Jeg ble overasket over den raske leveringen, det tok mye kortere tid denne gangen en sist gang jeg bestilte. men fargene var alltid forskjellig en hva bildene viste. hårkvalieteten er veldig bra i beg... Zobacz więcej
Maikan
Zobacz, co mówią recenzenci
I søndags bestilte jeg 2 pakker double drawn trense, til EasyJet West påsættelse. Mandag talte jeg med udbyderen hos Maiken og hun forsøgte så godt hun kunne ud fra billeder jeg sendte at matche min... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Købte ekstra lys blond (farve 60) extensions mikro ringe, bruge 1,5 time på at rive sorte hår ud af totterne. En enkelt imellem kan accepteres men mellem 8-15 i hver tot er urimeligt dårligt. Farv... Zobacz więcej
Jeg har flere gange købt luksus clips til håret hos Maikan.dk. Jeg kan uden forbehold anbefale andre at købe via internettet hos Maikan.dk. Hver eneste gang er ordren blevet leveret hurtigt og problem... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Dane kontaktowe
Centervej 2 A, 1. , 6000, Kolding
- 2252 5777
- maikan@maikan.dk
- www.maikan.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Tilfredsstillende
Jeg synes håret var dejlig blødt og lækkert - Indtil jeg vaskede det. Nu ser håret slidt ud. I dagslys, når solen skinner på håret, ser det lidt lilla ud. (Jeg har købt en sortbrun) På trods af det, er varen tilfredsstillende, og jeg synes det er super at man kan få længere hår for næsten ingen penge! :-)
Fremragende service og levering
Købte hair extensions lige op til jul...dagen efter var de der :-)
Altid god service
Har aldrig haft problemer ved køb hos maikan.dk - der er altid god service og hurtig levering. Samtidigt er varene altid af høj kvalitet.
Har altid været 100% tilfreds med mine køb :-)
Flot hår og lynhurtig levering!
Super flot extensions og lyn hurtig levering. Ikke sidste gang jeg har handlet her!
super godt..
Syns deres produkter er rigtig gode. super levering, super kundeservis..
kan kun anbefale det til alle andre..
Alt super
Jeg har købt en trense til påsyning, varen kom dagen efter bestillingen og den lever op til mine forventninger + der var en gave med, jeg handler her helt sikkert igen
lyse extensions...med sorte hår?
Jeg købte et par gylden blond hair extensions, de kom hurtigt, farven var rigtig, de var bløde og virkede til at være en rigtig god kvalitet..men da jeg kigger nærmere på dem, er der en masse sorte hår i dem, virkelig sorte tykke hår..de er åbenbart ikke blevet farvet ordenligt. Ellers synes jeg at man får en rigtig god service, og det er nogle gode extensions.. hvis man ser borset fra de sorte hår :)
Har handlet hos jer før, og i gode at handle med..
Jeg bestilte hår tirsdagen før nytårsaften, men fik det først mandag efter nytår, og skrev en mail, som jeg aldrig fik svar på, så det synes jeg var lidt irriterende, men vejret var dårligt så nok derfor håret ikke nåede frem, ellers kan jeg lide at handle hos jer, har handlet hois jer før og der svaret i på mails og hjalp mig over tlf, så nok på grund af julen og nytåret det ikke gik så godt den her gang..
i havde skrevet man fik negle hvis beløbet var over 400 ca? eller deromkring, men fik ingen.
Har købt lim ekstension og er meget tilfreds :-) køber gerne igen, når jeg skal ha' noget nyt!
Fantastisk service
Jeg har nu handlet 2 gange ved Maikan og har ikke andet en rosende ord for deres service!
Kvittering kom på mail som lovet og jeg kunne igennem hele forløbet følge min ordre på mail og hvor langt vi var i behandlingen af min ordre.
Det bedste er at min vare blev pakket i en mindre kuvert og ikke en kasse, så den lå og ventede i min postkasse og jeg slap for køen på posthuset.
Den lille julegave fra dem var en dejlig overraskelse.
god kvalitet og hurtig levering
Maikan er det eneste sted fra danmark jeg bestiller, da det er super kvalitet og de har en super hurtig levering, og altid det på lager man skal bruge!
'Når jeg har kunder der ikke vil vente 2-3 uger på jeg får hjem fra kina, bruger jeg maikan, og bliver jeg ved med:)
Så maikan kan varmt anbefales til andre.
God kvalitet,hurtig levering og billige priser!
God forsendelse men knap så gode vare.
Hår, tape og tape fjerner.
Håret var godt men så var det det.
Fik tre meter tape som var åbnet og tape fjerner der ikke virket.
Og der var ingen brugsanvisning med til noget af det.
Og når jeg skrev ind syntes jeg ikke det var helt gode svar.
Lervering var rigtig god.
Super
Jeg købte nogle extensions og er virkelig tilfreds.. de kom hurtigt og de er rigtig gode.. syntes at maikan gør deres arbejde vildt godt ..
Fremragende service og fantastisk kvalitet til billige penge!
Efter et køb på en anden hjemmeside med billige hair clip on extentions, hvor jeg var blevet godt skuffet over kvalitet (håret faldt simpelthen lidt af, da jeg pakkede håret ud), håret var i en plastpose - altså ikke nogen ordentlig emballage, håret skulle være lyst, men var gult ovs ovs ovs. Så læste jeg forskellige anmeldelser af Maikan, som var virkelig gode! Og jeg var ikke i tvivl om, hvis jeg skulle have den bedste kvalitet, bedste service og hurtigste levering - så var Maikan lige sagen! Jeg bestilte en fredag eftermiddag og modtog pakken med det flotte hår dagen efter, om lørdagen. For uden gratis levering, så fik jeg også en fin pakke negle med, som en lille julegave. Alt i alt, virkelig god service og yderst tilfredsstillende kvalitet og levering. De lever virkelig op til de højeste forventninger - håret er remy, dvs det ikke skulle filte sig så let. Jeg har nu haft håret i hver dag (undtaget om natten), jeg har ikke redt det, eller vasket det endnu - og det filtrer faktisk slet ikke. Jeg kan varmt anbefale Maikan for alle (:
fint hår og God service
Maiken er rigtig sød at handle med. Hun hjælper gerne og har bl.a været behjælpelig med at bytte håret, da farven var forkert... top karakter herfra.
Super hurtig levering..
Købte 100 totter sort og 50 totter rødt til hot fusion, fik en pakke negle med som bonus.
5-stjerner herfra :)
Perfekt
Jeg har både købt, hot fusion totter og almindelige trenser.. Har været super tilfreds med behandlingen af ordre og nem bestilling, og super god kvalitet af hår :-)
Er helt sikker på at Maikan er min foretrunkne extensions forhandler, som jeg har anbefalet til andre og vil jeg helt sikkert gøre igen.
Der er ingen negative ting at sige der overhovedet.
5 stjerner til Maikan.dk!
Jeg vil gerne give Maikan.dk karakteren 5, pga. den gode kvalitet og den korte vente tid.
også var det selvfølgelig et stort plus at man fik en dejlig lille julegave med i pakken.
Så jeg er fuldt ud tilfreds med mit extensions!
super godt sted at handle.
jeg har købt keratin, varmejern og mikroringe, hvilket har været super kvalitet og billigt. leveringen kom rigtig hurtigt og jeg har ind til videre handlet hos jer 2 gange. men det er helt sikkert ikke sidste gang.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.