Als je goed advies wilt en een aangesloten product op jouw wensen. Dan moet je hier zijn! Zeer tevreden over de aangekochte elektrische lader via stopcontact. Top!
Zobacz, co mówią recenzenci
Mijn bestelling van thuislaadkabel werd om onduidelijke reden vertraagd en niet bezorgd. Zondags besteld, vrijdags gebeld. Team Blackcharge handelde razendsnel door direct een nieuwe kabel te verze... Zobacz więcej
Blackcharge heeft ons goed geadviseerd voor de benodigdheden voor een laadpaal met montage paal voor thuisladen. De communicatie, zowel per email als telefonisch is prima. Bij vragen kon ik Blackcharg... Zobacz więcej
Ik kocht een EVshield met kabel (Thundercord) en was aangenaam verrast door de kwaliteit van de materialen* maar zeker ook van de service: snel geleverd en zeer compleet qua handleiding en dingen al... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Diverse laadkabels en accessoires voor uw elektrische auto! Wij bieden kwaliteit als het gaat om onze producten, maar ook zeker als het aankomt op onze klantenservice.
Dane kontaktowe
Govert Flinckstraat 17, 3904VE, Veenendaal, Holandia
- +31851248840
- info@blackcharge.nl
- blackcharge.nl
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Ik kocht een EVshield met kabel…
Ik kocht een EVshield met kabel (Thundercord) en was aangenaam verrast door de kwaliteit van de materialen* maar zeker ook van de service: snel geleverd en zeer compleet qua handleiding en dingen als schroeven.
De App heb ik inmiddels aan de praat en blijkt zelfs mijn verlichting te kunnen aansturen.
*Ik koos voor Cortenstaal en heb via hun site geleerd hoe ik deze snel kon laten oxideren; werkt top!
Duidelijke website en goede service
Duidelijke website en goede communicatie. Het in de avond bestelde product was op het moment van bestellen onderweg naar het magazijn en ik kreeg daar in de ochtend meteen een nette mail over.
Uiteindelijk was het product 2 dagen na bestelling binnen wat ruim op tijd was.
Ik raad deze shop zeker aan!
Levering van de laadkabeltas is conform…
Levering van de laadkabeltas is conform afspraak verlopen. Product ziet er goed uit.
Product ziet er mooi uit
Professioneel geholpen
De bestelde kabel was eigenlijk niet degene die best paste volgens mijn noden maar het bedrijf was snel, duidelijk en volledig met het zoeken naar een beter alternatief. Omruilen, verzenden en ontvangen allemaal zeer snel en vlot, verder aangenaam professioneel contact met de dienst na verkoop. Intussen tweede kabel besteld en even snel en correct geleverd.
Van A tot z begeleid voor de juiste…
Van A tot z begeleid voor de juiste keuze te maken en levering op 2dagen naar Belgie👍 echt top
attente melding dat de bestelde houder…
attente melding dat de bestelde houder niet bij de kabel paste. Uit zichzelf aangepast en de juiste houder bijgeleverd, zonder bijbetaling.
Dat heb ik nog nooit meegemaakt bij een internetbestelling. Dus super.
Besteld op 29-12-2024 en helaas heb…
Besteld op 29-12-2024 en helaas heb pakketje van Frankrijk nog niet ontvangen.
Kan helaas dus nog niks over het product zeggen wel dat de levertijd eerder 5 werkdagen is dan de beloofde volgende werkdag levering.

Odpowiedź od Blackcharge
Snelle en acurate levering van de bestelde producten zelfs tijdens de feestdagen. Kortom top
Precies wat ik nodig had ;-)
Precies wat ik zocht ;-). Werkt zoals verwacht. Zeer attente email support ook van BlackCharge NL! Txs
Ontzettend goede service.
Ontzettend goede service.
Heel erg behulpzaam met het zoeken naar de juiste oplaadkabel.
De levering was vertraagd; de vertraging is geen probleem; het niet geïnformeerd worden wel.
Kan dit bedrijf van harte aanbevelen.
Super!
Genoeg info op de site, snelle levering, goed ingepakte artikel en voornaamste, m'n probleem met laden opgelost, de lader doet het goed, display is duidelijk. Mooie korting met Black Vriday, veel dank!
Levering vroeger dan aangegeven
Levering vroeger dan aangegeven en duidelijk in track en trace.
Product exact zoals beschreven.
Uitstekend pakket snel geleverd goede…
Uitstekend pakket snel geleverd goede prijs kwaliteit verhouding en pakket goed te volgen op internet.
Snelle levering product top naar kwaliteit en prijs
Prima en snelle afhandeling status van de levering ten allen tijde te volgen, product doet wat het moet voor een gunstige prijs.
Deze firma is een echte aanrader doet…
Deze firma is een echte aanrader doet wat het belooft.
Echt 5 sterren waard.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.