Køge Bugt Køreskole Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Vil klart anbefale Køge Bugt Køreskole. Man føler sig godt tilpas, bliver altid mødt med et smil og læringen forgår på en skøn møde. Uanset hvordan man evt dummer sig under kørsel, så bliver man ret... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg kan helt klart anbefale Køge Bugt Køreskole. Takket være Lasse bestod jeg såvel teori- og køreprøve i første forsøg. Varme anbefalinger herfra, Niels Jørgen

Oceniono na 5 z 5

5 stjerner herfra! Lasse er en super dygtig og sjov kørelærer, som gør undervisningen både lærerig og afslappet. Han er god til at forklare tingene og skaber en tryg stemning hele vejen igennem. Kan k... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk køreskole, både i forhold til de teoretiske og praktiske. Gode og engagerede kørelærere, med styr på alle regler og erfaring. Tusind tak til min kørelærer Lasse, der har ført mig sikkert i... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Szkoła nauki jazdy

Napisane przez firmę

Kørekort til bil og motorcykel i Køge. Vi har samlet 100 års erfaring med kørelærere, der har fuldstændig styr på at levere en høj standard igen og igen :-) Køreskolen har eksisteret siden 1996, og siden 2006 har vi haft hånden på styret og driver en virksomhed, hvor vi går op i at give vores elever og kunder den bedste undervisning med fokus på sikkerhed og faglighed. Hos Køge Bugt Køreskole får du professionel undervisning med høj faglig kompetence og kørelærere, der tager dig godt og sikkert igennem dit forløb. Vi tilbyder kørekort til bil og motorcykel, generhvervelse af kørekort, kørecoaching og undervisning i køreteknik. Ring og få en snak med os!

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 33

Napisz recenzję

Jeg har taget kørekort 4gange

Jeg har taget kørekort 4gange, 4 forskellige steder og sluttede af på Køge bugt køreskole med bestået i første huk. Jeg vil klart anbefale til alle at tage deres kørekort her.

7 lutego 2024

Odpowiedź od Køge Bugt Køreskole

Det var godt, du kom “hjem i stalden” hos os, Nicky - og du gjorde det supergodt! 💪 🫶 Tusind tak for anmeldelsen 🙏

Perfekt køreskole

Havde et super langt kørekortsforløb, og var ret tæt på at gå død i processen, trods at have bestået teoriprøven og kommet igennem alle timerne. Det eneste der holdt mig kørende var min super søde kørelærer Gitte, som altid var forstående og holdte en i øret. Tusind tak for kørekortet og det måske lidt for lange forløb, haha.:)

7 lutego 2024

Odpowiedź od Køge Bugt Køreskole

Hej! Tak for din anmeldelse 😃 Godt at høre, du har været glad for at køre med Gitte - vi er også super glade for hende!

FEDT FØRSTEHJÆLPSKURSUS!!!

FEDT FØRSTEHJÆLPSKURSUS!!!

Jeg var lidt nervøs for om det ville blive svært eller hårdt at sidde i 8 timer i streg og lære om førstehjælp, som er vigtigt, men ikke særlig spændende. Men Rikke som var min underviser fik os alle med i undervisningen ved at få det i hænderne end at "bare" at fortælle os om det.

Det var en virkelig fed oplevelse og timerne fløj, og alle var engageret i undervisningen hele vejen igennem.

Nemt fem stjerner fra mig af

27 stycznia 2024

Odpowiedź od Køge Bugt Køreskole

Så skønt at høre, Anders! 🙌 Vi bliver megaglade af at læse din anmeldelse - og kan jo bare sige, at er også ret begejstrede for Rikke, vores dygtige instruktør 👌☺️ Tusind tak for de fine roser og stjerner! ⭐️😘

Oceniono na 5 z 5

Mega god køreskole bestod første gang…

Mega god køreskole bestod første gang på begge prøver, skide gode Kørelære der har styr på sine ting, kan kun anbefales

31 stycznia 2024

Odpowiedź od Køge Bugt Køreskole

Det går lige i hjertet, Rasmus - tusind tak! 🥰 Og endnu en gang stort tillykke med kørekortet! 🙌😘

Oceniono na 5 z 5

Sikkerhed, tryghed og højt niveau

Hvis du søger en køreskole, der prioriterer sikkerhed, manøvrering af mc i pressede situationer og tryghed, er dette det rette sted.

Jeg havde aldrig kørt mc før, men med deres erfarne og dygtige instruktør følte jeg mig hurtigt i gode hænder. Her tager man sig tid til at forklare og demonstrere de nødvendige færdigheder for at håndtere en motorcykel sikkert i enhver situation. Jeg følte mig aldrig presset eller stresset, fordi de skabte en behagelig og støttende læringsmiljø, også på vejene.

Køge Bugt Køreskole har virkelig fokuseret på at lære mig ikke kun de grundlæggende køreteknikker, men også hvordan man håndterer pressede situationer med ro og beslutsomhed. Det har givet mig en enorm selvtillid på vejen og har gjort mig til en meget mere kompetent motorcyklist.

De lærte mig ikke kun, hvordan man kører, men også hvordan man kører sikkert. Det er noget, jeg virkelig værdsætter, da det er afgørende for mig at føle mig tryg på motorcyklen.

Alt i alt kan jeg ikke anbefale Køge Bugt Køreskole nok. Hvis du ønsker at lære at køre mc på den mest kompetente, sikre og trygge måde muligt, er dette stedet at gå til. Jeg er utroligt taknemmelig for den viden og erfaring, jeg har fået her, og jeg føler mig nu klar til at tackle enhver udfordring på vejen med selvtillid og sikkerhed som mine vigtigste allierede.

14 listopada 2023

Odpowiedź od Køge Bugt Køreskole

🤩 Wauw, Christina 😍 Tusind mange tak for så flot en anmeldelse! Det sætter vi kæmpestor pris på! ⭐️🙌 Vi gør os umage med at give vores elever den bedste oplevelse og køreuddannelse, så det er fedt at høre - og at du giver det videre her!🙏😘

Rigtig god køreskole

Virkelig søde kørelærer, som støttede en hele vejen.

18 stycznia 2024

Hej Nicolai - tusind tak for din anmeldelse! Dejligt at høre! ⭐️🙌😊

Oceniono na 5 z 5

Et godt forløb med køreskolen

Et godt forløb med køreskolen gemmem den tid jeg har taget kørekort, selvom der har været nogle få problemer er det blevet løst og jeg har kunne komme igemmen uden problemer. så tak for en god oplevelse og glæder mig til næste gang

5 grudnia 2023

Odpowiedź od Køge Bugt Køreskole

Mange tak for din anmeldelse, Johan - det sætter vi stor pris på! 😊👌 Og endnu engang tillykke med kørekortet 🪪 Du er altid velkommen! 🤗

Oceniono na 5 z 5

Den bedste mc køreskole på Sjælland

Så stod vi her, efter 6 intense og fantastiske uger med et helt team på 9 personer, der alle har bestået både teori og køreprøver i første hug!
Og det er der en god grund til, for der fåes ikke en mere kompetent og dygtig kørelære end Lasse, så er det sagt! Du får mine varmeste anbefalinger herfra. ❤️
Og til alle der har planer om eller overvejer at tage MC kort, så er Køge bugt køreskole det eneste rigtige valg! Her vægtes ikke bare at du kan det man skal for at kunne bestå, det er tydeligt at mærke at Lasse’s største fokus er at gøre eleven til den bedste bilist muligt og både færdigheder og egen sikkerhed på vejen er højeste prioritet. Samtidig evner Lasse at skabe en god og positiv stemning i undervisningen der gør at jeg personligt i dag, ikke bare føler jeg har fået et nyt kørekort, men et nyt team af venner som jeg glæder mig til at møde på fællesture igen til foråret. Stemningen på banen under vores køreprøve vibede så stærkt af opbakning til hinanden, pep talk og glæde, at det næsten var med tårer i øjnene, da vi alle sagde på gensyn til hinanden.
Hos Køge brugt køreskole får du ikke bare et kørekort. Du bliver en god bilist og en del af klubben. 🖤

15 listopada 2023

Odpowiedź od Køge Bugt Køreskole

Først og fremmest TAK for din super anmeldelse, Annelouise 🙌😍 Din meget fine beskrivelse af sammenholdet, stemningen og undervisningen kan dårligt gøres bedre 🙏 Og så er det jo en fryd at læse, at du har haft en rigtig god oplevelse og fået så meget ud af det - det er netop det, der er kernen i Lasses arbejde, han brænder for at give jer det bedste med og intet mindre ❤️☺️
Vi ses til MC-tur i foråret! 🏍️🏁🛣️🤗

Bedste køreskole

Dette er en vanvittig god køreskole! Kørelærer Lasse er uden tvivl den bedste kørelærer man kunne ønske sig. Han observere hurtigt hvad hver enkelt elev har behov for, hvordan tingene skal forklares, hvor mange gange, hvor der er behov for ekstra udfordring osv.
Han gør hvad han kan for at skabe tryghed men på samme tid udfordre os så vi bliver dygtige bilister ude på vejene. Der er ALTID GOD STEMNING! til teoritimer, køretimer, på bane og til prøverne.
Der er fuldt fokus i alle timer og alle elever bliver taget med undervejs så målet for undervisningen bliver nået.
Man lære ikke “bare” at færdes ude på vejene og hvordan man kører MEN man lære hvordan man færdes som en GOD bilist, hvor vigtig ens eget liv er, forskellen på risikovillig og risikobevidst, sammentidigt lære man at trække vejret og slappe af i skuldrene og det gør bare det hele til en god oplevelse.

15 listopada 2023

Odpowiedź od Køge Bugt Køreskole

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Shania! 🙌😀 Det er en kæmpe fornøjelse at læse, at du har fået det bedste ud af dit forløb, og at du også sætter ord på de ting, vi netop prioriterer, og som Lasse gør en dyd ud af at give videre til sine elever - verdensklasse! 👌🤩

Turbo Hold MC Oktober-November 2023

Det har været en fornøjelse at tage mc kørekort hos Lasse fra Køge Bugt Køreskole.

Lasse er super god til at forklare, hvorfor netop tingene i teorien er som de er. Man får godt med tid til at stille spørgsmål til de enkelte billeder i teori og mht. køreteknik mv.

Kan varmt anbefale køreskolen videre!

20 października 2023

Odpowiedź od Køge Bugt Køreskole

Tusind tak for din anmeldelse, Marcus! 🤗 Det sætter vi stor pris på! 😊 Og tillykke igen med kørekortet - vi ses til foråret 🏍️🏍️🏍️😀

Oceniono na 5 z 5

Jeg vil gerne anmelde denne køreskole…

Jeg vil gerne anmelde denne køreskole og køreskolelære Baloo og give køreskolen og særligt Baloo min største og varmeste anbefaling!

Baloo er enormt behagelig og han gør virkelig alt for at man føler sig tryg.

Hvis man lytter godt efter, så får man alle de værktøjer der skal til få at bestå på bedste vis.

Jeg synes det har været en hyggelig tid at tage kørekort .
Baloo formår at få kedelig teori til at virke spændende med sit indlevende engagement.

Han er reel og fair og jeg kan kun give min største og varmeste anbefaling til den køreskole og særligt til Baloo.

Kunne jeg giver dig dig 10 stjerner havde jeg giver 10.

Jeg startede lynhurtigt på køreskolen efter jeg havde ansøgt og Baloo gjorde alt sit til at jeg skulle komme godt igennem.

Jeg skriver normalt ikke anbefalinger. Men jeg synes bestemt at denne køreskole fortjener en god anmeldelse.

I dag har jeg egen bil og kørende.
Det er en smule grænseoverskridende endnu ikke at have baloo ved min side.

Jeg er fortsat ny bilist.
Men jeg føler mig godt klædt på.

Af hjertet tak

Info :
Jeg startede mit kørekort i en sen alder ( det er aldrig forsent )
Og jeg kom igennem ret hurtigt 😉👍🏻

20 lipca 2023

Odpowiedź od Køge Bugt Køreskole

Tusind tak for din meget fine og varme anbefaling, Mischa 🙏🥰 Det er vi meget glade for at høre og glæder os også over, at du har følt dig tryg og godt taget af. Det er vores fornemmeste opgave og det, det hele handler om 🤗☺️

Oceniono na 5 z 5

Tog bil kørekort, stor anbefaling

Havde en fantastisk lærer ved navn Baloo til teori og kørsel, jeg kan varmt anbefale at tage dit kørekort på Køge Bugt Køreskole.

Jeg tvivler på at du vil finde nogen skoler der er meget bedre, hvis overhovedet.

19 września 2023

Odpowiedź od Køge Bugt Køreskole

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Nasir! 🙌 Det er vi meget glade for at høre 🥰 Og vi er også glade for at have Baloo på holdet her hos Køge Bugt Køreskole 🙏😊😀

Anbefaler kraftigt !

Jeg havde baloo til teori, mega fed energi, og god til at gøre undervisningen sjov men lærerig.
Skønne Gitte var min Kørelære og har virkelig været den bedste at lære fra.
Ekstra plus at man får trænet smilebåndet med hende, humor lider hun ikke mangel på..!
Anbefaler stort !!

14 września 2023

Odpowiedź od Køge Bugt Køreskole

DET er vi simpelthen så glade for at høre, Josefina!! 🙌🤩 Tusind tak for sådan en flot anmeldelse - vi bliver jo helt stolte! 🫡😊👌

Kørekort på 3 måneder

Kørekort på 3 måneder
Kan kun anbefale Køge bugt køreskole de har taget godt hånd om min angst diagnose, og har hjulpet mig trygt igennem det og hjulpet mig med at få kørekort på kun 3 måneder.
Kan varmt anbefale Gitte som kørelærer.
Største anbefaling herfra👍🏻😊

7 września 2023

Odpowiedź od Køge Bugt Køreskole

Hvor er vi bare glade for at læse din anmeldelse, tusind tak Nicoline! 🤗😊🙌 Gitte har også været glad for at køre med dig - og vi ønsker dig alle tillykke med kørekortet! 🇩🇰🪪😘

3 måneder fra start til kørekort

For 3 måneder siden startede jeg til teoriundervisning hos Gitte, og i dag har jeg mit kørekort. Det er simpelthen gået så godt og forløbet har været helt gnidningsfrit. Alle er søde og man føler sig tryg og velkommen fra første dag. Køge Bugt køreskole har min varmeste anbefaling.

28 sierpnia 2023

Odpowiedź od Køge Bugt Køreskole

Tusind tak for den fine anmeldelse, Melissa 🙏☺️ Det er vi super glade for at høre!👌 Og endnu en gang tillykke med kørekortet! 🇩🇰😊

Oceniono na 5 z 5

Jeg har fået mit kort tlf mc her

Jeg har fået mit kort tlf mc her. Lasse er en fantastisk kørerlærer. Jeg kan kun anbefale denne fantastiske køreskole!!!

4 maja 2023

Tusind tak for din anmeldelse, Jesper - det vi glade for at høre! ☺️🙏🙏

Kan 100% anbefales

Har taget kørekort til motorcykel og bil, bestod alle prøver første gang. De har gode kørelærer og de er sjove vilket er et plus.
Kan 100% anbefales

15 sierpnia 2023

Odpowiedź od Køge Bugt Køreskole

Tak for din fine anmeldelse, Mathias! 👌 Det er vi glade for at høre☺️ Især at vi er sjove - det synes vi nemlig også selv! 😅

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej