Super service god vejledning og så har fået skiftet kobling dæk bremser ( slanger, skiver og klodser) så nu køre cyklen som en drøm
MC Hjørnet Nordsjælland
Fokus på sikkerhed, fin gennemgang af min brugte MC som var købt hos anden forhandler, der var jeg blevet tørret lidt det blev jeg ikke af MC Hjørnet , der udbedrede mangler. Det blev billigere end P... Zobacz więcej
Suverænt og professionelt sted! Ikke så meget ligegyldig chit-chat. Folkene både i butik og værksted har styr på deres kram. Jeg fik lavet min 650 XVS, og nu lyder den og roterer bedre end da jeg... Zobacz więcej
Super god kundeservice. Har købt en brugt MC hos dem i år , og fik desværre kort efter bøvl med batterier, der ikke kunne holde opladning. Har ringet til Robbin og fortalt om problemet, fik i viden... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
MC Hjørnet har eksisteret siden 1975 og kører nu på anden generation i familien. Forretningen består af værksted, mc salg, udstyr og beklædning. Firmaet motto er - "Life is too good to bad quality"
Krakasvej 9, 3400, Hillerød, Dania
- google.dk
- www.mchjoernet.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Altid glade og super venlige
Altid glade og super venlige. Får lavet mine reparationer til tiden i en god kvalitet og til fornuftige priser.
Hvis du er i tvivl om noget får du en rigtig god vejledning og forklaring. De har altid god tid til dig og du får altid en meget god service.
Vil helt klart anbefale mc hjørnet.
Service eftersyn af MC
Jeg har haft min MC til service, hos MC Hjørnet i Hillerød.
Den blev færdig til aftalt tid og der var ikke noget vrøvl af nogen art, så her kommer jeg gerne igen.
Bondefangeri og sløv og dyr betjening!
Var forbi og bestillee et kabel og et dæk. Der var levering indenfor få dage lovede de. Kom ugen efter med fælgen så de som lovet kunne montere dæk med det samme. Men de kunne ikke finde dækket....og kablet var også væk. Så viste det sig at de slet ikke havde fået bestilt dækket og kablet kunne de ikke sige hvorfor ikke var der. Ugen efter var jeg så forbi igen. Næh, dækket var stadigt ikke kommet, men nu ville det snart komme...og kablet, det var nu bestilt men det var jo postdanmarks skyld at det ikke var kommet. Jeg fik så nogle dage efter dækket på og hentede det, fortsat intet kabel, men nogle dage efter så var kablet så dukket op og jeg måtte for 4. gang forbi. Skulle også bruge en ny hjelm, og fik prakket en dyr hjelm på. Og uanset at jeg mente at den var alt for lille, så var jeg dum nok til, til sidst at tro på sælgerens forsikringer om at den altså var perfekt til mig, at jeg helt sikkert ville blive super glad for den, og jeg bare lige skulle vænne mig til den og bla bla. Købte den og konstaterede på 10 min tur hjem at den som frygtet var et komplet fejlkøb til 3000 pga størrelsen. Kørte forbi og talte med butikken dagen efter, mende var nu helt kolde i roven og det var jo bare mig, der havde været snot dum at købe den. Tja, enig i det. De brugte forresten selvfølgelig ikke nogen former for returret. Bare ærgeligt, du. Magen til bondefangeri har jeg aldrig oplevet i en butik, og magen til arrogant og flabet sælger (indehaver?) har jeg heller aldrig oplevet. Helt igennem dårlig og uacceptabel oplevelse.
God og rimlig behandling
Har fået lavet min gamle xv 750. Og på trods af problemer efterfølgende har de været flinke til at tage cyklen tilbage og kigge på den.
Arrogant, utroværdige og travlt med at fortælle, at han bare kunne lyve, hvis det var + han talte ekstremt dårligt om sine kollegaer!!
Var oppe for at reklamere for et batt., som var købt for ni mdr. siden (min MC har stået i hi fra okt. - april, hvorfor så det ikke brugt særligt meget) og som ikke vil lade og hurtigt taber power!!
Ejeren (mand på 55-60 år) var totalt arrogant og nærmeste søgte en diskussion. Han lagde ud med at sige, at der ikke var garanti på batt. og andet elektronik, som han solgte. Han gik efterfølgende ud og testede det, og sagde det intet fejlede, og sagde nu, at jeg kunne have fået to nye batterier, hvis det havde været defekt! Fortalte ham, at også FI motorcykler havde konstateret, at det ikke ville lade, hvorefter han svinede FI motorcykler til, ligesom han flere gange sagde, at han jo bare kunne lyve, da han vidste alt om batterier.... Min MC (Ducati 749s) fik også lige en tur, da den jo nok bare ikke kunne lade batteriet - min MC er netop fuldt serviceret (FI motorcykler) og kørt ind med Powercommander hos Mr. Dyno (kanon service begge steder)i juni.
Men MC hjørnet i Hillerød - magen til t.... skal man lede længe efter. Tænker Forbrugerstyrelsen gerne vil høre lidt om hans opfattelse af reklamationsret og garanti!!!!
Hold jer lagt væk fra ham!!!
Forstår godt, at der ikke var andre kunder i hans butik i Hillerød - modsat alle de gange, jeg har været hos FI motorcykler
(super service) er butikken fuld af glade og tilfredse kunder.
IGEN - hold jer langt væk fra MC-hjørnet på Krakasvej i Hillerød - det er helt utroligt, at han kan ha' en forretning med den attitude!!!
Højere regning end aftalt
Cyklen er lavet fint og endda pudset. Fik en pris på 7-8000 kr, men endte med en regning på over 9000 kr. Kommer ikke igen.
fantastidk service
Jeg har handlet i forretningen af flere besøg og altid har der været tid og overskud til at svare på spørgsmål. En yderst kompetent og ærlighed er nøgle ordene som kan tillægges forretningen. Et sted jeg fremad rettet vil handle.
Mvh. Dennis
Solid service og god betjening
Jeg har haft fornøjelsen af at have med MC Hjørnet at gøre to gange. 1. gang da min MC skulle vinteropbevares, 2. gang da jeg nu her ønskede at sælge den, og valgte dem til at gøre det. Ingen køer på isen, ligefremme mennesker - og vigtigst af alt, de er nede på jorden og til at stole på. Jeg vil afgjort overveje at købe MC hos dem når jeg engang når der til.
Igen skønmaleri
Har ikke tænkt mig at side og fortælle de er perfekte mennesker, eller de billigste maskiner. Men man får en kvalificeret og faglig rådgivning og kan handle maskiner til en hæderlig pris.
De lever af at sælge udstyr og maskiner, og det syntes jeg de slipper godt af sted med, uden at oversælge deres produkter mere end andre gør.
Har købt hjelme hos dem de sidste 15-16 år fra da de lå i København, og da jeg sidste år skulle bruge en pendler maskine, havde den en udmærket Blackbird, de også lavede garanti-rep på uden brok.
Både far og søn har helt sikkert en udpræget holdning til hvad der er "rigtigt" og "forkert" - men det er jo deres valg. Vi andre har jo også vores holdninger vi gerne holder på, indtil andet er bevist.
Uden tvivl et sted jeg kunne købe maskine hos igen.
Flot håndtering af kommissions salg
Ejeren af MC Hjørnet er nævnt flere gange, men jeg har kun ros at give.
Per er en "no bullshit" person og håndterede mit kommissionssalg flot og uden besværligheder.
Hvis(når) jeg skal have en MC igen, vil jeg afgjort overveje MC Hjørnet for en vurdering.
God behandling
Ligefrem og uden dikkedare.
Mange års erfaring giver en god vejledning. Stoler 100% på kvaliteten af arbejdet.
Dårlig service
Hej Alle
Jeg skulle før jul glæde min mand med en gave til hans motorcykel. Det drejede sig om et digitalur som han selv skulle montere.
Jeg tog til M.C. Hjørnet i Hillerød, hvor jeg blev mødt af en meget arrogant ejer. Han syntes nærmest at det var en mærkelig gave og forsikrede mig om at det var en opgave, som alle ville kunne klare. Han fik både nummerplade, mærke, model, årgang samt et billede af hvor den skulle sidde herefter bestilte han uret.
Lang historie kort: Uret passede ikke, han ville under ingen omstændigheder tage uret tilbage eller kompensere på nogen måde. Desuden sagde han til min mand, som forsøgte at bytte gaven" det er da også noget af et vanvittigt projekt du har kastet dig ud i......"
Appellen herfra er: find et andet sted at handle!!!
Hilsen
Charlotte

Odpowiedź od MC Hjørnet Nordsjælland
Tonen er Rå men Utrolig Hjertelig
Jeg er kommet hos MC Hjørnet siden de overtog forretningen i Hillerød.
Jeg er meget tilfreds med behandlingen, og føler mig tryg ved de oplysninger jeg får, og tilfreds med det jeg køber. Det være sig ny cykel og udstyr, både beklædning, hjelm og udstyr til cyklen
Købt ny cykel i efteråret - som jeg er meget glad for.:)
Den gamle Suzuki gik i arv, og de unge mennesker har valgt at komme i Hillerød, selvom de bor på Amager.
Jeg kan godt lide at en spade er en spade og en skovl en skovl. Ved godt det kan være en udfordring for nogle men er meget tilfreds.
Susan
Altid god behandling og service
Jeg har gennem mange år kommet hos forskellige MC forhandlere, hvor MC Hjørnet har været en af dem. Det har altid været en fornøjelse at få en snak med Per, og hører hans vurdering/mening omkring en vare man gerne har ville købe eller sælge. Mange vil nok ikke syntes om hans direkte mening, men jeg kan kun sige at det som regel har holdt stik, og selv om man måske ikke kan lide at hører vurderingen af ens udstyr/MC, ja så ender han sq med at få ret :-)
Jeg købte en ZX10R af Per fra ny, efter at have været en del rundt hos andre forhandlere og kigge på div. mærker, endte jeg med at følge Per's råd, hvilke jeg aldrig har fortrudt, her nogle år efter hvor jeg ikke kører så meget mere, har Per så også hjulpet mig med at sælge min MC igen.
Jeg har købt alt mit mc udstyr hos MC Hjørnet, og har altid fået god vejledning, og behandling.
Jeg kan varmt anbefale MC Hjørnet i Hillerød, der er ingen slinger i valsen der, du får det korrekte svar uden omsvøb. Per advisere efter markedet, og da han nu har været i gamet i så mange år, så har han også den fornøden erfaring til at rådgive dig korrekt, her går du ikke galt i byen med din investering.
super fin behandling
jeg har kommet i butikken i snart 3 år, det hele startede med at min "første" forhandler aldrig ringede tilbage og siden hen har snydt mig til den helt store guldmedalje. så jeg begyndte at komme hos Robin og Per og de hjalp mig sku altid. de var flinke, og følte at jeg blev behandlet godt, om det så "bare" var et dæk der skulle skiftes eller et større gennemtjek af min cykel. tingene blev sagt på en hård og bestemt måde, men det sætter jeg nu pris på, hellere sige tingene hårde og rigtige, end at pynte på tingene.
jeg har nu købt cykel hos dem og er simpelthen så tilfreds. servicen har været god efterfølgene så det er bestemt ikke sidste gang jeg handler i Mc Hjørnet :)
Meget dårlig butik
Jeg købte en hjelm hos MC hjørnet da jeg kom hjem opdagede jeg der var ridser i og hjelmen var fuld af hår. Jeg klagede da hjelmen helt sikkert var en demo model, men de var total kolde. Når jeg taler med andre om MC hjørnet er der kun dårlige historier om dem. Gå langt uden om MC hjørnet
God lang Erfaring med Mc Hjørnet !
Nu vil jeg lige skrive min mening omkring mchjørnet efter 20 års erfaring med firmaet, Per Harms og hans sønner.
Min Mening kan siges kort og godt, Betjeningen er fin og man får svar på det man spørger om, uden at det er "pakket" ind i en fin (sø)forklaring. Man skal som ny kunde hos Mc hjørnet måske være opmærksom på at tingene bliver kaldt det de nu engang er og har man været mindre heldig med sin kværn på den ene eller anden måde så får du det måske også at vide, men sagt med et "glimt" i øjet.
Jeg er aldrig blevet fuppet, snydt, plattet eller andet hos Mc hjørnet og heller ikke hørt om nogen der er blevet dette, så dem der skriver andet vil jeg sige at det måske er fordi de ikke kan lide tonen i firmaet og den direkte stil..
Nu har jeg selv været i mcbranchen tidligere og set folk komme ind med ønsker som kan være svære at opfylde, uden at kunden bliver sur / mopset vidende at vedkomne nok vil klage over betjeningen fordi han ikke kunne få sin vilje......
God oplevelse.
Har kommet i Mchjørnet i et par år nu, og må sige jeg har været tilfreds hver eneste gang. Stort udvalg af mc'er, brugte som nye (især i de nye lokaler i Hillerød) og ligeså når det kommer til udstyr til mc og person udstyr.
Når jeg har skulle have haft hjælp til valg af udstyr, har de altid været flinke.
Alt i alt har det kun været gode oplevelser, jeg har haft med dem.
Mvh
Har kommet på mc hjørnet
Har kommet på mc hjørnet . Siden jeg var 18 år . Og jeg har altid fået god behandling . I dag er jeg 55 . År . Har en zx 10 i dag . Som jeg også købt fra ny . Kan kun sige godt om mc hjørnet . Altid blevet behandlet godt . Har også haft min mc til vinter opbevaring . Aldrig nogle problemer . Og jeg tror dig med dækket er en løgn hals . Men det lyder mærkeligt . Et dæk kan være skadet på et punkt . Og måske der for blevet skiftet. Vinter opbevaring og der efter . Ringer man og siger man vil ha den gjort klar til Bakken åbner. Disse ord klar . Har man jo selv bedt om at de kigger alt efter. Elles siger man hvad man selv vil ha lavet . . Også kommer man ikke ud for det . Da jeg nu har gjort det i 35 år uden problemer . Vil jeg bare sige . Tænk over vad man selv siger . Når man aflever den og vil ha den igen . Mc har jeg ingen børn med . Men til ham der også vil ha de skal være læger . Stop din kritik op . Det er ikke et læge hus . Og de skal sælge lige som andre butikker . Det tv du køber er det bedst . Selv om der er 20 andre der er bedre . Sådan er det i alle butikker . Hilsen en tilfreds kunde igennem 35 år . Og husk jeg har ingen børn med dem . Selv om han har en smuk datter .
Dårlig service
Købte for nogle år siden en Kawasaki, da MC hjørnet lå på Frederiksberg.
Jeg bad om at få instaleret en alarm og en startspærre inden levering, det kostede over 4.000 kr. men jeg regnede med at det var givet godt ud.
Mindre end to måneder efter blev min mc stjålet, men hurtigt fundet igen, Det viste sig at tyven bare havde revet startspærre og alarm af uden problemer. Da jeg fik slæbt maskinen til reperation hos MC hjørnet nævnte jeg at at tyven åbenbart havde haft let ved at ødelægge alarmen, siger mekanikeren, ja men det må være nogle klamphuggere der har instaleret det, sikkert svarer jeg, for det var dig der gjorde det, pinlig tavshed indtil han spørger om jeg vil have startspærre og alarm indstaleret igen, NEJ TAK.
Og det værste var at det tog 6 uger før jeg fik repareret min maskine.
Året efter blev den stjålet igen og bremsen ødelagt, nu tog det "kun" 4 uger at få lavet motorcyklen.
Nu er de så flyttet til Hillerød, så når jeg skal have service og reperationer på den, skal jeg nu til Kastrup med den, hvor den sidste Kawasaki forhandler ligger i København og også der er der lang ventetid på reperationer. Så jeg kan heller ikke anbefale at købe en Kawasaki, det er en god maskine, men når det er svært at få lavet service på den er det ikke det værd.