Kristeligt Dagblad Recenzje

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

Oceniono na 1 z 5

Abonnement fortsatte efter et billigt prøveabonnement uden binding. Uden varsel (eller tydelig information) trækkes der 600 kr. fra min mors konto. Jeg har skrevet efter dokumentation for vilkår af ab... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Her behandles alle emner med respekt, også livets mere alvorlige emner. Her får du en ærlig og troværdig behandling af stoffet.

Oceniono na 5 z 5

Kr.Dagblad læser jeg, fordi der er en ordentlig tone, det er meget vigtigt. Både når man er enig, og især når man er uenig. Så jeg læser Kr. Dagblad, for at følge med i, hvad der sker, herhjemme og... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Det er for besværligt at opsige abonnementet. Det bør kunne ske direkte via selvbetjening på avisens side, så man ikke skal via fremsendt mail eller telefon.

1. Wydawca prasy
  2. Agencja prasowa

Napisane przez firmę

Avisen om livets store spørgsmål .

Średnia

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

205 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 57% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 17

Napisz recenzję

God oplevelse

Enkel at sætte lev. på pause.

7 kwietnia 2023

Kære Jørgen W

Tak for din anmeldelse af os - Og tak for roserne til vores selvbetjeningsside.

Virkelig god avis

Virkelig god avis. Fyldt med gode artikler. En gang om ugen en sektion med fyldigt TV program.

31 marca 2023

Kære Eva Mitchell

Tak for din meget gode anmeldelse - Den er vi virkelig glad for at få.

Oceniono na 3 z 5

Jeg holder for det meste meget af at…

Jeg holder for det meste meget af at læse Kristeligt Dagblad. Indholdet er godt og relevant. Jeg bruger sædvanligvis 30 - 45 minutter til min daglige læsning af avisen.
Jeg læser den som e-avis. Dette fungerer ikke altid lige tilfredsstillende, det kniber alt for ofte for mig, at få adgang til selve e-avisen, hvilket er årsagen til mit relativt lave antal stjerner til avisen.

31 marca 2023

Kære Sven Bjarne Nielsen

Skulle du igen opleve problemer med at læse e-avisen må du meget gerne ringe til os, så vi hurtigt kan få løst fejlen så du igen kan få adgang.

Oceniono na 5 z 5

LIV & SJÆL er god læsning for sjælen ,som kommer…

LIV & SJÆL er god læsning som kommer omkring almindelige menneskers problemstillinger i forhold
til offentlige og private forhold. Prøv selv.

29 marca 2023

Kære Erik Schøler

Mange mange tak for din fine og reflekterede anmeldelse.

Oceniono na 1 z 5

Har aldrig oplevet ligende er ikke…

Har aldrig oplevet ligende er ikke medlem og har aldrig været og blir konstant kontaktet af jeres smarte sælgere. Selvom jet udtrykkeligt har frabedt mig dette! Føj hvor usmagelig en forretning i driver jer.

28 marca 2023

Kære Jesper,

Vi har ikke interesse i at kontakte dig, når du ikke ønsker det. Ellers har det præcis den modsatte effekt af, hvad et opkald skal gøre, hvilket denne korrespondance er et godt eksempel på.
Jeg har sat dig på vores blokeringsliste, så du ikke modtager opkald fra os igen. Det skulle være sket første gang, du nævnte det for os, og det vil jeg gerne undskylde, ikke skete.

Med venlig hilsen,
Tue Boserup
Abonnementschef, Kristeligt Dagblad.

Oceniono na 5 z 5

Jeg skulle lave en ændring af levering…

Jeg skulle lave en ændring af levering af avisen, hvilket var meget let og enkelt

16 marca 2023

Kære Erik Voldsgaard Jakobsen

Det er altid rart, når det er nemt at have med at gøre - Tak for din anmeldelse.

Oceniono na 5 z 5

Nem adgang til midlertidig pause i…

Nem adgang til midlertidig pause i leveringen 💥

14 marca 2023

Kære Finn Gundersen

Tak for din anmeldelse - Vi har gjort en del ud af at vores selvbetjeningsside er nem at have med at gøre, så jeg er glad for at det også er sådan for vores læsere.

Oceniono na 5 z 5

God avis tilgængelig i både papir og…

God avis tilgængelig i både papir og digital udgave. Vigtig informationskilde som medlem af/ansat i Folkekirken. God kundeservice.

2 marca 2023

Kære Finn Østergaard Sørensen

Tak for din meget fine anmeldelse af vores avis og vores service - Den er vi meget glade for.

Kære Inger Schulz,

Tak for din anmeldelse. Du må endelig kontakte os på telefon 33 48 05 05 eller mail abonnement@k.dk, hvis du oplever flere fejl omkring leveringen. Du kan også benytte vores selvbetjening på www.k.dk/selvbetjening.

Christian Krogh Olsen

Kundeservicemedarbejder

Oceniono na 5 z 5

Kan ikke bruge net avis -

Kan ikke bruge net avis. Jeg har opsagt avis som stopper 4/4 og betalt til 4/4. Men nu er der lukket for net avis nu 17 februar. Det er da ikke i orden.
Opdateret: efter net avisen stoppede med at virke så virker det igen nu.

17 lutego 2023

Kære Kim

Tak for din anmeldelse, selvom den ikke har så mange stjerne, som vi kunne ønske os.

Det lyder som om, at der er sket en fejl, siden du ikke kan logge ind; når du har betalt frem til april, skal du selvfølgelig også have adgangen frem til dag - også selvom du har opsagt abonnementet derefter.

Du må meget gerne kontakte os direkte på abonnement@k.dk eller på 7730 0014, så vi kan få styr på sagerne.

På forhånd tak.

Tue Boserup Jacobsen

Abonnementschef

Oceniono na 5 z 5

Dejligt med avis i papir udgave

Dejligt med avis i papir udgave. Skønt at læse artiklerne. Ville ønske at jeg havde råd til at holde avisen, for nyder at følge med i andet end det som sker i TV.

14 lutego 2023

Kære Lina Aggerholm

Tak for din henvendelse og den fine anmeldelse - Den er vi meget glade for.

Oceniono na 5 z 5

Fremragende og nuancerede artikler om…

Fremragende og nuancerede artikler om menneskelivet!

God og effektiv service både ved optagelse og lukning af abonnement.

3 lutego 2023

Kære Anneli Sejer Iversen

Mange mange tak for den fornemme anmeldelse.

Jeg er glad for at du sætter så stor pris på os og på vores arbejde.

Det hele fungerer

24 stycznia 2023

Kære Kirsten

Mange mange tak for den flotte anmeldelse - Den er vi virkeligt glad for.

Oceniono na 4 z 5

God og sober avis, til den kulturkonservative side

God og sober avis, ikke mindst kirke- og international. Kulturstoffet kan være til den konservative side. Avisen kunne udvikle sin profil mod et yngre, mere woke og progressivt publikum og vil formentlig på et tidspunkt blive tvunget til det, alene pga. det demografiske træk.

23 stycznia 2023

Kære Frank Meier

Tak for din anmeldelse og for de fire flotte stjerner.

Oceniono na 5 z 5

En særdeles informativ og sober avis

En særdeles informativ og sober avis. Gode læserarrangementer, gode nyhedsbreve, gode magasiner.

7 stycznia 2023

Kære Inge Marstal

Tak for din virkeligt gode anmeldelse - Jeg er glad for at du bruger så mange af de muligheder og tilbud vi har.

Denne er fin

Den er meget fin

19 grudnia 2022

Kære Ivan Thaulow

Mange tak for din gode vurdering af avisen.

Oceniono na 5 z 5

Kristeligt Dagblad giver mere indhold i livet

Avisen (papir) leveres stabilt.
Indhold er nuanceret.
Let tilgængelig kundeservice (både via hjemmeside og telefon).
Mulighed for at donere avisen (papir) under pauser i abonnement.
Abonnementspris er fair.

5 grudnia 2022

Kære Clifford Jorgensen

Mange tak for din meget fine anmeldelse - Den er vi meget glad for at modtage.

Oceniono na 5 z 5

God daglig avis - uden “ sladderstof”.

Læser Kristelig Dagblad fordi den beskæftiger sig med relevant nydheds stof og i øvrigt fravælger alt hvad der er præget af “ sladder stof” .

5 grudnia 2022

Kære Kurt Holm,

Tak for den pæne vurdering.

Christian Krogh

Kundeservicemedarbejder
Kristeligt Dagblad

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej