Maikan

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

I søndags bestilte jeg 2 pakker double drawn trense, til EasyJet West påsættelse. Mandag talte jeg med udbyderen hos Maiken og hun forsøgte så godt hun kunne ud fra billeder jeg sendte at matche min... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 1 z 5

Købte ekstra lys blond (farve 60) extensions mikro ringe, bruge 1,5 time på at rive sorte hår ud af totterne. En enkelt imellem kan accepteres men mellem 8-15 i hver tot er urimeligt dårligt. Farv... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg har flere gange købt luksus clips til håret hos Maikan.dk. Jeg kan uden forbehold anbefale andre at købe via internettet hos Maikan.dk. Hver eneste gang er ordren blevet leveret hurtigt og problem... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

Dane kontaktowe

Inni użytkownicy przeglądali również

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Simpelt, hurtigt og effektivt.

Fra min bopæl i Grønland afgav jeg en bestilling på vegne af min datter i Danmark. Bestillingen foretoges om aftenen grønlandsk tid (nat dansk tid), og næste dag havde hun ordren i hænde. Absolut anbefalelsesværdigt.

10 lutego 2011

Superme

Jeg har handlet hår hos maikan.dk og det har jeg ikke fortrudt. Det er noget super lækkert hår jeg har købt, og er utrolig glad for resultatet.
Kan varmt anbefale at handle der

9 lutego 2011

nem måde at handle på

her kan du bestille dine vare og vide dig meget sikkert på at der også sker noget med din bestilling.
Ordre update følger prompte og hele vejen igennem indtil varen er sendt afsted bliver du som kunde holdt godt informeret.

et godt sted at handle med produkter der har en ordentlig kvalitet.
God værdi for pengene!

9 lutego 2011

hurtige

Jeg synes farven var lidt anderledes end som den er beskrevet.
Jeg købt den i sort/brun, (rettere mørke brun) jeg skulle nok havde købt den i sort bare.
Men jeg er ret tilfredse med den ;)

tusind tak!

Oceniono na 4 z 5

meget tilfreds!

jeg bestilte et par hair extensions og de kom forholdsvis hurtig, efter 2 dage mener jeg. og jeg er utrolig glad for dem. :D jeg vil i hvertfald bestille fra maikan igen!

Super tilfreds!

Jeg er rigtig tilfreds med maikan.dk.
Håret kommer super hurtigt og det er en super god kvalitet.
Jeg synes at farverne er nemme at vælge.
- så ja, jeg er vældig tilfreds med maikan.dk

FEDEST!

Jeg synes jeres kundeservice er godt! Fik mit hår to dage efter jeg havde bestilt det, i virker som nogle folk, som gerne vil hjælpe og samtidig sælge noget og det virker godt på mig i hvert fald!
5 stjerner til jer :D

6 lutego 2011

Blev leveret i god tid

Jeg bestilte hos jer om lørdagen, i sendte om mandagen og jeg fik om tirsdagen, det var super dejligt da jeg faktisk allerede skulle bruge den onsdag... :)

Tak for en super god behandling..

5 lutego 2011

Farge?

Jeg ble overasket over den raske leveringen, det tok mye kortere tid denne gangen en sist gang jeg bestilte. men fargene var alltid forskjellig en hva bildene viste. hårkvalieteten er veldig bra i begynelsen, men etterhvert ble det veldig fort flokete. så er ikke 100% fornøyd, men det er billig!

2 lutego 2011

FANTASTISK!!

Det et helt klart ikke sidste gang jeg handler hos maikan.dk. Det har levet 100% op til mine forventninger. Nemt at bestille, hurtig levering (havde min vare dagen efter) og rigtig god kvalitet. Og sidt men ikke mindst, så er det jo mega billigt:-)

27 stycznia 2011

UERSTATTELIG

Jeg er vildt med maikan, fordi de har været meget hjælpsomme. også selvom jeg om bestemte mig, og ville have noget andet, kunne jeg sagtens få det! og da jeg skulle bruge det samme dag, kunne jeg bare afhente det i kolding, så det er super godt!

24 stycznia 2011

wauw den er god

nu har jeg prøvet så mange siden men ingen er lige så gode og hurtig som hos maikan.dk og ed ting de har erbare så dejligt og de holder virkelig til noget ! kan kun anbefales!

24 stycznia 2011

Super hot!

Synes det gik hurtigt med at modtage dem, og de rigtig bløde og dejlige at have i håret. De er tusind gange bedre end mine gamle!

23 stycznia 2011

Super

jeg havde bestil extensions om torsdagen dagen før nytårsaften, og jeg kunne se at mandag d.3/1-11 havde modtaget min betaling, og dagen efter kom de inde fra maikan.dk

18 stycznia 2011
Oceniono na 5 z 5

DE BEDSTE HAIR EXTENSIONS I VERDEN!

Jeg bestilte hair extensions, og 2 dage senere havde jeg dem.
Det er det bedste køb jeg nogensinde har gjort!
Jeg har før købt hair extensions et andet sted og de falmede hurtigt, og håret blev på kort tid meget tyndt.
Men det her hair extensions har tålt 2 x farvning og alligevel er det lige så pænt og tykt som da jeg købte det.

13 stycznia 2011

Tilfreds

Meget hurtig levering og varen var som jeg havde bestilt. Jeg er meget tilfreds med Maikan, og vil fremover bestille derfra :)

13 stycznia 2011

Nogenlunde

Hurtig levering, men desværre er billederne af hårfarven umulig at vurdere.
- desuden ville det være en idé at give mulighed for at købe enkelte totter i stedet for at skulle købe 25 løse totter.

12 stycznia 2011

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej