Kristeligt Dagblad Recenzje

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

Oceniono na 1 z 5

Abonnement fortsatte efter et billigt prøveabonnement uden binding. Uden varsel (eller tydelig information) trækkes der 600 kr. fra min mors konto. Jeg har skrevet efter dokumentation for vilkår af ab... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Her behandles alle emner med respekt, også livets mere alvorlige emner. Her får du en ærlig og troværdig behandling af stoffet.

Oceniono na 5 z 5

Kr.Dagblad læser jeg, fordi der er en ordentlig tone, det er meget vigtigt. Både når man er enig, og især når man er uenig. Så jeg læser Kr. Dagblad, for at følge med i, hvad der sker, herhjemme og... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Det er for besværligt at opsige abonnementet. Det bør kunne ske direkte via selvbetjening på avisens side, så man ikke skal via fremsendt mail eller telefon.

1. Wydawca prasy
  2. Agencja prasowa

Napisane przez firmę

Avisen om livets store spørgsmål .

Średnia

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

205 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 57% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 17

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Altid noget interessant at læse

Altid noget interessant at læse.
Virker fint daglig online avis og 2 x papiravis ugl.
mvh.
B. Nielsen

3 grudnia 2022

Kære Bodil Nielsen

Tak for den fine anmeldelse - Jeg er glad for at du har fundet lige netop den abonnementsform der passer dig bedst.

Meget alsidig avis

I de efterhånden flere år jeg har læst Kristeligt Dagblad, har der i hvert eneste blad været noget læsestof, som har fanget min interesse. Godt gået.

2 grudnia 2022

Kære Inger Lise Martsum

Mange mange tak for den meget fornemme anmeldelse.

menneskelighed og beredvillighed…

menneskelighed og ønsket om at forstå de problemer man har

22 listopada 2022

Kære Anne-Mette Gravgaard

Tak for din anmeldelse - Vi gør os hver dag umage med at komme i dybden med de emner vi tager op, så jeg vil sende din ros videre til vores redaktion.

prøveabonnement 02.10.2022 til 02.11.2022

jeg har fået tilbudt prøveabonnement i en måned med combination af e-avis og papiravis
Glad for indholdet i avisen, men jeres logistik er elendig. Trods 3 gange venlig og positiv orientering om problemet, har jeg endnu ikke set papirudgaven, som er målet for mit fremtidige abonnement.
Da jeg fornemmer problemer med fremtidig levering frasiger jeg hermed resten af mit prøveabonnementet.

2 listopada 2022

Odpowiedź od Kristeligt Dagblad

Tak for din tilbagemelding. Jeg kan kun beklage, at der har været bøvl med leveringen. Hvis ikke du allerede har gjort dette, må du meget gerne sende reklamationen samt opsigelsen til os på mail, da vi ikke kan se dit specifikke abonnement her på Trustpilot.

Nemt og bekvemt

25 października 2022

Kære Solvejg Schou Lund

Tak for din ros - Jeg er glad for at du synes det virker og er nemt at gå til.

Sørine er Gud

Hos K.dK har de mange guder: På piedestalerne sidder naturligvis de sædvanligt kendte Gud Fader, Gud Søn og Gud Helligånd – men på den allerhøjeste piedestal sidder Gud Sørine og dømmer på såvel den yderste som alle andre dage. HALLELUJA!!

18 października 2022
Oceniono na 1 z 5

Jeg modtager ingen papir-avis og det er…

Jeg modtager ingen papir-avis og det er snart 3 uger siden, jeg tegnede et abonnement med levering af avis fredag og lørdag.

17 września 2022

Kære Rasmus Jensen

Tak for din henvendelse og tak fordi du også ringede til os. Jeg er glad for at kunne fortælle at problemet er løst, og at din avis nu vil komme på din adresse som den skal.

Efter en måned med KD

Jeg har nu set jeres daglige artikler med baggrund i KD (Kristeligt Dagblad). Jeg savner stærkt at se selve publikationen i form af den trykte avis, så jeg selv kan vælge de indlæg, jeg vil læse. Jeg vil også gerne se artiklerne i deres trykte layout, så jeg kan vurdere redaktionens bedømmelse af deres vigtighed i forhold til hinanden.

15 września 2022

Kære Wulf Wätjen,

Tak for din tilbagemelding omkring avisen. Kristeligt Dagblad udkommer som papiravis mandag-lørdag. Det er muligt at tegne et abonnement, hvor man modtager avisen på på print mandag-lørdag. Du kan se alle vore abonnementer og priser på vores hjemmeside https://bestil.kristeligt-dagblad.dk/prisoversigt

Christian Krogh

Webshop

Jeg holder Kristeligt Dagblad og er glad for de lødige og ordentligt skrevne artikler. Stofområderne er væsentlige i forhold til verdens problemer.

Men deres webshop fungerer ikke! Har betilt varer som jeg aldrig har modtaget. Når man skriver til webshoppen, får man aldrig svar. Så flere hundrede kroner er forsvundet i intetheden.
Det er ikke OK

14 września 2022

Kære Claus Reumert

Jeg gensendte varen i mandags. Jeg beklager meget ventetiden.

Abonnementsafdelingen

Meget tilfreds

De spørgsmål, jeg stillede, om tidspunktet for redaktionens slutning, blev besvaret venligt, hurtigt og udtømmende. Jeg er meget tilfreds. Af de mange aviser jeg læser, er KD i mine øjne den bedste nok især fordi, emner behandles mest faktuelt.

9 września 2022

Kære Claus Bjerre-Christensen

Tak for din positive anmeldelse af os og vores avis - Det er vi rigtig glade for.

Jeg holder Kr

Jeg holder Kr. Dagblad, fordi avisen dyrker religiøse, filosofiske, etiske temaer. Og fordi der er en sober og anstændig tone. Desuden får jeg god baggrundsviden ang politiske emner, og avisen lefler ikke for den nyeste trend, men giver oplysende og interessante vinkler herpå.
Kan slet ikke undvære Kr. Dagblad

31 sierpnia 2022

Kære Ingrid Petersen

Tak for din anmeldelse af vores avis og for at se at vi gør os umage med vores baggrundsartikler. Det er dejligt, det bliver bemærket.

Kristeligt dagblad

En rigtig god avis med fokus på mange personlige oplevelser og spørgsmål om livet og samfundets
Håndtering af mennesker i krise

30 lipca 2022

Kære Klaus Johansen

Tak for din anmeldelse, og 1000 tak for de pæne ord.

Aimi Madsen

Oceniono na 5 z 5

Jeg sætter stor pris på at læse og…

Jeg sætter stor pris på at læse og fordybe mig i værdier, religion, kultur, gastronomi og politik.
Ugens Hunden Freddie, Radiserne og Steen & Stoffer trækker også opmuntrende i smilebåndene.
Som ældre har jeg fundet min ungdoms glæde ved at læse papiraviser igen.
Det er også godt at have KD med på nettet, selvom jeg bedre kan lide papiravisen.

29 lipca 2022

Kære Bogi Davidsen

Tak for din gode anmeldelse.

Jeg sender rosen videre til vores redaktioner.

Aimi Madsen

Det er min avis

Det er min avis, fordi den indeholder mange interessante og velskrevne artikler om tro, men også artiklerne om politik, psykologi m. f. er meget velskrevne og informative.

24 lipca 2022

Kære Thomas Hasselriis

Tak for de pæne ord om vores avis - Jeg sender roserne videre til redaktionen.

Liv&Sjæl altid vedkommende

Liv&Sjæl altid vedkommende, sidst om SORG

22 lipca 2022

Kære Telse Hübertz

Tak for din anmeldelse af vores avis og tak for de pæne ord, også selv om det er tunge emner.

Oceniono na 4 z 5

Kristeligt dagblad kan altid blive…

Kristeligt dagblad kan altid blive bedre.
Derfor kun 4 stjerner for en ellers rigtig god rigtig avis

21 lipca 2022

Kære John Larsen

Tak for din anmeldelse - Vi gør os hver dag umage, med at lave en endnu bedre avis, for du har ret i at vi altid kan blive bedre.

Dejlig avis

Dejlig avis. Avisen er ikke nyhedsbaseret, men tager fat i essentielle spørgsmål. Spørgsmål om livet hvor der er plads til debat. Rimelig god til at finde nye vinkler. En god avis som supplement til din lokal/regionale avis.

21 lipca 2022

Kære Kim Hansen

Mange tak for den virkeligt gode anmeldelse; den er vi meget glade for.

Kundeservice

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej