Hoi Heb ongeveer 2enhalfe maand geleden meegedaan met een gratis lot en tot mijn verbazing een elektrische fiets gewonnen van Veloretti echt een mooie fiets TOP 04-06-2026 netjes thuis afleverd. A... Zobacz więcej

Reakcja na opinię
Mensen zijn om de goede reden gemotiveerd om nieuwe deelnemers te werven. Geen poeha en show zoals bij de Postcodeloterij. Kleinere prijzen, maar dmv cadeaubonnen kun je zelf kiezen waar je je prijs... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Geen app om te checken of je winst hebt. Loterij beweert dat winnaars altijd bericht krijgen per email, maar in 2 trekkingen heb ik voor 4 prijzen zelf contact op moeten nemen omdat ik geen email had... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Gietijzerstraat 54, 3534 AV, Utrecht, Holandia
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Je steunt Kika via deze loterij
Dat je af en toe iets wint is een bonus op het ondersteunen van het goede doel

Hoi
Alleen mijn vraag is hoe kom ik aan het garantie bewijs en het aankoop bewijs van de Veloretti fiets.
Grt pascal Dingena uit Maastricht
Graag een Reactie terug ivm de Verzekering

Odpowiedź od Lot of Happiness
Zoals beloofd 5 sterren 😍 mee gedaan aan een wedstrijd online op fb en een weekendje weg gewonnen.. geweldig!!

Odpowiedź od Lot of Happiness
Er wordt gedaan alsof je net als bij de NPL hoge kans hebt om (kleine) prijzen te winnen. In een jaar tijd niks gewonnen, zelfs geen zakdoekje. Enige wat je van Lot of Happiness hoort is de maandelijkse incasso.

Odpowiedź od Lot of Happiness
Ik wordt niet zo happy van lot of happiness. December een opzegging gedaan en er wordt nog steeds geld afgeschreven. Zou aan het systeem liggen. Al de tweede keer dat zoiets gebeurt. Ik heb het gevoel dat dit een trucje is.
Win je een abonnement krijg je 1 keer een magazine daarna nooit meer.
Je mails met je lotnummers komen niet binnen.
Geld wordt op niet logische dagen of termijnen afgeschreven.
Al met al gewoon slordig.
Als je zin hebt moet je dus overal achteraan bellen.

Odpowiedź od Lot of Happiness
Aan de deur heb ik duidelijk aangegeven dat ik maar 1 keer wilde meedoen. Tekenen op een Ipad, en weg is de verkoper. Dan krijg je een mail waarin staat dat je hebt getekend voor 16 trekkingen van 12, 50. = 200 euro! OPLICHTERS!

Odpowiedź od Lot of Happiness
jammer dat het willen afmelden weer lekker pyramid-scheme gevoel geeft en niet gewoon transparantie geeft middels een account wat je kunt stopzetten. ik snap dat retentie belangrijk is voor goede doelen, maar kom op, het is 2026 mensen.

Odpowiedź od Lot of Happiness
Het was een hele goede ervaring dankzij jullie medewerker Yash
Ik wilde opzeggen maar hij heeft mij met toewijding en een liefdevol hart meer uitgelegd over de goede doelen en dat maakte dat ik bleef meedoen
Complimenten je doet je werk met liefde en passie ...veel zegen in de toekomst

Odpowiedź od Lot of Happiness
Als er af en toe een prijsje valt dan zou het prettig zijn dat die prijs geint kan worden zonder verzendkosten van de partij waar de prijs vandaan komt. Ik heb daarom de meest prijzen niet geint.

Odpowiedź od Lot of Happiness
Lots of happiness - voor de super goede doelen en voor de speler voor de prijzen. Win win situatie.

Odpowiedź od Lot of Happiness
De beste man an de telefoon niks mis mee maar heb nog steeds geen mail gehad overcdiextaart echt waardeloos

Fijne organisatie.
Speel 4 maanden mee en heb al 2x een leuk prijsje mogen ontvangen.

Ik heb zo mijn twijfels

Odpowiedź od Lot of Happiness
leuke ervaring en op zijn tijd een prijsje

Odpowiedź od Lot of Happiness
Ik heb geen mails gehad over gewonnen prijzen. De klantenservice is wel goed bereikbaar en ik werd direct goed geholpen. Maar ik wacht nog steeds op een tijdschrift dat ik 3 maanden geleden heb gewonnen.

Odpowiedź od Lot of Happiness
Is fijn dat je een goed doel zelf mag uitkiezen, die de helft van je inleg krijgt. Dus altijd win-win😊

Odpowiedź od Lot of Happiness
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.