Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

De bestelling was binnen 2 weken geleverd, netjes verpakt en duidelijk om het zelf op te hangen. De kwaliteit is ook heel goed voor deze prijs. Ook de website was gemakkelijk ik kon alles makkelijk vi... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Website en instructies zijn duidelijk. Prijzen zijn conform en wijken niet af ten opzichte van andere websites. Levering/updates zijn prima. En ook de bereikbaarheid en service achteraf is super (he... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Voor onze verbouwing is Eersel een groot aantal luxaflexen besteld, zowel zwart (woonkamer) als wit (slaapkamer). Inmeten en plaatsing laten verzorgen, hangt nu 2,5 maand en ben tevreden. Enige dat ni... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z artykułami do dekoracji okien
  2. Dostawca markiz
  3. Sklep z żaluzjami
  4. Sklep z zasłonami

Napisane przez firmę

Maatstudio.nl is specialist in hoogwaardige raamdecoratie en zonwering op maat in Nederland. Wij leveren zowel binnenzonwering als buitenzonwering, volledig afgestemd op uw woning, interieur en wensen. Ons assortiment omvat jaloezieën, plisségordijnen, rolgordijnen, vouwgordijnen en gordijnen op maat, evenals rolluiken, screens en zonneschermen voor optimale zonwering en isolatie. Alle producten worden speciaal op maat geproduceerd op basis van exacte afmetingen. Hierdoor bent u verzekerd van een perfecte pasvorm, hoogwaardige afwerking en duurzame kwaliteit. Voor extra zekerheid bieden wij een professionele inmeet- en montageservice, uitgevoerd door ervaren vakmensen. Zo garanderen wij dat zowel binnen- als buitenzonwering technisch correct en veilig wordt geïnstalleerd. Naast handmatige bediening leveren wij ook elektrische raamdecoratie en elektrische zonwering met geïntegreerde motoren van Somfy, MotionBlinds en BREL. Deze systemen zijn geschikt voor bediening via afstandsbediening, app of koppeling met smart home systemen. Hiermee combineren wij gebruiksgemak, energie-efficiëntie en modern wooncomfort. Onze zonwering kan ook met solar bediening, op zonne-energie, geleverd worden! Bij Maatstudio.nl staat persoonlijke service centraal. Klanten ontvangen duidelijke meetinstructies, deskundig advies en kunnen gratis kleurstalen aanvragen om thuis de juiste stof, kleur of afwerking te beoordelen. Zo maakt u altijd een weloverwogen keuze die aansluit bij uw interieur en gevel. Met 47 reviews en een gemiddelde beoordeling van 4,4 op Trustpilot waarderen klanten onze service, communicatie en productkwaliteit. Transparantie vinden wij belangrijk. Daarom verzamelen wij daarnaast geverifieerde klantbeoordelingen via eKomi, een onafhankelijk reviewsysteem waar uitsluitend echte bestellingen worden beoordeeld. Hier hebben wij honderden reviews opgebouwd met een gemiddelde klanttevredenheid van 96%. Of het nu gaat om verduisterende rolgordijnen, houten jaloezieën, isolerende plisségordijnen, rolluiken tegen warmte en inbraak, screens voor zonwering of een compleet zonnescherm: Maatstudio.nl staat voor maatwerk, betrouwbaarheid en duurzame kwaliteit – ondersteund door onafhankelijke reviews en persoonlijke begeleiding van begin tot eind.

Dane kontaktowe

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Zeer tevreden

De bestelling was binnen 2 weken geleverd, netjes verpakt en duidelijk om het zelf op te hangen. De kwaliteit is ook heel goed voor deze prijs. Ook de website was gemakkelijk ik kon alles makkelijk vinden.

16 kwietnia 2026

Beste Derya,

Bedankt voor uw fijne review. Goed om te horen dat de bestelling snel geleverd werd, netjes verpakt was en dat het ophangen duidelijk en eenvoudig ging.

Fijn dat ook de kwaliteit en de prijs-kwaliteitverhouding van de jaloezieën goed bevallen. Daarnaast vinden we het belangrijk dat onze website overzichtelijk is, zodat klanten makkelijk kunnen vinden wat ze zoeken.

Veel plezier met uw nieuwe raamdecoratie en graag tot een volgende keer.

Zeer tevreden ervaring

Levering/updates zijn prima. En ook de bereikbaarheid en service achteraf is super (helaas gebruik van moeten maken buitenom hun schuld, maar heel netjes opgelost).
Zeer tevreden!

13 lutego 2026

Beste meneer Wilting,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en mooie review!

Fijn om te horen dat u onze website, instructies en communicatie als duidelijk heeft ervaren. We vinden het belangrijk dat klanten vooraf precies weten waar ze aan toe zijn.

Goed om te lezen dat ook de service achteraf naar wens is verlopen, zeker in een situatie die buiten onze invloed lag. We doen er alles aan om dit netjes en snel op te lossen, zodat onze klanten met een goed gevoel terugkijken op hun aankoop.

Bedankt voor uw vertrouwen en we helpen u in de toekomst uiteraard graag weer verder.

Oceniono na 5 z 5

Maatwerk zoals de naam het zegt!

Maatwerk zoals de naam het zegt!
Zeer tevreden.
Een aanrader!

25 kwietnia 2026

Beste Dave,

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Fijn om te horen dat het maatwerk volledig naar wens is en dat u zo tevreden bent met het resultaat. Daar doen we het voor.

Bedankt voor uw aanbeveling en we helpen u in de toekomst uiteraard graag weer verder.

Oceniono na 5 z 5

Klasse werk geleverd door Maatstudio.

De bestelde jaloezie is keurig verpakt ontvangen. Exact op maat gemaakt. Een duidelijke handleiding kon worden gedownload.

21 kwietnia 2026

Beste Koos,

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat de jaloezie precies op maat is geleverd. We besteden veel aandacht aan zowel de afwerking als de verpakking, zodat onze producten in perfecte staat aankomen.

Goed om te lezen dat ook de handleiding duidelijk was en heeft geholpen bij de montage.

We wensen u veel plezier van uw jaloezie en helpen u in de toekomst uiteraard graag weer verder.

Oceniono na 5 z 5

Snelle levering. Alles klopt tot in detail. Topkwaliteit.

16 kwietnia 2026

Beste Corné,

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Fijn om te horen dat u de snelle levering en de kwaliteit zo waardeert. We besteden veel aandacht aan de afwerking en details, zodat onze maatwerk raamdecoratie precies aansluit bij de verwachtingen van onze klanten.

We wensen u veel plezier van uw aankoop en staan uiteraard graag voor u klaar als we u in de toekomst nog ergens mee kunnen helpen.

Goed en mooi product

Goede service, goed product.
Prijs/ kwaliteit ok

9 kwietnia 2026

Beste meneer, mevrouw Hendriks,

Hartelijk dank voor uw review en de mooie woorden over ons product en de service.

Goed om te horen dat de prijs-kwaliteitverhouding naar wens is en dat u tevreden bent met het eindresultaat. We doen ons best om maatwerk raamdecoratie te leveren die niet alleen mooi is, maar ook duurzaam en zorgvuldig afgewerkt.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of opnieuw iets willen bestellen, helpen we u uiteraard graag weer persoonlijk verder.

prima service

30 marca 2026

Beste Dennis,
Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service. We helpen onze klanten graag persoonlijk bij het kiezen en bestellen van raamdecoratie op maat. Veel plezier met uw aankoop!

Oceniono na 5 z 5

Goede hulp via de telefoon en…

Goede hulp via de telefoon en jaloezieën zien er top uit!

13 marca 2026

Beste Martijn,
Bedankt voor uw positieve review! Goed om te horen dat de telefonische ondersteuning prettig was en dat de jaloezieën naar wens zijn. We begeleiden klanten graag persoonlijk bij het kiezen van de juiste raamdecoratie op maat. Veel plezier met het resultaat!

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, moderne uitstraling en snelle levertijd voor een maatwerk product. Mooi verpakt om beschadiging te voorkomen.
Eenvoudig te monteren

20 marca 2026

Beste Annet,
Hartelijk dank voor uw uitgebreide review! Fijn dat u de kwaliteit, uitstraling en levering van onze maatwerk raamdecoratie zo waardeert. Ook prettig om te horen dat de montage eenvoudig was. Veel plezier met uw nieuwe raamdecoratie!

Makkelijk om online te bestellen

Makkelijk om online te bestellen

13 marca 2026

Beste Marjo,
Bedankt voor uw review! Fijn dat het online bestellen van uw raamdecoratie op maat zo makkelijk is verlopen. We doen ons best om het bestelproces zo duidelijk en gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Veel plezier met uw aankoop!

Oceniono na 4 z 5

Onze ervaring met Maatstudio is zeer positief

Vanwege de afstand konden ze niet bij ons thuis komen meten, dus we moesten zelf de maten opnemen. Vandaar 4 sterren. Ondanks de duidelijke instructies blijft het toch spannend of alles goed gemeten is, zeker omdat de plissé gordijnen met magnetisch frame niet goedkoop zijn.

Na betaling kregen we direct een bevestiging en werden we netjes op de hoogte gehouden: eerst dat de bestelling in productie was genomen en daarna dat deze werd verzonden.

De gordijnen werden goed verpakt en netjes afgeleverd. En het belangrijkste: het past perfect! We zijn ontzettend blij met het resultaat en met de service van Maatstudio. Zeker een aanrader!

23 lutego 2026

Beste Jan,

Hartelijk dank voor uw mooie review en het delen van uw ervaring met Maatstudio.

We begrijpen goed dat het zelf inmeten van plissé gordijnen met een magnetisch frame spannend kan zijn. Daarom begeleiden we klanten waar nodig ook persoonlijk, bijvoorbeeld telefonisch of via WhatsApp met foto’s, zodat we samen kunnen controleren of alles goed wordt gemeten. Fijn om te horen dat alles uiteindelijk perfect past en dat u zo tevreden bent met het resultaat.

Goed om te lezen dat ook de communicatie, verpakking en levering naar wens zijn verlopen.

We wensen u veel plezier van uw nieuwe plissé gordijnen en bedanken u voor de aanbeveling!

Alles was geweldig

Alles was geweldig: bestellen was makkelijk, veel keuze, goede prijs, levering was op tijd en zonder problemen. De kwaliteit is goed.

8 lutego 2026

Beste Arina,
Bedankt voor uw fijne review en veel plezier van de raamdecoratie!

Oceniono na 5 z 5

3e keer hier raamdecoratie bestel.

3e keer hier raamdecoratie bestel.
Prijs is nog steeds goed.
Levering zoals gewend netjes verpakt etc.

24 stycznia 2026

Beste Harrie,
Bedankt voor uw fijne review, veel plezier van de raamdecoratie!

Oceniono na 5 z 5

Uitstekende service met de…

Uitstekende service met de kleurstaaltjes en de beste prijs/kwaliteit verhouding (voor grotere elektrische jaloezieën)

2 stycznia 2026

Beste Joey,
Bedankt voor uw fijne review, veel plezier van de jaloezieën!

Heel erg tevreden

Onze plissé gordijnen, ook van Maatstudio, waren na jaren aan vervanging toe. We hebben exact dezelfde maten opnieuw besteld. Opnieuw heel tevreden; we konden ze zo klik/klik vervangen op de bestaande ophangbeugels dus dat is ideaal! Levertijd comform afspraak en goede communicatie rondom leveringsdag en instructies. Helemaal happy dus!

16 grudnia 2025

Odpowiedź od Maatstudio.nl

Beste Linda, Bedankt voor uw fijne beoordeling, veel plezier van uw raamdecoratie! Team Maatstudio

Oceniono na 5 z 5

Goede prijs kwaliteit verhouding.

Goede prijs kwaliteit verhouding.
Mooi product!
Goed advies, Vriendelijk personeel

31 października 2025

Odpowiedź od Maatstudio.nl

Beste Roel, Bedankt voor uw fijne beoordeling, veel plezier van uw raamdecoratie! Team Maatstudio

Oceniono na 5 z 5

Goede service, snelle levering, goede kwaliteit producten

24 listopada 2025

Beste Niek,

Het is maatwerk

Het is maatwerk, maar toch een snelle levering en goede kwaliteit

19 listopada 2025

Odpowiedź od Maatstudio.nl

Beste meneer Barney, Bedankt voor uw fijne beoordeling, veel plezier van uw raamdecoratie! Team Maatstudio

Oceniono na 4 z 5

Goede service, goed telefonisch contact mbt advies, goede kwaliteit

10 listopada 2025

Odpowiedź od Maatstudio.nl

Beste meneer Pol, bedankt voor de fijne review, veel plezier van uw bestelling. Team Maatstudio

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej