Det er under al kritik! Vi har udfordringer med både varme og ingen varmt vand. Vi har forsøgt at få kontakt til vores installatør i flere måneder, men uden respons, selvom vi var enige om, at de... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Investeret over 20000 kr. i et solcelleanlæg fra Metro - købt af VVS firmaet Stange & Marek i Christiansfeld - 1 varmtvandsbeholder -inverter - 2 solceller monteret, og med lovning på at der var strøm... Zobacz więcej
Jeg har fået installeret en Metro-Therm luft-til-vand varmepumpe til mit store hus. Den skulle erstatte et træpillefyr og jeg er meget tilfreds. Jeg sparer penge og jeg skal ikke bruge tid og energ... Zobacz więcej
Lige købt ny varmtvands beholder - Plus Therm 70 l og udskiftede den gl. på 110 l fra 2005. Den var ikke utæt - og kunne måske have kørt 5 år eller mere endnu - men den nye Metro Therm Plus skull... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
METRO THERM er et dansk firma, som er specialiseret i varme og varmt vand. Vi forhandler varmtvandsbeholdere, varmepumper, pillefyr, fjernvarme og tilbehør til varmt vand. Vores produkter kan bruges i alle typer byggeri og er kendte for at være af høj kvalitet og nemme at installere.
Rundinsvej 55, 3200, Helsinge, Dania
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca
METRO THERM .
Prøver at kaste ansvaret fra jer i tidligere oplæg. Bemærk at det er JERES ansvar som hoved leverandør at sørge for at jeres Grossister er informeret og giver den videre til entreprenøren. Det kan på ingen måder være entreprenørens ansvar at produktet og produktgarantien ikke opfylder gældende EU regler og hoved leverandør IKKE lever op til Deres ansvar.
I burde komme ind i kampen og modbevise at jeres Produk (NIBE) og Service er noget CRAP.

Odpowiedź od METRO THERM
I maj 2022 blev en gammel luft til vand varmepumpe af andet dansk fabrikat skiftet til Metro model i8 udedel og 330 indedel. Begge units kører helt lydløst og stabilt med fantastisk økonomi.
Man skal kun købe et Metro therm produkt hvis man ikke skal bruge support. Selv efter flere mails som de ikke svare på, og forsøger man at ringe vil de kun yde support til erhverv og ikke private.
Jeg køber ikke et Metro Therm produkt igen med den support.
Køb aldrig en varmepumpe hos Metro Therm. Jeg er bare så træt af Metro Therm nu. Jeg har en L/V varmepumpe fra Metro Therm i mit sommerhus. Pumpen er sikkert god nok når den virker og jeg kan ikke udtale mig om den er af bedre eller ringere kvalitet end andre pumper på markedet, men jeg er fuldt ud i stand til at udtale mig om Metro Therm's service. I mit tilfælde handler det om en garantisag. Min leverandør, Enova A+, har på baggrund af fejlkoden indgivet en reklamation til Metro Therm. Jeg ved med sikkerhed, at det er 3-vejsventilen som er gået og sådan en koster det typisk 4-5.000 kr. at skifte, hvis man selv skal få det gjort, men nu ligger sagen jo desværre hos Metro Therm, og de har absolut intet gjort nu på 3. uge selvom der bliver rykket jævnligt,... de svarer simpelthen ikke! Det er rigtig koldt i Danmark lige nu, og huset har absolut ikke godt af at stå uopvarmet, så man bliver selvfølgelig noget bekymret. Jeg ved at Metro Therm har rigtig travlt med at producere varmepumper lige nu og det er jo godt for dem og for klimaet, men hvis du som kunde skal vælge en pumpe, ville jeg nok overveje en producent med en mere seriøs tilgang til service, for ellers er du på den, hvis din varmepumpe går i stykker.

Odpowiedź od METRO THERM
Har investeret i en luft til vand Metro Air 16 samt en indedel, Metro Air 330.
Har modtaget udedelen for ca. 2 måneder siden men stadig ingen indedel.
Jeg har fået oplyst, af forhandleren, at det er fordi Metro Therm mangler en komponent og at der derfor ikke produceres nogle Metro Air 330 enheder. Og hvad gør man så? Jeg kan jo ikke rigtig bruge en udedel til noget, så lige nu er jeg ved at drukne i gas udgifter samt afbetaling, på et system som overhovedet ikke virker og hvor jeg ikke har kunnet få oplyst om det nogensinde kommer til at ske. Ved godt at det måske er forhandlerens skyld/ansvar men jeg har ikke kunnet finde en eneste oplysning angående manglende levering, ej heller på Metro Therms hjemmeside.

Odpowiedź od METRO THERM
Indtil videre har den virket efter hensigten
Sikker på det nok skal forsætte
Har fået installeret en METROAIR varmepumpe som udskiftning for en ældre men ellers effektiv VØLUND NIBE. Glædede mig selvfølgelig enormt til at igangsætte hvad der ellers virkede til at være et super produkt... men grundet bevidst indbygget fælde/mulighed for fejlforbindelse (hvorfor ellers spilde penge på at lodde en fittings på et BEVIDST blokeret rør og IKKE informere/advare om dette nogen steder) står jeg nu med en afbrændt varmepumpe. Reparation vil koste mig over 25.000 kr. Ærgerligt at den 18 år gamle VP allerede var røget på genbrugspladsen... ellers var den blevet reinstalleret.

Odpowiedź od METRO THERM
Har lige i dag d 24/2-22 fået installertet en ny Metro varmvandsbeholder 644, den gamle var fra 2005, og virkede stadig 100%, men efterhånden lidt for meget kalk, Witt og Søn fra Ullerup mont. den hurtig og præcis meget god service Erik Lund
Alt okay indtil videre, havde en gammel unit i 20 år.
Metro 200L elvandvarmer 1982 - november 2021. Holdt altså i 39 år....
Har skiftet pillefyr ud til en Metroair I16 luft til vand varmepumpe. Kører supergodt. Bestilte tilbud via metro therm's egen hjemmeside og talte med en flink dame som hjalp udvælgelsen af str på enhed osv.
Varmtvandsbeholderen har uproblematisk leveret varmt vand til en frisørsalon i 13 år.
Vi har haft den bedste oplevelse ved overgang fra oliefyr til luft til vand ..
Super effektive håndværker, knoklede på fra start til slut.
Trods de måtte skifte inde modul pga. en defekt de opdagede, da de var så godt som færdige, var der ingen konfus.
Der var pænt ryddet op over alt og alt fungerer fint.
Kæmpe TAK til de 3 imødekomne personer vi har mødt i forbindelse med valg af Varmepumpe system.
Jeg har fået skiftet mit oliefyr ud med en metroair i20 / metroair 330. Efter et meget behageligt og kompetent besøg af energi konsulenten. Fik jeg som lovet og indenfor få dage tilsendt tilbudet og en meget detaljeret energi beregning. Jeg havde set på flere anlæg og modtaget tilbud. Der var ingen tvivl om valget skulle være metrotherm efter jeg havde sammenlignet og læst det grundigt igennem. Installationen blev udført på en meget professionel måde og virkeligt pænt. Er lidt teknik nørd og en fryd for øjet at alt er snorlige og tænkt over hvordan rørererne er
monteret. Det er utroligt hvor lidt udedelen siger og design mæssigt er den pæneste på markedet. Selve driften af anlægget kører bare og utrolig nemt at justere på. Jeg kan kun anbefale firmaet til andre da jeg er meget tilfreds.
Kan varmt anbefales!
Jeg har for nylig fået en Metro Therm varmepumpe installeret (i16 udedel og en vvm500 indedel). Det fungerer upåklageligt og aldrig har der været så stille i huset som nu. Det er alle pengene værd!