MEDION.dk Recenzje

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Excellent for a SDR radio reciever, receiving VLF transmissions, due to its's low EM noise. For digital radio receivers less is more - and affordable too ;) Linux Mint Cinnamon replaced WIN xx O... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Den Kunden bitte nicht als Gegner sehen. Bitte die Abwimmelmasche in Zukunft lassen, wenn ein berechtigter Mangelfall vorliegt. Leider werden auch Einschreiben mit Rückschein, gestellte Fristen;... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Mein Medion TV versagtenach 11 MNonaten plötzlich den Dienst: liess sich nicht mehr einschalten.bAlso Anruf beim Kundendienst, hatte sofort einen Mitarbeiter am Appsarat. Erwar freundlich und versucht... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Hurtigt, god levering - men desværre manglede de korrekte skruer til tv-ophænget, stod det passede til str 26-55", fulgte m5 og opefter skruer med, men mit nye tv som kom sammen med ophænget et 27" sk... Zobacz więcej

Średnia

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

1 tys. recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Inni użytkownicy przeglądali również

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 1

Napisz recenzję

The worst service ever

I sent my Lenovo Yoga 700 14 inch laptop with a cooling problem - the fan was working non-stop. According to the document they have changed the fans and it was supposed to be OK (ref. nr 0399831712). Then just a couple of hours after I got it the new fan produced some noises, like it was hitting something. I called Lenovo DK (they are excellent) and the laptop went again in the workshop (after 2 days of usage, no more than 3-4 hours). Today I got it after it's second visit in Medion (ref.nr. 0399861755) and according to the document the fan was changed again and guess what - nothing changed. The same noise, but this time as bonus I got several scratches from a screwdriver and some other tools, which is unacceptable and I will call Lenovo tomorrow and discuss it with them. I really want to hear the answer of Medion.

18 lipca 2016
Oceniono na 1 z 5

inkompetentværksted og service er helt i bunden

inkompetent værksted og service er helt i bunden, værksted reparere men de ødelægger meget mere fuldstændigt inkompetent, hermed en advarsel lade nu være med at købe Medion du ender med dårlig produkt som er intet værd, og med deres dårlig inkompetent service medarbejder som de lyver så det basker, og udover det de holder overhoved ikke hvad de lover de er fuld af løjen.
SÅ LADE NU VÆRE MED AT KØBE MEDION DU KOMMER TIL AT FORTRUDT DET

3 lipca 2016

køb ikke deres produkter

jeg har været kunde siden di started med salg i Aldi og haft ca 10 medion pc

den sidste jeg købte er af sted for 3 gang og di snarker og snarker
og intet sker man får en sluder for en sladder
så for mit vedkommen aldrig mere medion
servisen kan ikke blive dårligere di prøver at køre en træt så man opgiver

jeg har afskrevet min pc og mine penge

di fuldstændige ligeglade med deres kunder

så hold jer langt væk fra deres dårlige pc og værksted

køb alt andet end deres skidt
en meget utilfreds for hænd værende kunde

har lige fået at vide at den komme tilbage uden man har gjort noget ved den di har haft 18 arbejdes dage til at sige di ikke kan finde fejlen
så nu ryger den til Forbrugerklagenævnet. det 3 gang den er sændt til Tyskland
så nu min tålmodighed opbrugt
2016-08-19 kunde nr 132627403
Preben Jensen
4050 Skibby

30 czerwca 2016

Håbløst

Laptop indleveret til Aldi d. 5 April (under garanti). Laptop gik yderligere i stykker i transport. Jeg fik derefter en regning på reparation som det tog mig en uges tid at få Medion til at acceptere at det var sket i deres varetægt og de bekræfter at lave den under garanti. Noget tid senere får jeg besked om at de ikke vil lave den alligevel men i stedet betale mig penge tilbage på produktet. Jeg bliver derefter bedt om at sende kvitteringen selvom jeg har fremvist den i butikken, og selvom Medion havde allerede havde godkendt at reparere den under garanti. Jeg sender dem på mail men får aldrig svar. Jeg har gentagne gange talt med kundeservice som vil undersøge sagen og ringe tilbage men det sker aldrig. I dag ca.3 uger efter at jeg blev lovet penge tilbage på produktet, har jeg lige talt med kundeservice og fik at vide at jeg ville modtage mine penge om ca. 2 uger. Det vil så være næsten 3 måneder efter at den er indleveret. Lad os se om de kan holde hvad de lover denne gang. Håbløst dårligt at det skal tage så lang tid, at der ikke bliver svaret på henvendelser som lovet og at man ikke kan tale med den ansvarlige afdeling. For slet ikke at nævne at skaderne er opstået i Medions varetægt. Hvis i beslutter at betale jeres kunder penge tilbage så gør det dog! Jeg har sjældent oplevet så dårlig en service/firmapolitik. Aldrig mere Medion til mig tak.

13 czerwca 2016
Oceniono na 1 z 5

Køb af Lenovo garanti er lige med spild af penge

Jeg har en Lenovo YOGA 3 PRO, købt i USA under mit arbejdsophold sidste år der. Købt med international garanti. Da jeg kom tilbage til Danmark, købte jeg ektra garanti hos Lenovo, for at sikre, at apparatet kunne repareres, hvis der skete noget.
4 gange har maskinen haft samme fejl: lige pludseligt går den i sort og modtager ikke strøm, kan ikke starte eller noget.
4 gange er den sendt til reparation, og når den ankommer til Tyskland, "afleder" de computeren og sender retur. Fejlen skete første gang efter 6 måneders brug, anden gang efter kortere tid, .... sidste gang inden for en uge. En total upålidelig maskine!
Jeg har gjort Lenovo opmærksom på det - jeg kan ikke bruge sådan en computer som fejler uden varsel. Og har udtrykt ønske om at få mine penge tilbage.
De henviser til sælgeren af computeren, selv om garantien er tegnet hos Lenovo, og vil ikke refundere mine udgifter.
Nu har jeg en total upålidelig maskine, jeg ikke kan bruge og de griner helt sikkert af mig hos Lenovo.

30 maja 2016

Elendig og uforskammet kundeservice

Afleveret min bærbare PC til rep. i ALDI. En af fejlene er problemer efter opgradering til WIN10. Lydkortet er "forsvundet" og computeren vil ikke opdatere.
Ringertil Medion, som er service værksted for ALDI og dem selv, for at bede dem lave en geninstallering af WIN10 og geninstallering af hele min PC, naturligvis mod betaling.
Medarbejderen meddeler mig, at Medion IKKE arbejder i WIN10 og at jeg kun kan få installeret WIN8, da jeg købte computeren med dette system. Dette er i og for sig korrekt, men ALDI solgte PCén med gratis WIN10 opdatering og reklamerede med dette. Desværre er der nu lukket for denne mulighed og min Backup er baseret på WIN10!
Klagede til ALDI, som gav mig ret, men Medion vil stadig ikke installere WIN10, selv om ALDI har bedt dem installere WIN10, men har nu lovet, at jeg kan ringe til Hotline, efter reparationen og blive guidet igennem opgradering til WIN10. Hvorfor skal jeg igen risikere problemer med installationen, som 1. gang?
Jeg har været trofast kunde gennem mange år ved Medion gennem ALDI. Dette ophører hermed og jeg kan kun advare folk mod at købe Medionprodukter, da deres service og kundehåndtering er elendig.
Mange tak til ALDI for deres hjælp og håndtering i denne sag. De er uden skyld.

12 maja 2016

3 reparationer i løbet af 4 måneder

har lige afleveret min Medion laptop til reparation for 3. gange. Computeren har jeg haft i 4 måneder. Den har tilbragt mere tid på reparation end herhjemme.
Dybt skuffet. Havde hørt godt om Medion,Har bedt om en ny computer. Venter. (igen)

1 maja 2016

virkelig god service

Jeg har tabt min fjernbetjening til en DVD afspiller til bilen. Den var udsolgt som reservedelen, medion anbefalede en universal fjernbetjening som ikke virker optimalt. Så skaffede de en extra original fjernbetjening uden omkostning. Nu virker alt som før, mange tak!

18 marca 2016

Windows reinstallering ikke muligt - bare ærgeligt. Mvh. Medion

Ville løse et problem ved at reinstallere windows.
1. Min første recovery-mulighed var den medfølgende recovery-CD - da pc'en ikke har DVD/CD-drev, kunne man nøjes med at grine, da det må være en lille joke fra Medion til sine kunder.
2. Forsøger at hente en Windows 7 ISO vha. den Windows productkey der sidder under pc. Den blev ikke godkendt af Microsoft der henviste til producenten - Medion.
3. Jf. Medions hjemmesiden kan man reinstallere ved at trykke F11 eller F12 under opstart, men recoveryprogrammet virkede ikke.

Ringede herefter til Medion support for at få hjælp. Supporten foreslog ovenstående pkt. 2 - 3. Jeg oplyste, at jeg havde prøvet begge dele uden held. Konklusion: Medion ville ikke hjælpe mig mere - de foreslog jeg købte et eksternt CD-drev, så jeg kunne bruge den medfølgende CD?!

14 marca 2016

Vundet sag ved Forbrugerstyrelsen

Jeg købte en bærbar Medioncomputer. Desværre crashede harddisken, og den blev sendt til reparation hos Medion. Den virkede ikke optimalt, da den kom tilbage. For egen regning fik jeg den tjekket ved en tekniker, som sagde, arbejdet ikke var gjort ordentligt.
Nu startede så et længere forløb, hvor computeren blev sendt frem og tilbage. Hver gang var den dårligere, end da den blev sendt afsted. På et tidspunkt fik jeg den tilbage med tysk opsætning og tastatur. Jeg fotograferede computeren og sendte den retur. Jeg fik nu en regning for reparation af vandskade!!! ... Det var ikke min computer!
Jeg klagede til Forbrugerstyrelsen og vandt - jeg fik pengene retur. Handler aldrig nogensinde med de FUPMAGERE igen!

29 lutego 2016

Delvist tilfredstillende

Købte en Lenovo Y50-70 der virkede som den skulle i flere måneder. Sender den herefter til Dustin som sender den til Lenovo som sender den til Medion.

Det er fair nok, men det tog 1 måned at reparere computeren fordi de ikke kunne skaffe reservedele og af hvad jeg kan læse i reporten er alt skiftet, havde det så ikke været nemmere at få Lenovo til at sende en ny maskine?

Der er tilmed rester af lim på ydersiden af coveret

Udover disse ting er den kommet tilbage i rigtigt fin stand

Folk her brokker sig over de mindste ting med Medion, men har ikke forståelse for hvordan trustpilot virker og forståelse for at Elektronik tager længere tid at reparere end som så

24 lutego 2016

Dårlig service

Den 9. februar modtog jeg 2 pdf filer fra Medion vedr. min stationære computer: Medion Akoya - P 5220 D - MD 8816, som er indsendt til reparation hos Medion. Man kræver en betaling for geninstallation af styresystemet på Kr. 265,48.

Medion skriver:

"Det problem, som du har beskrevet, kunne vores tekniker afklare ved en ny installation af styresystemet. En teknisk defekt blev ikke fundet. Problemet kunne have været løst af dig selv ved hjælp af brugervejledningen. Vi beder om forståelse for, at geninstallation af software ikke er dækket af garantien og dermed ikke omkostningsfri."

Da jeg ringede til Medion i december, eller januar måned, forklarede jeg meget detaljeret, hvad problemet var. Jeg fortalte bl.a., at jeg lige havde geninstalleret styresystemet, men at dette ikke hjalp på problemerne, idet fejlene genopstår få dage efter en geninstallation. Pga vi skulle på ferie i 3 uger, aftalte vi, at jeg ventede med at sende computeren til lige før vi skulle af sted, for at undgå, at computeren skulle blive tilbagesendt, mens vi var på ferie. Computeren blev derfor sendt til Medion den 14. januar 2016.

Den pågældende computer er købt i Aldi i 2013. Garantien er på 3 år.

Der har været problemer med computeren næsten fra begyndelsen. Computeren har bl.a. været indsendt til reparation i september 2015 med bl. a. de samme problemer, hvor Medion også geninstallerede styresystemet. Dette hjalp ikke på problemerne!

I den tid jeg har haft computeren, har jeg geninstalleret styresystemet adskillige gange. Jeg kan ikke huske det nøjagtige antal gange, men at sige, at jeg har geninstalleret styresystemet 10 gange, vil være en stærk underdrivelse.

Fejlene genopstår ret hurtigt efter en geninstallation. Der er tale om dage og ikke om uger eller måneder.

Som jeg oplyste i telefonen til en af Medions kvindelige medarbejdere i december eller i begyndelsen af januar, opstår der bl.a. følgende fejl, som jeg ikke oplever på de 3 andre computere, som vi har her i huset:

1. Windows Explorer gå ofte i stå/holder op med af fungere.

2. Åbner flere vinduer ad gangen.

3. Mister forbindelsen til nettet.

4. Når der er flere vinduer åbne, og man vil lukke et af vinduerne, lukker den ofte alle vinduer.

5. Det kan være yderst svært, at få kopier/indsæt til at virke.

6. Når man sletter en mail, sker det ofte, at den lukker hele e-mail siden.

Som det fremgår af ovennævnte, kan jeg ikke være tilfreds med, at Medion vil opkræve et gebyr for geninstallation af styresystemet.
Det vil jeg under INGEN omstændigheder, idet jeg er 100% sikker på, at fejlen vil opstå igen, ligesom de har gjort alle de gange, hvor jeg selv har geninstalleret systemet.

Desuden skriver Medion, at dokumentationen for garanti mangler, eller garantien er udløbet. Dette passer heller ikke, idet kopi af købskvittering var vedlagt ved fremsendelsen. Garantien udløb først den 20. januar. Computeren blev afsendt her fra den 14. januar, hvilket jeg har kvittering på.

Såfremt Medion ikke finder en for mig tilfredsstillende løsning på problemet, f.eks. en fornyet undersøgelse af computeren, hvor fejlen bliver fundet og repareret, vil jeg mene, at det er på tide, at Medion sørger for, at jeg får tilsendt en ny tilsvarende stationær computer, så jeg ikke længere skal kæmpe med disse irriterende fejl. Computeren har trods alt været indsendt 2 gange, uden at problemerne er blevet løst.

Jeg skal lige gøre opmærksom på, at computeren stadigvæk er hos Medion.

Såfremt jeg ikke snarest får et positivt svar fra Medion, er mit næste skridt at gå videre til Forbrugerklagenævnet.

Mit kundenr. hos Medion er: 107975648. Bestillingnr. er: 704709014.

Bent Asmussen

16 lutego 2016
Logo MEDION.dk

Odpowiedź od MEDION.dk

Hej Bent,

Desværre har vores værksted ikke fået oplyst at du har forsøgt med en geninstallation. Derfor har de sendt et prisoverslag. Dette bliver naturligvis slettet og vi ombytter din computer til en ny.

MEDION

Oceniono na 2 z 5

meget dårlig service

har købt en 24" skærm 21/09/2015 der er holdt op med at virke. Skriver til kundeservice om problemet . får at vide at der max går 3 dage før jeg hører fra dem .efter 1 uge får jeg en mail om hvad jeg syntes om deres service team. har ikke hørt fra dem overhoved. nu er det 3 - 4 uger siden jeg skrev , men stadig uden held. de vil ikke svare . har ellers været glad for deres produkter. men det er slut med den service de begyndt at yde. sørgeligt men sandt.

27 grudnia 2015

Ingen forberedende computer opdateringer til Windows 10

Medion kundeservice har meddelt, at man ikke ved, om man (gider) vil fremstille opdateringer til deres windows 7 og 8, 8.1 computere, så maskinerne er klar til at modtage opgradering til Windows 10.
Det er godt nok noget der ligner en nedvurdering af deres kunder.
Stort set alle andre fabrikanter har fremstillet let tilgængelige opdateringer af software og driver til deres computere ifm. Windows 10.
Aldrig mere købe Medions fremstillede computere.

Svar til Medion
Ja, jeg har været utallige gange inde på Medions hjemmeside for at se, om der fandtes en let tilgængelig samlet opdatering til min Medion Windows 7 computer, som andre fabrikanter har til deres compatible computere. Alle opdateringer til min computer serie med W7 er dateret i 2011 (Min computer er købt sept. 2012. På det tidspunkt var det vist nok kun Microsoft, der havde et system 10 i tankerne, -hvis overhovedet.
Jeg har via "kontakt" på Medion's hjemmeside sendt kundenummer og telefonnumre, samt korrespondance ID med Medion support. Så jeg vil gerne ringes op, som foreslået, og helst med en posetiv nyhed om en forberende opgradering af min maskine til Windows 10.
Valle
Kundenr.: 110351502

18 grudnia 2015
Logo MEDION.dk

Odpowiedź od MEDION.dk

Hej Valle,

Har du været inde på vores support side for at se om driverne/softwaren til din maskine findes til Windows 10?
Hvis du har et kunde nr vil jeg meget gerne ringe til dig.

Mvh
Medion

Fin levering, men...

Har købt en Medion Akoya og en Medion skærm som jeg betalte med Paypal. Rimelig hurtig levering, og produkterne virker (Windows 10 er noget skrammel, men det kan Medion ikke gøre for).
Nu, ca. halvanden måned efter leveringen begynder jeg at modtage tysksprogede meddelelser (foreløbig 2) som giver sig ud for at komme fra Paypal og som opfordrer mig til at trykke på et link og afgive oplysninger. Helt klare falsum, som jeg sletter med det samme.
Imidlertid vil jeg ikke handle med Medion mere via Paypal. Det forekommer mig klart, at Medion ikke har kunnet holde transaktionerne mellem mig, Medion og Paypal sikre, så uvedkommende er kommet i besiddelse af (minimum) min mail-adresse og det faktum, at jeg har anvendt Paypal.
Ps. Jeg har ikke før anvendt Paypal i Tyskland, så ovennævnte "lækage" kan "næsten" ikke stamme andet steds fra.

8 grudnia 2015

HVAD SKER DER....?

Så har jeg modtaget min tredje Medion computer, og igen med samme fejl. Jeg har hver gang været i kontakt med kundeservice, men lige lidt hjælper det. Jeg forstår det ikke - computeren fortæller mig at den er "Tilsluttet, men oplader ikke" - Det betyder at jeg ikke kan bruge min bærbar computer uden at strømstikket sidder i...
Hvad sker der - jeg forstår det kan ske med 1 computer, eller måske 2... Men hvad sker der når man tredje gang modtager en computer med samme fejl? Hvad skal jeg gøre, kan jeg snart få en computer som virker?????? Det kan sq da ikke passe... Nogle der kan hjælpe? Jeg forsøgte ellers at få medion til at teste computeren inden jeg modtog den tredje.. Men uden held, så forstår ikke den har været åbnet når jeg modtager den? Er det bare den samme computer i har sendt mig tre gange fordi ikke har flere af dem? Hvad er planen? Hvor mange gange skal vi gøre det?
/Kim

21 listopada 2015
Oceniono na 2 z 5

God service, men halvfærdige produkter

Jeg har købt en Medion life X5001.
Det er en super telefon til pengene, dog kan man ikke høre musik fra spotify og lignende streaming tjenester, da der er udfald I lyden konstant.
Dette gælder både ved brug af Wifi og 3G/4G.

Min kollega der har en telefon magen til, har samme fejl...

29 października 2015
Oceniono na 1 z 5

MEGET MEGET MEGET DÅRLIGT?

Efter at have fået min pc retur virker den ikke.Medion har beholdt min originale kasse.De vil ikke engang svare mig på maile mere.

Medion er den største skamplet indenfor elektronik.Og jeres kundeservice er det ringest i hele universet .i kan INTET.

19 października 2015
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej