Op laadpaaltotaal Enkhuizen ben ik uitgekomen vanwege de goede reviews. Het eerste contact was bij ons thuis en prettig. Doorgenomen wat we wilde en kon. Op de afgesproken dag regende het enorm maar... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Mega tevreden, Ruben neemt snel telefonisch contact op, is goed bereikbaar en denkt mee. Toen er op de dag zelf een monteur ziek was, werd dit gat direct opgevuld door Nick (ook eigenaar). Hele mooie... Zobacz więcej
Klein bedrijf waarbij je direct contact hebt met de medewerkers. Goed advies en goede communicatie. Ook de aftersale is goed. Helaas werd de installatie uitgesteld omdat een installateur ziek was... Zobacz więcej
Omdat ik een laadpaal wilde van Zaptec ivm de ERE-contracten, op de website zelf gezocht. Daaruit kwam dat in mijn buurt een zaptec installateur zat. Mail gestuurd en Ruben reageerde vrijwel gelijk vo... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Leveren en installeren van laadpalen, laders en laadoplossingen voor thuis, VvE of bij bedrijf. Wij werken samen met meerdere A-merk laadpaal leveranciers. Zo zijn wij de one stop shop: * gratis intake op locatie * installatie door eigen monteurs * eigen servicedesk
Dane kontaktowe
Kloet, -, Enkhuizen, Holandia
- 0850602266
- info@laadpaaltotaal.com
- www.laadpaaltotaal.com
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Snelle en correctie installatie
De Alfen laadpalen, die de oude EVBox infrastructuur moesten vervangen, zijn snel en correct geïnstalleerd en werken naar tevredenheid. De techniek is anders waardoor de laadsnelheid lager ligt dan de oude laadpalen.
We zijn met de nieuwe laadpalen ook overgestapt naar een nieuwe backoffice (Laadnet), dat is erg beperkt/nog niet volledig functioneel.

Odpowiedź od Laadpaaltotaal
Installatie Peblar laadunit.
Afgelopen week een laadunit aan de gevel laten monteren. Van offerte tot installatie keurig geholpen!. De installateur deinsde er niet voor terug om in een vochtige kruipruimte te duiken. Alles nadien duidelijk uitgelegd via de app. Zeer tevreden met het eindresultaat!
Service met *****
Een buitengewoon betrouwbaar bedrijf met prima medewerkers en hebben ons veel wel bespaard met aanbieding Zaptec het laadpaal product. Klein en flexibel bedrijf met korte lijnen en daardoor snelle reactie op installatie en After-sale services. Aanrader!
Fijne communicatie
Fijne communicatie, installatie goed gedaan zoals afgesproken was.
Goed werk
Vijf offertes gevraagd bij vijf verschillende laadpaal-bedrijven. LaadpaalTotaal was de enige die rustig de tijd nam om mijn vragen te beantwoorden. De rest was of enkel een automatisch formulier in de mail, of een gehaast gesprek van twee minuten. Ik voelde me hier weer klant.
De aanleg is zeer professioneel gedaan. Er werd meegedacht (leiding kan beter hier door de grond, locatie hier heeft deze voor en nadelen) en heel netjes gewerkt terwijl de kabel bij ons in de meterkast krijgen niet heel eenvoudig was. De installateur was ook heel vriendelijk en heeft toegelicht waar onduidelijkheden waren.
Niets dan lof voor dit bedrijf. Nuance is dat je een bedrijf pas goed leert kennen als er iets mis gaat. Maar dat is hier niet gebeurd. Andere nuance is dat er met freelancers gewerkt wordt. Daar zal het bedrijf goede keuzes in moeten maken. Dat was hier in ieder geval zo.
Zeer tevreden !!
Via de website van Laadpaal Totaal om een offerte gevraagd voor het plaatsen van een laadpaal.
Werd snel daarna telefonisch benaderd door Ruben.
Ben uitgebreid en goed geadviseerd en snel daarna een scherpe offerte ontvangen voor het plaatsen van een Peblar laadpaal. Ook de paar vragen die ik daarna nog had en het contact met Ruben over de plaatsing verliep zeer prettig. Gisteren is de Peblar wallbox geplaatst en niets dan lof over de installateur Jaimie.
Super netjes gewerkt, bestrating weer netjes teruggeplaatst en na een paar uur een werkende wallbox. Absolute aanrader en zonder meer 5 sterren waard !
Kundig en scherp geprijsd
Zeer prettige ervaring vanaf het eerste adviesgesprek tot de kundige montage. En dan ook nog eens scherp geprijsd!
Zaptec Go laten installeren; zeer tevreden!
In november 2025 een Zaptec Go laten installeren door Laadpaaltotaal. Ging allemaal hartstikke soepel. Snel en direct contact met Ruben en de installatie door Nick ging vlot en volgens planning. Laadpaal doet wat ie moet doen en ziet er mooi uit. Prima prijs/kwaliteit verhouding.
Aanrader voor laadpaalinstallatie
Zeer transparant en vriendelijk in de communicatie, betrouwbaar en komt alle afspraken na. Ik ben erg tevreden met de geleverde service!
Betrouwbaar, duidelijke afspraken en nette prijzen
Dit is de 2e keer dat wij door LaadpaalTotaal een laadpaal hebben laten plaatsen. Na de eerste keer waren wij al zeer tevreden, en de 2e keer doet daar niets aan onder. Fijne samenwerking met LaadpaalTotaal, er wordt van begin tot eind goed meegedacht en gekeken naar de mogelijkheden en wensen.
En dat allemaal voor een zeer schappelijke prijs.
Hartelijk bedankt LaadpaalTotaal.
Fijn bedrijf
Scherpe offerte. Komen afspraken na. Fijne monteur die alles keurig uitlegt. Nadien nog even gebeld omdat iets niet lukte. Telefoon werd gelijk beantwoord en probleem gelijk opgelost. Super.
Snelle en duidelijke communicatie met…
Snelle en duidelijke communicatie met Ruben. Vakkundig geïnstalleerd op zeer korte termijn. Echt een aanrader.
Fijne en vlotte communciatie
Fijne en vlotte communciatie. De laadpaal (en meterkast werk) is keurig geïnstalleerd. Toppers!
Een heel goed, betrouwbaar en prettig bedrijf
Keurig bedrijf ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Communicatief erg sterk en bij installatie goede gesprekken en goede uitleg gehad. Als er iets iets goed bereikbaar en snel een oplossing. Wij zijn dik tevreden en raden een ieder dit bedrijf aan.
Ik sluit mij aan bij de vorige 5*reviews
Ik sluit mij aan bij de vorige reviews: uitstekend geadviseerd door een kleinschalig bedrijf, korte communicatie lijnen, zorgvuldige installatie en uitleg. Gewoon 5 sterren service, al is dat niet meer zo gewoon.
Zeer tevreden
Ik kan Laadpaaltotaal van harte aanbevelen! Goede communicatie en goede uitleg. Snelle levertijd en zeer tevreden met de installatie!
Prima oplossing voor verouderd laadstation EV
Prima advies, service, prijs en kwaliteit. Meerdere keren op een prettige wijze telefonisch contact gehad en een prima advies. Ik had problemen met mijn verouderde laadstation voor mijn EV, samen zijn we tot een voordelige oplossing gekomen en het werkt.
Super combi Ruben en Nick
Vanaf het eerste contact (Ruben) is er plezierig en adequaat overleg geweest. Ook de uitvoering van de werkzaamheden (Nick) is uiterst goed gegaan op de afgesproken datum.
Doświadczenie Trustpilot