Ik heb onlangs een prachtige metalen wijnkast gekocht bij Meubelplaats en ben echt ontzettend tevreden! 🥰 Niet alleen kreeg ik een hele leuke korting, maar ook de service was top. De levering liep... Zobacz więcej

Reakcja na opinię
In eerste instantie een slechte review over een geleverde salontafel. Tafel werd geleverd met verkeerde schroeven en poten waren ongelijk, kortom fabrieksfouten! Op mijn retourmelding kwam maar geen... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Dressoir Zand besteld via Bol.com, de getoonde levertijd (1 werk dag) werd niet gehaald, ook de dag daarna niet, uiteindelijk na diverse mails een week later geleverd. Kwaliteit dressoir zeer matig, a... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Meubelplaats.nl is de specialist op het gebied van trendy wonen. Elke dag houden wij de woontrends in de gaten, zodat ons assortiment blijft voldoen aan de woonwensen van de toekomst. Dit etaleren wij op onze webshop en in onze fysieke woonwinkel.
Ook bijzonder is ons ruim tafelassortiment, dat bestaat uit (oud)eiken-, teak- en mangohout. Hierbij bieden we u de mogelijkheid om uw tafel te personaliseren. U kiest dan zelf uw afmeting, onderstel en behandeling, dat vervolgens door onze meubelmaker wordt gerealiseerd.
Door onze grote voorraad, hanteren wij snelle levertijden, waardoor u geen weken hoeft te wachten op uw nieuwe aanwinst.
Daarnaast staat klanttevredenheid bij ons hoog in het vaandel. Wanneer u een vraag of opmerking heeft, kunt u altijd terecht bij onze klantenservice. Wij zullen u dan verder helpen, totdat u tevreden bent.
Ceintuurbaan 209, 7413 DE , Deventer, Holandia
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Goed geregeld met aflevering en goede kwaliteit opbergkasten . Ziet er professioneel en zeer degelijk uit.

Odpowiedź od Meubelplaats
Op 1 april is onze salontafel geleverd, helaas was de top bij levering beschadigd (is van glas).
We hebben diezelfde dag nog een mail gestuurd, vervolgens zou er na ongeveer één week een nieuwe top worden opgestuurd.
We zijn inmiddels ruim 2 weken verder en we hebben nog geen top gezien, terwijl deze volgens Meubelplaats wel al opgestuurd is, zij nemen hierin geen enkele verantwoording. De track & trace staat vanaf dag 1, wat er dus op lijkt dat het artikel nog steeds niet is opgestuurd.
Bestelnummer: C0002XTK19.
De tafel zelf zijn we blij mee, vandaar de 2 sterren, echter is de service om te huilen.

Met deze levering afspraak nagekomen. Toch nog rond 22.00 uur geleverd

Salontafel besteld,
Goed verzorgd en op tijd geleverd.
Lang gezocht op internet bij Meubelplaats geslaagd.
Ben er blij mee,tafel was erg mooi.

Odpowiedź od Meubelplaats
Snelle, goede levering. Product precies zoals verwacht, fijne eettafel!

Odpowiedź od Meubelplaats
Na telefonisch overleg, zeer tevreden over de levering op korte termijn, kan mn tafel mee naar spanje!

Odpowiedź od Meubelplaats
Leuke kapstok besteld, maar deze was met flinke schade bezorgd. Na contact, duurde een paar dagen, is het perfect en volgens afspraak opgelost. Dankjewel!

Odpowiedź od Meubelplaats
Men houd je aan de lijn. Mensen heeft gemaild 7 weken geleden dat de tafel die wij hebben besteld word geleverd deze mail.over het oog gezien, men geef aan gebeld te hebben kan het niet terug zien a fijn gebeld excuses wij hebben u mail over het oog gezien wanneer kunnen wij een nieuwe lever dag verwachten houd umail in de gaten werd er gezegd ook goed nu 7 weken later en meerdere malen gebeld met een onvriendelijke antwoord ja u moet wachten op een nieuwe mail licht bij de planning anders annuleert u maar. Weer gewacht deze week inmiddels 3 x beld eeee jij wij nemen de telefoon aan voor meubelplaats en mailen hun zegt men aan de telefoon dus contact met meubelplaats is er helemaal niet.Dus denk er goed over na voor dat je een bestelling plaats je word in het niemendal gegooid!!!!!!.
Mw kaya Rotterdam

Odpowiedź od Meubelplaats
Ben heel blij met mijn eettafel en stoelen. Was super goed verpakt. Heb een paar keer gebeld en netjes te woord gestaan. Heel klantvriendelijk. De bezorging was ook super. Mijn complimenten.

Odpowiedź od Meubelplaats
De communicatie moet echt beter: nadat ik de bestelling had geplaatst, hoorde ik niks meer. Ik moest steeds zelf contact opnemen en dat verliep ook niet heel soepel. Ook aan de aangegeven levertijd op de website werd niet voldaan. Het voelt allemaal wat onbetrouwbaar door deze dingen, maar de tafel is wel geleverd.

Odpowiedź od Meubelplaats
Mooi product, snelle levering, en super communicatie

Odpowiedź od Meubelplaats
Wij hebben onze eetkamertafel van meubelplaats.nl besteld via bol.com.
Ik kan niet meer tevreden zijn dan dit. Snelle levering, vriendelijke levering, makkelijk monteerbaar en prachtig meubelstuk!

Odpowiedź od Meubelplaats
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.