Luxebedden.nl

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Ons bezoek aan Luxebedden was zeer waardevol. We waren op zoek naar matrassen. We werden goed voorgelicht door een vriendelijke, deskundige verkoper. Hij had alle tijd voor ons en we konden alle mat... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Bij deze beiden specialist werden we echt uitstekend geholpen door Richard. Totaal niet opdringerig en heel klant gericht. Vriendelijk en meedenkend. Ook de aftersales per mail uitstekend ! Tegeno... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Bij Luxebedden.nl hebben wij een boxspring bed gekocht met dubbel matras, tv-lift en opbergdoos. Wij zijn bij binnenkomst super goed geholpen. De verkoper heeft heel goed de afwegingen tussen verschil... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Hartelijk en professioneel geholpen door John, Wist ons precies te leiden door al de verschillende matrassen. Nam de tijd onder het genot van een goed kop koffie. Kregen het matras supersnel o... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z meblami do sypialni

O Luxebedden.nl

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Luxebedden.nl is de grootste webshop van Nederland op het gebied van boxsprings , matrassen en accessoires. Als online slaapspecialist bieden wij de consument topmerk bedden aan tegen de beste prijzen. Sfeer, inspiratie en beleving komen samen in de Luxebedden winkels die verspreid liggen over heel Nederland.

Dane kontaktowe

Inni użytkownicy przeglądali również

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Geweldig advies & kundige levering: luxe!

Afgelopen maandag is ons bed geleverd. Wij hebben even geduld moeten hebben, maar het was het wachten dubbel en dwars waard. In de winkel ontzettend goed geholpen door Marco en de jongens die bij ons thuis het bed in elkaar kwamen zetten waren ook super vriendelijk en kundig. We bevelen de Luxebedden.nl winkel in Utrecht dan ook van harte aan.

20 grudnia 2019
Oceniono na 5 z 5

Absolute aanrader v.w.b. kwaliteit en service!

Tijdens een regenachtige koopzondag hebben we een stuk of 7 beddenwinkels op de woonboulevard van Utrecht bezocht. Bij een aantal winkels waren we snel klaar. De goedkope kwaliteit en dito uitstraling droop er vanaf. Bij Luxebedden.nl was dat gelukkig anders. Keurige showroom en zichtbaar hogere kwaliteit en uitstraling dan bij de meeste concullega's. Ons oog viel op een boxspring die (naar later bleek) als showmodel verkocht mocht worden. Na thuis nameten en een nachtje er over slapen zijn we de volgende dag terug gegaan om tot aankoop over te gaan. We werden keurig en vriendelijk (en vooral niet opdringerig!) geholpen door Richard. Onder het genot van een lekkere cappuccino werd de aankoop voltooid. Richard hielp ons met het alvast inladen van een aantal onderdelen, waarbij alles ook nog eens keurig door Richard in plastic werd verpakt tegen vuil en regen. De rest zouden we later die week zelf ophalen met de aanhanger. Zo gezegd, zo gedaan en alles stond bij aankomst al keurig ingepakt voor ons klaar. Ook hier assisteerde Richard weer met inladen. Top service! Wat we naast het showmodel gekocht hadden was een nieuwe topper (topmatras). Deze zou later door de bezorgdienst thuisbezorgd worden. We werden keurig gebeld om een afspraak in te plannen voor een dagdeel en op een later tijdstip zouden we per mail een meer nauwkeurige tijdsindicatie krijgen. Die volgde zoals afgesproken een dag van tevoren en op de dag zelf werden we ook nog even van tevoren gebeld hoe laat ze er precies zouden zijn. Binnen de afgesproken tijd stonden bezorgers Robby en Danny voor onze deur en werd de nieuwe topper op de door ons aangewezen plek naar binnen gebracht. Samenvattend alleen maar lof voor deze winkel en het personeel. We hopen vele jaren te kunnen genieten van onze boxspring, maar zodra het moment komt om weer een nieuw bed uit te zoeken, dan komen we hier graag terug!

19 grudnia 2019
Oceniono na 5 z 5

Ik heb een tweepersoonsbed gekocht bij…

Ik heb een tweepersoonsbed gekocht bij Luxebedden.nl in Utrecht. Om een indruk te krijgen van het aanbod heb ik eerst zelf een rondje gemaakt. Daarbij had ik een plankje meegenomen van het parket wat ik in de slaapkamer heb liggen om te zien welke bedden erbij zouden passen. Na het rondje had ik twee bedden op het oog, een ledikant en een boxspring.

Daarna ging ik in gesprek met één van de verkopers. Legde uit hoe mijn slaapkamer eruit ziet en liet het vloerplankje zien. Hij wist meteen een bed dat er goed bij zou passen, en het bleek de ledikant te zijn die ik op het oog had. Uiteindelijk is het ook dat bed geworden, en kon ik helemaal achter deze keuze staan. Ik heb ook de boxspring laten zien, die volgens de verkoper ook passend was (ik had wel de indruk dat hij eerlijk was, dus als het geen goede combi was had hij me dat laten weten). We hebben de plussen en minnen van beide bedden afgewogen gegeven de slaapkamer die ik heb, en kwamen dus uit op de ledikant.

Het gesprek verliep in een prettige sfeer. De verkoper liet me de mogelijkheden zien waar ik gebruik van kon maken, niet alleen qua materiaal (elektrisch verstelbaar of niet, type matrassen, kussens etc), maar ook prijstechnisch (combikortingen). Hij nam de tijd voor me en luisterde goed naar wat ik wilde, en hielp me ook richting te geven in mijn keuzes als ik daar behoefte aan had. Eigenlijk ging het erg vanzelf, waardoor het een prettige ervaring was en ik het andere mensen kan aanraden om daar een bed te kopen.

18 grudnia 2019

Shopping at Luxebedden, Amsterdam

John, the sales representative that helped us out at Luxebedden, was very kind from the beginning! He explained to us all the possibilities we might have with the product we were interested in, the buying process and once we decide to purchase the wardrobe he contacted the manufacturer to check some specific questions we had, very friendly and kind!

Oceniono na 5 z 5

Geduldige, vriendelijke verkoper. Kuitert goed naar de wensen en blijft binnen het budget.

Wonderland matras + topper

Richard is een geweldige verkoper.
We vroegen om een zacht matras met de eventuele mogelijkheid het onderstuk van een boxspring te bestellen in de toekomst.
Hij leidde ons direct naar het Wonderland Boxspring, van Noorse makelaardij.
Dat matras was direct een succes. Toch heeft hij ook nog diverse andere matrassen laten zien en laten uitproberen.
Hij heeft zelfs het Wonderland matras + topper op een bed gelegd met lattenbodem om het verschil te voelen. De service was geweldig. De aankoop van het matras en de topper is dan ook direct gedaan.

Een zeer prettige benadering

Een zeer prettige benadering, goede vragen over jou en je slaapwensen en methode. Heel veel begrijpelijke informatie en adviezen. Heel fijn geholpen. Een top verkoper die Richard.

Oceniono na 5 z 5

Percival guided us really well

we were advised by Percival at the Villa Arena branch. It felt as if he tried to give us the best value-for money bed, and not necessarily the most expensive. He was able to quickly indicate the correct type of mattresses and was overall very friendly.

Oceniono na 2 z 5

Slechte levering en communicatie

Op zich vriendelijk geholpen, maar aan levertijden houden ze zich totaal niet. Ons bed was weken te laat. Daarnaast hebben we tegen betaling gebruikgemaakt van de omruilgarantie van onze matrassen, wederom weken te laat geleverd. Luxebedden communiceert hier uit zichzelf niets over. Erg slordig en niet meer van deze tijd. We hebben een waardebon gekregen als goedmakertje. Dat was netjes. Wel erg jammer dat we deze niet online konden bestellen en dus weer een uur op en neer moesten rijden naar de winkel. Werd ons op het hart gedrukt dat de bestelde producten écht binnen 1-2 weken geleverd zouden worden. Wederom wordt de bestelling weer niet volgens afspraak geleverd. We zijn 3,5 week verder. Bij navraag blijkt hun leverancier het nu verstuurd te hebben. Dus met een week zouden we het moeten hebben. Wederom geen enkele communicatie of excuses voor de veel te late levering, terwijl we het beddengoed dringend nodig hebben.

Oceniono na 5 z 5

Zeer vriendelijk en gastvrij geholpen

Zeer vriendelijk en gastvrij geholpen. Ondanks dat het bijna sluitingstijd was hebben ze de tijd genomen.
Na aangegeven te hebben wat onze wensen zijn hebben we het juiste matras en bed gevonden. Ruime kennis over de bedden was duidelijk te merken in het advies.

Oceniono na 4 z 5

Goed service

Goed service, vriendelijk personeel, lekkere koffie, nu nog even wachten en we slapen in het nieuwe jaar weer als een roosje op onze nieuwe matrassen en lattenbodem

15 grudnia 2019
Oceniono na 5 z 5

We zijn ontzettend goed geholpen

We zijn ontzettend goed geholpen en hebben een goed advies gekregen.
Jammer was wel dat ze stuntprijzen aanbieden in verband met black friday, maar dat daar niets van waar was. Ze konden eigenlijk niets doen, want er zat al korting op. Ja, ja..... Verder hopen we dat levertijd nagekomen wordt en dat we heerlijk zullen slapen.

12 grudnia 2019
Oceniono na 3 z 5

Liever een warmer welkom

We voelden ons in het begin niet echt welkom. Pas doen de verkoper door had dat we serieus een bed wilde kopen was ze meer geïnteresseerd. Kop koffie werd op het einde aangeboden. In mijn ogen te laat. We zijn geslaagd voor een bed

10 grudnia 2019

Super

Super! En geweldige samenwerking met nachtrust.nl.
Kundig, humor en slim is Percival.
Fijne winkel echt super geholpen

10 grudnia 2019

Fijne zaak

Fijne zaak, vriendelijke mensen eerste contact met Patrick later in de week terug voor bestelling bij Ron. Ik heb er een goed gevoel bij!

9 grudnia 2019

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej