De bestelling was binnen 2 weken geleverd, netjes verpakt en duidelijk om het zelf op te hangen. De kwaliteit is ook heel goed voor deze prijs. Ook de website was gemakkelijk ik kon alles makkelijk vi... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Website en instructies zijn duidelijk. Prijzen zijn conform en wijken niet af ten opzichte van andere websites. Levering/updates zijn prima. En ook de bereikbaarheid en service achteraf is super (he... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Voor onze verbouwing is Eersel een groot aantal luxaflexen besteld, zowel zwart (woonkamer) als wit (slaapkamer). Inmeten en plaatsing laten verzorgen, hangt nu 2,5 maand en ben tevreden. Enige dat ni... Zobacz więcej
Maatstudio.nl is specialist in hoogwaardige raamdecoratie en zonwering op maat in Nederland. Wij leveren zowel binnenzonwering als buitenzonwering, volledig afgestemd op uw woning, interieur en wensen. Ons assortiment omvat jaloezieën, plisségordijnen, rolgordijnen, vouwgordijnen en gordijnen op maat, evenals rolluiken, screens en zonneschermen voor optimale zonwering en isolatie. Alle producten worden speciaal op maat geproduceerd op basis van exacte afmetingen. Hierdoor bent u verzekerd van een perfecte pasvorm, hoogwaardige afwerking en duurzame kwaliteit. Voor extra zekerheid bieden wij een professionele inmeet- en montageservice, uitgevoerd door ervaren vakmensen. Zo garanderen wij dat zowel binnen- als buitenzonwering technisch correct en veilig wordt geïnstalleerd. Naast handmatige bediening leveren wij ook elektrische raamdecoratie en elektrische zonwering met geïntegreerde motoren van Somfy, MotionBlinds en BREL. Deze systemen zijn geschikt voor bediening via afstandsbediening, app of koppeling met smart home systemen. Hiermee combineren wij gebruiksgemak, energie-efficiëntie en modern wooncomfort. Onze zonwering kan ook met solar bediening, op zonne-energie, geleverd worden! Bij Maatstudio.nl staat persoonlijke service centraal. Klanten ontvangen duidelijke meetinstructies, deskundig advies en kunnen gratis kleurstalen aanvragen om thuis de juiste stof, kleur of afwerking te beoordelen. Zo maakt u altijd een weloverwogen keuze die aansluit bij uw interieur en gevel. Met 47 reviews en een gemiddelde beoordeling van 4,4 op Trustpilot waarderen klanten onze service, communicatie en productkwaliteit. Transparantie vinden wij belangrijk. Daarom verzamelen wij daarnaast geverifieerde klantbeoordelingen via eKomi, een onafhankelijk reviewsysteem waar uitsluitend echte bestellingen worden beoordeeld. Hier hebben wij honderden reviews opgebouwd met een gemiddelde klanttevredenheid van 96%. Of het nu gaat om verduisterende rolgordijnen, houten jaloezieën, isolerende plisségordijnen, rolluiken tegen warmte en inbraak, screens voor zonwering of een compleet zonnescherm: Maatstudio.nl staat voor maatwerk, betrouwbaarheid en duurzame kwaliteit – ondersteund door onafhankelijke reviews en persoonlijke begeleiding van begin tot eind.
Torenallee 20, 5617BC, Eindhoven, Holandia
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
De bestelling was binnen 2 weken geleverd, netjes verpakt en duidelijk om het zelf op te hangen. De kwaliteit is ook heel goed voor deze prijs. Ook de website was gemakkelijk ik kon alles makkelijk vinden.

Odpowiedź od Maatstudio.nl
Levering/updates zijn prima. En ook de bereikbaarheid en service achteraf is super (helaas gebruik van moeten maken buitenom hun schuld, maar heel netjes opgelost).
Zeer tevreden!

Odpowiedź od Maatstudio.nl
Maatwerk zoals de naam het zegt!
Zeer tevreden.
Een aanrader!

Odpowiedź od Maatstudio.nl
De bestelde jaloezie is keurig verpakt ontvangen. Exact op maat gemaakt. Een duidelijke handleiding kon worden gedownload.

Odpowiedź od Maatstudio.nl
Snelle levering. Alles klopt tot in detail. Topkwaliteit.

Odpowiedź od Maatstudio.nl
Goede hulp via de telefoon en jaloezieën zien er top uit!

Odpowiedź od Maatstudio.nl
Goede kwaliteit, moderne uitstraling en snelle levertijd voor een maatwerk product. Mooi verpakt om beschadiging te voorkomen.
Eenvoudig te monteren

Odpowiedź od Maatstudio.nl
Vanwege de afstand konden ze niet bij ons thuis komen meten, dus we moesten zelf de maten opnemen. Vandaar 4 sterren. Ondanks de duidelijke instructies blijft het toch spannend of alles goed gemeten is, zeker omdat de plissé gordijnen met magnetisch frame niet goedkoop zijn.
Na betaling kregen we direct een bevestiging en werden we netjes op de hoogte gehouden: eerst dat de bestelling in productie was genomen en daarna dat deze werd verzonden.
De gordijnen werden goed verpakt en netjes afgeleverd. En het belangrijkste: het past perfect! We zijn ontzettend blij met het resultaat en met de service van Maatstudio. Zeker een aanrader!

Odpowiedź od Maatstudio.nl
Alles was geweldig: bestellen was makkelijk, veel keuze, goede prijs, levering was op tijd en zonder problemen. De kwaliteit is goed.

Odpowiedź od Maatstudio.nl
3e keer hier raamdecoratie bestel.
Prijs is nog steeds goed.
Levering zoals gewend netjes verpakt etc.

Odpowiedź od Maatstudio.nl
Uitstekende service met de kleurstaaltjes en de beste prijs/kwaliteit verhouding (voor grotere elektrische jaloezieën)

Odpowiedź od Maatstudio.nl
Onze plissé gordijnen, ook van Maatstudio, waren na jaren aan vervanging toe. We hebben exact dezelfde maten opnieuw besteld. Opnieuw heel tevreden; we konden ze zo klik/klik vervangen op de bestaande ophangbeugels dus dat is ideaal! Levertijd comform afspraak en goede communicatie rondom leveringsdag en instructies. Helemaal happy dus!

Odpowiedź od Maatstudio.nl
Goede prijs kwaliteit verhouding.
Mooi product!
Goed advies, Vriendelijk personeel

Odpowiedź od Maatstudio.nl
Goede service, snelle levering, goede kwaliteit producten

Odpowiedź od Maatstudio.nl
Het is maatwerk, maar toch een snelle levering en goede kwaliteit

Odpowiedź od Maatstudio.nl
Goede service, goed telefonisch contact mbt advies, goede kwaliteit

Odpowiedź od Maatstudio.nl
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.