Banner for Meubelplaats

Meubelplaats Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 3 z 5

Dressoir Zand besteld via Bol.com, de getoonde levertijd (1 werk dag) werd niet gehaald, ook de dag daarna niet, uiteindelijk na diverse mails een week later geleverd. Kwaliteit dressoir zeer matig, a... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ik heb onlangs een prachtige metalen wijnkast gekocht bij Meubelplaats en ben echt ontzettend tevreden! 🥰 Niet alleen kreeg ik een hele leuke korting, maar ook de service was top. De levering liep... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

We wilden graag een eiken blad passend maken bij onze acia meubels, welk qua houtkleur erg uit elkaar liggen. Ze hebben alle moeitje gedaan om de kleur goed te krijgen, zeer naar tevredenheid ! Ook... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

In eerste instantie een slechte review over een geleverde salontafel. Tafel werd geleverd met verkeerde schroeven en poten waren ongelijk, kortom fabrieksfouten! Op mijn retourmelding kwam maar geen... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep meblowy

O Meubelplaats

Napisane przez firmę

Meubelplaats.nl is de specialist op het gebied van trendy wonen. Elke dag houden wij de woontrends in de gaten, zodat ons assortiment blijft voldoen aan de woonwensen van de toekomst. Dit etaleren wij op onze webshop en in onze fysieke woonwinkel.

Ook bijzonder is ons ruim tafelassortiment, dat bestaat uit (oud)eiken-, teak- en mangohout. Hierbij bieden we u de mogelijkheid om uw tafel te personaliseren. U kiest dan zelf uw afmeting, onderstel en behandeling, dat vervolgens door onze meubelmaker wordt gerealiseerd.

Door onze grote voorraad, hanteren wij snelle levertijden, waardoor u geen weken hoeft te wachten op uw nieuwe aanwinst.

Daarnaast staat klanttevredenheid bij ons hoog in het vaandel. Wanneer u een vraag of opmerking heeft, kunt u altijd terecht bij onze klantenservice. Wij zullen u dan verder helpen, totdat u tevreden bent.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 115

Napisz recenzję

Men houd je aan de lijn

Men houd je aan de lijn. Mensen heeft gemaild 7 weken geleden dat de tafel die wij hebben besteld word geleverd deze mail.over het oog gezien, men geef aan gebeld te hebben kan het niet terug zien a fijn gebeld excuses wij hebben u mail over het oog gezien wanneer kunnen wij een nieuwe lever dag verwachten houd umail in de gaten werd er gezegd ook goed nu 7 weken later en meerdere malen gebeld met een onvriendelijke antwoord ja u moet wachten op een nieuwe mail licht bij de planning anders annuleert u maar. Weer gewacht deze week inmiddels 3 x beld eeee jij wij nemen de telefoon aan voor meubelplaats en mailen hun zegt men aan de telefoon dus contact met meubelplaats is er helemaal niet.Dus denk er goed over na voor dat je een bestelling plaats je word in het niemendal gegooid!!!!!!.
Mw kaya Rotterdam

3 kwietnia 2026

Odpowiedź od Meubelplaats

Wat vervelend om te lezen dat uw ervaring zo is verlopen, dat is uiteraard niet de bedoeling.

We willen graag toelichten dat er eerder al een bezorgpoging is gedaan, maar dat deze helaas niet is geslaagd omdat uzelf niet aanwezig was. We begrijpen dat dit voor vertraging en frustratie heeft gezorgd en dat vinden we erg jammer.

Op dit moment zijn we bezig om dit zo goed mogelijk voor u op te lossen en ervoor te zorgen dat uw bestelling alsnog correct bij u wordt geleverd. We nemen zo snel mogelijk contact met u op om dit verder af te stemmen.

Onze excuses voor het ongemak.

Oceniono na 5 z 5

Ben heel blij met mijn eettafel en…

Ben heel blij met mijn eettafel en stoelen. Was super goed verpakt. Heb een paar keer gebeld en netjes te woord gestaan. Heel klantvriendelijk. De bezorging was ook super. Mijn complimenten.

1 kwietnia 2026

Odpowiedź od Meubelplaats

Bedankt voor uw mooie woorden! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent met uw eettafel en stoelen en dat zowel het contact als de bezorging goed zijn verlopen.

Oceniono na 4 z 5

Was goed verpakt en redelijk snel…

Was goed verpakt en redelijk snel verzonden

23 marca 2026

Odpowiedź od Meubelplaats

Bedankt voor uw review en het delen van uw ervaring! Fijn om te horen dat de fauteuil goed verpakt was en snel is verzonden.

Oceniono na 3 z 5

Slechte communicatie

De communicatie moet echt beter: nadat ik de bestelling had geplaatst, hoorde ik niks meer. Ik moest steeds zelf contact opnemen en dat verliep ook niet heel soepel. Ook aan de aangegeven levertijd op de website werd niet voldaan. Het voelt allemaal wat onbetrouwbaar door deze dingen, maar de tafel is wel geleverd.

Odpowiedź od Meubelplaats

Dank u wel voor uw eerlijke feedback en het delen van uw ervaring. Vervelend om te horen dat de communicatie en levertijd niet naar verwachting zijn verlopen, dat is uiteraard niet de bedoeling. We nemen uw opmerkingen serieus en gaan hier intern mee aan de slag om onze service te verbeteren.

Fijn om te horen dat de tafel uiteindelijk toch goed is geleverd.

Mooie salontafels

Mooie salontafels, goede kwaliteit!

Odpowiedź od Meubelplaats

Dank u wel voor uw fijne review en het delen van uw ervaring! Wat goed om te horen dat u zo tevreden bent over de salontafels en de kwaliteit.

Oceniono na 5 z 5

Mooi product snelle levering super communicatie

Mooi product, snelle levering, en super communicatie

Odpowiedź od Meubelplaats

Bedankt voor uw mooie review en het delen van uw ervaring! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de salontafel set én onze service.

Zeer tevreden

Wij hebben onze eetkamertafel van meubelplaats.nl besteld via bol.com.
Ik kan niet meer tevreden zijn dan dit. Snelle levering, vriendelijke levering, makkelijk monteerbaar en prachtig meubelstuk!

25 marca 2026

Odpowiedź od Meubelplaats

Bedankt voor uw mooie review en het vertrouwen in Meubelplaats! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met uw eettafel en de levering. Geweldig dat alles naar wens is verlopen en dat de tafel een prachtig plekje in uw interieur heeft gekregen.

Mooie kast gekocht

Mooie kast gekocht. Was netjes ingepakt voor bezorging. Goede communicatie over levertijd.

27 lutego 2026

Odpowiedź od Meubelplaats

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat de kast naar wens is en dat alles rondom de levering, verpakking en communicatie goed is verlopen. Daar doen we het voor.

Veel plezier met uw nieuwe kast en graag tot ziens bij Meubelplaats!

Oceniono na 1 z 5

J’ai passé commande de chaises sur ce…

J’ai passé commande de chaises sur ce site le 15 décembre pour un montant d’environ 400 €. Le paiement a été débité immédiatement et j’ai bien reçu l’email de confirmation.
Malheureusement, plusieurs mois plus tard, je n’ai toujours rien reçu. J’ai envoyé plusieurs emails à différentes adresses pour obtenir des informations sur ma commande, mais je n’ai reçu aucune réponse.
Je suis très déçu par cette expérience. Pour l’instant, j’ai payé 400 € et je n’ai ni reçu ma commande ni obtenu de réponse du service client.

15 grudnia 2025

Odpowiedź od Meubelplaats

Merci pour votre message et toutes nos excuses pour le retard ainsi que pour le manque de communication concernant votre commande. Nous comprenons parfaitement votre déception, surtout après le paiement et sans réponse de notre part.

Le problème est désormais résolu et votre commande a été livrée. Nous espérons que tout est conforme à vos attentes et que vous êtes satisfait(e) de vos chaises.

Encore toutes nos excuses pour ce désagrément et merci pour votre patience. N’hésitez pas à nous contacter si vous avez la moindre question.

Cordialement,

Oceniono na 5 z 5

Goed geïnformeerd wanneer ze komen…

Goed geïnformeerd wanneer ze komen leveren. Nette chauffeur en zette het pakket op de gevraagde plek.

25 lutego 2026

Odpowiedź od Meubelplaats

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u goed geïnformeerd bent over de levering en dat onze chauffeur het pakket netjes op de gewenste plek heeft gezet.

Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe ladenkast!

Mooi en snelle levering

Mooi en snelle levering

23 lutego 2026

Odpowiedź od Meubelplaats

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent en dat de levering snel is verlopen.

Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe salontafel!

Wij zijn heel tevreden

Wij zijn heel tevreden

25 lutego 2026

Odpowiedź od Meubelplaats

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent.

Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe sidetable Britt!

Odpowiedź od Meubelplaats

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering.

Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe dressoir Britt!

Oceniono na 4 z 5

Professioneel en vriendelijk.

Professioneel en vriendelijk.

2 marca 2026

Odpowiedź od Meubelplaats

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u onze service als professioneel en vriendelijk heeft ervaren.

Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe eiken eettafel!

Alles klopte.

Alles klopte, de communicatie, levering en betaling achteraf.
Prima

23 lutego 2026

Odpowiedź od Meubelplaats

Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat u tevreden bent over de communicatie, levering en de mogelijkheid tot achteraf betalen.

Wij wensen u veel plezier met het nieuwe garderobemeubel!

Oceniono na 5 z 5

We hebben een goede ervaring gehad het…

We hebben een goede ervaring gehad het bestelde artikel was snel en netjes afgeleverd

13 lutego 2026

Odpowiedź od Meubelplaats

Bedankt voor uw positieve review! Goed om te horen dat de ladekast snel en netjes bij u is geleverd en dat alles naar wens is verlopen.

Wij wensen u veel plezier met de nieuwe kast!

Oceniono na 5 z 5

Super snelle levering en zeer vriendelijke service

Super snelle levering!
Top kwaliteit salontafel bij dit bedrijf gekocht.

11 lutego 2026

Odpowiedź od Meubelplaats

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat de salontafel snel is geleverd en dat u tevreden bent over onze service. Dat waarderen we enorm.

Hele goede service

Hele goede service . Dank

11 lutego 2026

Odpowiedź od Meubelplaats

Bedankt voor uw mooie review en uw online bestelling! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat u tevreden bent over onze service. We wensen u veel plezier met de eetkamerstoelen!

Oceniono na 2 z 5

Besteld via bol.com het tafelblad en…

Besteld via bol.com het tafelblad en onderstel werden de volgende dag bezorgd dat was heel snel,maar het onderstel klopte niet met de tafel en het tafelblad zag er niet hetzelfde uit als op het plaatje bij bol.com al meerdere malen contact gehad maar ik zit nog steeds te wachten tot het word opgehaald,erg jammer dat de communicatie zo slecht is,ze hebben leuke meubels,maar je kan beter naar de winkel gaan om het te bekijken, dus zodra alles is opgehaald en afgehandeld ga ik zeker naar de winkel zelf toe om een eettafel te kopen want dan kan ik het zien hoe het eruit ziet. Ik heb de bestelling voor een vriendin gedaan Jacqueline

Ordernummer C00002T7LF

30 stycznia 2026

Odpowiedź od Meubelplaats

Wat jammer om te lezen dat dit zo is verlopen. Fijn dat de levering snel was, maar het is natuurlijk vervelend dat het onderstel niet klopte en het blad anders oogde dan verwacht.

In sommige gevallen duurt het omruilen wat langer omdat het gewenste product niet direct beschikbaar is. In dit geval is de afwerking van het tafelblad licht gewijzigd. Een exemplaar met exact de oorspronkelijke afwerking, zoals u wenst, is daardoor niet direct leverbaar. Dat zorgt helaas voor extra wachttijd bij het omruilen.

De communicatie is vanuit onze kant wel opgepakt, maar we begrijpen dat het proces voor u langer duurt dan gehoopt. We nemen uw ordernummer direct mee en zorgen dat de ophaling zo spoedig mogelijk wordt ingepland en netjes wordt afgehandeld.

Hopelijk mogen we u daarna alsnog in de winkel verwelkomen om samen de juiste eettafel uit te zoeken.

Oceniono na 1 z 5

Na een slechte review kwam er eindelijk…

Na een slechte review kwam er eindelijk contact en een oplossing, althans dat dachten wij. Er kon speciaal voor ons een plank gemaakt worden en begin januari geleverd worden….het is nu bijna eind februari en nog steeds geen plank en ook geen reactie meer ontvangen op onze mails. Ik begin onderhand te denken dat ze helemaal geen planken verkopen 🥲

16 lutego 2026

Odpowiedź od Meubelplaats

Wat vervelend om dit te lezen. Dit is natuurlijk niet hoe wij met onze klanten willen omgaan.

Bij een aantal planken zijn de levertijden helaas veel langer dan verwacht. Daarom hebben we besloten deze producten tijdelijk uit de verkoop te halen. In jullie geval is er gekeken naar een maatwerkoplossing, maar ook dit traject loopt helaas vertraging op.

Dat jullie daarna geen reactie meer hebben ontvangen op jullie mails, is niet de bedoeling. Onze excuses daarvoor. Willen jullie ons nogmaals jullie ordergegevens sturen? Dan zorgen we dat er direct contact wordt opgenomen om dit netjes met jullie op te lossen.

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej