Det er under al kritik! Vi har udfordringer med både varme og ingen varmt vand. Vi har forsøgt at få kontakt til vores installatør i flere måneder, men uden respons, selvom vi var enige om, at de... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Investeret over 20000 kr. i et solcelleanlæg fra Metro - købt af VVS firmaet Stange & Marek i Christiansfeld - 1 varmtvandsbeholder -inverter - 2 solceller monteret, og med lovning på at der var strøm... Zobacz więcej
Jeg har fået installeret en Metro-Therm luft-til-vand varmepumpe til mit store hus. Den skulle erstatte et træpillefyr og jeg er meget tilfreds. Jeg sparer penge og jeg skal ikke bruge tid og energ... Zobacz więcej
Lige købt ny varmtvands beholder - Plus Therm 70 l og udskiftede den gl. på 110 l fra 2005. Den var ikke utæt - og kunne måske have kørt 5 år eller mere endnu - men den nye Metro Therm Plus skull... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
METRO THERM er et dansk firma, som er specialiseret i varme og varmt vand. Vi forhandler varmtvandsbeholdere, varmepumper, pillefyr, fjernvarme og tilbehør til varmt vand. Vores produkter kan bruges i alle typer byggeri og er kendte for at være af høj kvalitet og nemme at installere.
Rundinsvej 55, 3200, Helsinge, Dania
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca
Efter VVS havde installeret den fine 98 liter vandvarmer en torsdag eftermiddag, viste den normal funktion men viste sig også at slå fra efter nogle timer uden at have opvarmet vand overhovedet. VVS var taget på ferie, så vi forsøgte at spørge METRO om råd. METRO gad ikke tale med slutbruger, ville kun tale med VVS.
Koldt vand i tre dage, så kunne vi bede grossisten spørge METRO om råd. Grossisten hjalp beredvilligt men kunne kun få vage svar fra METROs serviceafdeling. Kontrol af systemet og udskiftning af varmelegemet hjalp ikke.
Efter over en uge med udelukkende koldt vand i huset, viste det sig, at VVS havde skruet 3 faser i stikket og afblændet den 4. fase, hvilket ikke var korrekt ifølge en lille passus i anvisningen. - En fejl, som må være set adskillige gange før, og som serviceafdelingens afvisning af at tale med slutbruger efterlader disse uden varmt vand i dage eller uger. Det er ganske enkelt ringeagtning af kunden uanset at produktet faktisk er i orden.
Godt produkt, elendig og nedladende service.
Dygtig folk, både sælger og dem som satte varmepumpen op. hurtigt og godt arbejde udført ved opsættelsen af anlægget. Kan helt klart anbefalde Kærsgaard VVS og Metro Therm.

Fik beholderen skiftet med en ny magen til 20 år gl
alle studse passede

Odpowiedź od METRO THERM
Jeg fik i april 2022 installeret en 35l vandvarmer i mit sommerhus, allerede efter 2 år og 4 måneder begynder den at dryppe fra bunden. Jeg ved ikke meget om vandvarmere, men jeg forventede en levetid på ihvertfald 10 år. Jeg har været i dialog med en medarbejder fra Metro Therm som har fået tilsendt nogle billeder af drypperiet, medarbejderen vendte tilbage med et varenummer på et varmelegeme som der skal skiftes for drypperiet stopper. Jeg kan læse mig til at jeg kunne have fået et ekstra års garanti hvis jeg havde registeret produktet som installeret hos Metro Therm. Jeg er rigtig skuffet over at have købt et kvalitetsprodukt som så hurtigt har skavanker, og skuffelsen bliver ikke mindre af at læse jeg kunne have registreret den og have haft ekstra garanti, hvor skulle jeg vide det fra som slutbruger. Her kunne man måske godt have tilbudt bare en eller anden form for løsning, der kunne sikre en god kundeoplevelse.

Odpowiedź od METRO THERM
Skrækkelig og meget uprofessionel oplevelse!
Aftalt servicebesøg - hvor teknikere kommer for sent og ikke får koordinere hvem der skal udføre servicebesøg.
Dermed bliver der slet ikke fortaget noget service på anlægget - selvom dette er aftalt og der er tilmed koordineret at vores VVS ville være til sted.
Det vil MetroTherm slet ikke tage en dialog omkring at dække - og bliver i stedet fornærmet og aflyser næste servicebesøg.
Kan på det kraftigste IKKE anbefale.

Odpowiedź od METRO THERM
Den indgåede aftale blev overholdt på alle punkter.
Har måtte skifte min 6 år gamle vandvarmer, 30 l rør op.
Hvis den "kun" kan holde 6 år, kan man jo lige så godt købe en jem@fix model til en ⅓ af prisen.
Som blikkenslager har jeg monteret over 30 stk metro gennem tiderne, og varmt anbefalet dem.
Men det kommer dem til skamme, skrev til dem, og efter en rykker, blev der oprettet en "sag"
Efter en ny rykker, hvor jeg sammenligner dem med Harald nyborg, og jem@fix blev jeg ringet op af en kontormand der sagde de ville oprette en sag, herefter intet nyt.
Jeg tænker det er den sidste Metro jeg har monteret i mit liv.

Odpowiedź od METRO THERM
Jeg fik for små 9år siden et total luft vand anlæg,hvor deres oplysninger var at det skulle holde i 20 til 25 år, men nu efter de ca 9 år er uddelen stået af, og dermed en pris for en ny på over 65.000 kr. og jeg har haft service en gang om året, Så jeg syntes virkelig det ikke er rimelig, men det syntes Metro.Så det er det dyres varme jeg har haft
Metro mini 11 gennemstrømnings-vandvarmer allerede I stykker - dryppende - efter 1 år.
Kan ikke få penge retur da alt skal dokumenteres og nedtages af elinstallatør og herefter kan penge MÅSKE gives retur - vandvarmeren koster 4000k
Produktet kan ikke anbefales ej heller deres reklamationspolitik

Odpowiedź od METRO THERM
Fint produkt, god økonomi, og meget nemt at registrere og derved få et års ekstra garanti.

Odpowiedź od METRO THERM
Jeg havde en utæt beholder under garanti, hvilket jo kan ske, men som VVSeren desværre ikke i første omgang, fik udbedret, hvorfor MetroTherm gerne ville have beholderen fremsendt til inspektion hos dem, det ville dog efterlade mig uden varmt vand, hvilket var ret ubelejligt.
Jeg rakte ud til MetroTherm direkte, og de fremsendte en ny pakning til VVSeren, som nu i andet forsøg, er lykkedes med at få det tæt.
Følgeskaden med et "druknet" termostathus, og deraf en defekt kontakt, som blev opdaget efterfølgende, tog de sig også af.
Så alt i alt god service fra MetroTherm.

Odpowiedź od METRO THERM
Metro vandvarmer er måske nok en kvalitetsvandvarmer,,,,, men at tænke sig i 2024 er der ikke en tydelig temperaturviser,, det findes på langt billigere modeller…
Men ellers tilfreds.

Odpowiedź od METRO THERM
Efter 4 år med den gamle metro varmpumpe som ikke Har voldt andet en besvær .er det endelig lykkes os at få en ny pumpe -F12 og det kører Med stor hjælp fra Varme Pumpe Service Vilbjerg

Odpowiedź od METRO THERM
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.