Super service god vejledning og så har fået skiftet kobling dæk bremser ( slanger, skiver og klodser) så nu køre cyklen som en drøm
MC Hjørnet Nordsjælland
Fokus på sikkerhed, fin gennemgang af min brugte MC som var købt hos anden forhandler, der var jeg blevet tørret lidt det blev jeg ikke af MC Hjørnet , der udbedrede mangler. Det blev billigere end P... Zobacz więcej
Suverænt og professionelt sted! Ikke så meget ligegyldig chit-chat. Folkene både i butik og værksted har styr på deres kram. Jeg fik lavet min 650 XVS, og nu lyder den og roterer bedre end da jeg... Zobacz więcej
Super god kundeservice. Har købt en brugt MC hos dem i år , og fik desværre kort efter bøvl med batterier, der ikke kunne holde opladning. Har ringet til Robbin og fortalt om problemet, fik i viden... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
MC Hjørnet har eksisteret siden 1975 og kører nu på anden generation i familien. Forretningen består af værksted, mc salg, udstyr og beklædning. Firmaet motto er - "Life is too good to bad quality"
Krakasvej 9, 3400, Hillerød, Dania
- google.dk
- www.mchjoernet.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Fantastisk service og hjælpsomhed
Venlig, kompetent og imødekommende service med smil på læben.
Har købt mc og udstyr af Robbin hos MC Hjørnet i Hillerød. Fra første møde var han super hjælpsom, hvilket fortsatte igennem hele forløbet.
1.000 tak for handlen, jeg er kæmpe fan af jer!
Topservice!
Solgt
Havde en meget speciel MC model som ikke er nem at sælge, men MC Hjørnet var vedholdende og lykkedes med at få den solgt til en god pris.
Frygtelig betjening fra en ældre herre…
Frygtelig betjening fra en ældre herre der vist endda er ejeren.
Jeg havde aftalt med ham at fredag klokken 08.30 skulle koblingskablet skiftes og derefter kontrollere om det afhjalp den fejl jeg har.
Da jeg ankommer kigger han på mig og spørger hvad jeg laver der? Jeg skal have koblingskablet skiftet svarer jeg. "Nej det skal du ikke, du har jo aflyst aftalen". Øhhh svarer jeg, det har jeg altså ikke. "Jo, der er en mand der har ringet og afbestilt koblingskablet da det hele virkede igen". Det er så ikke mig, jeg har ikke ringet. Det må være en anden aftale siger jeg så. "Nej der er kun een BMW der skulle have nyt kabel". Implicit at jeg lyver åbentbart. Det gør jeg ham opmærksom på hvorefter han spørger mig om jeg tror at han lyver? Det ved jeg ikke men jeg har ikke afbebestilt noget. "Så du siger altså at jeg lyver dig lige op i ansigtet", ja svarer jeg så. Herefter råber han "Ud, jeg vil ikke se dig mere her" og opfordrer endda en mand der kommer gående til at smide mig væk fra grunden.
Meget ubehageligt. Og det her er jo bare et uddrag af hans mere og mere ubehagelige opførsel.
Normalt tænker jeg at det er folks egen opførsel der gør at man får en ubehagelig opførsel, hvorfor de 25% dårlige anmeldelser her på TP ikke rigtigt fik mig skræmt væk. Men nu forstår jeg de andre. Manden er jo skræmmende ubehagelig.
Så til andre der tænker som mig, JO Trustpilot anmelderne har med denne butik ret: Løb skrigende væk.

Odpowiedź od MC Hjørnet Nordsjælland
Har lige fået solgt min mc hos MC…
Har lige fået solgt min mc hos MC Hjørnet. Sød og professionel betjening. Har udført det som blev lovet. Kan varmt anbefale dem som mc forhandler.
Kan anbefale at sælge din mc hos MC Hjørnet
Kan varm anbefale Mc Hjørnet at sælge din motorcykel.
For 4 år siden solgte de min Honda ST 1300 Pan European for mig og den blev solgt på bare 14 dage.
I juni fik de min Harley Davidson og den er lige blevet solgt.
De er Fair og de gør hvad de kan for at få bedste mulig pris for cyklen.
Kommer igen når jeg igen skal sælge *****
Johnny
Bedste mc butik på Sjælland!
5 stjerner herfra super god service, og man føler sig velkommen.
Jeg købte min første MC hos Per som er meget engageret i sit arbejde, hans sønner ligeså! Top profesionelle MC mekanikere også! Alt godt herfra
De bedste produkter!
Skøn service og lækre kvalitetsprodukter! De ansatte er meget professionelle og har god viden om hvad de sælger! Vil klart anbefale nye samt rutinerede motorcyklister at shoppe sit gear her - et besøg hos MC hjørnet skuffer aldrig!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Sandie
Super service!!
Har nu købt min første MC hos MChjørnet, samt alt udstyr. Jeg har haft en fortrinlig oplevelse, super flinke og serviceminded personale. De har et exceptionelt udvalg af både mc'er og udstyr i top kvalitet til gode priser! Bestemt det sted jeg tager hen når jeg skal opgraderes igen!!
jeg har lige været ned og får lavet min…
jeg har lige været ned og får lavet min gamle honda med fuld service
det må jeg sige super service og mega behalig folk kæmpe ros her fra :-)
Har fået en fantastisk service og de…
Har fået en fantastisk service og de kan og vil altid hjælpe også selvom det er i sidste øjeblik 👍ingen sure miner og priser der er fornuftige.
Kan varmt anbefales 😁💪
Super god kundeservice.
Super god kundeservice.
Har købt en brugt MC hos dem i år , og fik desværre kort efter bøvl med batterier, der ikke kunne holde opladning. Har ringet til Robbin og fortalt om problemet, fik i viden at skulle bare køre forbi for at få skiftet batteri. Tog max 15 minutter, så var der installeret et nyt batteri i cyklen . Simpelthen sådan!
Tips: kontakt Robbin, så kører bussen!
Endelig en shop der sælger tøj til…
Endelig en shop der sælger tøj til kvinder som er feminint og som kan fås i små størrelser.
Også er kvaliteten også i topklasse 👌
Fantastisk betjening og god vejledning
Fantastisk betjening og god vejledning. Kan kun anbefales!
Købte en brugt mc.
Købte en brugt mc.
Prisen var jævn i forhold til markedet, dog havde min for cirka 12 000 kr ekstra udstyr, samt nye dæk så prisen all over var god.
Fin betjening af Per, som er en gammel rotte i faget.
Eneste minus var de havde glemt at montere de nye dæk. Det opdagede vi ved udlevering, men det aftalte vi en tid et par dage Senere, og de blev skiftet i dag uden det mindste.
Så jeg er en tilfreds kunde og mc hjørnet får mine anbefalinger ✌️
Jeg har aldrig oplevet så arrogant og…
Jeg har aldrig oplevet så arrogant og dårlig service som da vi skulle betjenes i mc hjørnet. Under alt kritik. Ville aldrig anbefale stedet til nogen.
Super gode oplevelser her vi er flere…
Super gode oplevelser her vi er flere der kun bruger mc hjørnet da det er god kvalitet og god service
5 store stjerner til Robbin og Mc…
5 store stjerner til Robbin og Mc Hjørnet
Nyindkøbte styrthjelm havde ikke mulighed for ombygning til uden solskærm/skygge som Nexx hjelme normalt har, og det havde jeg fået af vide den havde da jeg købte den.
Men Robbin holder hvad han lover, så uden diskussion og med smil på læben trak Robbin i arbejdstøjet og byggede hjelmen om med nyt visir/skruer/dimser så den nu er helt perfekt, og dette UB.
Nu her jeg så fået en perfekt hjelm både til vej og enduro.
Tusind tak for super behandling, de varmeste anbefalinger fra Morten Bohnstedt.
I midten af april var jeg oppe og kikke…
I midten af april var jeg oppe og kikke på mc, fik hjælp af en herre ved navn Per, der var en masse ting jeg skulle have styr på og var derfor nød til at kontakte mc hjørnet næsten hver dag og også køre der op, ALLE i mc hjørnet har været super hjælpsomme, forstående og sidst men ikke mindst vist KÆMPE tillid. Hver gang jeg har været der er jeg blevet mødt med smil og måske en lille sjov joke fordi jeg næsten kom hver dag😊.. det er med sikkerhed ikke sidste gang jeg er kommet hos dem og har allerede reklameret for dem hos dem jeg kender med mc..!! Glæder mig allerede til at komme igen..
Hilsen kassandra
Top arrogant og uhøflig betjening
Jeg har flere gange handlet i butikken, første gang blev jeg betjent af en yngre mand, denne første gang er efterhånden et års tid siden. Den gang var servicen i top, god og behagelig betjening. Netop derfor kom jeg også igen.
Desværre var det en ærgerlig oplevelse jeg havde i butikken denne gang. Jeg fik da det jeg skulle have, og jeg blev da godt nok også vejledt, men det var godt nok den mest arrogante og direkte uhøflig betjening jeg nogen sinde har fået. Det var så provokerende en måde at blive betjent på, at jeg alene af denne grund, ikke har planer om at ligge flere penge i denne butik. Når den ældre herre som betjener i butikken, direkte får kunder til at føle sig yderst uvelkommen i butikken, så skulle i måske overveje at skifte approach!
Uden at gøre mig til ekspert i hverken detailhandel eller kundebetjening, så er det måske et problem der bør tages seriøst, når i mister kunder udelukkende grundet uanstændig opførsel, når resten af butikken sådan set fungerer ganske udmærket!