Køge Bugt Køreskole Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Vil klart anbefale Køge Bugt Køreskole. Man føler sig godt tilpas, bliver altid mødt med et smil og læringen forgår på en skøn møde. Uanset hvordan man evt dummer sig under kørsel, så bliver man ret... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg kan helt klart anbefale Køge Bugt Køreskole. Takket være Lasse bestod jeg såvel teori- og køreprøve i første forsøg. Varme anbefalinger herfra, Niels Jørgen

Oceniono na 5 z 5

5 stjerner herfra! Lasse er en super dygtig og sjov kørelærer, som gør undervisningen både lærerig og afslappet. Han er god til at forklare tingene og skaber en tryg stemning hele vejen igennem. Kan k... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk køreskole, både i forhold til de teoretiske og praktiske. Gode og engagerede kørelærere, med styr på alle regler og erfaring. Tusind tak til min kørelærer Lasse, der har ført mig sikkert i... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Szkoła nauki jazdy

Napisane przez firmę

Kørekort til bil og motorcykel i Køge. Vi har samlet 100 års erfaring med kørelærere, der har fuldstændig styr på at levere en høj standard igen og igen :-) Køreskolen har eksisteret siden 1996, og siden 2006 har vi haft hånden på styret og driver en virksomhed, hvor vi går op i at give vores elever og kunder den bedste undervisning med fokus på sikkerhed og faglighed. Hos Køge Bugt Køreskole får du professionel undervisning med høj faglig kompetence og kørelærere, der tager dig godt og sikkert igennem dit forløb. Vi tilbyder kørekort til bil og motorcykel, generhvervelse af kørekort, kørecoaching og undervisning i køreteknik. Ring og få en snak med os!

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 33

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Husk at smil og nyd turen 😊✌🏻

Nu har jeg været på mc turbo-hold hos Lasse. Lasse er en fantastisk underviser, som gerne giver livshistorier om hvad man skal og ikke skal gøre på mc, - giver gerne en sang med på vejen og husker én på at man skal smile og nyde turen.

Bestod teori og køreprøve første gang.

Kan varmt anbefale ham til enhver som vil tage kørekort om det er turbohold eller ej, bil eller mc - man bliver klædt godt på 💪🏻🏍

4 września 2024

Generhvervelse med stor succes

Generhvervede mit motorcykelkørekort hos Lasse og det var en stor succes 🎉

Var ude og køre et par dage inden selve prøven, og så ud og øve manøvrebane. Tusinde tak, nu skal der bare ud og ræses 🏍️💨

Glad og tilfreds og glæder mig til bakketur!🥳 - varm anbefaling herfra 🫶🏻

31 lipca 2024

Fantastisk oplevelse og kørelærer

Forrygende oplevelse på MC-forløbet! Lasse er en fantastisk kørelærer, som både giver brugbart konstruktivt kritik og holder humøret oppe gennem hele forløbet! Bestod teoretisk og praktisk prøve i første omgang. Jeg vil varmt anbefale Lasse’s hold til alle som gerne vil have MC kørekort

24 lipca 2024
Oceniono na 5 z 5

Fantastisk køreskole og kørelærer!

Fantastisk køreskole og kørelærer!
Jeg havde Lasse igennem mit MC forløb, og alle timerne var ekstremt underholdende samt lærerige, og bestod teoriprøven og MC i første forsøg.
Lasse er en helt igennem genial kørelærer, som forstår hvordan det er at gøre læringen let forståelig, men samtidig underholdende.
Jeg kan og vil kun anbefale Køge Bugt Køreskole, hvis man overvejer kort til enten bil eller MC, da mit bilkort også blev taget her!

24 lipca 2024

Fantastisk Oplevelse ikke mindst

Dejlig nem, hurtig og lærerig oplevelse!
Thomas var fantastisk til bil undervisning på vej 🙏
Lasse kan man sgu ikke få nok af, super dygtig til det han gør, man kunne ikke spørge om en mere frisk lærer 🤣

Alt i alt en absurd god køreskole.

17 lipca 2024
Oceniono na 5 z 5

Verdens bedste køreskole! Kan kun anbefales!

Verdens bedste køreskole!
Jeg skiftede over til denne køreskole midt i mit forløb, og blev anbefalet at få Gitte!
Det har været den absolut bedste oplevelse at få sit kørekort her! Gitte er en kørelærer i verdensklasse, som giver en kæmpe tryghed, ro og som tror på sine elever hele vejen igennem! Det har været den mest behagelige og bedste oplevelse af få sit kørekort her, og jeg kan kun anbefale det til dem der overvejer at starte. Gør det! - For her får du en køreoplevelse i særklasse hvor man kan mærke at hjertet er med!!! ✨

24 czerwca 2024

MC - LYN KORT

Jeg kan klart anbefale at tage MC-kort hos Lasse, på Køge Bugt Køreskole!
Teori + køreprøve sad lige i skabet, -og hos Lasse lærer man at KØRE motorcykel... (Tak for "turen" Lasse).

12 czerwca 2024

Elsker Gitte!

Elsker Gitte!
Jeg var virkelig glad for at have Gitte som kørelære <3 Hun fik mig til at føle mig utrolig tryg i bilen, og til at tro på mig selv. Fik hende midt i mit forløb, men hun var meget venlig og jeg bestod første gang.
Gitte og køreskolen kan klart anbefales!

14 czerwca 2024

Nikolaj, Kunde

Kan med sikkerhed anbefales. Har bestået i dag. Bestod teoriprøve i første hug og køreprøve i andet (kom til at dumme mig....). Kørelære var optimistisk og havde gå på mod så uden problemer klaret i andet.

14 czerwca 2024
Oceniono na 5 z 5

🌟Fantastisk oplevelse hos Køge Bugt…

🌟Fantastisk oplevelse hos Køge Bugt Køreskole🌟

Jeg har lige afsluttet mit kørekort til bil, undervist af Thomas. Det har været en fremragende oplevelse!🚗 Thomas er sindsyg professionel og dygtig til at forklare alt. Jeg følte mig tryg igennem hele forløbet👏

Kan varmt anbefales til alle, der vil have en positiv oplevelse med at tage kørekort😀

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

13 czerwca 2024

Lasse er en éner

Anbefalinger er den bedste reklame og herfra skal der lyde den største anbefaling! Bestod køreprøven til MC idag, det gjorde vi iøvrigt alle 9 på holdet 💪 Tilskriver æren den mest entusiastiske, humoristiske, hjælpsomme kørelærer Lasse. Han er en éner, der er kun 1 sted at ta kørekort og det er hos Lasse! Tak for hjælpen Lasse! Anders

12 czerwca 2024

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej