Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Als je goed advies wilt en een aangesloten product op jouw wensen. Dan moet je hier zijn! Zeer tevreden over de aangekochte elektrische lader via stopcontact. Top!

Oceniono na 5 z 5

Mijn bestelling van thuislaadkabel werd om onduidelijke reden vertraagd en niet bezorgd. Zondags besteld, vrijdags gebeld. Team Blackcharge handelde razendsnel door direct een nieuwe kabel te verze... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ik kocht een EVshield met kabel (Thundercord) en was aangenaam verrast door de kwaliteit van de materialen* maar zeker ook van de service: snel geleverd en zeer compleet qua handleiding en dingen al... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Stacja ładowania pojazdów elektrycznych

Napisane przez firmę

Diverse laadkabels en accessoires voor uw elektrische auto! Wij bieden kwaliteit als het gaat om onze producten, maar ook zeker als het aankomt op onze klantenservice.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Zeer tevreden

Geweldig, deskundig en zeer snel advies. Echt geweldig. Dan ook een snelle levering van bestelde artikelen.

3 czerwca 2026

Fantastisch

Zeer tevreden over de aangekochte elektrische lader via stopcontact.
Top!

17 lutego 2026
Oceniono na 5 z 5

Na achterblijven levering door pakketdienst is er onmiddelijk een nieuw toestel opgestuurd. Dag erna binnen.

9 stycznia 2026

Goede informatie

Het was al heel laat in de middag (niet gezien) maar werd toch heel lang te woord gestaan via app en een geweldig duidelijke en vriendelijke antwoorden over de laadkabels die ik op een camping kan gaan gebruiken met mijn elektrische camper/personen bus.

Hartelijk dank alvast en hoop dat hij gaat werken volgens zeggen maar heb daar alle vertrouwen in hoor🙏👍

30 stycznia 2026
Opinia niezależna
Oceniono na 4 z 5

Fijn geholpen

Fijn geholpen, wist er niet zo goed uit te komen bij het bestellen en ben toen goed geholpen via de telefoon. Top.

2 stycznia 2026
Oceniono na 5 z 5

Uitstekende service en snelle levering

Blackcharge heeft ons goed geadviseerd voor de benodigdheden voor een laadpaal met montage paal voor thuisladen. De communicatie, zowel per email als telefonisch is prima. Bij vragen kon ik Blackcharge snel bereiken en werd ik snel geholpen. Een punt van aandacht is dat bij levering de bouten van de funderings-sokkel op de verkeerde plaats gemonteerd waren. Deze kon ik gelukkig zelf loshalen en op de juiste plaats bevestigen, waardoor de montagepaal er goed op paste. Verder alles prima . Onze laadpaal staat inmiddels in de voortuin en we zijn er blij mee. Voor andere benodigdheden ga ik zeker bij Blackcharge shoppen.

1 grudnia 2025

Prima geholpen

Prima geholpen via WhatsApp. Ik had 2 technische vragen en deze zijn direct en correct beantwoord. Lader intussen geleverd en heel tevreden met het verloop.

8 grudnia 2025
Oceniono na 1 z 5

Ondanks toezeggungen na een week nog…

Ondanks toezeggungen na een week nog niets geleverd

2 grudnia 2025
Logo Blackcharge

Odpowiedź od Blackcharge

Beste Gijsbert,

Wij vinden het bijzonder jammer dat u naar aanleiding van deze situatie besluit ons een slechte review te geven.

Zoals ook duidelijk zichtbaar is in de Track & Trace, is uw bestelling begin vorige week door ons verstuurd, precies zoals door ons is toegezegd. Daarna is de zending meerdere dagen onderweg geweest bij PostNL. De uiteindelijke levering is vervolgens niet gelukt vanwege een geslotenverklaring op het afleveradres.

De vertraging ligt daarmee niet bij ons, maar bij de vervoerder en de afleverpoging zelf. Zodra een pakket ons magazijn verlaat, hebben wij helaas geen invloed meer op het verloop van het transport. Om die reden doen wij ook nooit toezeggingen over exacte leverdata, aangezien wij hierin volledig afhankelijk zijn van de transporteur.

Uiteraard blijven wij de zending volgen en denken wij graag mee over een passende oplossing, maar wij vinden het onterecht dat wij hiervoor verantwoordelijk worden gehouden.

Een dergelijke review zou eerder op zijn plaats zijn voor PostNL. Buiten dit om had u ook eerst contact met ons mogen zoeken zodat wij u verder hadden kunnen helpen.

BlackCharge

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej