Ledlampshopxl Recenzje 172

Wynik TrustScore: 2 na 5

2,1

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

In de garantietermijn gingber een buitenarmatuur stuk, kan gebeuren. Via email dit aan ledlampshopxl gemeld. Ruim 3 weken stilte. Vervolgens gebeld, men zei: "Oh jeetje, we gaan direct de garantie i... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 1 z 5

Bestelling geplaatst word niet geleverd ook niet reageren op emails. Ook geen geld terug. Als je belt krijg je een rare manier bandje. Jammer want heb meerdere bestellingen gedaan en geleverd gekr... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

alles ging er mis, bij deze zaak nooit bestellen, deze mijnheer ontvangt wel geld maar levert gewoon geen goederen. Daar hebben we een woord voor dat begint met een O en eindigt met R. Aangetekende b... Zobacz więcej

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Odpowiada na 46% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Jak firma korzysta z Trustpilot

Geen reactie op mails!

3 februari een lamp besteld. Mail gekregen dat deze niet op voorraad was en als we geld terug willen of wachten. Ik heb hierop mail gestuurd met de vraag hoe lang de levering op zich zou laten wachten. Nooit reactie op gehad. Intussen 5 klachtenmails gestuurd waar ik nooit reactie op heb gehad. Als ze het hier lezen, het gaat over bestelling nr LED83627

3 lutego 2026
Oceniono na 1 z 5

Bestelling geplaatst word niet geleverd…

Bestelling geplaatst word niet geleverd ook niet reageren op emails.
Ook geen geld terug.
Als je belt krijg je een rare manier bandje.
Jammer want heb meerdere bestellingen gedaan en geleverd gekregen tot de laatste bestelling .

15 stycznia 2026

Zeer slecht

Zeer slecht, producten worden niet meer geleverd. Geld terug storten is er niet bij. Oplichter let op!!

10 stycznia 2026

Geen reactie

Ik krijg vanaf eind vorig jaar 2025. Nog garantielampen. Er zijn er begin dit jaar weer wat bijgekomen. Ze reageren niet op de vele mailtjes. Krijg wel een melding/mail dat het mailtje aangekomen is. En dat er binnen 24 reactie is. Maar dat is niet. En zijn telefonische niet bereikbaar

20 lutego 2026

alles ging er mis

Aangetekende brieven helpt niet , mails worden alleen automatisch beantwoord, terugbellen doet hij ( 1 manszaak) zo ie zo niet. voorlopig ben ik 254 euro kwijt.

17 marca 2026

HIER NOOIT MEER KOPEN!

Ja, ook bij mij. Dit is de reinste oplichting en wordt via e-mail van alles beloofd. Bestelling van 2 spots, was zogenaamd op voorraad! op 12 november 2025 besteld, na talloze excuses zou men het opsturen. Nog steeds staat op de website dat mijn product op voorraad was. Na weer excuses is dit teruggedraaid en zou men mijn aankoopbedrag terugstorten. Na weer diverse e-mails krijg ik wel bericht met smoesjes. Nu hoor ik niets meer. Het is 16-3-2026 en ik denk er over om nu maar een deurwaarder in te schakelen.
Dit bedrijf is op de rand van een faillissement, dus koop NIETS meer bij dit bedrijf!

16 marca 2026

Niet geleverde bestelling

Begin januari ledlampen besteld, maar al snel bleek na de betaling dat de ledlampen niet op voorraad waren. Eind januari zouden ze weer op voorraad zijn werd ons keurig gemeld. Inmiddels is het begin maart, en zijn onze ledlampen nog steeds niet geleverd. Telefonisch kunnen we geen contact krijgen, en ook per mail word er gewoon niet gereageerd op tientallen pogingen.

10 marca 2026
Oceniono na 1 z 5

Totaal onbetrouwbaar en ze geven geen reactie.

We zijn vandaag 9 maart. Op 10 februari, ging mijn geld binnen de 1 à 2 werkdagen worden teruggestort.
Zie mijn vorige berichten op deze site.
Ik heb ondertussen reeds verscheidene mails gedaaan, met bestelnummer en mijn bankrekeningnummer.
Niemand reageert en nog steeds geen geld gezien.
Een bedrijf om te mijden als de pest.

9 marca 2026

Heb op 12 januari wat besteld

Heb op 12 januari wat besteld. Het is nu 4 maart en nog steeds niet in huis. Ze reageren ook niet op mijn mail. Dit is echt niet netjes. Je kan ze nog geen eens telefonische bereiken.

4 marca 2026

OPLICHTERS

Zeer slecht, IK WACHT REEDS OP TERUGBETALING SINDS 21 JANUARI VAN GEANULLEERDE BESTELLING GRAAG NOG OPLOSSING +32474971478 Geen reactie meer op mails. Webshop bestaat ondertussen niet meer

1 marca 2026

onbetrouwbaar bedrijf

Wat is dit voor bedrijf ? Deed in November een bestelling en betaling van Ledlampen - heel wat mailverkeer met als resultaat , lampen nog niet geleverd en bedrag nog niet terugbetaald - niet via telefoon bereikbaar en op mails wordt niet geantwoord - nog nooit meegemaakt !!

24 lutego 2026

Opgelicht?

Zoals veel eerdere berichten hieronder zijn ook wij in afwachting van de terugbetaling.

5 december 25 een bestelling geplaatst, niet leverbaar, keuze geld terug of een alternatief en vervolgens radiostilte.

5 grudnia 2025
Oceniono na 2 z 5

Lees ook de negatieve reviews over deze webshop.

Dag, mijn Led lamp is binnen de garantie van ( 5 jaar ) stuk. Na meerdere emails beslissen ze om mijn Led terug te betalen omdat retourneren te kostelijk was. Vanaf hier begint het verkeerd te lopen, na ( VEEL ) e-mail contact, willen ze zelfs niet meer reageren. Ik ben blijkbaar niet de enige. Dus denk goed na over uw beslissing bij deze shop. GTx.

20 lutego 2026

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej