We have made an order at the start of July and paid as well, but licotronic has been on leave since. Our amount is stuck, no update on the inventory and nobody is responding from them by email or call... Zobacz więcej
I had my doubts (the initial confirmation E-Mail stressing "Please note that the purchase is only binding when we have sent you an order confirmation." made me fear the worst.) The "expected ne... Zobacz więcej
Har fået defekt et produkt og min returanmodning blev ignoreret. Update: Licotronic har meldt sig efter bedømmelsen og taget sig af problemet. Ifølge dem er returanmodning (som jeg har udfyldt over d... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
We have ordered from them in July 2023, paid in advance. They are not replying from past 4 months. I will make sure to report them and sue them if they don't reply us anymore.
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Licotronic har i mere end 30 år leveret produkter til brug indenfor Tele- & Data området samt forbrugerelektronik herunder Audio- & video, mobiltelefoner, Tablets m.m. fra førende producenter som Apple, Samsung, HP, Lenovo, Dell, Sennheiser, JBL, m.fl. Til daglig holder vi til på Møllehaven 15 C, 4040 Jyllinge, og her kan vi træffes i hverdagene imellem 08.00-16.00. Telefon 4673 2600 eller fax 4673 1545. mail: salg@Licotronic.dk I weekenden er der lukket for personlig betjening men shoppen har åbent 24-7.
Møllehaven 15 C, 4040, Jyllinge, Stany Zjednoczone
- salg@licotronic.dk
- www.licotronic.com
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Super service.
Fjernlager tider upræcise
Produkt på fjernlager og stod som 2-3 dage. Det endte med at tage 7 dage, men sammenlignet med erfaringen fra andre steder og fjernlager er dette stadig ok. Ville sagtens bruge dem igen
Super service og venlighed
Super service og venlighed.
Har faktisk aldrig oplevet noget bedre💪
Basically ingen customer service
Har fået defekt et produkt og min returanmodning blev ignoreret.
Update: Licotronic har meldt sig efter bedømmelsen og taget sig af problemet. Ifølge dem er returanmodning (som jeg har udfyldt over deres officielle returanmodningsside) landet i spam. De var ret gode til at svare og melde ting ud

Overvej dit køb nøje
Overvej dit køb nøje hvis du vil handle her. Siden er fuld af fejl og priserne varierer fra dag til dag.
Og kundeservice eller hvad man nu kalder det er ikke til noget hjælp.
Jeg beklager virkelig at i ikke kan ind i jeres hoveder at nogen kigger på beskrivelsen, andre kigger på specifikationerne. Ved alt elektronik kigger jeg på specifikationer og at i har lavet en fejl giver jer absolut ingen grund til at hakke ned på mig. Få styr på jeres side og kundeservice!
Og til sidst så nytter det ikke noget at skyde skylden på postnord mht udleveringssted. De gør bare hvad i beder dem om. Prøv at forny jer og giv muligheden for at vælge stedet selv når nu i ikke kan finde ud af det. Det kan man ALLE andre steder!!!!
Tilføjelse pga svaret:
Det er ikke et angreb på butikken men konstruktiv kritik. Bid jeres fejl i jer som en rigtig forretning ville gøre.
Hvis jeg kunne tilføje et billede så kunne jeg også vise det skærmbillede som jeg sendte til jer af jeres specifikationer, hvor fejlen er.
Svaret fra jer lød:
"Der er så en fejl i specifikationerne for som det fremgår både af billede og beskrivelse at produktet så er der ikke teleskoprør på den.
Når det står under specifikationer men ikke under beskrivelse som i dette tilfælde så ville det have været en god ide lige at have spurgt os."
Den er selvfølgelig rettet fra jeres side og nu skal det lyde som det er mig det er galt med. Jeg går ud fra at man kan stole på det man kan læse, dette gælder både fysiske butikker og på nettet..
Grunden til min konstruktive kritik er jeres sidste svar, hvor jeg tydeligt kunne se at vi ikke kom videre.
Svaret lyder som følgende:
"Og ingen steder som i ingen steder står der at denne model er med teleskoprør så hvordan du har fået det i hovedet forstår jeg ikke."

Næste-dag levering fra fjernlager
Vare bestilt med lagerstatus "På eksternt lager". Så jeg havde forventet 3-4 dages leveringstid mindst, og ville ikke have været overrasket over det dobbelte.
Men varen blev leveret allerede dagen efter, så thumbs-up for det!
Prisen var også næsten for god til at være sand - faktisk var jeg længe om at bestille da det næsten ikke kunne passe varen blev solgt så meget billigere end andre webshops (1300 ved Licotronic, 1900 alle andre steder), så jeg mistænkte det enten var fup eller fejl. Men jeg fik det bestilte, til prisen, og lynhurtigt endda :)
Opdatering: Jeg kan se prisen nu er justeret til 1.900 så det har nok været en prissætnings-fejl de har rettet på bagkant men alligevel honoreret min ordre. Et thumbs-up mere for det :)
Don't buy from this seller....ever
Don't buy from this seller....ever, I ordered 32gbs DDR5 6000mhz desktop ram I got 32gbs DDR4 3200mhz laptop ram. I have sent the DDR4 back to them 2 weeks ago and I still have not got a refund for it. I have emailed them 5 times and called once.

Utrolig dårlig oplevelse
Utrolig dårlig oplevelse. Handle et andet sted
Bestilte en vare 26/1 der var på lager i følge deres side. Det var den tydeligvis ikke, og den bliver først sendt 18/2 - 23 dage efter bestilling.
Jeg modtager desværre en gammel version af varen, til trods for jeg har henvendt mig 2 gange, samt direkte spørge til at det er 2021-22 udgaven og ikke en ældre version. Ingen svar på henvendelser til dem. Jeg henvender mig for at få den sendte retur, 11 dage efter henvendelse svarer de så på den henvendelse, og informerer at jeg skal betale for at sende den retur, samt evt slid/brug vil jeg skulle betale. (Pakken er blot åbnet). Så 40 dage er gået, jeg står med en forkert vare, og venter stadig på svar på adskilligge henvendelse, den ene henvendelse er for 40 dage siden nu.
God kundeservice og hurtigt fragt
Efter at have ventet knap 3 dage (som var indenfor den forventede tid) på at mine varer blev afsendt ringede jeg til Licotronic for at høre hvornår jeg kunne forvente mine vare blev afsendt.
De kunne oplyse at den ene varer desværre var udgået fra deres sortiment, men tilbød at fjerne den fra min ordre så de andre varer kunne sendes hurtigst muligt. Jeg modtog varerne næste dag, og var meget tilfreds med dette.
Det eneste minus var at jeg savnede en anelse mere stødabsorberede indpakning omkring de harddiske jeg købt, men pakkeposten havde heldigvis behandlet pakken pænt, og der var ingen skader. Alt i alt tilfreds :)
Danmarks bedste og ærligste web shop.
Danmarks bedste og ærligste web shop.
Kort og kontant,ingen af benyttede webshops når Per og Licotronic til sokkeholderne
Virker fornuftig lidt plads til forbedring.
Jeg har bestilt her 3 gange, og 2 handler der har kørt perfekt. hvor alt var som det skulle være.
Den 3 lader sig vente på sig.
Jeg ved at den er bestilt i en travl periode, så den skal nok have mere tid, dog er den snart oppe på en måned.
Jeg savner lidt info på hvad der sker med ordren.
Mega god oplevelse!
Mega god oplevelse!
Jeg havde kigget efter en bestemt reservedel til min computer i virkelig lang tid (den var udsolgt alle steder), så da jeg så, at Licotronic havde den, var jeg lidt skeptisk. Men den var sku rigtig nok, og jeg havde min reservedel inden for 4 dage, så super god oplevelse. Køber 100% her fra igen.
Elendig service !
Min søn på 8 år købte en legetøjsmaskine / grabber - som desværre kun virkede 2 gange. Jeg fik tilsendt en label hvilke da også er normal procedure for en virksomhed sendte maskinen retur. Der er gået snart 1 mdr og jeg har selv måtte rykke for svar og har heller ikke fået vores penge retur ! De holder bare en hen ! Mega dårlig stil og nu kan jeg læse på de andre anmelder at de trækker 15 % fra ens køb 😒😡
Hej igen : jeg har skrevet til Henrik men får intet svar. Ddt kunne bære rart at man bliver opdateret i ens sag. Vi ønsker ikke at vente på en ny maskine og vil have vores penge retur ASAP!

Odpowiedź od Licotronic webshop
Varen er ikke på lager selvom den står som om den er.
11-11-21 Varen stod til at være på lager, det var den ikke og de har ikke opdaret deres hjemmeside efter jeg har bestilt en vare hos dem som de ikke har.
Meget useriøs måde at køre en forretning på den måde, da folk vil jo gerne have en vare og når de så ikke har den så skal man jo ikke spilde tid på deres webshop når den ikke er der.
Første redigering 12-11-21 :
Dagen efter er varens status stadigvæk ikke opdateret på deres hjemmeside, den står stadigvæk som om den er på deres lager, men den er stadigvæk ikke hos dem.
Det er den her vare jeg snakker om : GIGABYTE P750GM
Som man kan se på deres hjemmeside er der faktisk ikke sket noget fra i går til i dag og det er ret dårligt praksis at vildlede kunder på den måde for man ved jo ikke om varen først kommer næste år.
Fjernlager betyder jo at den skal bestilles hjem fra en anden side de har aftale med og det er ikke at den er på deres lager.
Vis man køber noget hos dem og der står den er "På lager Ja" så kan du ikke regne med det og jeg tænker at deres lager beholdning er ret lav og de bestiller fra andre hele tiden til deres bestilinger.
De bliver nød til at opdater deres hjemmeside så der står "På fjernlager" og ikke "På lager Ja" det er andet er at vilde og snyde da jeg gider da ikke vente dobbelt tid på en vare man har brug for snarest muligt.

Odpowiedź od Licotronic webshop
Fik kun 85% tilbage efter benyttelse af…
Fik kun 85% tilbage efter benyttelse af returret.
Varene var IKKE taget i brug og der var IKKE tegn på brug, hvilket man i første omgang fortalte mig.
Jeg blev bedt om at sende en mail og deres "chef", som så ville kontakte mig. Det er i skrivende stund næsten en måned siden.
Det lader til at man nu har valgt at ignorere mig i stedet - det er også nemmere end at forholde sig til købeloven. Jeg gider ikke at gøre mere for mine små 1000kr, men vil fraråde ALLE at handle her. Det er simpelthen den dårligste service, jeg nogensinde har oplevet, i forbindelse med et køb online.
Der er så mange bedre alternativer derude når i skal shoppe. HOLD JER VÆK!
-------------------------------------------
Svar 1:
> Den første ordre du sender retur på en Mac mini lade vi køre igennem uden værdiforringelse selvom den har været i brug.
Det er jo en decideret løgn! Den var IKKE taget i brug. Drop nu det pjat der.
> Anden ordre på en Dell Alien skærm trækker vi -15% fra i værdiforringelse da skærm har fået brugsmærker og kassen er beskadiget.
Skærmen har IKKE været brugt, så forstår ikke hvordan der kan være brugsmærker? Det vil jeg da meget gerne se noget dokumentation på? Kassen var allerede beskadiget da jeg fik den - kom nok fra jeres fjernlager. Som også var årsagen til at jeg valgte at sende varen retur igen.
Jeg har billeder der kan dokumentere dette.
> Tredje ordre på endnu en Dell skærm trækker vi igen -15% fra da emballagen igen har lidt skade under transport til os.
Kassen var allerede beskadiget da jeg fik den - kom nok fra jeres fjernlager. Som også var årsagen til at jeg valgte at sende varen retur igen. Jeg har billeder der kan bevise dette.
Som I kan se på Licotronics besvarelse er de rigtigt gode til at finde alle mulige undskyldninger for ikke at overholde købeloven.
Man kommer ikke videre med dem. Har man problemer så er der ingen hjælp at hente.
Det er først når man opretter et review herinde at de kan flotte sig med et svar. Som så også er helt hen i vejret.
-------------------------------------------
Svar 2:
På trods af din arrogance, ser det vidst ud til i godt kan lære en ting eller to.
Du underbygger bare min pointe om at i har en rædselsfuld kundeservice og at man skal holde sig langt væk fra at handle med jer - så tak for det.
Som jeg skrev indledningsvis har jeg ingen forventning om at i tilbagebetaler mig differencen.
Hvis dette opslag bare kan få én enkelt kunde til at handle et andet sted så har det tjent sit formål.

god pris og hurtig levering
god pris og hurtig levering
ville godt give 5 ,men kassen varer kom i, var meget tynd og slidt hvilket kunne ses på varer indeni.
købt 2 telefoner til 4000 ialt
Tak for jeres tålmodighed med mig
Hej.
Må ærligt indrømme jeg nu også var lidt skeptisk, kunne det nu passe at i havde så mange til salg, men det var det. 👏
Vil bare sige tak for jeres tålmodighed, I har haft med mig. Jeg bestilte en PlayStation 5 onsdag d. 11 august, jeg har været så utålmodig at jeg ringede torsdag og hørte om den var kommet, fik besked fredag om at den var forsinket og ringede igen mandag, for at høre om den var ankommet. Imponerende at i har haft tålmodighed med mig, men den kom til jer mandag og I ringede ved en to tiden og sagde den var klar til afhentning også kunne jeg heldigvis stadig nå at hente den inden kl. 16. Den blev allerede taget i brug i går og det var for nice.

Ingen 14 dage retur !!!
Ingen 14 dage retur !!!
Hvis du returnerer et produkt, returnerer de kun 85% af pengene

Odpowiedź od Licotronic webshop
Billig, effektiv, overskuelig og god service!
Fin hjemmeside, rigtig gode priser, og acceptabel service.
Min pakke var lidt støvet men indholdet indeni var nu fin nok.
Kommer helt sikkert til købe mit grafikkort der når de kommer på lager igen.
Hurtig afsendelse, OK priser
Hurtig afsendelse da varerne ankom fra fjernlager til dem.
Lidt øv at man kun kan se status på ens ordre hvis man har en bruger og kun virksomheder kan lave dem.