Abonnement fortsatte efter et billigt prøveabonnement uden binding. Uden varsel (eller tydelig information) trækkes der 600 kr. fra min mors konto. Jeg har skrevet efter dokumentation for vilkår af ab... Zobacz więcej
Her behandles alle emner med respekt, også livets mere alvorlige emner. Her får du en ærlig og troværdig behandling af stoffet.
Kr.Dagblad læser jeg, fordi der er en ordentlig tone, det er meget vigtigt. Både når man er enig, og især når man er uenig. Så jeg læser Kr. Dagblad, for at følge med i, hvad der sker, herhjemme og... Zobacz więcej
Det er for besværligt at opsige abonnementet. Det bør kunne ske direkte via selvbetjening på avisens side, så man ikke skal via fremsendt mail eller telefon.
Napisane przez firmę
Avisen om livets store spørgsmål .
Vimmelskaftet 47, 1161, København K, Dania
- abonnement@k.dk
- www.kristeligt-dagblad.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 57% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Inni użytkownicy przeglądali również
Seriøse indlæg.
Seriøse indlæg.
Dagbladet har ofte en vinkel på nyheder og debat, som er anderledes og fint nuanceret. Udviklingen i Israel er bedre dække i KD end i andre aviser.

Odpowiedź od Kristeligt Dagblad
Helt igennem en god avis med gode…
Helt igennem en god avis med gode vedkommende artikler, samt en professionel kundekontakt.

Odpowiedź od Kristeligt Dagblad
Afmelding af avisen for en ferieperiode…
Afmelding af avisen for en ferieperiode var meget enkel. Det samme gælder alle andre interaktioner med avisen om forskelligt - tak for det!

Odpowiedź od Kristeligt Dagblad
Bevidst forhindring for at kunne fortryde køb?
Det er ikke i orden at jeres blanket til at fortryde køb lægger op til at den skal printes ud, underskrives og sendes med posten. Det virker som en bevidst metode til at besværliggøre fortrydelse. Heldigvis viste det sig at være nok at sende en mail.

KD er alsidig
KD er alsidig, konkret, værdisættende, holdningsdannende og i det hele taget godt læsestof

Odpowiedź od Kristeligt Dagblad
KD giver mig en bred orientering om…
KD giver mig en bred orientering om såvel nationale som internationale begivenheder.

Odpowiedź od Kristeligt Dagblad
Kristeligt Dagblad er en avis med livskvalitet og humanisme.
Kristeligt Dagblad er en avis med livskvalitet. Jeg læser den med stor glæde hver dag. Det politiske stof er godt dækket, men frem for alt er dens behandling af kulturelt stof, anmeldelser af seriøs klassisk musik, kunst og litteratur prisværdig. Avisen bringer artikler med livskvalitet frem for økonomi og erhvervsliv. Jeg kan godt lide den humanistiske etik, som er avisens grundholdning. Sproget er mere seriøst og velplejet end andre avisers. Jeg glæder mig over, at avisen er næsten renset for den overflod af materialisme, forbrugsgoder og unødvendigheder, som er ligegyldige for menneskers liv. Indimellem indeholder avisen lidt for meget religiøst stof. Her bør være en bedre ligevægt mellem dette og ovenstående.
Kort sagt en avis af kvalitet og humanisme, som samfundet har brug for.
Hans Henrik Manford-Hansen

Hurtig og effektiv ferieflytning
Hurtig og effektiv ferieflytning, der erfaringsmæssigt fungerer helt perfekt!
I øvrigt en velskrevet og troværdig avis uden hang til ligegyldig sensationsjournalistik

Odpowiedź od Kristeligt Dagblad
Fint og nemt at etablere flytning af…
Fint og nemt at etablere flytning af abonnement ifm ferie.

Odpowiedź od Kristeligt Dagblad
Nemt at flytte avisen for en kort…
Nemt at flytte avisen for en kort periode

Odpowiedź od Kristeligt Dagblad
Kristlig dagblad en helt igennem ordentlig avis.
Kristlig dagblad er bare en helt igennem fantastisk avis. Vi har holdt den i mange år. Når man læser den, får man en meget bred viden om rigtig mange forskellige ting, på en særdeles sober måde - så vi vil elske jer for at holde stilen, så vi fortsat kan glæde os over en avis gennemsyret af ordentlighed.
Og så er I altid så søde og hjælpsomme, når man ringer til jer. Tak for det.
Dinne Tarbensen

Odpowiedź od Kristeligt Dagblad
Jeg abonnerer fredag og lørdag +…
Jeg abonnerer fredag og lørdag + e-udgaven de øvrige dage og glæder mig til hver weekend at modtage velredigerede aviser med masser af godt stof det kommet grundigt rundt i de emner der er oppe i tiden. Med venlig hilsen Poul Vestervig Poulsen
11.maj 2023

Odpowiedź od Kristeligt Dagblad
Avisen for det væsentlige.
Artiklerne, jeg læser er så velsignet for ligegyldigt pynt, men koncentrerer sig om budskabet og det væsentlige.

Odpowiedź od Kristeligt Dagblad
Kr. Dagblad er en vedkommende avis
Kr. Dagblad er en seriøs og anderledes avis. Der er altid relevante, vedkommende og tankevækkende artikler.

Odpowiedź od Kristeligt Dagblad
Jeg har med glæde holdt Kristeligt…
Jeg har med glæde holdt Kristeligt Dagblad gennem mange år. Får indsigt i mange emner på en grundig og troværdig vis. Og skal jeg på ferie og framelder avisen, kan jeg donere den, så den kommer væresteder og lign til glæde.

Odpowiedź od Kristeligt Dagblad
Jeg er utrolig glad for avisen
Jeg er utrolig glad for avisen, retningen, værdierne, bredden i det kristne landskab, dette fællesskab af kristne og andre brødre og søstre, som træder fem og deler ud af deres liv, og som Kr. Dagblad er en platform for.
Jeg tror, vi skal passe meget på skaberværket, på naturen og vores måde at forvalte den på. Kan dansk landbrug gå i en anden retning. Den økologiske? Det ror jeg, skriv om de gode historier her.
En vigtig ting mere, som har undret mig og forstyrrer min ugerytme: Er søndag ikke den første dag i ugen? Det den for mig og mange andre kristne. Jeres fine kalender med billeder af Maja Lisa Engelhart, som jeg køber altid - i den kalender se søndag den sidste dag i ugen😔
Mange hilsener
Lene Agnes Pedersen