Livin’ Liquids Recenzje

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

In eerste instantie werd mijn product helaas verkeerd geleverd. Dit kan natuurlijk gebeuren, maar het gaat erom hoe het vervolgens wordt opgelost. Nou, dat heeft Henk echt perfect gedaan! Na contact... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Komen geen afspraken na Leveren verkeerde producten Zeer slechte communicatie Cover besteld, veel te laat 1 geleverd gekregen, uiteraard de verkeerde. Deze zou na veel mailen omgewisseld wor... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 1 z 5

Plissehordeur besteld 242 cm Staat ook op door boven en ondergrleider geplaatst is deur 235cm! Balk tegen plantooeten plaatsen om het n beetje kloppend te maken! Ook geen makkelijk systeem en mo... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Ogród
  2. Sklep z wannami z hydromasażem

Napisane przez firmę

LIVIN' streeft ernaar om hoogwaardige en innovatieve producten/accessoires te leveren die de ervaring van spa's, zwembaden en BBQ's verbeteren. Hierbij proberen we zoveel mogelijk rekening te houden met het milieu.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 28% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 35

Napisz recenzję

TOP SERVICE

Na contact te hebben opgenomen met de klantenservice heeft Henk de situatie direct en uiterst professioneel opgepakt. Binnen no-time was alles rechtgezet en had ik alsnog het juiste product in huis. Deze top-service zie je helaas niet overal meer.
Livin is een absolute aanrader en krijgt van mij 5 sterren, mede dankzij de geweldige hulp van Henk!

9 lipca 2026

Plissehordeur besteld 242 cm

Plissehordeur besteld 242 cm
Staat ook op door boven en ondergrleider geplaatst is deur 235cm!
Balk tegen plantooeten plaatsen om het n beetje kloppend te maken!
Ook geen makkelijk systeem en moeilijk af te stellen!!
Als de zomer voorbij is hang ik een andere!
Maar niet van livn!!!!

4 lipca 2026

Beste Ger,

Bedankt voor je berichtje! Wij verkopen echter geen hordeuren dus ik denk niet dat deze review voor ons bedrijf is bestemd :). Alvast bedankt om deze te verwijderen.

Komen geen afspraken na

Komen geen afspraken na
Leveren verkeerde producten
Zeer slechte communicatie
Cover besteld, veel te laat 1 geleverd gekregen, uiteraard de verkeerde.
Deze zou na veel mailen omgewisseld worden, helaas alleen opgehaald had geen nieuwe mee.
Weer een afspraak gemaakt nieuwe wordt uiterlijk binnen 2 dagen geleverd.
Uiteraard ook niet geleverd.
Gekocht via bol .com nu daar maar een klacht ingediend.
Wel weer geprobeert te mailen maar geen reactie meer gehad.

26 czerwca 2026

Beste Wim,

Bedankt voor je berichtje en vervelend te lezen! Ik heb voor nu direct even je geld teruggestort op rekening. Ik ga er verder achteraan in ons magazijn om dit voor je in orde te maken. Groet, Henrick van LIVIN'

geweldige klantenservice

Ik had bij Livn een hor gordijn besteld voor mijn schuifpui. Bij het plaatsen bleek een onderdeel te ontbreken. Na 1 email naar het info adres had ik binnen 24 uur een positieve en vriendelijke reactie en twee dagen later het missende onderdeel per post ontvangen. dat noem ik TOP service!!

4 maja 2026
Oceniono na 1 z 5

dropshipper die zich niet aan levertijd houdt

Ik kocht een zwembadrobot via bol.com bij dit bedrijf. Belofte: morgen in huis. Maar nee hoor, na meerdere kerel bellen, mailen en dreigen pas een kleine week later in huis. Wat blijkt: Gewoon dropship. Stond zelfs op de verpakking. Heel irritant. Geen zaken mee doen.

1 października 2025

Odpowiedź od Livin’ Liquids

Beste Ojer, Bedankt voor je review en vervelend te lezen dat jouw pakketje niet op tijd is geleverd! Door de weersomstandigheden van afgelopen week kan het zo zijn dat er vertragingen in pakketjes waren. Wij versturen eigenlijk alles vanuit ons eigen magazijn. Heb je voor mij het bestelnummer of zou je een berichtje kunnen sturen naar hey@livin.shop? Dan gaan we het direct voor je uitzoeken en oplossen.

Excellent customer service

Excellent customer service. The issue was resolved quickly and professionally, compensation was provided, and I even received a discount for the next purchase. Very positive experience – highly recommended.

20 grudnia 2025

SpaReady

Ik heb via Livin' een opblaas spa gekocht, en ben nu een erg tevreden klant van SpaReady.

13 listopada 2025

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej