lastminute.com Recenzje 207 139

4,0

Odwołano loty, 3 miesiące walki brak zwrotu. Zadzwonili powiedzieć, ze nie oddadzą pieniędzy jeżeli sami ich nie dostaną od linii lotniczej. Zgłoszony chargeback. W pierwszej próbie powiedzieli że wsz... Zobacz więcej

Bardzo szybki i rzeczowy kontakt z agentem - sprawa dot. anulowanego lotu i złożenia wniosku o zwrot wpłaconych środków (wszystko załatwione w 100%).

Wszystko w porządku, loty+hotel zgadzały się w 100%, śniadania były wliczone w cenę. Trochę się przestraszyłam już po opłaceniu wyjazdu, gdy przeczytałam opinie (nie zauważyłam w trakcie, że booking r... Zobacz więcej

1. Wyszukiwarka lotów
  2. Hotel
  3. Agregator turystyczny

Here at lastminute.com, travel and leisure is what drives us. From hotels, city breaks and holidays to theatre, entertainment and spa days, we’re specialists in creating amazing experiences and unforgettable memories. Founded in 1998, we're experts in brightening up online travel. And we’re among the worldwide leaders in the field, helping more than 10 million customers each year to find their own perfect travel and leisure experiences.

lastminute.com – the inspiring travel company

A worldwide leader in the travel and experience industry since 1998
Every year 10 million experience seekers, from culture vultures to sun worshippers, book their travels and experiences with us. Why? Because we focus on making every moment worth living from click to trip and beyond. And we offer our customers a wide range of products to enable them to create unique memories. Whether it’s city breaks, including hotels and flights, longer holidays, the best theatre shows or relaxing spas, we are lastminute.com and great things happen here.

4,0

Dobra

207 tys. recenzji

Alles Top

Alles entsprach dem Angebot, wir haben die perfekte Wohnung gefunden, die unsere Erwartungen übertroffen hat. Neu, gepflegt, vor allem sauber und jeden Tag gereinigt. Besitzer und Personal höflich und hilfsbereit. Wenn ich dorthin zurückkehren würde, würde ich ohne zu zögern denselben Ort wählen.

PL
Wszystko zgodne z ofertą, znaleźliśmy idealny apartament który przerósł nasze oczekiwania. Nowy, zadbany, przede wszystkim czysty i codziennie sprzątany. Właściciel i personel uprzejmy i pomocny. Gdybym miał tam wracać to bez wahania wybrałbym to samo miejsce.

5 lipca 2024

Kompletna kpina

Kompletna kpina! Odmowa zwrotu zaliczki po odwolaniu podrozy (hotel, lot, taxitranswer) - mimo, ze opcja w pelni podlegajaca odwolaniu! Odwolanie na 1-1,5 miesiaca przed terminem. Nawet zadanie doplaty - za niejasne „oplaty za odwolanie” i dziwne ”koszty wlasne”- lacznie do ok 50% wszystkich kosztow! Zlodzieje to czy idioci??? Nigdy wiecej, nic z nimi, nawet za darmo!

2 sierpnia 2024

Czujemy się oszukani !

lastminute.com bez naszej zgody zmieniło nam plan podróży przesuwając lot z 5.09 na 10.09 ,mimo, że wcześnie zaproponowali 7.09 ! .... co dla Nas i tak było problemem . Rozumiecie 5 dni później !!! . Jak czytamy teraz opinie o tej "firmie" , to jak mogliśmy być tak naiwni i dać się wrobić za parę niby zaoszczędzonych euro ,eh.

17 lipca 2024

Pierdoleni oszuści

Pierdoleni oszuści, omijac szerokim łukiem! Ponad 3k stracone na lot, umywaja rece ze sprzedaja bilety bez miejsc siedzacych w samolocie. Imbecyle i oszusci. Powiem tak, wstydzilibyscie sie okradac ludzi.

5 lipca 2024

Rezerwacja biletów lotniczych

Rezerwacja biletów lotniczych, brak wcześniej opłaconego bagażu rejestrowego, brak opłaconej usługi odprawy w ostatniej chwili musisz sobie radzić sam
Nie aktualne numery telefonów na voucher do przewoźników z lotniska
Brak wsparcia przy opóźnieniu samolotu w zarezerwowanym przejeździe z lotniska do hotelu
Najlepiej wszystko zamawiać bezpośrednio u dostawcy oddzielnie wtedy możesz zapanować nad logistyka

22 czerwca 2024

nie polecam

Wyjazd na 7 nocy październik Londyn Antalya lot+hotel koszt około £1700 bez bagaży .Lastminut.com wyceniło osobno bagaże 3x20kg w obie strony na £235na co się zgodziłem natomiast następnego dnia pobrali £800 .Jestem na etapie rozpatrywania sprawy.Firma twierdzi że kontaktowała sie ze mną telefonicznie ale nie mam połączeń od nich a ponad £800 pobrali.

24 czerwca 2024

Złodzieje

Złodzieje.
W trakcie anulacji rezerwacji pojawiła się informacja, że w razie wystąpienia dodatkowych kosztów anulacyjnych najpierw się z nami skontaktują. Nie zrobili tego, a dostałem tylko informację, że dodatkowo mnie chcą obciążyć 2500 zł, pomimo, że już nie chcą zwrócić kaucji za kwotę 2000 zł. Z swojego konta nie mogę zobaczyć warunków rezerwacji hotelu, a rezerwacje w hotelu mam zablokowane do 2050 roku. Państwo nie są wstanie przedstawić żadnych faktur i dokumentów "kar".

1 czerwca 2024

WITAM.OSZUSCI !!!!UNIKAJCIE TYCH…

WITAM.OSZUSCI !!!!UNIKAJCIE TYCH SZMACIARZY.
ZAREZERWOWALEM WYCIECZKE Z MOZLIWOSCIA ANULACJI.ANULOWALEM PO 3 DNIACH I ZABRALI MI 1560 E Z 4200 E.
PISALEM DO NICH ZEBY ZWROCILI MI CHOCIAZ CZESC PONIEWAZ CHCE ZAMOWIC NOWA ZEBY NIE PRZEPADLY PIENIADZE.NIE ODDADZA NIC!!!CO ZA KORESTWO.1500 E ZABRALI SOBIE TAK POPROSTU....

27 maja 2024

NIE POLECAM

NIE POLECAM! Moi rodzice nawet jeszcze nie wyjechali z kraju, a już są same problemy. Od kilku miesięcy próbujemy zapłacić za wycieczkę. Pierwsza płatność, automatyczna, bez problemu. Kolejne dwie - błąd pobrania środków. Próbowaliśmy z dwóch, różnych kart - bezskutecznie. Założyliśmy specjalnie kartę kredytową - ponownie błąd. Chcemy zapłacić za wycieczkę, ale lastminute ewidentnie nie chce naszej płatności. Czat - średnio pomocny...

21 maja 2024

Dałam jedną gwiazdkę bo mniej nie…

Dałam jedną gwiazdkę bo mniej nie można!!! Jestem aktualnie na wakacjach i bilety lotnicze kupowałam przez portal lastminute. Nigdy więcej!!! Bilety zostały kupione na danej trasie w obie strony (mialy byc 2 przesiadki). W trakcie drogi na wakacje okazało się jednak ze na bilecie powrotnym portal nie zarezerwował ostatniego połączenia (linie lotnicze go nie widzą). Reklamacja została zgłoszona tydzień temu i od tego czasu regularnie do nich piszę. W odpowiedzi dostaję tylko informację że mam się nie martwić pracują nad tym i nadali sprawie priorytet. Po tygodniu nic nie zostało rozwiązane a powrót mam za tydzień. Po licznych próbach udalo mi się dodzwonić na infolinię gdzie mniej więcej powiedziano mi to samo, że znają temat, mają liczone zgłoszenia ode mnie i nadali sprawie priorytet. Obsługa dramatyczna. Sami z siebie nie podejmują nawet próby kontaktu mimo że przy pierwszym zgłoszeniu deklarowali rozwiązanie sprawy w 48 godzin.

9 maja 2024

wszystko ok - wyjazd majowy do Paryża zaliczony :)

Trafiłem na tę stronę z wakacyjnych piratów. Zaklepałem i zapłaciłem za wyjazd na majówkę do Paryża. Rezerwacja została opłacona na 3 dni przed planowanym wylotem. Wtedy dopiero zacząłem czytać opinie. Nie ukrywam, że mocno się zaniepokoiłem, bo nie były zbyt pochlebne. W ciągu kilkunastu godzin otrzymałem jednak potwierdzenie rezerwacji lotu i hotelu. Ostatecznie wszystko przebiegło zgodnie z planem i wyjazd się udał. Zapewne planując kolejne wycieczki będę tu zaglądał.

29 kwietnia 2024