Klare og præcise løsninger fra Nina af mine spørgsmål vedrørende et problem med indtægt. Og helt klar på den juridiske kontekst så løsningen af problemet af indkomsten stod helt klart for mig.

Reakcja na opinię
Forsikringsrådgiveren, Nina, gav mig en meget specifik og vedvarende hjælp til at finde ud af at balancere dagpenge og selvstændig virksomhed. Jeg følte mig virkelig taget hånd om og ved at jeg kan v... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Super kompetent medarbejder. Jeg fik rigtig god sparring, følte mig hørt og set, og oplevede at det var vigtigere hvad jeg havde brug for, end kun at gå op i hvad reglerne siger. Der er nu både styr p... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg fik en aldeles fremragende service af Dorthe S. som sad med mødebookninger, men hun fik mig også hjulpet med alt muligt andet, fordi jeg som middelaldrende a-kasse debutant kludrer gevaldigt i sto... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
MA er en a-kasse af og for akademikere. Vi er et fagligt fællesskab, hvor mennesker med viden, nysgerrighed og ambitioner mødes, uanset om de kommer fra humaniora, naturvidenskab, samfundsfag eller arbejder i krydsfeltet mellem flere discipliner. Hos os får du ikke standardløsninger. Vi kombinerer høj faglighed med en menneskelig tilgang, fordi vi tror på, at der skal være mere menneske og mindre system i mødet med vores medlemmer. Vi er specialister i akademikernes arbejdsliv, og vi er her for at rådgive, udvikle og støtte dig, uanset hvor du er i din karriere.
Napisane przez firmę

Peter Bangs Vej 30, 2000, Frederiksberg, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jeg har kun de bedste roser til MA og DM - særligt MA. De møder altid én i øjenhøjde og har fået hjælp på dagpenge herunder komplicerede forløb med supplerende dagpenge, barsel og sygdom.
Anbefaler alle at være med.
DM er også empatiske og gode til at rådgive. Her har jeg været med i en anden fagforening - så jeg ved hvad jeg taler om.

Odpowiedź od Magistrenes A-kasse
"Vi oplever desværre problemer med Firefox-browseren. Det betyder, at du skal bruge en anden browser til at indsende blanketter.
Du kan i stedet bruge Chrome, Edge eller Safari."
Det er alligevel imponerende, at de nu på gud ved hvilket år stadig ikke har fikset det her... Hvor svært kan det være?
Alle andre hjemmesider jeg bruger fungerer fint, men MA kan åbenbart ikke finde ud af at implementere en simpel funktion i overensstemmelse med standarderne. Men hele webinterfacet er tarveligt og processen med at udfylde sit dagpenge-kort er håbløst kluntet.
Menneskene derinde er søde nok men jeg har ligesom brug for at teknikken fungerer også.

Odpowiedź od Magistrenes A-kasse
Workshop med fremmøde er lige sagen. Lene Vittrup er en fantastisk underviser og vi kunne godt have brugt lidt mere tid

Odpowiedź od Magistrenes A-kasse
Jeg har netop deltaget i en workshop om jobsøgning inden for ESG-området, arrangeret af Magistrenes A-kasse, og det var en meget positiv oplevelse.
Det var særligt værdifuldt at få:
Konkrete værktøjer: Workshoppen leverede præcis det, den lovede – 10 konkrete og anvendelige hacks, der gør processen med at søge ind i bæredygtighedssektoren langt mere håndterbar.
Branchespecifikt fokus: Det var forfriskende med rådgivning målrettet direkte mod ESG-markedet. Det gav en god forståelse for, hvad virksomhederne reelt kigger efter lige nu.
God formidling: Selvom emnet er komplekst, blev det leveret i en rolig og opmuntrende tone, som gav fornyet energi til min egen proces.
Tak til Magistrernes A-kasse for et stærkt og professionelt arrangement, der rent faktisk kan bruges i praksis!

Odpowiedź od Magistrenes A-kasse
Hjælpsom, grundig og kunne besvare mine spørgsmål. Tak for en god snak.

Odpowiedź od Magistrenes A-kasse
Godt webinar: målrettet ansøgning og CV med super kompetent konsulent ved roret.
Kunne godt have brugt lidt mere tid til feedback i breakout rooms.

Odpowiedź od Magistrenes A-kasse
Gode folk, som gerne vil hjælpe dig med at navigere bedst muligt i paragrafferne. Tak Luna. 😊

Ro og forståelse
Samtalen fik mig til at føle mig på meget mere sikker grund, og at MA står klar til at hjælpe mig hele vejen i gennem. Jeg føler mig hørt og set og i sikre hænder!

Odpowiedź od Magistrenes A-kasse
Dejligt at blive mødt lige der, hvor man er og samtidig få god og konstruktiv feedback.

Odpowiedź od Magistrenes A-kasse
Behagelig og meget konstruktiv og konkret er sin vejledning. God input og ressourcer som blev stillet til rådighed.

Odpowiedź od Magistrenes A-kasse
Jeg blev mødt med god service og svar på mine spørgsmål, selvom vedkommende ikke sas som karriererådgiver (de var på kursus)

Odpowiedź od Magistrenes A-kasse
I was recommended to switch from my previous A-kasse to MA by a friend who had a great experience. I decided to give it a shot, but didn't expect much based on my bad experience with prior A-kasse. But, support and service have been absolutely amazing at MA. I felt welcome and heard, and my career counselor Pia really went above and beyond to provide an amazing experience, personalizing my applications and really focusing on my pain points and needs. I recommend MA to anyone unsure about their path, it really makes a difference. Thank you Pia for your effort and support!

Odpowiedź od Magistrenes A-kasse
Tilpas niveau af vejledning og interesse for din person og kompetencer.

Odpowiedź od Magistrenes A-kasse
Jeg har snakket med Berit Andersen til en strategisk samtale - telefonisk - og det var simpelthen bare en fornøjelse. Berit var ikke bare yderst hjælpsom, men også meget rar at snakke med og simplificerede tingene for mig, så systemet var let at tilgå. Tusind tak for hjælpen. Kæmpe anbefaling herfra.
Dbh Karen

Odpowiedź od Magistrenes A-kasse
God, konkret og relevant sparring om ansøgning og cv, i en hyggelig og venlig tone.

Odpowiedź od Magistrenes A-kasse
Nærværende, konkret og konstruktiv møde. Tak for hjælpen.

Fantastisk hjælp til at komme i mål!!! Tusind tak!!! 😊☀️

Odpowiedź od Magistrenes A-kasse
Fantastisk karriererådgiver, der havde sat sig ind i stillingsopslag og ansøgning. Super konkret og brugbar feedback.