Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

De bestelling was binnen 2 weken geleverd, netjes verpakt en duidelijk om het zelf op te hangen. De kwaliteit is ook heel goed voor deze prijs. Ook de website was gemakkelijk ik kon alles makkelijk vi... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Website en instructies zijn duidelijk. Prijzen zijn conform en wijken niet af ten opzichte van andere websites. Levering/updates zijn prima. En ook de bereikbaarheid en service achteraf is super (he... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Vanwege de afstand konden ze niet bij ons thuis komen meten, dus we moesten zelf de maten opnemen. Vandaar 4 sterren. Ondanks de duidelijke instructies blijft het toch spannend of alles goed gemet... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z artykułami do dekoracji okien
  2. Dostawca markiz
  3. Sklep z żaluzjami
  4. Sklep z zasłonami

Napisane przez firmę

Maatstudio.nl is specialist in hoogwaardige raamdecoratie en zonwering op maat in Nederland. Wij leveren zowel binnenzonwering als buitenzonwering, volledig afgestemd op uw woning, interieur en wensen. Ons assortiment omvat jaloezieën, plisségordijnen, rolgordijnen, vouwgordijnen en gordijnen op maat, evenals rolluiken, screens en zonneschermen voor optimale zonwering en isolatie. Alle producten worden speciaal op maat geproduceerd op basis van exacte afmetingen. Hierdoor bent u verzekerd van een perfecte pasvorm, hoogwaardige afwerking en duurzame kwaliteit. Voor extra zekerheid bieden wij een professionele inmeet- en montageservice, uitgevoerd door ervaren vakmensen. Zo garanderen wij dat zowel binnen- als buitenzonwering technisch correct en veilig wordt geïnstalleerd. Naast handmatige bediening leveren wij ook elektrische raamdecoratie en elektrische zonwering met geïntegreerde motoren van Somfy, MotionBlinds en BREL. Deze systemen zijn geschikt voor bediening via afstandsbediening, app of koppeling met smart home systemen. Hiermee combineren wij gebruiksgemak, energie-efficiëntie en modern wooncomfort. Onze zonwering kan ook met solar bediening, op zonne-energie, geleverd worden! Bij Maatstudio.nl staat persoonlijke service centraal. Klanten ontvangen duidelijke meetinstructies, deskundig advies en kunnen gratis kleurstalen aanvragen om thuis de juiste stof, kleur of afwerking te beoordelen. Zo maakt u altijd een weloverwogen keuze die aansluit bij uw interieur en gevel. Met 47 reviews en een gemiddelde beoordeling van 4,4 op Trustpilot waarderen klanten onze service, communicatie en productkwaliteit. Transparantie vinden wij belangrijk. Daarom verzamelen wij daarnaast geverifieerde klantbeoordelingen via eKomi, een onafhankelijk reviewsysteem waar uitsluitend echte bestellingen worden beoordeeld. Hier hebben wij honderden reviews opgebouwd met een gemiddelde klanttevredenheid van 96%. Of het nu gaat om verduisterende rolgordijnen, houten jaloezieën, isolerende plisségordijnen, rolluiken tegen warmte en inbraak, screens voor zonwering of een compleet zonnescherm: Maatstudio.nl staat voor maatwerk, betrouwbaarheid en duurzame kwaliteit – ondersteund door onafhankelijke reviews en persoonlijke begeleiding van begin tot eind.

Dane kontaktowe

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Netjes gemaakt en geleverd

Binnen 2 weken geleverd voor een goede prijs. Hangt netjes. Blij mee!

20 października 2025

Odpowiedź od Maatstudio.nl

Beste heer/mevrouw, hartelijk dank voor uw fijne beoordeling, veel plezier van uw raamdecoratie! Team Maatstudio

Prima product, levering oke

Jullie vragen om de shopervaring te delen om de services te verbeteren, wat heel goed is, maar om vervolgens sturend te zeggen dat je 5 sterren moet geven als je tevreden bent, lijkt mij een beetje tegendraads ;)

In augustus KeJe Splendid Pliss gordijnen besteld. Duidelijk bestelproces en fijne samples vooraf.

Na bestelling bleek de levertijd bijna verdubbeld t.o.v. wat op de website stond. Na mijn mail hierover kreeg ik te horen dat het druk was bij de fabriek — begrijpelijk, maar dat mag nog wel eerlijk vermeld worden.

Bij levering ging het niet goed: ik had geen bericht gekregen dat deze onderweg was en de chauffeur zette de pakketten zomaar voor de deur. Gelukkig zag mijn buurvrouw het. Na telefonisch contact kreeg ik vooral te horen dat het weer aan de fabrikant lag, wat niet professioneel overkwam — als klant zie ik jullie als één partij.

Verder was het product netjes verpakt en eenvoudig te installeren. Tip: plaats meer detailfoto’s op de productpagina.

Al met al tevreden met het resultaat.

25 sierpnia 2025

Odpowiedź od Maatstudio.nl

Beste mevrouw, hartelijk dank voor uw fijne beoordeling en de tips, we gaan ermee aan de slag! vriendelijke groet, team Maatstudio

Goede service en klantvriendelijk

Goede service en klantvriendelijk. Komen gemaakte afspraken goed na en duidelijke communicatie.

1 października 2025

Odpowiedź od Maatstudio.nl

Beste meneer van de Wiel, hartelijk dank voor uw fijne beoordeling, veel plezier van uw bestelling. Team Maatstudio

Zeer fijne ervaring

Ondank dat ik een fout bij het bestellen had gemaakt en te laat had doorgegeven hebben ze toch de fout hersteld.

9 października 2025

Odpowiedź od Maatstudio.nl

Beste meneer/mevrouw, hartelijk dank voor uw fijne review, veel plezier van uw bestelling. Team Maatstudio

Oceniono na 5 z 5

De advisering was heel goed

De advisering was heel goed. Er werd meegedacht

19 września 2025

Odpowiedź od Maatstudio.nl

Beste Jan, bedankt voor uw fijne review, veel plezier van uw raamdecoratie! Team Maatstudio

ontzettend tevreden

Ik ben ontzettend tevreden met de service en kwaliteit van deze maatstudio. Vanaf het eerste contact werd ik vriendelijk en professioneel geholpen. De website is duidelijk en maakt het makkelijk om precies de juiste raamdecoratie te kiezen. De levering was snel en de montage verliep probleemloos. Het eindresultaat is prachtig: mijn interieur oogt direct veel stijlvoller en de materialen voelen echt hoogwaardig aan.

Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar maatwerk raamdecoratie met een persoonlijke aanpak!

25 września 2025

Odpowiedź od Maatstudio.nl

Beste meneer Kian, bedankt voor de fijne review, veel plezier van uw produkten. Team Maatstudio

Meerdere bestellingen gedaan

Meerdere bestellingen gedaan, super goed geholpen en goede kwaliteit! Zeker een aanrader.

23 września 2025

Beste Eline, bedankt voor uw fijne review, team Maatstudio

Oceniono na 5 z 5

Snelle levering, groot assortiment en goed advies. Een echte aanrader!

8 września 2025

Odpowiedź od Maatstudio.nl

Beste Arlan, bedankt voor de fijne review, veel plezier van uw raamdecoratie/zonwering!

Heel erg vriendelijk

Heel erg vriendelijk, zeer goed advies na het aanhoren van onze wensen en op de minuut af op tijd na afspraak van bezorgen.

10 września 2025

Odpowiedź od Maatstudio.nl

Beste meneer van Eck, bedankt voor de fijne review, veel plezier van uw raamdecoratie/zonwering!

Oceniono na 4 z 5

Keurig op de hoogte gehouden van de…

Keurig op de hoogte gehouden van de voortgang. Verwachte levertijd werd behaald. Nasturen van defect onderdeeltje duurde wat kanger dan gedacht, maar moest blijkbaar besteld worden. Onderdeel zonder probleem of kosten nageleverd. Bijna 5 sterren.

5 września 2025

Odpowiedź od Maatstudio.nl

Beste Theo, bedankt voor de fijne review, veel plezier van uw raamdecoratie/zonwering!

Oceniono na 5 z 5

zeer tevreden over het hele proces

Snelle beantwoording van de vragen via de mail. Telefonisch goed bereikbaar. kundige monteurs

11 sierpnia 2025

Odpowiedź od Maatstudio.nl

Beste klant, bedankt voor de fijne review, veel plezier van uw raamdecoratie/zonwering!

Keurig bedrijf

We hebben een grote lichtstraat op de overkapping daar wilde we wat mee. Na een goed telefonisch advies gesprek (de beste man aan de telefoon heeft verstand van zijn vak) zijn ze komen inmeten en plaatsen. Keurige monteurs. Wij zijn heel blij met onze screens! Bedankt Maatstudio.

5 sierpnia 2025

Odpowiedź od Maatstudio.nl

Beste meneer Wiendels, bedankt voor de fijne review, veel plezier van de zonwerende screens!

Oceniono na 1 z 5

Tijdens/na de inmeet afspraak van de…

Tijdens/na de inmeet afspraak van de elektrische jaloezieën was er nog wat twijfel tussen twee kleuren. Om deze reden het advies gekregen van Maatstudio om kleur stalen op te vragen, offerte werd opgemaakt en de kleurstalen werden besteld. Na enkele dagen nog geen kleurstalen ontvangen. Na contact opgenomen te hebben met Maatstudio zouden deze alsnog geleverd worden, echter wederom niets ontvangen. Nogmaals contact opgenomen. Maatstudio wilde de kleurstalen opsturen naar een ander adres zodat wij deze alsnog konden ontvangen. Bij het doorgeven van het bezorgadres, ontving ik een e-mail van Maatstudio met het bericht dat ze de offerte intrekken. Toen ik aangaf dat ik dit niet netjes vond, aangezien wij op nieuwe jaloezieën gerekend hebben en het stukje time management op deze wijze in de knoei zou komen, gaf de eigenaar aan dat het nu eenmaal zo is. Erg jammer dat ik als klant op deze wijze behandeld ben!

13 sierpnia 2025

Beste mevrouw Kim Kluytmans,
Zoals aangegeven in onze email naar u zijn wij van mening dat wij u niet kunnen bieden wat u wenst. Om die reden hebben wij u vriendelijk verwezen naar een andere aanbieder.
Met vriendelijke groet, team Maatstudio

Oceniono na 1 z 5

Heel lief leuk en aardig als je besteld…

Heel lief leuk en aardig als je besteld en laat inmeten tot je een klacht hebt. Dan krijg je een attitude en mag je t allemaal zelf oplossen. Ik zou zeggen zoek een professioneel bedrijf mensen

7 marca 2025

Odpowiedź od Maatstudio.nl

Beste meneer Wes, wij zouden graag weten wie u bent, om u te helpen. Heeft u een bestelling bij ons geplaatst? Wij horen graag van u.

Schade

Tot het gekocht en betaald is wordt je geholpen daarna spelen ze in hun eigen voordeel.

Jaloezie ontvangen met beschadigingen waarop eerst werd gezegd het is misschien door het uitpakken gebeurd. Later werd het duidelijk dat het niet aan ons lag maar dat het een fabrieksfout betreft.

Als oplossing wordt het opgehaald en gerepareerd en in de tussentijd moeten wij zonder gordijn/jaloezie zitten!

Voor montage vragen ze zelf 180 euro waarop ik nu twee keer die werkzaamheden moet gaan uitvoeren. Te compensatie krijg je een dikke vinger en een grote mond schakel maar een advocaat in!

Wij hebben netjes en een volle mep betaald voor iets wat zij niet verdienen.

20 maja 2024

Slechte service.

Bij maatstudio een vouwgordijn besteld, is keurig netjes verpakt en gemaakt. Maar het vouwgordijn heeft een steun die zowel voor plafond als wandmontage is. En aangezien dit gordijn in een nis hangt kijk je van buiten tegen de steunen aan die voor de muur zijn. Dit is echt een lelijk gezicht. Maatstudio hierover gebeld, dit is de enige steun en hier doen wij niets aan is hun antwoord. Als ik dit van tevoren geweten had, had ik dit gordijn hier niet gekocht. Meneer van maatstudio reageerde heel raar en vond dat dit aan mij lag, wilde gesprek direct beëindigen. Ik vroeg of hij extra steunen op kon sturen, zodat ik ze dan zelf maar af ga slijpen. Dat kon wel maar dat moest ik dan wel weer betalen. Voor mij nooit geen maatstudio meer, zeer slechte service. Mijn advies koop hier niet.

16 września 2022
Oceniono na 5 z 5

Voor onze verbouwing is Eersel een…

Voor onze verbouwing is Eersel een groot aantal luxaflexen besteld, zowel zwart (woonkamer) als wit (slaapkamer). Inmeten en plaatsing laten verzorgen, hangt nu 2,5 maand en ben tevreden. Enige dat niet handig was is dat de monteur de auto raar parkeerde, wat van gezegd en de bus werd meteen netjes neer gezet.

24 maja 2022

Super mooie jaloezieën

Fijn eerste contact met dit bedrijf waarna ze keurig zijn komen inmeten. Duidelijke uitleg en nette medewerker. Ook het monteren verliep vlekkeloos. Het resultaat is prachtig! We zijn erg blij met onze jaloezieën. Absoluut een aanrader! Zeker voor deze prijs!

24 maja 2022

Prettig geholpen

Ik vond het lastig om een keuze te maken tussen twee producten waarna ik telefonisch contact heb opgenomen. Erg vriendelijk en kundig geholpen waardoor de keuze snel gemaakt was! Nadat ik mijn bestelling had gedaan ben ik goed op de hoogte gehouden tot op het moment dat mijn jaloezieën werden geleverd. Wij zijn er erg blij mee en komen dan ook zeker terug!

23 maja 2022

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej