Ons bezoek aan Luxebedden was zeer waardevol. We waren op zoek naar matrassen. We werden goed voorgelicht door een vriendelijke, deskundige verkoper. Hij had alle tijd voor ons en we konden alle mat... Zobacz więcej
Luxebedden.nl
Zobacz, co mówią recenzenci
Bij deze beiden specialist werden we echt uitstekend geholpen door Richard. Totaal niet opdringerig en heel klant gericht. Vriendelijk en meedenkend. Ook de aftersales per mail uitstekend ! Tegeno... Zobacz więcej
Hartelijk en professioneel geholpen door John, Wist ons precies te leiden door al de verschillende matrassen. Nam de tijd onder het genot van een goed kop koffie. Kregen het matras supersnel o... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
O Luxebedden.nl
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Dane kontaktowe
Inni użytkownicy przeglądali również
Geweldig geholpen
Heb de Boxspring nog niet maar in de winkel geweldig geholpen en betrokken bij mijn keuzes ondanks dat mijn ouders er bij waren. Veel keus. De site zelf is ook makkelijk in gebruik.
Zeer vriendelijk geholpen en een goed…
Zeer vriendelijk geholpen en een goed advies verkoper wist waar die het over had.
Hele leuke medewerker heeft ons…
Hele leuke medewerker heeft ons geholpen en goed advies gegeven.
zaterdag ons bed besteld
zaterdag ons bed besteld, goed en deskundig geholpen. na levering zullen wij nogmaals onze bevindingen delen
2020 - uitgerust beginnen
super goed geholpen, met duidelijke uitleg over verschillende matrassen/bedden. Er was veel mogelijk dan we in eerste instantie gedacht hadden en er werd ruim de tijd voor ons genomen, zonder ons in een richting te pushen. Ook het feit dat je omruil-garantie hebt, geeft een goed gevoel.
Superfijn geholpen
Superfijn geholpen, Leroy heeft echt de tijd voor ons genomen.
Prettig geholpen
Prettig geholpen
Prijs redelijk
Goede voorlichting
Ruime keus
we zijn uitstekend in Duiven geholpen.
we zijn uitstekend in Duiven geholpen. Duidelijke uitleg, denken mee en geven zeer goede adviezen. We hebben een prachtige boxspring gekocht. Voor ons bed is de levertijd wel wat langer maar zeker te overzien. Een aanrader!
Fantastisch geholpen in filiaal Utrecht…
Fantastisch geholpen in filiaal Utrecht !!
Fijn en eerlijk advies gehad in de…
Fijn en eerlijk advies gehad in de winkel in arena boulevard.
Jammer dat de lattenbodem een levertijd hebben op dit moment van 9 weken, het matras maar 4 weken..
Goede benadering door medewerker
Goede benadering door medewerker. Informatief. Laat alternatieven zien. Niet opdringerig iets willen verkopen. Vriendelijk en met een vrolijk lach.
Klein minpunt: hoeveelheid modellen van het product dat wij zochten (commode) was niet hoor.
Beoordeling winkel te Breda
Mooie grote winkel en een
duidelijke uitleg en advies..!!
YourDesign Flex boxspring
Naar de winkel in Amsterdam geweest, geholpen door Richard. Erg prettig geholpen en nam goed de tijd voor ons! Liet goed de verschillen voelen van de bedden en matrassen/toppers. Zijn uitgekomen op de boxspring van YOURDesign model Flex. Pocket comfort 500 en als topper de Romantovich Exclusive Pulse Latex. Prettige combi! Bed is besteld en met ca. 10 weken in huis, nog even wachten dus... Maar het zal het wachten waard zijn! Gr. Jordy
Super vriendelijk en goede service
Wij zijn zeer vakkundig en vriendelijk geholpen door de medewerkers van filiaal in utrecht.
Marco heeft alles helder uitgelegd en besproken met ons. Ik wou dat ik meer sterren kon geven
Een dikke 10 geven wij jullie
Helemaal Top
goed advies en vriendelijk personeel.
WAARDELOOS de service van luxebedden.nl
Hoofdkussen besteld en betaald op 10-12-2019. Op 23-12-2019 gebeld waar het bleef. Ze zeggen levertijd binnen twee dagen tenslotte. Vandaag nog maar eens gebeld.
Het is nu 03-01-2020 en ik heb nog niks ontvangen. Als je belt hang je zo 6 à 7 minuten te wachten. En elke keer is er een andere oorzaak (smoes?) waarom ik nog niets heb ontvangen.
Boxspring + tv-lift + opbergdoos
Bij Luxebedden.nl hebben wij een boxspring bed gekocht met dubbel matras, tv-lift en opbergdoos. Wij zijn bij binnenkomst super goed geholpen. De verkoper heeft heel goed de afwegingen tussen verschillende lijnen en typen bedden uitgelegd en ook verschil in prijs laten zien tussen alle bedden en opties. Uiteindelijk hebben we een aardig prijzige order geplaatst en de verkoper kwam ons ook tegemoet met een eerlijke korting. Super blij met onze aankoop!
Doświadczenie Trustpilot