Tsja. Gewoon beroerd
Tsja. Een plissehordeur gekocht. Best een duur ding. Zo'n 200 euro. Het probleem is vooral de handleiding. We zijn eerst een uur bezig geweest om uit te zoeken wat de plaatjes in godsnaam betekenen. Daarna de hor ingekort, maar alhoewel de handleiding zegt dat je ook de hormatrix moet inkorten, is dat in werkelijkheid niet het geval. Uiteindelijk zijn we ermee teruggegaan naar de bouwmarkt. Zij hebben informatie gegeven, maar er blijft nu een open sleuf aan de bovenkant. Helaas. Jammer, het had een mooie deur kunnen zijn als ze een fatsoenlijke handleiding hadden bijgeleverd. Ik raad dit bedrikf aan om eens te kijken naar de handleidingen van Ikea. Die snapt elke gek. Als het dan niet lukt, dan ligt het echt aan jezelf. Maar deze, ik heb notabene HTS gedaan en nog snap ik er niks van. Hij hangt nu lelijk dus. Ik sluit twee afbeeldingen bij als voorbeeld. U mag het zeggen, wie of wat moet er 'stoppen' en wat moet je doen? Ja die plakband in de prullenbak die snappen we hoor. Vreselijk, nooit meer dit. Hele zondag verpest. Ik zie dat ik geen plaatjes mag posten. En ook veen links dus helaas. Maar LIvn zelf moet eens even gaan spreken met de maker van de handleiding. We zijn niet allemaal professionals namelijk. Zo'n deur moet ook gewoon door een doe het zelver te plaatsen zijn.