Banner for Lot of Happiness

Lot of Happiness Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Gaat mij totaal niet om een geldprijs. De prijs waar het bij mij wel expliciet om gaat is de prijs dat kinderen die horen plezier te maken, door mee te doen het voor hun mogelijk is om iets te doen wa... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Het goede doel vind ik fantastisch om voor mee te doen. De prijzen als sponsering voor magazines vind ik een stuk minder leuk. Ik doe mee voor het goede doel, en als er een x een klein geld prijsje va... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Heb zelf kunnen kiezen welk doel ik wilde steunen. Al vaak leuke prijzen gewonnen. Geen grote geld bedragen, maar cadeaubonnen, zonnebrand setje, taart door de brievenbus. Gewoon heel leuk!

Informacje dotyczące firmy

1. Loteria
  2. Sprzedaż loterii

O Lot of Happiness

Napisane przez firmę

Bij Lot of Happiness - de win-win loterij - geloven we in een mooiere wereld voor iedereen. Goede doelen, groot en klein, zijn hierin de drijvende kracht. Ze verdienen allemaal onze steun. Met jouw deelname aan onze loterij dragen we samen bij aan hun missies.

Meespelen is impact maken. Jij bepaalt zelf naar welk goed doel zo’n 50% van je inleg gaat.

Dat maakt Lot of Happiness dé loterij waar je stem telt en je impact groot is. En waarbij je kans maakt op mooie prijzen. Een miljoen op de bank. Of een nieuwe elektrische bakfiets voor de deur. Win-win dus. Doe je mee?

Happy highlights
🏆 > ± €5.000.000 aan prijzen en cadeaus
👐🏼 > €45.000.000 support aan goede doelen
🎉 > 300.000 happy win-winnaars

Dane kontaktowe

Kans maken op €1.000.000?

Elke trekking kans op €1.000.000 en vele andere prijzen

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 772

Napisz recenzję

Leeg doosje

Ik kreeg n leeg doosje geleverd als prijs. Dit hebben ze ontzettend goed opgelost. Dank jullie wel hiervoor.

6 sierpnia 2026

Hoi Marijke,

Kijk, dát is nog eens een prijs met een verrassende inhoud… of eigenlijk zonder inhoud. 😉💜

Fijn dat we het goed voor je hebben kunnen oplossen! Bedankt voor je begrip én voor deze mooie 5 sterren. Daar worden wij dan weer heel happy van!

hoop , geloof en ...geluk

weet je....net als andere loterijen is het fijn te weten dat er goede doelen me geholpen worden ..
En ja een prijs is natuurlijk zo hartstikke welkom en fijn .
ik hoop en blijf dromen dat ook deze wens blijft uitkomen ..om onze dromen waar te maken ..
samen met de kinderen ons droomhuis te realiseren ..

6 sierpnia 2026

Hoi Jannie,

Dank je wel voor je mooie woorden! 💛

Wat een prachtige droom om samen met je kinderen te hebben. We duimen heel hard dat het geluk ooit precies op het juiste moment jouw kant op komt. 🍀 Tot die tijd maak je met je deelname gelukkig ook op een andere manier mooie dingen mogelijk.

Oceniono na 1 z 5

Lange tijd lid veel loten geen een keer…

Lange tijd lid veel loten geen een keer prijs… leuk goed doel steunen maar met de andere loterijen heb ik meer prijs dan bij deze.

Overweeg om het te beëindigen speel met 2 verschillende accounts mee dat zijn 4 loten. Nee dan steun ik kika en stichting doe een wens wel op een andere manier

17 czerwca 2026

Hoi Nick,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Jammer om te lezen dat je ondanks het meespelen met meerdere loten nog geen prijs hebt gewonnen. We begrijpen dat dit teleurstellend kan zijn.

Met ieder lot steun je gelukkig wel direct KiKa en Stichting Make-A-Wish Nederland. Natuurlijk hopen we dat al onze deelnemers ook een mooie prijs winnen, maar helaas kunnen we dat niet garanderen. Er komt bij een loterij natuurlijk altijd ook een stukje geluk bij kijken.

We waarderen je betrokkenheid en danken je voor de steun aan deze mooie goede doelen. We hopen natuurlijk dat het geluk binnenkort ook jouw kant op valt. 💙

Oceniono na 1 z 5

Een deurverkoper heeft mij overgehaald…

Een deurverkoper heeft mij overgehaald om eenmalig mee te doen (het is immers voor een goed doel). Hij verzekerde mij ervan dat het geen doorlopende betaling was. Lot of Happiness heeft ooit een welkomstmail verstuurd, maar vervolgens nooit meer een mail. Per toeval kwam ik (een jaar later) erachter dat ik inmiddels 13 betalingen heb gedaan (totaal €137,50) door naar mijn bankafschriften te kijken. Dit soort verkooptechnieken zorgen ervoor dat het vertrouwen in goede doelen daalt.

3 sierpnia 2026

Hoi Sjoerd,

Wat vervelend om te lezen, en onze excuses voor deze ervaring 😕

Het is belangrijk dat je vanaf het begin duidelijk weet waarvoor je tekent. Dat je hierdoor het vertrouwen in goede doelen ziet dalen, vinden we oprecht jammer, want daar willen we als goededoelenloterij nou juist aan bijdragen.

We gaan je melding over de deurverkoop serieus bekijken. We nemen per mail contact met je op om dit verder met je te bespreken.

Dankjewel voor je eerlijke terugkoppeling.

Oceniono na 2 z 5

Man aan de deur

Man aan de deur, met u speelt eenmalig mee
Ik zo van..nou vooruit dan maar
Nou niet dus, gewoon machtiging
Ik voel me bedondert

3 sierpnia 2026

Hoi,

Bedankt dat je de moeite hebt genomen om je ervaring te delen.

Wat vervelend om te lezen dat je het gevoel hebt dat je niet goed bent geïnformeerd. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Onze wervers horen altijd duidelijk uit te leggen dat je deelneemt aan de loterij en dat een deelname doorloopt totdat je deze zelf stopzet.

Zou je ons een e-mail willen sturen naar info@lotofhappiness.nl? Dan kunnen we dit intern uitzoeken. Natuurlijk kijken we ook graag samen naar een passende oplossing.

We hopen snel van je te horen.

Hoi,

Wat leuk om te lezen dat de goede doelen je aanspreken! 🧡 Daar draait het voor ons ook echt om, want samen maken we impact.

Dankjewel voor je mooie review!

Maakt belofte waar

De (leuke) verkoper had wat beter moeten uitleggen dat het niet om de verkoop van losse loten ging, maar om een abonnement. Maar Lot of Happiness maakt haar belofte waar, na een paar keer meedoen was het opzeggen zeer simpel en vriendelijk geregeld.

29 lipca 2026

Hoi,

Wat fijn om te lezen dat het opzeggen snel en goed voor je geregeld is! Tegelijkertijd nemen we jouw punt over de uitleg bij de verkoop serieus, het is belangrijk dat vanaf het begin duidelijk is dat het om een abonnement gaat, en niet om losse loten. Hier gaan we mee aan de slag om dit beter te doen.

Dankjewel voor je eerlijke review en voor het vertrouwen dat je in ons stelde! Samen maken we impact 🙌

Goeie doelen

Ik heb mee gedaan aan lot of happiness om het goede doel te steunen . Ik vind dit een zeer goed initiatief om de samenleving een beetje te ondersteunen

3 marca 2026

Hoi Robert,

Dank je wel voor je mooie review! 💛

Wat fijn dat je meedoet om via onze loterij een steentje bij te dragen aan een mooiere samenleving. Dankzij deelnemers zoals jij kunnen we samen meer dan 75 organisaties ondersteunen. Dat waarderen we enorm! 🧡

Play gwme

Top fantastische

26 lipca 2026

Hoi Michiel,

Wat een fijne review 💛

Daar worden we ontzettend blij van! Dank je wel voor je mooie compliment en je support 🙌

Oceniono na 5 z 5

Het is een super goed doel

Het is een super goed doel, hopelijk kunnen ze in de toekomst alles genezen ❤️‍🩹

Hoi Githa,

Wat lief, dank je wel voor je mooie review! 💜

Via onze loterij steun je organisaties die zich iedere dag inzetten voor een betere toekomst. Dat jij daar onderdeel van bent, waarderen we enorm. 💛

Oceniono na 5 z 5

Door mee te doen maak je een verschil

Door mee te doen maak je een verschil. Je steunt een goed doel en soms win je wel eens wat. Mij gaan het om de steun die ik geef aan Make a Wish. Prachtig goed doel waar kinderen een grote glimlach op hun gezicht krijgen.

Hoi Cisca,

Wat een mooie gedachte, dank je wel voor het delen 💜

Geweldig dat je via onze loterij bewust kiest om Make-A-Wish Nederland te steunen. En als er dan af en toe ook nog een prijs jouw kant op komt, is dat mooi meegenomen. Bedankt dat je erbij bent! 🍀

Hoi Helmus,

Dank je wel voor je mooie review! 🧡

Fijn dat je meedoet en via onze loterij een organisatie steunt die jou aan het hart gaat. Is er nog iets wat we kunnen doen voor die vijfde ster? Laat het ons gerust weten 👍

Voor het goede doel!

Fijn dat er doede doelen worden gesteund. En zo af en toe een prijs winnen is ook leuk!

Hoi Marlou,

Dank je wel voor je mooie review! 💛

Wat fijn om te horen dat je het belangrijk vindt dat er via onze loterij goede doelen worden gesteund. En inderdaad, een leuke prijs op z'n tijd maakt het extra gezellig! 😉🍀

Goed

Heb zelf kunnen kiezen welk doel ik wilde steunen.

Gewoon heel leuk!

Hoi Bianca,

Wat een leuke review, dank je wel! 🧡

Leuk dat je kan kiezen welke organisatie je wilde steunen, hé?! En wat heb je al mooie prijzen mogen ontvangen! We hopen dat er nog veel leuke verrassingen voor je in het verschiet liggen. 🍀

Klantcommunicatie

Klantcommunicatie is goed

Hoi Karel,

Dank je wel voor je mooie review! 💜

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze communicatie. We doen ons best om zo duidelijk mogelijk te zijn en iedereen zo goed en snel mogelijk te helpen, dus dit is een mooi compliment. 😊

Oceniono na 3 z 5

Is prima alleen ik win alleen maar…

Is prima alleen ik win alleen maar tijdschriften en ik. Ben geen lezer hoop inderdaad weleens op een geld prijs kan dat erg goed gebruiken

Hoi Grace,

Dank je wel voor je eerlijke review. 🧡

We begrijpen heel goed dat je hoopt op een geldprijs, zeker als je die goed kunt gebruiken. Het blijft natuurlijk een kwestie van geluk en we hopen van harte dat het geluk snel jouw kant op komt. 🍀

En misschien zit er tussendoor nog eens een prijs tussen waar je zelf minder mee hebt. Hopelijk kun je daar dan iemand anders blij mee maken. Soms zorgt juist zo'n gebaar voor een grote glimlach. 💛

Oceniono na 5 z 5

Ik heb weleens wat gewonnen op mijn…

Ik heb weleens wat gewonnen op mijn verjaardag nog wel !

Hoi Trix,

Wat leuk, dat maakt je verjaardag natuurlijk extra feestelijk! 🥳💜

We hopen dat je nog vaak verrast wordt met een mooie prijs. Bedankt voor je leuke review en heel veel speelplezier! 🍀

prijzen

De prijzen zijn zo zo, bijna altijd hetzelfde.
De goede doelen verdienen 👍👍

Hoi Elly,

Dank je wel voor je eerlijke review. 💛

We begrijpen dat niet iedere prijs iedereen even leuk vindt. Ons prijzenaanbod wisselt regelmatig, maar smaken verschillen natuurlijk. Hopelijk zit er binnenkort weer iets tussen waar je extra enthousiast van wordt. 🍀

Fijn om te lezen dat je het belangrijk vindt dat er via onze loterij goede doelen worden gesteund. Daar doen we het samen voor. 🧡

lot of happines

ik vind het belangrijk dat veel onderzoek gedaan wordt tegen kinderkanker

Hoi,

Dank je wel voor je mooie review. 💜

Wat bijzonder dat je ervoor kiest om via onze loterij bij te dragen aan onderzoek naar kinderkanker. Samen met alle deelnemers kunnen we organisaties steunen die zich iedere dag hiervoor inzetten. Bedankt voor je support! 💛

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej