Ons bezoek aan Luxebedden was zeer waardevol. We waren op zoek naar matrassen. We werden goed voorgelicht door een vriendelijke, deskundige verkoper. Hij had alle tijd voor ons en we konden alle mat... Zobacz więcej
Luxebedden.nl
Zobacz, co mówią recenzenci
Bij deze beiden specialist werden we echt uitstekend geholpen door Richard. Totaal niet opdringerig en heel klant gericht. Vriendelijk en meedenkend. Ook de aftersales per mail uitstekend ! Tegeno... Zobacz więcej
Bij Luxebedden.nl hebben wij een boxspring bed gekocht met dubbel matras, tv-lift en opbergdoos. Wij zijn bij binnenkomst super goed geholpen. De verkoper heeft heel goed de afwegingen tussen verschil... Zobacz więcej
Hartelijk en professioneel geholpen door John, Wist ons precies te leiden door al de verschillende matrassen. Nam de tijd onder het genot van een goed kop koffie. Kregen het matras supersnel o... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
O Luxebedden.nl
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Dane kontaktowe
Inni użytkownicy przeglądali również
Wij waren op zoek naar nieuwe matrassen…
Wij waren op zoek naar nieuwe matrassen en eventueel een nieuw bed. Wat een ruime keuze in één winkel. We kregen goed advies en voelden echt welk matras het beste voor ons zou zijn. Zeer vriendelijk geholpen.
We kijken al uit naar ons nieuwe bed.
Super leuk ontvangen en begeleid bij…
Super leuk ontvangen en begeleid bij het kopen en ontdekken wat het beste bed voor ons zou zijn in vestiging in Rotterdam
Alle tijd genomen
Alle tijd genomen, goede toelichting en uitleg van mogelijkheden!
Goed en vakkundig geholpen
Goed en vakkundig geholpen, bed is nog in bestelling, dus kan nog niet de kwaliteit en comfort van het bed beoordelen.
Eerlijk en oprecht advies
Eerlijk en oprecht advies, veel keuze in merk en type. Ruime en nette showroom
Er is uitgebreid de tijd genomen voor…
Er is uitgebreid de tijd genomen voor het juiste bed/matras. Personeel heeft goede kennis en we zijn vriendelijk geholpen. Ik zou er zo weer kopen.
Ik geef 4 sterren omdat er altijd wel iets te verbeteren valt 😉.
Zeer fijn geholpen met goede uitleg en…
Zeer fijn geholpen met goede uitleg en hebben nu precies het juiste bed en matras en toebehoren gekocht wat we zochten.
Prima zijn goed geholpen in Breda
Prima zijn goed geholpen in Breda. En goede service.
Geweldig,hoe ze uitleg geven over alles…
Geweldig,hoe ze uitleg geven over alles wat je maar vraagt.duidelijk,helder.
Super goede uitleg nemen alle tijd
Voor 5000 euro een bed + matras…
Voor 5000 euro een bed + matras gekocht. Levering duurde 9 weken.
Bij installeren bleek een van de 2 bedden verbrijzeld op de punt, ergens in het transport laten stuiteren en niet gemeld helaas.
Kan gebeuren en neem ik de chauffeur van luxebedden niet kwalijk, het kan natuurlijk ook eerder gebeurd zijn.
Het afleveren van een nieuw bed gaat helaas nog langer duren, +/- 11 weken, afhankelijkheid van de fabrikant wordt als reden aangevoerd. Ik had graag wat meer moeite verwacht voor zo'n aankoop-bedrag.
Ik ondekte enkele dagen na aflevering dat 1 van de poten van een ander type is en heb dit ook even vermeld bij klantenservice.
Helaas zie ik dat het bed nu, door een actie, in totaal ook nog eens € 1500,00 goedkoper is.
De winkel in Breda is wel goed bevallen, aardige verkoper die eerlijk advies geeft.
Goede kwaliteit
Goede kwaliteit.
Personeel neemt de tijd en heeft veel kennis.
top service en goede uitleg over…
top service en goede uitleg over matrassen en
vriendelijk ontvangen.
Prettig en deskundig advies, plezierige ervaring
Verkoper Richard was zeer behulpzaam, professioneel, snel en zorgvuldig. Voelde goed aan waar onze behoefte lag en bood ons perfecte service. We zijn geen andere winkel meer in geweest en gelijk tot aankoop over gegaan. Kunnen niet wachten Tot ons bed er is, we hebben over de klantvriendelijkheid tot nu toe niets te klagen!!
Goede service en aandacht!
Goede service en aandacht!
Werden goed geholpen en ook werd er goed de tijd genomen en alles goed doorlopen!
fijne winkel, vriendelijk personeel
vriendelijk personeel wat de tijd neemt om je te helpen de juiste keuze te maken.
goede informatie gekregen.
Eerlijk advies iom budget.
Eerlijk advies iom budget.
Geen verkoophaast, mooi tijd genomen
boxspring
duidelijke uitleg. geen opgedrongen gevoel gehad. vrolijke mensen.
Kanaaleiland utrecht
Uistekend advies
Uistekend advies, goed luisteren en passend anticiperen
Doświadczenie Trustpilot