Luxebedden.nl

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Ons bezoek aan Luxebedden was zeer waardevol. We waren op zoek naar matrassen. We werden goed voorgelicht door een vriendelijke, deskundige verkoper. Hij had alle tijd voor ons en we konden alle mat... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Bij deze beiden specialist werden we echt uitstekend geholpen door Richard. Totaal niet opdringerig en heel klant gericht. Vriendelijk en meedenkend. Ook de aftersales per mail uitstekend ! Tegeno... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Hartelijk en professioneel geholpen door John, Wist ons precies te leiden door al de verschillende matrassen. Nam de tijd onder het genot van een goed kop koffie. Kregen het matras supersnel o... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z meblami do sypialni

O Luxebedden.nl

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Luxebedden.nl is de grootste webshop van Nederland op het gebied van boxsprings , matrassen en accessoires. Als online slaapspecialist bieden wij de consument topmerk bedden aan tegen de beste prijzen. Sfeer, inspiratie en beleving komen samen in de Luxebedden winkels die verspreid liggen over heel Nederland.

Dane kontaktowe

Inni użytkownicy przeglądali również

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Geweldig geholpen

Heb de Boxspring nog niet maar in de winkel geweldig geholpen en betrokken bij mijn keuzes ondanks dat mijn ouders er bij waren. Veel keus. De site zelf is ook makkelijk in gebruik.

7 stycznia 2020

2020 - uitgerust beginnen

super goed geholpen, met duidelijke uitleg over verschillende matrassen/bedden. Er was veel mogelijk dan we in eerste instantie gedacht hadden en er werd ruim de tijd voor ons genomen, zonder ons in een richting te pushen. Ook het feit dat je omruil-garantie hebt, geeft een goed gevoel.

6 stycznia 2020
Oceniono na 5 z 5

we zijn uitstekend in Duiven geholpen.

we zijn uitstekend in Duiven geholpen. Duidelijke uitleg, denken mee en geven zeer goede adviezen. We hebben een prachtige boxspring gekocht. Voor ons bed is de levertijd wel wat langer maar zeker te overzien. Een aanrader!

5 stycznia 2020

Goede benadering door medewerker

Goede benadering door medewerker. Informatief. Laat alternatieven zien. Niet opdringerig iets willen verkopen. Vriendelijk en met een vrolijk lach.
Klein minpunt: hoeveelheid modellen van het product dat wij zochten (commode) was niet hoor.

5 stycznia 2020

YourDesign Flex boxspring

Naar de winkel in Amsterdam geweest, geholpen door Richard. Erg prettig geholpen en nam goed de tijd voor ons! Liet goed de verschillen voelen van de bedden en matrassen/toppers. Zijn uitgekomen op de boxspring van YOURDesign model Flex. Pocket comfort 500 en als topper de Romantovich Exclusive Pulse Latex. Prettige combi! Bed is besteld en met ca. 10 weken in huis, nog even wachten dus... Maar het zal het wachten waard zijn! Gr. Jordy

4 stycznia 2020
Oceniono na 5 z 5

Super vriendelijk en goede service

Wij zijn zeer vakkundig en vriendelijk geholpen door de medewerkers van filiaal in utrecht.
Marco heeft alles helder uitgelegd en besproken met ons. Ik wou dat ik meer sterren kon geven
Een dikke 10 geven wij jullie

4 stycznia 2020
Oceniono na 1 z 5

WAARDELOOS de service van luxebedden.nl

Hoofdkussen besteld en betaald op 10-12-2019. Op 23-12-2019 gebeld waar het bleef. Ze zeggen levertijd binnen twee dagen tenslotte. Vandaag nog maar eens gebeld.
Het is nu 03-01-2020 en ik heb nog niks ontvangen. Als je belt hang je zo 6 à 7 minuten te wachten. En elke keer is er een andere oorzaak (smoes?) waarom ik nog niets heb ontvangen.

3 stycznia 2020

Boxspring + tv-lift + opbergdoos

Bij Luxebedden.nl hebben wij een boxspring bed gekocht met dubbel matras, tv-lift en opbergdoos. Wij zijn bij binnenkomst super goed geholpen. De verkoper heeft heel goed de afwegingen tussen verschillende lijnen en typen bedden uitgelegd en ook verschil in prijs laten zien tussen alle bedden en opties. Uiteindelijk hebben we een aardig prijzige order geplaatst en de verkoper kwam ons ook tegemoet met een eerlijke korting. Super blij met onze aankoop!

2 stycznia 2020

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej