Jeg ble overasket over den raske leveringen, det tok mye kortere tid denne gangen en sist gang jeg bestilte. men fargene var alltid forskjellig en hva bildene viste. hårkvalieteten er veldig bra i beg... Zobacz więcej
Maikan
Zobacz, co mówią recenzenci
I søndags bestilte jeg 2 pakker double drawn trense, til EasyJet West påsættelse. Mandag talte jeg med udbyderen hos Maiken og hun forsøgte så godt hun kunne ud fra billeder jeg sendte at matche min... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Købte ekstra lys blond (farve 60) extensions mikro ringe, bruge 1,5 time på at rive sorte hår ud af totterne. En enkelt imellem kan accepteres men mellem 8-15 i hver tot er urimeligt dårligt. Farv... Zobacz więcej
Jeg har flere gange købt luksus clips til håret hos Maikan.dk. Jeg kan uden forbehold anbefale andre at købe via internettet hos Maikan.dk. Hver eneste gang er ordren blevet leveret hurtigt og problem... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Dane kontaktowe
Centervej 2 A, 1. , 6000, Kolding
- 2252 5777
- maikan@maikan.dk
- www.maikan.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Det bliver ikke bedre!
Det er nemt at vælge extension, da de er gode til at beskrive farve og andre oplysninger. Nemt at forstå. Kundeservicen var rigtig god, og fik hjælp og forklaring med det samme jeg ringede, leveringen gik hurtig og der var ingen problemer
Super hurtig og god betjening plus enormt hurtig levering! :D
Jeg bestilte hårtrenser hos Maikan.dk, som kom en dag efter jeg havde bestilt det. Plus at jeg fik enormt flink og god service over telefonen af en person der var meget hjælpsom og virkelig viste hvad det var hun snakkede om :)
I er super
Jeg havde bestilt det forkert hår, og i er hurtige til at svare på mails og rigtig nemme at kommunikere med. Det sætter jeg stor pris på, jeg har også bestilt hår fra jer før og det har jeg været rigtig glad for :-)
Super service
Informativ side, med gode produktbeskrivelser. Hurtig betjening og levering. Rigtig godt produkt vi har modtaget, så kan kun anbefale Maikan til andre.
5 stjerner - har ikke noget at brokke mig over.
Jeg har valgt at give 5 stjerner, fordi jeg ikke har noget at brokke mig over. Dog var jeg lidt forvirret da jeg skulle betale, for jeg blev ved med at trykke på det rigtigt betalingskort, men hver gang jeg havde tastet mine tal-oplysninger ind og trykkede godkend, blev den ved med at sige, at jeg havde valgt den forkerte betalingskort-metode. Jeg har mastercard, og var også denne betalingsmetode jeg valgte, men den blev ved med at sige, at jeg havde mastercard-decode, eller hvad det hedder, og at jeg skulle vælge mastercard, selvom det lige var det jeg havde gjort (op til 5 gange). Tilsidst prøvede jeg så at vælge mastercard-decode, som den troede jeg havde valgt, og der kunne det godt lade sig gøre, og sagde at jeg havde valgt mastercard.. hm.... Ved ikke i/den evt. har haft byttet om på links'ne? :s
Eller er produktet som forventet, farven passer fint, og den kom inden for de 4 dage den skulle, selvom man godt kunne havde ønsket at den var kommet lidt før - men hvem ønsker ikke det?
thumbs up!
Nem bestilling og hurtig levering
Jeg har handlet ved Maikan flere gange.
Har købt extensions til tape, tape og remover. Alle varer lever op til forventningerne.
Hver gang jeg har bestilt er varen kommet inden for 1-2 dage.
Vil anbefale andre at bruge siden.
Hej med jer :)
Mega god service, har handlet ved jer mange gange, og bliver ved. I er super gode :D
Tape hår
Super hurtig levering, skønt! Indtil vidre er det fantastik mit tape hår.. Vil klart købe hos dig igen, og anbefale din side. Tak :)
Fremragende..
Jeg bestilte hair extensions ved Maikan.. Nemt at bestille og levering allerede dagen efter.
Håret lever helt op til mine forventninger. Jeg er super glad for det..
Kan varmt anbefales til andre..
Fantastisk.
Jeg synes bare det er rigtigt godt :-).
- Og er glad for de ting jeg har købt.
+ det er super priser.
Min veninde har jeg har bestilt nøjagtigt samme extensions fra jeres hjemmeside..
Min veninde har jeg har bestilt nøjagtigt samme extensions fra jeres hjemmeside som jeg har (platin blond) og farven på hver vores extensions er slet ikke den samme. mit extensions har grønligt skær og hendes har rødligt plus der er lim eller andet under spænderne i håret.
Jeg har også samlignet selve farven på mine nye extensions fra jer med de gamle jeg har købt for ca. et halvt år siden. og der er det også tydeligt at farven slet ikke er den samme.
Jeg synes det er dårligt man aldrig kan regne med farven, når jeg forventer at få den farve som jeg fik sidst jeg bestilte fra jer.
jeg har købt microringe til cold fusion extensions og fra de var bestilt til jeg havde dem i min postkasse gik der kun et par dage, hvis jeg skrev og spurgte om noget fik jeg hurtigt et venligt svar tilbage...
har derfor lige bestilt der igen... super service og super hjemmeside
hilsen kristina
hotfusion
fantastisk hår, silkeblødt. hurtig levering, super service som altid:)
helt i top!!
Jeg har brugt Maikan igennem lang tid efterhånden, og har aldrig haft en negativ oplevelse. Tværtimod... Servicen er helt i top - leveringen er hurtig og priserne er nogen af de bedste... Jeg kan kun anbefale andre at handle her..
Super lækker hår
Jeg har købt lækker blondt hår hos dem, jeg er virkelig tilfreds. Skal helt klart handle der igen. Kan helt klart anbefalde dem til alle piger, som vil have super lækker kvalitet hår. Og så til så billig penge :)
JA!
Jeg er endnu ikke modtaget det jeg har bestilt!!!!
Så derfor kan jeg squ ikke give dig særlig megen ros..
mvh. Julie Haugstrup..
Tilfreds.
Jeg er meget tilfreds med jer. Alt fungere faktisk fint osv. men jeg har dog én lille ting, jeg vil have lov til at sige; Når i skriver at håret er platin blond, så skal det også være platin blond! Det extenstions jeg bestilte, som skulle være platin blond, ja det var ikke en gang TÆT på at være platin blond. Det er sådan set det eneste jeg synes er lidt for ringen, at man ikke en gang kan regne med at det er den rigtige farve - men bruger jo nok penge på selve håret, men at man så skal ud og købe 2 hårfarver bagefter, for at få ens nye extenstions til at være samme farve som ens eget hår. Det synes jeg virkelig er dårligt, nej det er ALT for dårligt! Men udover dét, så vil jeg anbefalde alle, at bestille extenstion fra Maikan.dk :-)
kanon godt
jeg har købt inde ved maikan.dk rigtig længe og køber rigtig tit og er fuld tilfreds.. rigtig billig og god kvalitet og rigtige sød:)
jeg har altid mit hår dagen efter jeg bestilte:)
kun ros her fra
mvh rikke pedersen
Maikan.dk
Hair extensions i god kvalitet, hurtig levering og relativt billigt! Seriøs forhandler som sætter dig i fokus. Super! er ovenud tilfreds!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.