MC Hjørnet Nordsjælland

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Super service god vejledning og så har fået skiftet kobling dæk bremser ( slanger, skiver og klodser) så nu køre cyklen som en drøm

Oceniono na 4 z 5

Fokus på sikkerhed, fin gennemgang af min brugte MC som var købt hos anden forhandler, der var jeg blevet tørret lidt det blev jeg ikke af MC Hjørnet , der udbedrede mangler. Det blev billigere end P... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Suverænt og professionelt sted! Ikke så meget ligegyldig chit-chat. Folkene både i butik og værksted har styr på deres kram. Jeg fik lavet min 650 XVS, og nu lyder den og roterer bedre end da jeg... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Super god kundeservice. Har købt en brugt MC hos dem i år , og fik desværre kort efter bøvl med batterier, der ikke kunne holde opladning. Har ringet til Robbin og fortalt om problemet, fik i viden... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sprzedawca motocykli
  2. Sklep motocyklowy

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

MC Hjørnet har eksisteret siden 1975 og kører nu på anden generation i familien. Forretningen består af værksted, mc salg, udstyr og beklædning. Firmaet motto er - "Life is too good to bad quality"

Dane kontaktowe

Inni użytkownicy przeglądali również

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

MC hjørnet har nu for andet gang solgt…

MC hjørnet har nu for andet gang solgt min MC i kommission og alt der foregået i skønneste orden. Jeg fik den pris jeg havde forventet og de har været gode til opfølgning under vejs, så jeg følte mig med. Desuden har de påtaget sig syn og klargøring til rimelig pris. Jeg anbefaler denne MC forhandler, der er til at "snakke med" :)

14 marca 2020
Oceniono na 5 z 5

MC hjørnet har været så søde at tage et…

MC hjørnet har været så søde at tage et par dame HEAT BLIZZARD LADY med hjem til mig fra deres besøg i Frankrig. Det er super fede handsker og glæder mig til at jeg kan starte MC sæsonen før end jeg ellers ville kunne🔥🏍🔥 Har kun haft positive oplevelser med køb og betjening hos dem!

4 stycznia 2020

kan varmt anbefales

som biker gennem mange år har jeg prøvede en del . og nu er jeg en mand med sans for kreds og finesser , kan godt lide mine ting er iorden og det må jeg sanseligt sige at mc hjørnet Nordsjælland lever op til , til dels deres yderst kompendente service imødekommenhed og ikke mindst det færdige resultat . har handlede en del med dem og fik da også æren af at de bygget min mc om , og det var til den helt store overraskelse ud over mine egene forventninger for det færdige resultat , deres arbejde bære tydeligvis præg af deres mange års erfaring og de er tydeligvis passonerede i deres arbejde , kan varmt anbefale stedet til uagtet hvad der har med din mc el udstyr at gøre også gør det også flippede at det er et familie fortagne med far og sønner .

2 stycznia 2020

Dygtige folk

Dygtige folk, som ved hvad de har med at gøre. Og en helt problemfri håndtering af salget af min MC.

24 października 2019
Oceniono na 5 z 5

Super service og fed stemning

MC Hjørnet solgte min motorcykel på rekordtid og til en rigtig god pris :-)
De er virkelig engagerede og fagligt dygtige - Nogle super cool gutter ..
Om du skal købe eller sælge, så anbefaler jeg helt klart et besøg hos MC hjørnet 👍

26 sierpnia 2019
Oceniono na 1 z 5

Lidt som et svar på det du skriver…

Lidt som et svar på det du skriver sidder jeg med arbejdskort fra 15.7.2019 hvor jeg har skrevet under på at forgaffel skulle repareres og den kunne ikke starte løs forbindelse i styret har i skrevet dette er ok men så var forbremse defekt fejlede ikke noget da den blev afleveret har vidner på dette bundkar har jeg ikke nævnt da det var i udu og med hensyn til bremseskive sagde i at den var skæv for da jeg henter motorcykel første gang virkede bremsen bare ikke var ikke udluftet
Ned med motorcykel igen da i sagde skiven skulle skiftes jeres ord på dette jeg sagde ja da jeg troede i havde forstand på dette kostede også 2600 kr bare for at få monteret en ny skive og så skriver du gennem tjek af min mc som jeg ikke har bedt om
Mener du dermed at jeg skulle skrive at den har været på et dårligt værksted 🤔

19 sierpnia 2019
Oceniono na 5 z 5

Hjalp selvom garantien var udløbet

Min 1 år og 2 måneder gamle Nexx Carbon Pure styrthjelm, som jeg have købt hos MC Hjørnet, gik i stykker i den ventilations-klap der sidder i kæbe-partiet på hjelmen. De bestilte straks en ny hjem og jeg fik den kvit og frit - selv om garantien jo rent faktisk var udløbet og de ikke have behøvet det. Tak for god service og god behandling.

25 kwietnia 2019
Oceniono na 5 z 5

Reklamations Sag som endte med en tilfreds kunde.

Købte en Furygan jakke sammen med en motorcykel tilbage i 17'
Den gik så i stykker. Mc Hjørnet sendte jakken til rep hos producenten, den kom desværre tilbage i med fejl på.
Jeg blev enig med mc hjørnet om at trække beløbet som jakken havde kostet fra i købet på en ny og bedre Læder Jakke.
Jeg er super tilfreds med denne løsning.

20 marca 2019
Oceniono na 5 z 5

Har købt min første motorcykel + tøj…

Har købt min første motorcykel + tøj hos dem og kan ikke andet en anbefale dem til andre, super service. Fik god vejledning med hvad tøj der passede mig og det blevet taget god tid så jeg fik prøvet det hele så det passede perfekt 👌 og fik selvfølgelig købt mig den pæneste motorcykel til den bedste pris hos dem 😀😎

15 lutego 2019
Oceniono na 1 z 5

Magen til arrogant Mand ( indhaver)

Magen til arrogant Mand ( indhaver). For pokker da havde jeg dog bare vist noget om den forretning inde jeg handlede der.
Jeg indkøbte sko og bukeser til ialt 3400 kr til min mand 50 års gave
Jeg var taget der ned sammen med vores 2 drenge for at købe sko og bukser. Jeg fik af vide, at hvis de ikke passede kunne jeg aflevere det igen og få pengene retur.
Men næ nej!da jeg kom ned i butikken for at benytte mig af retur retten som var givet mundligt galt den ikke.
Ejeren vendte sig med ryggen til mig og sagde næ nej vi giver ikke penge retur det står på kvitteringen.
Der burde være et synligt skilt, så kunderne kan se at pengene ikke gives retur. Han har en meget ubehalig adfærd/attitude.
Han kører sin forretning med en skjult dagsorden.
SÅ BARE LIGE DET AT HAN ER FULDSTÆNDIG LIGEGLAD MED HVORDAN HAN BEHANDLER SINE KUNDER PÅ, SOM HAN SKAL LEVE AF.

Dit svar er modtaget, jeg er fuld ud bekendt med købeloven.
Jeg står i din butik og skal købe noget en vare som din sælger siger, at jeg kan få mine penge tilbage.
Jeg er i den grad blevet misinformeret og i har beholdt mine penge.
Jeg vil have mine penge tilbage som i har lovet.
Jeg har aldrig oplevet noget ligende i andre butikker.

17 stycznia 2019
Logo MC Hjørnet Nordsjælland

Odpowiedź od MC Hjørnet Nordsjælland

Kære Karina
Jeg ved ærligt talt ikke helt hvordan jeg skal forholde mig til din anmeldelse, da jeg har på fornemmelsen af at du må være misinformeret.

Jeg - ejeren - Robbin som hilste pænt på jer i døren har holdt mig til købsloven - se link
Som fysisk forretning er det valgfrit hvilken retur ret der ydes, samt om det skal skiltes eller ej. Så det er ikke korrekt hvad du henviser til. Ydermere agerer Per & Amalie, som du talte med kun efter de retninger, som jeg har sat for forretningen.
Så i bund og grund har vi gjort som loven foreskriver! At I har haft en dårlig oplevelse er jeg ked af, men jeg håber at se jer igen, når I evt. vil indløse jeres tilgodebevis.
Mvh. Robbin

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej