livin.shop Recenzje

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

In eerste instantie werd mijn product helaas verkeerd geleverd. Dit kan natuurlijk gebeuren, maar het gaat erom hoe het vervolgens wordt opgelost. Nou, dat heeft Henk echt perfect gedaan! Na contact... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Komen geen afspraken na Leveren verkeerde producten Zeer slechte communicatie Cover besteld, veel te laat 1 geleverd gekregen, uiteraard de verkeerde. Deze zou na veel mailen omgewisseld wor... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 1 z 5

Nous avons acheté un robot de piscine auprès de LIVIN SHOP via bol.com.. Après seulement un an et demi d’utilisation, l’appareil est tombé en panne. Depuis plus d’un mois et demi, nous sommes en att... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ik had bij Livn een hor gordijn besteld voor mijn schuifpui. Bij het plaatsen bleek een onderdeel te ontbreken. Na 1 email naar het info adres had ik binnen 24 uur een positieve en vriendelijke reacti... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Ogród
  2. Sklep z wannami z hydromasażem

Napisane przez firmę

livin.shop streeft ernaar om hoogwaardige en innovatieve producten/accessoires te leveren die de ervaring van spa's, zwembaden en BBQ's verbeteren. Hierbij proberen we zoveel mogelijk rekening te houden met het milieu.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 66% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 30

Napisz recenzję

Oceniono na 4 z 5

Goede klantservice - prima producten.

Heerlijk geurproduct voor in de jacouzzi. Helaas was er een ander product niet op stock, keuze gehad om geld terug of backorder afwachten. Toen me het wachten te lang duurde op eerste verzoek geld terug gehad. Ik koop zeker volgende zomer opnieuw want heb vertrouwen in correcte service.

9 września 2024
Oceniono na 3 z 5

Update: opgelost door livin'

Update:
Vandaag een verassing aan de deur. Zwembadstofzuiger is geleverd. Zoals je in onderstaand stuk kunt lezen niet zonder slag of stoot. Maar uiteindelijk dus toch opgelost door livin'
Zal hem vandaag ook nog even testen, dus misschien nog een * erbij.

Dit is niks, lijkt of ze bewust foutieve producten opsturen. Tot 2x toe een ander product binnen gekregen als besteld. De eerste keer kwamen ze er dezelfde dag als verzending achter... Ik kreeg een repair set voor een zwembad opgestuurd in plaats van een stofzuiger. Geen probleem.deze mocht ik houden en ze zouden na het weekend het juiste pakket opsturen. Vervolgen ontvang ik 1 of andere vloeistof voor m'n zwembad water, weer niet juist. Pakket nu geretourneerd, benieuwd hoe lang het duurt voor ik m'n geld terug krijg.
Gelukkig besteld via Bol.com die weet altijd wel goed om te gaan met dit soort zaken. Zal eens kijken of het mogelijk is om deze leverancier van Bol.com af te krijgen. Of ze komen binnen een week met een gepaste oplossing

Bestelnummer 4135963147

Bij een juiste oplossing zal ik dat hier uiteraard ook kenbaar maken.

26 lipca 2024

Hallo,

Bedankt voor uw review en het onder de aandacht brengen van deze situatie. We vinden het erg vervelend om te horen dat u tot twee keer toe het verkeerde product heeft ontvangen. Dit is absoluut niet de ervaring die we onze klanten willen bieden.

We willen dit probleem zo snel mogelijk voor u oplossen. Zou u ons alstublieft uw ordernummer kunnen doorgeven? Daarmee kunnen we direct aan de slag om ervoor te zorgen dat u het juiste product ontvangt en de situatie naar tevredenheid wordt opgelost.

Onze oprechte excuses voor het ongemak. We hopen dat we het vertrouwen kunnen herstellen en een passende oplossing kunnen bieden!

Geert van LIVIN'

Oceniono na 5 z 5

Zwembad warmtepomp werd snel geleverd…

Zwembad warmtepomp werd snel geleverd en werkt perfect. Veel beter dan solarmatten en neemt ook veel minder ruimte in beslag. Warmtepomp staat rustig te draaaien en je hoord ‘m bijna niet. De Intex filterpomp maakt meer geluid. Erg tevreden met gehele levering.

5 lipca 2024

Uitstekend bedrijf!

Uitstekend bedrijf!
Al een paar keer heb ik wat besteld bij livin, en er is niks te klagen.
Altijd snelle levering en goede kwaliteit, en de klantenservice is ook top!
Al met al een eerlijk bedrijf

2 lipca 2024

Top bedrijf!

Super service! Mijn zwembadrobot was defect, waarna de klantenservice enorm goed meedacht en het netjes oploste. Inmiddels doet hij het super.

28 czerwca 2024

Geweldige service

Geweldige service. Denken met je mee en zorgen dat het product goed bezorgd word. Vriendelijk personeel.
Ik raad dit bedrijf zeker aan!

1 lipca 2024

Hi Denise,

Wat geweldig om te horen dat je zo tevreden bent over onze service! We doen ons best om met je mee te denken en ervoor te zorgen dat je bestelling goed wordt bezorgd. Bedankt voor je vriendelijke woorden en aanbeveling, dat betekent veel voor ons!

Brandon
LIVIN'

Oceniono na 1 z 5

Echt verschrikkelijk bedrijf dit.

Veels te laat verzonden, zelf meerdere malen moeten vragen waar het bleef. Henrick van Livin' Shop kwam steeds met een flauwe respons "Morgen verzenden we het", "Ik maak het morgen voor je in orde".

Uiteindelijk veel te laat geleverd waardoor ik het wou terug sturen, zelfde verhaal. 5 keer moeten mailen voor een retourformulier.

Nu is het een maand geleden geleverd terug bij hun en nog steeds mijn geld niet terug. Heb ik opnieuw via Bol.com klacht moeten indienen om mijn geld terug te krijgen

Echt verschrikkelijk bedrijf dit.

13 maja 2024

Hi Jannick,

Het spijt ons echt dat je zo'n vervelende ervaring hebt gehad. We begrijpen dat de vertraging in de verzending en het gedoe met het retourproces heel frustrerend voor je zijn geweest. Onze oprechte excuses hiervoor.

We hebben verschillende keren geprobeerd om je te helpen, maar blijkbaar was dat niet genoeg. We vinden het heel jammer dat het zo is gelopen en werken hard aan verbeteringen om dit in de toekomst te voorkomen.

Dankjewel voor je feedback, het helpt ons om onze service te verbeteren. Nogmaals, sorry voor alle ongemakken die je hebt ervaren.

Brandon van LIVIN'

Zwembad pomp

Product oo vrrd
Was op te halen
Vriendelijk

28 czerwca 2024

Odpowiedź od livin.shop

Bedankt voor je positieve review!

Oceniono na 4 z 5

Uiteindelijk netjes bezorgd

Na wat problemen ivm levering van de warmtepomp die maar niet kwam en na diverse mails van ons uit. Hebben wij na een slechte recentie toch reactie gekregen. Het bleek dat er iets bij hun fout was gegaan in het magazijn. Inmiddels is de pomp netjes bezorgd.

29 czerwca 2024

Hi Bas,

Bedankt voor je review en vervelend te horen dat de bestelling nog steeds niet is geleverd. Daar is denk ik wat misgelopen in ons magazijn of bij de vervoerder! Ik zoek het meteen even uit en maak dit direct in orde.

Henrick van LIVIN'

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej