met alleen maar loze beloftes.
Nu 7 weken later nog geen oplossing, geen geld terug en geen nieuw tafelblad.
Ongelofelijk slechte communicatie en beloftes die ze niet nakomen.
Nu krijgen we nergens meer reactie op.

Gelukkig is er na deze review snel contact met ons opgenomen door een nieuwe medewerker. Hij heeft ons uiteindelijk super goed geholpen en zijn we er samen uitgekomen.

28 stycznia 2026

Odpowiedź od Meubelplaats

Dank voor uw review. Vervelend om te horen dat u deze ervaring heeft gehad en onze excuses voor het ongemak. Inmiddels hebben wij contact met u gehad en is de klacht bij ons in behandeling. We doen ons best om dit zo snel mogelijk en naar tevredenheid voor u op te lossen.

Lorenzo Team Meubelplaats

Oceniono na 5 z 5

Je weet precies waar je aan toe bent…

Je weet precies waar je aan toe bent met de meubels verzenden
Ze zijn ook heel goed verpakt, zonder beschadigingen
En de chauffeur is heel aardig
Rondom heel goed

21 stycznia 2026

Odpowiedź od Meubelplaats

Dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat de eettafel goed verpakt is geleverd en dat alles naar wens is verlopen. Ook leuk dat u de chauffeur zo positief benoemt. Veel plezier met uw nieuwe tafel!

Lorenzo Team Meubelplaats

Oceniono na 5 z 5

In eerste instantie een slechte review…

Op mijn retourmelding kwam maar geen reactie en de beloofde terugbel telefoontjes bleven uit. Tot vandaag! Ik werd door een uiterst vriendelijke meneer terug gebeld met vele malen excuses en uitleg hoe dit zo mis is gegaan. De salontafel wordt deze week opgehaald en er werd mij een korting aangeboden bij een nieuwe bestelling. Klantvriendelijkheid bestaat toch echt nog!

27 stycznia 2026

Odpowiedź od Meubelplaats

Dank u wel voor het delen van deze review. Wat fijn om te lezen dat het probleem uiteindelijk naar tevredenheid is opgelost en dat u het contact als prettig heeft ervaren. Onze excuses voor het eerdere ongemak en het uitblijven van de reactie. Het compliment over het vriendelijke telefoongesprek en de geboden oplossing geef ik uiteraard met plezier door aan mijn collega. Bedankt voor uw vertrouwen!

Oceniono na 1 z 5

Het meubelstuk werd beschadigd…

Het meubelstuk werd beschadigd afgeleverd. Overeengekomen dat zij een bedrag (vergoeding) zouden terugbetalen. Hierna nooit meer wat gehoord, ondanks herhaaldelijke verzoeken. Pas nadat ik een claim had ingediend bij mijn creditmaatschappij betaalde zij zonder enige berichtgeving het bedrag terug. Advies zorg bij dit bedrijf dat je betaling verzekerd is en betaal nooit via overmaken of online (bank)betaling.

14 listopada 2025

Odpowiedź od Meubelplaats

Dank u wel voor uw review. Graag geven wij hier een toelichting.

Na levering heeft u gemeld dat er sprake was van transportschade. In overleg is hiervoor een compensatie van €60 afgesproken. Door een administratieve vertraging is deze terugbetaling niet direct verwerkt, maar is het bedrag op 18-11-2025 correct aan u uitbetaald.

De chargeback is na deze terugbetaling door u ingediend. Op dat moment was de compensatie dus al voldaan. Zodra een claim via de creditcardmaatschappij wordt ingediend, verloopt de verdere afhandeling en communicatie uitsluitend via deze partij. Wij leveren in dat geval alle benodigde informatie aan bij de creditcardmaatschappij en communiceren niet meer rechtstreeks over de terugbetaling.

Inmiddels beschikt u zowel over het meubelstuk als over het terugbetaalde bedrag. Wij hebben dit ook onderbouwd met de bij ons bekende correspondentie.

Wij vinden het belangrijk dit voor andere klanten te verduidelijken en het volledige verloop correct weer te geven. Mocht u desondanks nog vragen hebben, dan kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Bad.

I have ordered a table through Bol which when it came I realized that a metal holder had been separated from the glass because of cheap glue. I have notified them but no response yet. So now I don’t have a table. I will be writing a negative review until they reply to my request. Order number A000DEULJ1

16 stycznia 2026

Odpowiedź od Meubelplaats

Thank you for your review. Our apologies for the inconvenience you experienced.

We have since been in contact with you regarding your order and have already received your response. A suitable solution has been offered, and we expect a positive outcome shortly.

If there are any remaining questions, please feel free to reach out. We are happy to assist further.

Kind regards,

Gewoon goed

13 stycznia 2026

Odpowiedź od Meubelplaats

Dankjewel voor je positieve review!

Oceniono na 1 z 5

Heb bestelling gedaan en levering ging…

Heb bestelling gedaan en levering ging 2 a 3 dagen duren na 3 weken wachten had mijn bestelling niet ontvangen probeer te bellen niet geholpen heb verschillende keer proberen email stuurd kreeg antwoord als u levering is nog niet in geplant. Ga nooit meer iets bestellen van die firma.

20 stycznia 2026

Odpowiedź od Meubelplaats

Dank u wel voor het delen van uw ervaring. Wat vervelend dat de levering langer heeft geduurd dan verwacht, onze excuses daarvoor.

Volgens onze gegevens zou het pakket vóór het plaatsen van uw review al geleverd moeten zijn. Helaas hebben wij u niet telefonisch kunnen bereiken, omdat er geen telefoonnummer bij de bestelling is opgegeven.

We willen dit graag samen met u oplossen. Wilt u zo vriendelijk zijn om contact met ons op te nemen via service@meubelplaats.nl
? Dan kijken wij direct met u mee naar de status van uw bestelling en zorgen we voor een passende oplossing.

Alvast bedankt voor uw reactie, we helpen u graag verder.

Oceniono na 5 z 5

Bestellen ging vlot en levering volgens…

Bestellen ging vlot en levering volgens afspraak en je wordt netjes op de hoogte gehouden!

5 stycznia 2026

Odpowiedź od Meubelplaats

Dankjewel voor je leuke review! Fijn om te horen dat alles vlot verliep en de levering netjes volgens afspraak was 😊

Oceniono na 1 z 5

Ik wacht nog steeds op de omruiling van…

Ik wacht nog steeds op de omruiling van mijn beschadigde tafel.
Ze sturen wel een mail maar al 8 weken wacht ik op de omruiling, geen aanrader voor mij.

18 listopada 2025

Odpowiedź od Meubelplaats

Het spijt ons te horen dat dit zo lang heeft moeten duren en dat je hier een negatieve ervaring aan overhoudt. Dat is uiteraard niet de bedoeling.
We hebben in de afgelopen periode meerdere pogingen gedaan om een omruilafspraak in te plannen. Helaas is dit vanuit onze kant niet gelukt, mede door de grotere afstand, wat het plannen complexer maakte. Dat neemt niet weg dat de wachttijd voor jou te lang is geweest en daarvoor bieden wij onze excuses aan.
Inmiddels heeft onze serviceafdeling opnieuw contact opgenomen om de omruiling alsnog zo snel mogelijk te realiseren. We doen ons best om dit nu spoedig en zorgvuldig met je af te ronden.

Oceniono na 1 z 5

Vandaag besteld.. niets in huis

Via bol.com een tafel besteld die werd aangeboden door Meubelplaats.nl
Bol.com gaf aan voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis, maar volgende dag geen tafel. Helemaal geen bericht gehad van ze. 3 dagen later heb ik zelf maar gebeld met een medewerker van Meubelplaats. Deze gaf aan dat ivm de feestdagen hij vervoerder niet reed. Die maandag zou het verstuurd worden. Die maandag werd hij verstuurd. En vervolgens ligt het pakket al meer dan een week op het depot van de vervoerder. Inmiddels al 2x contact gezocht met bol.com (deze doet niets) en meubelplaats. Meubelplaats zegt, vanwege weer weersomstandigheden zit er vertraging op. Maar alle vervoerders rijden gewoon.. bestel je bij postnl.. komt het de dag erop gewoon binnen.. zelf tijdens het sneeuwen. En daarnaast.. als iets langer duurt, misschien mailen? Klant op de hoogte houden? Nu de vervoerder gebeld en die zegt, nog een paar dagen dan gaat de tafel retour of naar een afhaalpunt.
Dit is gewoon echt belachelijk! Pure misleiding wat ze aangeven bij bol.com, vandaag bestellen morgen in huis.
Vandaag bestellen en gewoon niets in huis!

30 grudnia 2025

Odpowiedź od Meubelplaats

Dank u wel voor het delen van uw ervaring. Wat vervelend om te lezen dat de levering van uw tafel zo is verlopen en dat u zich onvoldoende geïnformeerd voelde. Onze excuses daarvoor.

In deze periode heeft de vervoerder die grotere pakketten verzorgt – anders dan PostNL – vanwege de veiligheid van hun medewerkers vrijwel de gehele week niet gereden. Dagelijks werd er opnieuw beoordeeld of transport mogelijk was. Dit heeft helaas geleid tot een onvoorziene vertraging, waar wij zelf ook beperkt invloed op hadden. Dat neemt niet weg dat wij u hier beter en proactiever over hadden moeten informeren.

Wij begrijpen uw frustratie, zeker omdat de leverbelofte via bol.com anders doet vermoeden. Die indicatie is gebaseerd op reguliere omstandigheden en houdt helaas geen rekening met uitzonderlijke situaties zoals deze. We nemen uw feedback dan ook serieus en gebruiken dit om onze communicatie richting klanten te verbeteren, met name wanneer er sprake is van vertraging.

We vinden het oprecht jammer dat dit uw ervaring met Meubelplaats negatief heeft beïnvloed en hopen dat de tafel alsnog snel en goed bij u wordt afgeleverd. Mocht u nog vragen hebben of willen dat wij met u meekijken naar een passende oplossing, neem dan alstublieft contact op via service@meubelplaats.nl dan staan wij uiteraard voor u klaar.

Oceniono na 5 z 5

Netjes en correct geleverd volgens…

Netjes en correct geleverd volgens afspraak

31 grudnia 2025

Odpowiedź od Meubelplaats

Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat de levering netjes en volgens afspraak is verlopen. We wensen u veel plezier met uw aankoop.

Lorenzo van Meubelplaats

Prima👍

Helder, komt afspraken na, mooi product goede prijs
👍

31 grudnia 2025

Odpowiedź od Meubelplaats

Dank u wel voor uw review! Fijn dat u zo tevreden bent.

Lorenzo van Meubelplaats

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej