Vil klart anbefale Køge Bugt Køreskole. Man føler sig godt tilpas, bliver altid mødt med et smil og læringen forgår på en skøn møde. Uanset hvordan man evt dummer sig under kørsel, så bliver man ret... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Jeg kan helt klart anbefale Køge Bugt Køreskole. Takket være Lasse bestod jeg såvel teori- og køreprøve i første forsøg. Varme anbefalinger herfra, Niels Jørgen
5 stjerner herfra! Lasse er en super dygtig og sjov kørelærer, som gør undervisningen både lærerig og afslappet. Han er god til at forklare tingene og skaber en tryg stemning hele vejen igennem. Kan k... Zobacz więcej
Fantastisk køreskole, både i forhold til de teoretiske og praktiske. Gode og engagerede kørelærere, med styr på alle regler og erfaring. Tusind tak til min kørelærer Lasse, der har ført mig sikkert i... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Kørekort til bil og motorcykel i Køge. Vi har samlet 100 års erfaring med kørelærere, der har fuldstændig styr på at levere en høj standard igen og igen :-) Køreskolen har eksisteret siden 1996, og siden 2006 har vi haft hånden på styret og driver en virksomhed, hvor vi går op i at give vores elever og kunder den bedste undervisning med fokus på sikkerhed og faglighed. Hos Køge Bugt Køreskole får du professionel undervisning med høj faglig kompetence og kørelærere, der tager dig godt og sikkert igennem dit forløb. Vi tilbyder kørekort til bil og motorcykel, generhvervelse af kørekort, kørecoaching og undervisning i køreteknik. Ring og få en snak med os!
Dane kontaktowe
Tøxensvej 2, 4600, Køge, Dania
- info@koge-bugt-koreskole
- www.koge-bugt-koreskole.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
Jeg har lige bestået teori og…
Jeg har lige bestået teori og køreprøve, til mc . har aldrig prøvet noget så sjovt og lærerigt på samme tid, som får det til at side fast første gang. En helt fantastisk køre skole. Tak Lasse for en sjov og Lærerig undervisning.
Hilsen Dennis Christiansen
Supper fed og positiv Lærer som der…
Supper fed og positiv Lærer som der sørger for at få alle med på holdet, Så en stor tak til Lasse og hans egenskaber til at få alle med. Kan helt klart anbefale at tage kørekort der
Køges bedste køreskole
Køges bedste køreskole
Bestod køreprøven i første forsøg pga dem

Stor anbefaling
Skiftede fra en anden køreskole til Køge bugt, det var den bedste beslutning. Mega søde og gode. God afslutning på kørekortet. Kan kun anbefales!

Tak for is
Gitte er bare SÅ irriterende, hun giver GRATIS IS og man lærer AL FOR MEGET af hende. Så irriterende, kan klart anbefales. 5 stjerner.

Odpowiedź od Køge Bugt Køreskole
Hurtigt, hyggeligt og helt igennem anbefalelsesværdigt
Hurtigt, hyggeligt og helt igennem anbefalelsesværdigt. Jeg har netop idag fået mit kørekort til første køreprøve efter et godt forløb hos Køge Bugt, og de fedeste køretimer med skønne Gitte. Tiden er ikke blevet spildt, og alle spørgsmål blev besvaret uden tøven. Det kan kun anbefales :)

Super oplevelse
Super oplevelse! Søde og rare kørelærere der giver sig tid til at hjælpe dig vis der er brug for.

Køge Bugt Køreskole MC-Hold
Har lige target stort MC kørekort ,vi bestod alle 7,jaaaa og kan kun sige at Lasse er en rigtig god kørelære, er altid super godt hurmør, flink som dagen er lang, er rigtig god til at lære fra sig, og vil en det bedste. med venlig hilsen Thomas Nielsen......

Det eneste rigtig sted
Jeg tog kørekort til MC hos Lasse. Det var et helt perfekt forløb og jeg kan kun give mine bedste anbefalinger.

Kompetent
Kompetent , venlig , dygtig , empatisk , sjov , tryghedsskabende , letforståelig , flexibel , koncentreret , grundig , Det var vist lige det vigtigste 👍👍👍👍👍

Odpowiedź od Køge Bugt Køreskole
Jeg har haft et super godt forløb
Jeg har haft et super godt forløb.
Det gik hurtigt og der bliv ikke spildt noget tid, og der var super god service og hjælp fra kørelære hvis man havde brug for det.
En fornøjelse at tag mc kørekort hos dem

Rigtig god køreskole
Rigtig god køreskole, god teroiundervisning og gode kørelærer

Odpowiedź od Køge Bugt Køreskole
Super god skole og bedste lærer
Super god skole bedste lærer jeg har haft som selv kan gøre teori sjovt og interessant. Har aldrig fulgt mere med i en teori time og skide gode køretimer med massere af feedback.

Odpowiedź od Køge Bugt Køreskole
Enu en gang bare fantastisk at køre og…
Enu en gang bare fantastisk at køre og høre med Lasse og ja mc turbo holdet det fungere bare hvis man lytter hvad der bliver sagt og alt køre bare på skinner og man har det sjovt med det hele bestod både teori og køreprøve 1 gang

Odpowiedź od Køge Bugt Køreskole
Mega god Kørelære og turbo hold spiller…
Mega god Kørelære og turbo hold spiller Max

Utrolig oplevelse!
Utrolig oplevelse!
Jeg tog mit kørekort hos sødeste Gitte og det har været så utroligt hyggeligt og læreridt.
Gitte gjorde det sjovt at køre bil og hun fik en til at tro på man godt kunne når man var usikker på sig selv. Alt hendes undervisning var simpelthen fantastisk og jeg kunne ikke ønske mig et bedre sted at havde taget mit kørekort end her! Kærlighed til jer! <3

Odpowiedź od Køge Bugt Køreskole
Stor anbefaling til køge bugt køre…
Stor anbefaling til køge bugt køre skole, god stemning, god læring alle kan følge med.
De bedste kørelære der findes, lære godt fra sig og lytter godt til dig.
Fantastisk oplevelse.

Odpowiedź od Køge Bugt Køreskole
Lasse er fantastisk som kørelære
Lasse er fantastisk som kørelære.
Der er styr på tingene og man får alt det hjælp man skal bruge.

Odpowiedź od Køge Bugt Køreskole
God skole og venlige kørerlærere
Teori + det praktiske forløb er undervist godt, og kørerlærerne er rigtig venlige og søde at snakke med. Kørerlærerne er også rigtig gode til at hjælpe med at finde kørertider der passer godt i forhold til skole eller alt andet.

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.