Banner for Lot of Happiness

Lot of Happiness Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Gaat mij totaal niet om een geldprijs. De prijs waar het bij mij wel expliciet om gaat is de prijs dat kinderen die horen plezier te maken, door mee te doen het voor hun mogelijk is om iets te doen wa... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Het goede doel vind ik fantastisch om voor mee te doen. De prijzen als sponsering voor magazines vind ik een stuk minder leuk. Ik doe mee voor het goede doel, en als er een x een klein geld prijsje va... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Heb zelf kunnen kiezen welk doel ik wilde steunen. Al vaak leuke prijzen gewonnen. Geen grote geld bedragen, maar cadeaubonnen, zonnebrand setje, taart door de brievenbus. Gewoon heel leuk!

Oceniono na 4 z 5

De (leuke) verkoper had wat beter moeten uitleggen dat het niet om de verkoop van losse loten ging, maar om een abonnement. Maar Lot of Happiness maakt haar belofte waar, na een paar keer meedoen was... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Loteria
  2. Sprzedaż loterii

O Lot of Happiness

Napisane przez firmę

Bij Lot of Happiness - de win-win loterij - geloven we in een mooiere wereld voor iedereen. Goede doelen, groot en klein, zijn hierin de drijvende kracht. Ze verdienen allemaal onze steun. Met jouw deelname aan onze loterij dragen we samen bij aan hun missies.

Meespelen is impact maken. Jij bepaalt zelf naar welk goed doel zo’n 50% van je inleg gaat.

Dat maakt Lot of Happiness dé loterij waar je stem telt en je impact groot is. En waarbij je kans maakt op mooie prijzen. Een miljoen op de bank. Of een nieuwe elektrische bakfiets voor de deur. Win-win dus. Doe je mee?

Happy highlights
🏆 > ± €5.000.000 aan prijzen en cadeaus
👐🏼 > €45.000.000 support aan goede doelen
🎉 > 300.000 happy win-winnaars

Dane kontaktowe

Kans maken op €1.000.000?

Elke trekking kans op €1.000.000 en vele andere prijzen

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Napisz recenzję

Goede zaak.

Goede zaak.

Hoi Peter,

Bedankt voor je review! 💜 Kort maar krachtig, daar houden we van. Fijn dat je achter onze missie staat en samen met ons bijdraagt aan mooie doelen en initiatieven!

Prima

Prima. Goed.

Hoi Henk,

Bedankt voor je review! 💛 Kort, duidelijk en positief — precies zoals je review. 😉 Fijn om te lezen dat je tevreden bent. Is er misschien iets wat we kunnen verbeteren om dat vijfde sterretje te verdienen?

Prima

Prima, leuk dat je soms wat wint

Hoi Peter,

Bedankt voor je review! 🩷 Wat fijn dat je tevreden bent. En laten we eerlijk zijn: het is natuurlijk extra leuk als je af en toe ook nog verrast wordt met een prijsje. 😊 Bedankt dat je met jouw deelname meehelpt aan mooie organisaties en projecten!

Hoi,

Bedankt voor je review! 🧡 Wat fijn dat je tevreden bent over de doelen die je via je deelname steunt én geniet van de kans op leuke prijzen. Dat is precies de combinatie die zoveel deelnemers aanspreekt. 😊 Als je nog een idee hebt waarmee we dat vijfde sterretje kunnen verdienen, horen we dat natuurlijk graag!

Tevrede klant

Ik vind dat, dat jullie het goed doen, wij zijn tevrede

Hoi Ton,

Bedankt voor je mooie review! 💛 Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent en dat je vindt dat we het goed doen. Dat is een prachtig compliment voor ons team. Bedankt voor je steun aan de mooie initiatieven die we samen mogelijk maken!

Oceniono na 3 z 5

Nou ik win soms een prijs en dan wissel…

Nou ik win soms een prijs en dan wissel je m in maar het tijdschrift wat ik won heb ik.booit gezien

Hoi Marc,

Bedankt voor je review! 🧡 Wat fijn dat je af en toe een prijs wint. We vinden het wel jammer om te lezen dat je het tijdschrift dat je hebt uitgekozen nooit hebt ontvangen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling.

We zullen contact met je opnemen om dit verder uit te zoeken en samen naar een passende oplossing te kijken. 😊

Oceniono na 5 z 5

belangrijk is dat kinderen en mensen…

belangrijk is dat kinderen en mensen die een wens hebben dat het hen ook overkomt.
Ten tweede heb ik ook veel cadeaus gehad,
dat maakt mij blij, meer als bij andere loterijen

Hoi Bram,

Bedankt voor je mooie en persoonlijke review! 🧡 Wat bijzonder dat je het belangrijk vindt dat kinderen en mensen met een speciale wens een onvergetelijke ervaring kunnen beleven. Dankzij deelnemers zoals jij kunnen zulke waardevolle projecten worden ondersteund. En wat leuk dat je zelf ook al regelmatig bent verrast met prijzen! Dat maakt meespelen natuurlijk extra fijn. 😊

Hoi Tiny,

Bedankt voor je review! 💛 Wat fijn dat je onze communicatie duidelijk vindt. En eerlijk is eerlijk: jouw review is ook lekker duidelijk en lekker kort, daar kunnen wij nog wat van leren. 😉 Bedankt voor je steun!

Goed doel

Goede combinatie tussen een goed doel en kans op iets te winnen

Hoi Erik,

Bedankt voor je mooie review! 🩷 Dat vinden wij ook zo'n fijne combinatie: met jouw deelname steun je waardevolle doelen en maak je tegelijkertijd kans op een leuke prijs. Een beetje geluk voor jezelf én voor anderen dus! Win-win noemen wij dat😊

Hoi Wanda,

Bedankt voor je review! 💛 Wat fijn dat je onze organisatie waardeert. Samen met onze deelnemers kunnen we mooie organisaties ondersteunen die zich dagelijks inzetten voor mens, dier en natuur. Daar zijn we trots op! 😊 Heb je misschien nog een idee waarmee we dat vijfde sterretje hadden kunnen verdienen?

Oceniono na 4 z 5

Kinderen een glimlach op hun gezicht…

Kinderen een glimlach op hun gezicht geven, dat is toch mooi.

Hoi Mariette,

Bedankt voor je mooie review! 🩷 Daar zijn we het helemaal mee eens: een glimlach op het gezicht van een kind is onbetaalbaar. Dankzij de steun van deelnemers zoals jij kunnen waardevolle projecten en organisaties worden ondersteund die zulke bijzondere momenten mogelijk maken. 😊 Heb je misschien nog een idee waarmee we dat vijfde sterretje kunnen verdienen?

Persoonlijk

Omdat je zelf een doel aangeeft dat maakt het wat persoonlijker

Hoi Dennis,

Bedankt voor je review! 💜 Wat fijn dat je dat zo ervaart. Juist doordat je zelf kunt kiezen welk doel je via je deelname wilt steunen, wordt het een stuk persoonlijker. Zo draag je bij aan een organisatie die echt bij jou past. 😊 Is er misschien nog iets waarmee we dat vijfde sterretje kunnen verdienen?

Prijzen gaan prima

Prijzen gaan prima

Hoi Jan,

Bedankt voor je review! 🧡 Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de prijzen. We hopen je in de toekomst nog vaak te mogen verrassen met iets leuks. 😊 Misschien heb je nog een tip voor ons waarmee we dat vijfde sterretje kunnen verdienen?

Oceniono na 5 z 5

De enige loterij waar ik af en toe ook…

De enige loterij waar ik a f en toe ok nog iets win. Vaak iets wat ik zelf kan uitkiezen, b.v. 3 keer een tijdschrift.

Hoi Annemiek,

Bedankt voor je leuke review! 🧡 Wat geweldig dat het geluk je regelmatig weet te vinden. En dat je dan ook nog prijzen kunt kiezen die echt bij je passen maakt het natuurlijk extra leuk. We hopen dat er nog veel mooie verrassingen voor je in het verschiet liggen! 😊

Oceniono na 5 z 5

Ik heb een mooie fiets ontvangen waar…

Ik heb een mooie fiets ontvangen waar we heel blij mee zijn.

Hoi Exel,

Bedankt voor je mooie review! 💜 Wat ontzettend leuk dat je een fiets hebt gewonnen. Dat zijn precies de verhalen waar wij van gaan glimlachen! We wensen jullie heel veel fijne en veilige kilometers toe. 🚲😊

Oceniono na 4 z 5

Ik vind het een mooie gedachte dat mijn…

Ik vind het een mooie gedachte dat mijn inleg, en daarmee de 'winst' van de loterij voor een heel goed doel wordt gebruikt. Dat je hiermee zo nu en dan een leuke prijs wint is zeker een bonus!

Hoi Jelle,

Bedankt voor je mooie review! 💛 Wat fijn dat je het zo ervaart. Met jouw deelname help je mee om waardevolle organisaties en projecten te ondersteunen, en dat is uiteindelijk waar het om draait. Dat er af en toe ook nog een leuke prijs jouw kant op komt, maakt het natuurlijk extra leuk! 😊 Heb je misschien nog een suggestie waarmee we dat vijfde sterretje kunnen verdienen?

Perfect

Alles was perfect

Hoi Bertil,

Bedankt voor je review! 🩷 Wauw, "alles was perfect" — kort, krachtig én moeilijk te overtreffen. 😄 Wat fijn dat je zo tevreden bent. Daar worden wij ontzettend blij van!

Duidelijke berichtgeving via mail

Duidelijke berichtgeving via mail.
Goed doel!!

Hoi,

Bedankt voor je mooie review! 💜 Wat fijn dat je onze berichtgeving via e-mail als duidelijk ervaart. We doen ons best om je goed op de hoogte te houden, zonder daar een complete roman van te maken. 😉 En dankzij jouw deelname kunnen we samen mooie doelen ondersteunen. Daar zijn we heel blij mee!

Ben Tevreden

Hoi Cor,

Bedankt voor je review! 🩷 Dat is voor ons altijd mooi om te horen! 😊 Mocht je nog een idee hebben waarmee we dat laatste sterretje kunnen verdienen, dan staan we daar natuurlijk voor open.

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej