Ons bezoek aan Luxebedden was zeer waardevol. We waren op zoek naar matrassen. We werden goed voorgelicht door een vriendelijke, deskundige verkoper. Hij had alle tijd voor ons en we konden alle mat... Zobacz więcej
Luxebedden.nl
Zobacz, co mówią recenzenci
Bij deze beiden specialist werden we echt uitstekend geholpen door Richard. Totaal niet opdringerig en heel klant gericht. Vriendelijk en meedenkend. Ook de aftersales per mail uitstekend ! Tegeno... Zobacz więcej
Bij Luxebedden.nl hebben wij een boxspring bed gekocht met dubbel matras, tv-lift en opbergdoos. Wij zijn bij binnenkomst super goed geholpen. De verkoper heeft heel goed de afwegingen tussen verschil... Zobacz więcej
Hartelijk en professioneel geholpen door John, Wist ons precies te leiden door al de verschillende matrassen. Nam de tijd onder het genot van een goed kop koffie. Kregen het matras supersnel o... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
O Luxebedden.nl
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Dane kontaktowe
Inni użytkownicy przeglądali również
Super leuke beddenzaak
Super leuke beddenzaak met vriendelijke verkopers.
Alles ligt er keurig bij. Bedden zijn allemaal echt netjes opgemaakt.
Om winkel om terug te komen.
Fijne service in de winkel
Super goede en snelle service!
Super goede en snelle service, verkoper wist meteen wat we zochten en heeft uitstekende uitleg gegeven! Nu wachten tot ons bed binnen komt. Wij zijn in utrecht geweest echt een aanrader
super geholpen
Zeer mooie zaak in Breda met personeel die weten waar zij over praten
Onze verkoper Matthijs heeft alles zeer goed uitgelegd en neemt ook de tijd als je een bed ga kopen in de duurdere prijsklasse.
Zijn adviezen waren zeer goed en overtuigend. Natuurlijk de praktijk zal het leren.
Mooie zaak in Breda met ruime keus.
Super goed advies gegeven !
Geen communicatie over de status van mijn bestelling
Ik heb in de winkel in Rotterdam twee dekbedden gekocht. Ze waren niet op voorraad dus na het afrekenen werd mij toegezegd dat ik ze in enkele werkdagen in huis zou hebben. Het is drie weken later en ik heb ze nog niet. Geen communicatie over vertraging, de verkoper neemt geen verantwoordelijkheid en verwijst me door naar het hoofdkantoor. Ik heb er drie keer achter aan moeten bellen. Een vervelende ervaring. Of het product goed is kan ik helaas nog niet beoordelen, maar de service laat te wensen over.
Fijne winkel utrecht.
Fijne winkel utrecht.
Vriendelijk personeel die je persoonlijke aandacht geven en adviseren wat er bij je slaap gedrag past. Met wat gesleep met matrassen en toppers ben ik goed geslaagd en kan ik niet wachten tot mijn bed er is.
Mvg B.
Goede service !
Goed geholpen met goede voorlichting
Vakmensen die een bed verkopen
Het hele assortiment in huis en een verkoper die de tijd had. Gunstige prijs met de korting. Kortom totaal tevreden.
Top winkel zeer goeie service
Goed advies,uitleg
Goed advies,uitleg, niet opdringen ,na het derde bezoek besloten om bij jullie een bestelling te plaatsen,hoop dat de levering en afwerking net zo goed gaan verlopen !!
Uitstekende service in de winkel
Uitstekende service in de winkel.
We zijn super goed geholpen
We zijn super goed geholpen. De verkoper nam alle tijd om alle opties te bespreken en de verschillende mogelijkheden goed uit te leggen.
Vakmensen
Erg goed geholpen in het filiaal in woonboulevard Alexandrium. Professionele vakmensen die weten waar ze over praten, top!
Goede service en je wordt goed op je…
Goede service en je wordt goed op je gemak gesteld.
enthousiast en kundig advies
enthousiast en kundig advies
je koopt luxe en dat wordt je goed verteld
vriendelijke en vrolijke benadering
althans bij mij, omdat ik dat ook waardeer
Tevreden over verkoopadvies
Goede uitleg in de winkel. Tevreden over de verkoop. Het bed moet wel nog geleverd worden natuurlijk.
Doświadczenie Trustpilot