Op laadpaaltotaal Enkhuizen ben ik uitgekomen vanwege de goede reviews. Het eerste contact was bij ons thuis en prettig. Doorgenomen wat we wilde en kon. Op de afgesproken dag regende het enorm maar... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Mega tevreden, Ruben neemt snel telefonisch contact op, is goed bereikbaar en denkt mee. Toen er op de dag zelf een monteur ziek was, werd dit gat direct opgevuld door Nick (ook eigenaar). Hele mooie... Zobacz więcej
Klein bedrijf waarbij je direct contact hebt met de medewerkers. Goed advies en goede communicatie. Ook de aftersale is goed. Helaas werd de installatie uitgesteld omdat een installateur ziek was... Zobacz więcej
Omdat ik een laadpaal wilde van Zaptec ivm de ERE-contracten, op de website zelf gezocht. Daaruit kwam dat in mijn buurt een zaptec installateur zat. Mail gestuurd en Ruben reageerde vrijwel gelijk vo... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Leveren en installeren van laadpalen, laders en laadoplossingen voor thuis, VvE of bij bedrijf. Wij werken samen met meerdere A-merk laadpaal leveranciers. Zo zijn wij de one stop shop: * gratis intake op locatie * installatie door eigen monteurs * eigen servicedesk
Dane kontaktowe
Kloet, -, Enkhuizen, Holandia
- 0850602266
- info@laadpaaltotaal.com
- www.laadpaaltotaal.com
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Jak firma korzysta z Trustpilot
Onlangs heeft LaadpaalTotaal bij mij…
Onlangs heeft LaadpaalTotaal bij mij een laadpunt geïnstalleerd en ik ben zeer tevreden over het hele traject. Vanaf het eerste contact tot en met de installatie verliep alles professioneel en duidelijk.
De engineer werkte netjes, dacht mee en nam de tijd om alles goed uit te leggen. De installatie is vakkundig uitgevoerd en alles is keurig achtergelaten. Je merkt echt dat ze verstand van zaken hebben en kwaliteit leveren.
Kortom: een betrouwbare partij met goede service en een professionele aanpak. Zeker een aanrader voor iedereen die een laadpunt wil laten plaatsen!
Goede en snelle communicatie
Goede en snelle communicatie. En er werd direct met onze wensen meegedacht, wat voor mij de doorslag gaf om voor deze partij te kiezen. Installatie is snel en netjes uitgevoerd. Ik raad iedereen dit bedrijf aan.
Installatie Peblar Home
Vorige week is bij ons op de oprit een Peblar Home met vaste kabel geïnstalleerd. Vanaf het eerste contact met Ruben tot aan de installatie door Jaimy is alles super verlopen. Heel erg tevreden over het contact, de installatie en de prijs.
scherp, tijdig, degelijk
Scherpe offerte (vergeleken met andere aanbieders).
Snelle levering.
Tijdige installatie; vakkundig; complete uitleg over alle onderdelen; direct juiste werking.
Nu nog wachten op de laatste firnware-update.
Prima gewerkt
Na eerste contact, binnen een uur gebeld door Ruben, scherpe offerte voor Zaptec Go 2 lader, in verloop ook meteen de meterkast vernieuwd, monteur Jaimy, was binnen 6 uur klaar, netjes gewerkt, nodige uitleg gehad, allebei zeer klantgericht, offerte hetzelfde als de factuur, prima werk geleverd in Heerhugowaard
Goede ervaring
Goede complete communicatie, nette installatie ondanks veel problemen met de mantelbuis waar de kabel doorheen moest. En goede service telefonisch op het moment dat je een vraag hebt. Daarnaast goede kwaliteit prijs-verhouding
Tot nu toe zeer tevreden
Prettig contact met Ruben, zowel telefonisch als over de email. Monteur was keurig op tijd, was vriendelijk en heeft zeer netjes gewerkt. Erg tevreden met het resultaat, ik hoop dat de after-sales van hetzelfde niveau zal zijn.
Zeer tevreden van begin tot eind
Na het sturen van een mailtje werd ik binnen een paar uur gebeld door Ruben. Ik ben telefonisch deskundig geholpen. De dag daarna ontving ik een nette offerte waar ik akkoord mee ben gegaan.
Een paar weken later is de laadpaal geïnstalleerd door twee aardige monteurs van het bedrijf zelf.
Ik ben zeer tevreden over het hele traject, van begin tot eind. Alles is netjes en naar volle tevredenheid opgeleverd.
Geen klachten en een vriendelijke…
Geen klachten en een vriendelijke monteur!
Goede snelle communicatie
Goede snelle communicatie. Scherpe offerte. Willen graag met je meedenken.
Alles snel voor elkaar!
Alles snel voor elkaar!
Via de Renaultgarage adres van Laadpaaltotaal gekregen. Zeer tevreden met alles. Aanleg heel snel geregeld met een scherpe prijs. Eerste laadervaringen met geleverde Zaptec zijn prima, ook via de app goed te volgen. Een aanrader dus!
Uitstekend
Van het eerste contact met Ruben tot de installatie, niets dan lof over de transparantie, de nette installatie, de goede uitleg en oplevering.
Uitstekend bedrijf
Zeer prettig en vlot contact gehad na aanvragen offerte. De medewerker die de laadpaal kwam plaatsen was bijzonder inventief en door middel van zelfgemaakte hulpstukken hoefde hij de kruipruimte niet eens in.
Vlot, vriendelijk en netjes!
Vlot en duidelijk tot een goeie offerte en snelle afspraak gekomen. De installatie van de Peblar laadpaal is netjes uitgevoerd door een vriendelijke en beleefde monteur. Ik beveel LaadpaalTotaal van harte aan!
Nieuwe laapaal geinstaleerd
"Onlangs hebben wij via LaadpaalTotaal een laadpaal laten installeren en we zijn meer dan tevreden over het hele proces.
Vanaf het eerste contact tot de uiteindelijke oplevering verliep alles vlekkeloos. De afspraak voor de installatie werd nagekomen en de communicatie vooraf was helder. Het in bedrijf stellen van de laadpaal ging vlot en we kregen een duidelijke uitleg over de werking ervan.
Speciale complimenten aan de monteur die bij ons over de vloer kwam. Er werd ontzettend netjes gewerkt; alles werd keurig gemonteerd en na afloop werd de werkplek schoon achtergelaten. Het is fijn om te zien dat er nog met zoveel zorg en oog voor detail wordt gewerkt.
Kortom: een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een zorgeloze installatie van een laadpaal!"
Afspraak is afspraak!
Vorige laadbox had de geest gegeven en het bedrijf trouwens ook. Via de autodealer in contact gekomen met LaadpaalTotaal Enkhuizen. Binnen een week een Peblar aan de muur. Keurig gemonteerd en goede instructie. Wat een goede service en vertrouwen!
Professioneel, snel en scherpe prijs
Snel, netjes, servicegericht én een scherpe prijs. Gisteren is de Peblar geplaatst, werkt meteen goed en gebruikersvriendelijk i.c.m. loadbalincing P1 meter. Wat een verademing Ruben en Nick, heldere afspraken, duidelijke toelichting, en vooral meedenken: want de Peblar is uiteindelijk op een bestaande montagesokkel van mijn vorige oplader geplaatst. Super. Ik kan Laadpaal Totaal iedereen aanbevelen!!
Goed bereikbaar en top service tegen scherp tarief
Ik heb bij Laadpaaltotaal.nl een nieuwe laadpaal gekocht. Ik kende het bedrijf niet en ben dus afgegaan op reviews hier. Vanaf het eerste telefonische contact met Ruben was het voor mij een positieve ervaring. Het hele traject is zeer soepel verlopen. Ze zijn telefonisch goed bereikbaar en zowel Ruben als Nick namen uitgebreid de tijd om al mijn vragen geduldig en deskundig te beantwoorden.
De installatie was prettig, professioneel en volledig foutloos. Wat echt opviel, is dat zij de extra stap hebben gezet om het proces voor ons volledig probleemloos te laten verlopen. Uitstekende service van begin tot eind — absoluut een aanrader!
Verademing
Gekkenhuis binnen het bos van de laadpaal aan huis.
Foto's en weet ik niet wat opsturen.
Gebeld worden door het ene en andere bedrijf.
Maar toen kwam ik terecht bij laadpaaltotaal.
Ruben die gewoon bij je thuis komt en alles in de meterkast naloopt.
Goed advies en binnen 1,5 week een aansluiting voor een zeer redelijke prijs.
Gewoon een monteur die ook binnen het bedrijf werkt en alles goed uitlegt en zelfs de apps instaleer op je telefoon.
Bedankt voor alles.
Afspraak is afspraak; betrouwbaar
Ruben zit er bovenop. Schakelt snel. 2 dagen na opdracht is de Peblar laadbox geïnstalleerd. Geen gezeur achteraf. Gewoon afspraak is afspraak. Wat een verademing tussen al die 'installateurs' die elk extra schroefje en nippeltje in rekening brengen tegen exorbitante prijzen.
Doświadczenie Trustpilot