Dressoir Zand besteld via Bol.com, de getoonde levertijd (1 werk dag) werd niet gehaald, ook de dag daarna niet, uiteindelijk na diverse mails een week later geleverd. Kwaliteit dressoir zeer matig, a... Zobacz więcej

Reakcja na opinię
Ik heb onlangs een prachtige metalen wijnkast gekocht bij Meubelplaats en ben echt ontzettend tevreden! 🥰 Niet alleen kreeg ik een hele leuke korting, maar ook de service was top. De levering liep... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
We wilden graag een eiken blad passend maken bij onze acia meubels, welk qua houtkleur erg uit elkaar liggen. Ze hebben alle moeitje gedaan om de kleur goed te krijgen, zeer naar tevredenheid ! Ook... Zobacz więcej
In eerste instantie een slechte review over een geleverde salontafel. Tafel werd geleverd met verkeerde schroeven en poten waren ongelijk, kortom fabrieksfouten! Op mijn retourmelding kwam maar geen... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Meubelplaats.nl is de specialist op het gebied van trendy wonen. Elke dag houden wij de woontrends in de gaten, zodat ons assortiment blijft voldoen aan de woonwensen van de toekomst. Dit etaleren wij op onze webshop en in onze fysieke woonwinkel.
Ook bijzonder is ons ruim tafelassortiment, dat bestaat uit (oud)eiken-, teak- en mangohout. Hierbij bieden we u de mogelijkheid om uw tafel te personaliseren. U kiest dan zelf uw afmeting, onderstel en behandeling, dat vervolgens door onze meubelmaker wordt gerealiseerd.
Door onze grote voorraad, hanteren wij snelle levertijden, waardoor u geen weken hoeft te wachten op uw nieuwe aanwinst.
Daarnaast staat klanttevredenheid bij ons hoog in het vaandel. Wanneer u een vraag of opmerking heeft, kunt u altijd terecht bij onze klantenservice. Wij zullen u dan verder helpen, totdat u tevreden bent.
Ceintuurbaan 209, 7413 DE , Deventer, Holandia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Mijn vragen werden telefonisch goed beantwoord. Kreeg zelfs nog 5% korting als ik het via de Meubelplaats zelf zou bestellen. Dat ook gedaan. Het meubeltje werd netjes bezorgd. Zeer tevreden

Odpowiedź od Meubelplaats
Heb inmiddels contact gehad met Meubelplaats en het probleem is netjes en snel opgelost.

Dressoir besteld.
Was snel geleverd.
Het enige min puntje was dat de bezorgservice werd gedaan door een vrouw alleen op een bestelbusje zonder laadklep en de kast erg zwaar was voor iemand alleen.

Odpowiedź od Meubelplaats
Wow wat zijn wij blij dat we bij Meubelplein onze tafel en stoelen hebben gekocht. Het zit heerlijk

Odpowiedź od Meubelplaats
Prachtig tv meubel. Netjes op tijd bezorgd en goed verpakt. Heel blij mee en zou hier zo weer bestellen.

Odpowiedź od Meubelplaats
Wij hebben midden december een beschadigd tafelblad geleverd gekregen.
Gelijk contact opgenomen, wij zouden een nieuw blad geleverd krijgen.
Dit is tot op heden nog steeds niet gebeurd.
Meerdere keren gemaild, 2x langs geweest in de winkel en meerdere malen gebeld. Helaas met alleen maar loze beloftes.
Nu 7 weken later nog geen oplossing, geen geld terug en geen nieuw tafelblad.
Ongelofelijk slechte communicatie en beloftes die ze niet nakomen.
Nu krijgen we nergens meer reactie op.
Gelukkig is er na deze review snel contact met ons opgenomen door een nieuwe medewerker. Hij heeft ons uiteindelijk super goed geholpen en zijn we er samen uitgekomen.

Odpowiedź od Meubelplaats
Je weet precies waar je aan toe bent met de meubels verzenden
Ze zijn ook heel goed verpakt, zonder beschadigingen
En de chauffeur is heel aardig
Rondom heel goed

Odpowiedź od Meubelplaats
Op mijn retourmelding kwam maar geen reactie en de beloofde terugbel telefoontjes bleven uit. Tot vandaag! Ik werd door een uiterst vriendelijke meneer terug gebeld met vele malen excuses en uitleg hoe dit zo mis is gegaan. De salontafel wordt deze week opgehaald en er werd mij een korting aangeboden bij een nieuwe bestelling. Klantvriendelijkheid bestaat toch echt nog!

Odpowiedź od Meubelplaats
Salontafels binnen 4 dagen geleverd. Alles goed verlopen, bezorger heeft het pakket naar de 1e verdieping gebracht.
Heel blij met de salontafels.

Odpowiedź od Meubelplaats
Bedankt voor de snelle levering en het goede product. Zeer vriendelijk personeel.

Odpowiedź od Meubelplaats
Het meubelstuk werd beschadigd afgeleverd. Overeengekomen dat zij een bedrag (vergoeding) zouden terugbetalen. Hierna nooit meer wat gehoord, ondanks herhaaldelijke verzoeken. Pas nadat ik een claim had ingediend bij mijn creditmaatschappij betaalde zij zonder enige berichtgeving het bedrag terug. Advies zorg bij dit bedrijf dat je betaling verzekerd is en betaal nooit via overmaken of online (bank)betaling.

Odpowiedź od Meubelplaats
I have ordered a table through Bol which when it came I realized that a metal holder had been separated from the glass because of cheap glue. I have notified them but no response yet. So now I don’t have a table. I will be writing a negative review until they reply to my request. Order number A000DEULJ1

Odpowiedź od Meubelplaats
Heb bestelling gedaan en levering ging 2 a 3 dagen duren na 3 weken wachten had mijn bestelling niet ontvangen probeer te bellen niet geholpen heb verschillende keer proberen email stuurd kreeg antwoord als u levering is nog niet in geplant. Ga nooit meer iets bestellen van die firma.

Odpowiedź od Meubelplaats
Bestellen ging vlot en levering volgens afspraak en je wordt netjes op de hoogte gehouden!

Odpowiedź od Meubelplaats
Ik wacht nog steeds op de omruiling van mijn beschadigde tafel.
Ze sturen wel een mail maar al 8 weken wacht ik op de omruiling, geen aanrader voor mij.

Odpowiedź od Meubelplaats
Via bol.com een tafel besteld die werd aangeboden door Meubelplaats.nl
Bol.com gaf aan voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis, maar volgende dag geen tafel. Helemaal geen bericht gehad van ze. 3 dagen later heb ik zelf maar gebeld met een medewerker van Meubelplaats. Deze gaf aan dat ivm de feestdagen hij vervoerder niet reed. Die maandag zou het verstuurd worden. Die maandag werd hij verstuurd. En vervolgens ligt het pakket al meer dan een week op het depot van de vervoerder. Inmiddels al 2x contact gezocht met bol.com (deze doet niets) en meubelplaats. Meubelplaats zegt, vanwege weer weersomstandigheden zit er vertraging op. Maar alle vervoerders rijden gewoon.. bestel je bij postnl.. komt het de dag erop gewoon binnen.. zelf tijdens het sneeuwen. En daarnaast.. als iets langer duurt, misschien mailen? Klant op de hoogte houden? Nu de vervoerder gebeld en die zegt, nog een paar dagen dan gaat de tafel retour of naar een afhaalpunt.
Dit is gewoon echt belachelijk! Pure misleiding wat ze aangeven bij bol.com, vandaag bestellen morgen in huis.
Vandaag bestellen en gewoon niets in huis!