Gaat mij totaal niet om een geldprijs. De prijs waar het bij mij wel expliciet om gaat is de prijs dat kinderen die horen plezier te maken, door mee te doen het voor hun mogelijk is om iets te doen wa... Zobacz więcej

Reakcja na opinię
Het goede doel vind ik fantastisch om voor mee te doen. De prijzen als sponsering voor magazines vind ik een stuk minder leuk. Ik doe mee voor het goede doel, en als er een x een klein geld prijsje va... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Heb zelf kunnen kiezen welk doel ik wilde steunen. Al vaak leuke prijzen gewonnen. Geen grote geld bedragen, maar cadeaubonnen, zonnebrand setje, taart door de brievenbus. Gewoon heel leuk!
Reakcja na opinię
De (leuke) verkoper had wat beter moeten uitleggen dat het niet om de verkoop van losse loten ging, maar om een abonnement. Maar Lot of Happiness maakt haar belofte waar, na een paar keer meedoen was... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Gietijzerstraat 54, 3534 AV, Utrecht, Holandia
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Het is een ontzettend goed doel wat gesteund wordt, waarin veel wordt bereikt. En dat je er wat (kleine) prijsjes mee kan winnen is leuk meegenomen. Naar mijn idee vooral bedoeld om meer donateurs binnen te halen. Had voor mij persoonlijk niet gehoeven

Odpowiedź od Lot of Happiness
Lot of Happiness is voor mij meer dan een loterij. Het voelt als een klein ritueel van hoop — een moment waarin je niet alleen droomt van winnen, maar ook bewust kiest om iets goeds te doen. Elke trekking herinnert me eraan dat geluk niet alleen zit in wat je krijgt, maar ook in wat je geeft.
De communicatie is warm en oprecht, de organisatie straalt vertrouwen uit, en het idee dat de helft van je inleg naar een goed doel gaat, raakt me elke keer opnieuw. Het voelt alsof je samen met duizenden anderen een stille beweging vormt: één die licht brengt waar het nodig is.
En eerlijk: als ik ooit de jackpot win, blijf ik Lot of Happiness steunen. Want sommige vormen van geluk wil je niet alleen ontvangen — je wil ze doorgeven.
Voor iedereen die spelen wil verbinden met betekenis, is dit de loterij die het hart raakt.

Odpowiedź od Lot of Happiness
Steun het goede doel en je maakt kan op leuke prijzen. Ik doe meestal elk jaar een andr goed doel maar deze laat ik nog wel even doorlopen!

Odpowiedź od Lot of Happiness
Ik ben opeens lid nadat ik Chinees had besteld, das toch wel beetje raar.

Odpowiedź od Lot of Happiness
Albert .het is te moeilijk om een prijsje te innen.en de bereikbaarheid mag duidelijker zijn.

Odpowiedź od Lot of Happiness
Onduidelijke communicatie over afmelding. Heb lange tijd betaald nadat ik me telefonisch heb geprobeerd af te melden.

Odpowiedź od Lot of Happiness
een prijs gewonnen en binnen een week al in huis.

Odpowiedź od Lot of Happiness
Je geeft aan een geweldig goed doel, krijgt hier ook inkijk in, speelt zelfs mee met een lot, al een aantal keer leuke prijs gewonnen.

Odpowiedź od Lot of Happiness
goed contact , probleemoplossing perfect.
k ben blij een aandeel te kunnen leveren , een mooie dag .voor de kindjes die dat hard nodig hebben

Odpowiedź od Lot of Happiness
Dit bedrijf maakt dingen mogelijk voor organisaties.

Odpowiedź od Lot of Happiness
Geeft duidelijkheid met haar berichten/mail. En af en toe een prijs is ook lekker.

Odpowiedź od Lot of Happiness
Zeer prettige en positieve berichtgeving. Erg fijn om steeds te horen dat mijn deelname goed wordt besteed.

Odpowiedź od Lot of Happiness
Ze doen wat ze zeggen , soms heb je geluk en soms ook niet . Belangrijk is dat anderen geholpen worden

Odpowiedź od Lot of Happiness
Geeft goed gevoel, goeie doelen te steunen!
Ook leuk dat je af en toe zelf iets wint.

Odpowiedź od Lot of Happiness
ik ben blij om te kunnen steunen,
af en toe een prijsje winnen is ook leuk maar het gaat natuurlijk om het goede doel!