Klare og præcise løsninger fra Nina af mine spørgsmål vedrørende et problem med indtægt. Og helt klar på den juridiske kontekst så løsningen af problemet af indkomsten stod helt klart for mig.

Reakcja na opinię
Forsikringsrådgiveren, Nina, gav mig en meget specifik og vedvarende hjælp til at finde ud af at balancere dagpenge og selvstændig virksomhed. Jeg følte mig virkelig taget hånd om og ved at jeg kan v... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Super kompetent medarbejder. Jeg fik rigtig god sparring, følte mig hørt og set, og oplevede at det var vigtigere hvad jeg havde brug for, end kun at gå op i hvad reglerne siger. Der er nu både styr p... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg fik en aldeles fremragende service af Dorthe S. som sad med mødebookninger, men hun fik mig også hjulpet med alt muligt andet, fordi jeg som middelaldrende a-kasse debutant kludrer gevaldigt i sto... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
MA er en a-kasse af og for akademikere. Vi er et fagligt fællesskab, hvor mennesker med viden, nysgerrighed og ambitioner mødes, uanset om de kommer fra humaniora, naturvidenskab, samfundsfag eller arbejder i krydsfeltet mellem flere discipliner. Hos os får du ikke standardløsninger. Vi kombinerer høj faglighed med en menneskelig tilgang, fordi vi tror på, at der skal være mere menneske og mindre system i mødet med vores medlemmer. Vi er specialister i akademikernes arbejdsliv, og vi er her for at rådgive, udvikle og støtte dig, uanset hvor du er i din karriere.
Napisane przez firmę

Peter Bangs Vej 30, 2000, Frederiksberg, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
En fantastisk oplevelse. Jeg blev mødt der hvor jeg er i min situation. Fantastisk rådgivning og stor menneskeligforståelse 🙏

Odpowiedź od Magistrenes A-kasse
Jeg havde en virkelig god samtale, hvor jeg følte mig godt oplyst, rådgivet og mødt med engagement. Tak for hjælpen:)

Odpowiedź od Magistrenes A-kasse
Mine samtaler med MA har altid været positive. Jeg er stødt på søde mennesker, der har givet mig håb i en ellers svær situation, og som har givet mig helt konkrete råd, som jeg har kunnet bruge i min jobsøgning og til samtaler.

Odpowiedź od Magistrenes A-kasse
Kæmpe tak til Pia Bloch for at træde til og hjælpe mig, da jeg havde brug for lidt sparring og hjælp ift. LinkedIn. Pia hjalp endda med at tage et ordentligt billede, der kunne fungere til både LinkedIn og CV. Simpelthen så god en service ☺️

Odpowiedź od Magistrenes A-kasse
Bookede en tid hos Pia Knudsen til feedback på mit CV og ansøgning til en stilling jeg virkelig gerne ville have. Pia var en kæmpe hjælp og gav mig nogle virkelig gode råd – og jeg er nu endt med at blive kaldt til samtale! Jeg skrev derfor til Pia igen, og med kort varsel fandt hun tid til også at klæde mig på til samtalen i næste uge.

Odpowiedź od Magistrenes A-kasse
Berit Andersen har givet mig en god oplevelse fra første møde som ledig. Hun har været imødekommende og god til at skabe et trygt rum.

Odpowiedź od Magistrenes A-kasse
Jeg får altid en god behandling hos MA. Venlig, imødekommende og hjælpsomme mennesker og god sparring om stort og småt vedr. jobsøgning, ansøgninger, CV og beskæftigelse. Tak!

Odpowiedź od Magistrenes A-kasse
Jeg deltog i ”Akademikerens rolle i udviklingen af velfærdssamfundet” med oplæg af Stefan Hermann. Han trak de historiske linjer op og gjorde os deltagere klogere på, hvordan han så akademikerens rolle i dagens samfund. Det er luksus, at MA giver medlemmer mulighed for at blive klogere på akademikeres plads i samfundet og få adgang til eksperter af Hermanns kaliber.

Odpowiedź od Magistrenes A-kasse
Dejlig dialog mellem mig og vejleder. Svarer godt på alle spørgsmål og venlig, rar tone. Det føles som om at ingen spørgsmål er dumme spørgsmål.

Odpowiedź od Magistrenes A-kasse
En meget stor viden - både historisk og aktuelt - om akademikeres situation i forhold til samfundet og samfundets behov for akademikeres kompetencer, viden , kritisk analyse og muligheder for at få jobs i det danske samfund

Odpowiedź od Magistrenes A-kasse
Berit er simpelthen bare alt hvad man kan ønske sig, når det kommer til rådgivning.
Der bliver lyttet og givet feedback der kan bruges. 5/5!
Så god!

Odpowiedź od Magistrenes A-kasse
Magistrenes A-kasse gør det en A-kasse skal gøre - og meget mere til. Har stort udbytte af såvel sparring med konsulenter som det store udvalg af kurser og kompetencegivende og -afklarende workshops.

Odpowiedź od Magistrenes A-kasse
Der var sket en fejl, så jeg manglede dagpenge for to måneder, men problemet blev grebet og håndteret med det samme, tak for den gode tone og hjælp til Dina Sommer.

Odpowiedź od Magistrenes A-kasse
Rådgiveren var helt igennem anerkendende og gav meget kvalificeret respons på mine spørgsmål og en konstruktiv og medmenneskelig vejledning omkring nye indsatser.

Imødekommende og konstruktiv samtale med Henrik. Tak for det

Odpowiedź od Magistrenes A-kasse
Fik virkelig brugbar og konkret hjælp med at forbedre mit CV og ansøgningsstrategi på et tidspunkt, hvor jeg selv var kørt lidt træt i det. Meget personlig og rar oplevelse. Og god kvalificeret feedback og hjælp, som jeg ikke fik fra AI.

Odpowiedź od Magistrenes A-kasse
Præcise svar på mine spørgsmål. Samtidig proaktiv med yderligere information, der tilbød anden og bedre løsning end jeg havde tænkt.
Igen fantastisk service. Tak, Henrik og kolleger

Odpowiedź od Magistrenes A-kasse
Jeg har gennem 38 år haft MA som en god A-kasse. Jeg går nu på pension og mit medlems skab ophører dermed.

God information
Imødekommende personale