MC Hjørnet Nordsjælland

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Super service god vejledning og så har fået skiftet kobling dæk bremser ( slanger, skiver og klodser) så nu køre cyklen som en drøm

Oceniono na 5 z 5

Suverænt og professionelt sted! Ikke så meget ligegyldig chit-chat. Folkene både i butik og værksted har styr på deres kram. Jeg fik lavet min 650 XVS, og nu lyder den og roterer bedre end da jeg... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Super god kundeservice. Har købt en brugt MC hos dem i år , og fik desværre kort efter bøvl med batterier, der ikke kunne holde opladning. Har ringet til Robbin og fortalt om problemet, fik i viden... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sprzedawca motocykli
  2. Sklep motocyklowy

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

MC Hjørnet har eksisteret siden 1975 og kører nu på anden generation i familien. Forretningen består af værksted, mc salg, udstyr og beklædning. Firmaet motto er - "Life is too good to bad quality"

Dane kontaktowe

Inni użytkownicy przeglądali również

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

På under 24 timer.

Jeg ledte desperat efter et specielt dæk, så jeg kunne komme på tur sammen med andre MC'er. Jeg skrev til rigtig mange forhandlere, som ikke kunne hjælpe mig.
Men MC Hjørnet kunne hjælpe mig med at kunne skaffe den på express tid. På under 24 timer har de bestilt dæk fra Tyskland og monteret den på min mc.
Tak igen for hjælpen :)

16 lipca 2021

Reel rådgivning

Fokus på sikkerhed, fin gennemgang af min brugte MC som var købt hos anden forhandler, der var jeg blevet tørret lidt det blev jeg ikke af MC Hjørnet , der udbedrede mangler. Det blev billigere end Per først anslog , men så havde han osse lavet mere end vi aftalte, så det giver fire stjerner, den femte sætter jeg i banken,

11 lipca 2021
Oceniono na 4 z 5

Jeg købte en motorcykel hos MC Hjørnet…

Jeg købte en motorcykel hos MC Hjørnet sidste vinter. God vejledning igennem forløbet. Har ikke haft nogen problemer med cyklen siden køb. Så min videre erfaring med butikken er begrænset. Vil ikke tøve med at anbefale MC Hjørnet.

11 maja 2021

God rådgivning og service

Jeg har netop købt min første MC hos MC Hjørnet.

Per sørgede for at give mig god vejledning og input, så jeg fik valgt den rette maskine til mit behov.

Hele vejen igennem processen fik jeg indtrykket af en seriøs virksomhed, der går op i at kunden går derfra tilfreds.

MC Hjørnet anbefales herfra hvis du ønsker kyndig og ærlig rådgivning :)

10 maja 2021

Kommisionssalg

Har solgt min motorcykel igennem MC Hjørnet som kommisionssalg.

Super professionel og ærlig behandling. Skulle ikke tænke på anden end at komme med min motorcykel, så ordnede Per resten.

Kan kun anbefale MC Hjørnet.

17 kwietnia 2021

Kan varmt anbefales!

Jeg har lige rundet omkring 300 km kørt på min nye VN900 som jeg købte hos MC Hjørnet (Per) i Marts '21. Processen var smertefri og prisen helt i orden. De tog min gamle i bytte, og de håndterede alt papirarbejde. Tak for en god service!

8 kwietnia 2021
Oceniono na 5 z 5

Køb og salg - forløb helt enkelt

Jeg har netop købt en mc hos MC Hjørnet og kommisionssolgt min egen mc igennem MC Hjørnet.

Alt i alt en super god behandling og helt enkelt og ukompliceret proces med køb og salg.

Jeg kommer helt klart tilbage til MC Hjørnet næste gang at jeg skal sælge min mc.

Tak for 2 gange handler.

Ole

1 kwietnia 2021

Alt som aftalt.

Blev anbefalet at sælge min MC gennem MC Hjørnet, som levede helt op til mine forventninger.
Godt solgt til prisen og hurtig afregning.
Tak for samarbejdet.

16 marca 2021
Oceniono na 5 z 5

Jeg er meget glade for den behandling…

Jeg er meget glade for den behandling og service hos Mc hjørnet.
Per er forhandler og han rigtigt søde søn Robin er ægte mennesker og rigtigt mandfolk.
1000 tak
vi bliver for altid jeres trofaste kunder
I dag har været hos Per og vil gerne betale for opbevaring , små reparationer og reservedele.
Jeg har fået en rigtigt gode servise med rimligt pris.
Per er ærligt og jeg er meget glade at være kunde hos MC hjørnet.
Tak Per.
MVH
Ferry

14 marca 2021
Oceniono na 5 z 5

Perfekt oplevelse! Kommer igen!

Lige fra første telefon samtale til afsluttet dæk og olie skifte var det helt vildt venlige og seriøse folk jeg snakket med!
Bestilte det dæk hjem jeg skulle ha, jeg kom for at få det skiftet og blev budt på kaffe og vand og sofa og luksus ! Virkeligt overrasket over hvor meget man føler sig hjemme og velkommen!
Alt i alt absolut fantastisk!!! Mit fremtidige værksted uden tvivl !

1 marca 2021

MC skift

Den gamle brød ned i september. Lang undersøgelse. Men i oktober kørte jeg med times varsel derfra på en brugt Yamaha. Stadig glad. God service. Prof vejledning i forhold til min kørestilling og kørselsbehov.

1 stycznia 2021

Varme handsker

Det er en fin butik. Der er en god service det kan godt være den ligger lidt væk fra København. Men det kan godt betale sig. de har mc udstyr til en rigtig god fornuftig penge. Og udstyret af god kvalitet. Og servicen er virkelig i top. Hvis ikke de har tingene skal vi nok få det hjem.. Jeg har handlet der før. Og jeg gør det igen og det er ikke sidste gang. Den er gang her har jeg købt nogle handsker med varme i. Det er de bedste han skal jeg nogensinde har haft. Det er sådan en handske på den føles godt den gnaver Ikke nogen steder. Og det er nok en handske jeg kan have resten af livet. Servicen vores god. Jeg ringer dig op og der kom der op når Hansken klar til mig.. Meget god service

5 listopada 2020

God service og behandling

God service og behandling. De er der med det samme hvis der er noget. :) så det ingen sag og komme fra Jylland og købe en MC derover! Thunps up.

11 września 2020

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej