METRO THERM Recenzje

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

Oceniono na 1 z 5

Det er under al kritik! Vi har udfordringer med både varme og ingen varmt vand. Vi har forsøgt at få kontakt til vores installatør i flere måneder, men uden respons, selvom vi var enige om, at de... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 2 z 5

Investeret over 20000 kr. i et solcelleanlæg fra Metro - købt af VVS firmaet Stange & Marek i Christiansfeld - 1 varmtvandsbeholder -inverter - 2 solceller monteret, og med lovning på at der var strøm... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg har fået installeret en Metro-Therm luft-til-vand varmepumpe til mit store hus. Den skulle erstatte et træpillefyr og jeg er meget tilfreds. Jeg sparer penge og jeg skal ikke bruge tid og energ... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Energia termalna

Napisane przez firmę

METRO THERM er et dansk firma, som er specialiseret i varme og varmt vand. Vi forhandler varmtvandsbeholdere, varmepumper, pillefyr, fjernvarme og tilbehør til varmt vand. Vores produkter kan bruges i alle typer byggeri og er kendte for at være af høj kvalitet og nemme at installere.

Średnia

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

117 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 23

Napisz recenzję

Umoderne varmesystem!

Umoderne varmesystem!
Systemet er 4 år gammelt og det er ikke lykkedes dem at lave en app til det.
Uhensigtsmæssig betjening.
Software er kun blevet opdateret én gang om 4 år 🤨
Hvis internettet forsvinder, vil varmeren ikke oprette forbindelse til Metro Therm-serveren igen!!
Anlæg skal slukkes og tændes igen.
Konklusion: Umoden kontrol med begyndervanskeligheder.

6 grudnia 2023

jeg har et i20 anlæg med MA330 indedel

jeg har et i20 anlæg med MA330 indedel, vi køre også pool på systemet og det virker i helhed rigtigt godt, vi er meget tilfredse med metro therm.
Desværre har vi fået den installeret/opstillede af et firma som ikke har en service afdeling eller ved ret meget om produktede så nu hvor vi oplever fejl og stop på anlægget er vi tvunget til at finde hjælp hos andre.

29 listopada 2023

Hej Martin,
Tak for din anmeldelse, som vi sætter stor pris på. Skulle du opleve, at du har brug for en anden VVS-installatør, som kender til METRO THERMs produkter, kan jeg anbefale dig at kigge på denne side: https://www.metrotherm.dk/om-metro-therm/find-forhandler

God dag

Ny varmvandsbeholder

Vores gamle Metro varmvandsbeholder er blevet udskiftet efter 29 års brug uden problemer.
Udskiftning perfekt udført af Møllemand VVS, Tullebølle

13 listopada 2023

Hej Mogens,
Tak for de pæne ord til særligt Møllemand VVS.
Og vi håber selvfølgelig, du bliver glad for din nye varmtvandsbeholder fra METRO THERM.

Venligst
Gitte fra marketing

🔧god kvalitet til pengene🔧

👍Præcis levering.
👂Støjsvag varmepumpe
🔧Tilslutningerne er godt placeret tæt på bagvæg

Et forbedringspunkt: trykmåleren er placeret i varmepumpen. Det er uhensigtsmæssig hvis din Vardekredsen mangler vand (forhåbenligt ikke, da der med sandsynlighed kunne skyldes en lækage). Jeg fik monteret en trykmåler eksterne anlægget.

11 września 2023

Hej Jakob,
Tak for din anmeldelse og dit forbedringspunkt giver vi videre - tak.

Oceniono na 2 z 5

I går blev installeret en ny…

I går blev installeret en ny varmtvandsbeholder. IGEN! Den tredje inden for de seneste 13 år! De to foregående lækkede direkte i midten af ​​beholderen og ikke i tilslutnings/paknings område. Den første var 6 år efter installationen, den anden var efter 7 år. Anoderne var udskiftet jevnligt. Kvalitet??

8 września 2023

Hej Romio,
Det lyder absolut ikke tilfredsstillende for vores normale kvalitet.
Jeg kan ikke se, din installatør har indgivet en reklamation til os, så vi kan undersøge sagen - det er han meget velkommen til.

3 år gammel vandvarmer total defekt - pas på vandvarmere fra Metro Therma

Vi fik skiftet en vandvarmer, der lige præcis var 3 år gammel. Den var total gennemtæret Metro Therma sagde ærgerlig ærgerlig. Vi har vovet at få en ny op, selv om vi har hørt om andre, hvor det gik galt, meget galt med produktet og resultatet var en større vandskade.. Vi håber på det bedste og vil gøre os til en vane at holde øget øje med vores sommerhus i vinterhalvåret.

2 września 2023

Hej Anne,
Det lyder absolut som en meget hurtig gennemtæring, og ikke det vi normalt oplever med vores varmtvandsbeholdere.
Der kan dog være mange årsager til gennemtæring, men det kan selvfølgelig ikke hjælpe dig nu.
Skulle du mod forventning opleve noget tilsvarende en anden gang, må jeg anbefale dig, at din installatør opretter en reklamation hos os, så vi kan undersøge beholderen.
Gitte

Hold jer fra Metro varmepumper

Vi har købt en Metro varmepumpe. Efter blot 1,5 år får en defekt ventil kompressoren til at brænde sammen. Vi har anvendt en reperatør anbefalet af Metro for at få varmepumpen til at køre igen. Efterfølgende har Metro fået de defekte dele til gennemgang - og derefter hører vi ingenting. Vi har bedt om at få delene tilbage, hvis ikke deres gennemgang faldt ud til vores side - men nu er det umuligt at komme i kontakt med dem. Selvom vi har et sagsnummer og rykker pr. mail, så modtager vi intet svar. Så pas på med at købe noget hos Metro. Når der er noget galt, så glimrer de ved deres fravær og mangel på kundeservice.

13 marca 2023

Kære Lone,

Vi er frygtelig kede af at høre, at du ikke har fået svar på dine henvendelser.

Jeg har nu snakket med vores interne supportafdeling, som nu har taget kontakt til dig via mail.

Vi håber, at I sammen kan finde en løsning på din sag.

Vi beklager endnu en gang.

God sommer,

Advarsel Køb ikke en Metro Vandvarmer

Vi købte en 30 liter Metro vandvarmer til brug i vores bryggers i 2007 den blev utæt i 2015 og blev udskiftet i 2015 med en ny 30. Den holdt til 5 Maj i år hvor den så blev udskiftet. Vi fik at vide i 2007 at man altid skulle købe en Metro vandvarmer for det var kvalitet, det vil jeg godt sætte et stort spørgsmålstegn ved, det kan ikke passe at den ikke kan holde længere. Så jeg vil ikke anbefale andre at købe en vandvarmer fra Metro Hej det var 2 vandvarmer der var gået i stykker. Jeg har foto af vandvarmeren så i kan se at den er rustet igennem

5 maja 2023

Hej igen,
Jeg antager, at din oplevelse her anden gang også er blevet behandlet som en reklamation gennem din installatør, så vi burde ikke have behov for yderligere.
METRO THERM

Vi beklager meget, din vandvarmer blev utæt efter kun 8 år. Det er absolut ikke normalen for vores kvalitetsprodukter, og jeg ved, der bliver gjort et stort arbejde i at følge op på den slags problemer.
Jeg håber, den udskiftede vandvarmer vil fungere i langt flere år, hvilket vi tilstræber.
Venligst

Oceniono na 5 z 5

Vi har været meget tilfreds med jeres…

Vi har været meget tilfreds med jeres produkt fra første dag. Vi fik vores anlæg og det blev sat op og kørte to dage efter. Montør og el mand også meget tilfredsstillende.
15/5 2023.

14 maja 2023

Kære Lars,
Det er vi meget glade for at høre, og vi håber, du vil forblive glad for din produktløsning i mange år fremover.
God dag
Gitte

Oceniono na 5 z 5

Vi havde lidt problemer med opstart og…

Vi havde lidt problemer med opstart og funktion men det blev ordnet og er fuld ud tilfreds med anlægget

24 kwietnia 2023

Hej Steen,
Tak for stjernerne, og vi er glade for at høre, du er tilfreds med din løsning.
Vh METRO THERM

dårlig oplevelse

dårlig oplevelse, når man ringer til kunde service

24 kwietnia 2023

Hej,
Det beklager vi, men vores telefonsupport er ment til VVS-installatører. Du er som privatperson meget velkommen til at benytte dig af vores FAQ og kontaktformular her: https://www.metrotherm.dk/fa-hjaelp

Oceniono na 5 z 5

Lige købt ny varmtvands beholder

Lige købt ny varmtvands beholder - Plus Therm 70 l og udskiftede den gl. på 110 l fra 2005. Den var ikke utæt - og kunne måske have kørt 5 år eller mere endnu - men den nye Metro Therm Plus skulle være meget mere effektiv og økonomisk - så det håber vi på.

vh PoulEriksMusik - Brønderslev

19 kwietnia 2023

Hej Poul,
Tillykke med din nye varmtvandsbeholder, som vi er sikre på, du bliver glad for.
Og tak for stjernerne - dem sætter vi pris på.
Gitte fra METRO THERM

Aqua 2000 kalkspalter.

Aqua 2000 kalkspalter.
Jeg har haft den i 3-4 år uden at se et resultat, derfor bleg der sat måleinstrumenter på de to ledninger, (hverken puls eller jævnstrøm)
Jeg tror at det er mere "troen" end apparatet der skal virke for at kalkspalte.
Så spar de par tusinder kroner det virker alligevel ikke.

13 kwietnia 2023
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej