Knaek Recenzje

Wynik TrustScore: 2 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Net zoals vele anderen hier ook zonder vermelding een rekening gekregen voor een lidmaatschap waar nooit gebruik van is gemaakt. Klantenservice is helaas erg onvriendelijk en denkt niet mee naar een p... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Zeer slechte ervaring. Ik hoop eerlijk gezegd dat ik nooit meer met deze organisatie te maken hoef te hebben. Ik heb nooit een melding, herinnering of e-mail ontvangen over deze jaarlijkse bijdrage.... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

A.u.b. niet aan beginnen. Dit bedrijf probeert studenten, die al sws niet al te veel geld hebben, te naaien. Alle andere negatieve reviews kloppen: stilzwijgend geld van de rekening halen voor een abb... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Net zoals als de andere reviews die hier al zijn geschreven. Afschriften van 33 euro per jaar valt nog mee, maar als je opzegt mag je ook nog eens een lidmaatschapsbijdrage afrekenen. Op de site zogen... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Agencja reklamowa

O Knaek

Napisane przez firmę

Knaek: bespaar slim tijdens je studententijd

Met de Knaekapp bespaar je als student dagelijks op eten, drinken, kleding, uitgaan en meer. Je kunt kortingen gebruiken in je eigen stad, onderweg of online via cashbackdeals. De app is gratis voor alle MBO-, HBO- en WO-studenten in Nederland en België.

Voor extra voordeel kun je kiezen voor een premium lidmaatschap. Het eerste jaar is vaak gratis, bijvoorbeeld als je je inschrijft tijdens de introductiedagen of via de website door zelf €0,02 cent over te maken. Daarna betaal je €30 per collegejaar.

Zeg je op vóór de verlenging, dan betaal je niets extra’s. Zeg je tijdens het collegejaar op, dan betaal je alleen voor de periode dat je lid was.

Opzeggen is makkelijk via www.knaek.nl/opzeggen. Je ontvangt altijd een bevestiging per e-mail en je lidmaatschap stopt automatisch na 30 dagen.

Zeg niet op via externe partijen zoals Xpendy, Mijnopzeggingen, 123opzeggingen of Stopabbo Form – dit kost je onnodig extra geld. Gebruik altijd direct onze eigen opzegpagina voor een snelle en kosteloze verwerking.

Heb je vragen of wil je dat we met je meekijken? Mail ons via info@knaek.nl. Stuur je e-mailadres, telefoonnummer of Knaek-ID mee, dan kunnen we je direct helpen.
Check ook eerst even de meest voorkomende vragen via onze veelgestelde vragen, bijvoorbeeld over opzeggen of cashback.

Knaek is er voor studenten die willen besparen en meer uit hun studententijd willen halen. Dankzij onze partners weet je precies waar je welkom bent.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 34% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 118

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Knaek is echt ideaal voor studenten

Knaek is echt ideaal voor studenten! Je krijgt superveel korting bij allerlei leuke restaurants, winkels en activiteiten. Het is makkelijk in gebruik en echt een aanrader voor iedere student!

9 września 2025

Odpowiedź od Knaek

Thanks Max, super dat je zo enthousiast bent. Knaek is er precies voor dit soort voordelen, veel korting op leuke plekken en makkelijk in gebruik voor studenten. Fijn dat je er goed gebruik van maakt.

Geen abonnement nemen!

Ik had mijn abonnement opgezegd bij mijn vorige studie. Echter kreeg ik een factuur van de volle mep, tot 2 keer toe. Mijn mail is stopgezet vanwege het wisselen van studie. Ik kon het dus niet aantonen.

10 września 2025

Odpowiedź od Knaek

Hoi Ingmar, bedankt voor je bericht. Vervelend dat dit zo is gelopen. We hebben via Trustpilot geprobeerd contact met je op te nemen, maar je hebt daar niet op gereageerd. Zonder je reactie kunnen we je gegevens helaas niet controleren.

Volgens onze werkwijze meld je jezelf aan, vaak via een studentenactie met een gratis eerste jaar. Daarna wordt het lidmaatschap automatisch verlengd voor €30 per jaar, tenzij je zelf opzegt. Opzeggen kan altijd via onze website of via de link onderaan in de footer van onze maandelijkse e-mails.

We begrijpen dat je e-mailadres is stopgezet vanwege je studie-overgang. Dat is natuurlijk onhandig, maar je lidmaatschap blijft in zo’n geval gewoon doorlopen totdat je zelf opzegt. Je kunt ons altijd bereiken via een ander mailadres, we kijken dan direct met je mee.

Laat ons even weten of je je in Nederland of België hebt aangemeld, dan sturen we je de juiste info:

www.knaek.be/opzeggen

Stuur ons gerust een bericht, dan pakken we je dossier erbij en zoeken we het samen uit.

top app

Ik vind dit zo’n top app, lekker duidelijk allemaal! Raad het iedereen aan

24 września 2025

Odpowiedź od Knaek

Thanks Floris, goed om te horen dat je de app zo praktisch vindt. Precies dat is het doel van Knaek, makkelijk besparen zodat je als student net wat meer kunt doen. Mooi dat je er zo tevreden over bent.

Oceniono na 1 z 5

Report at ACM, Android and Apple App Store!

Predatory subscription service.

REPORT TO ACM: doe-uw-melding-bij-acm-consuwijzer
Price increases without fair notice, subscription traps, cancellation fees, and failure to honor cancellations are all considered non fair practices by EU law and this app and its reprehensible distributers should be prosecuted.

Please report at ACM, Android App Store and Apple App Store!

23 września 2025

Odpowiedź od Knaek

Hi Holger, thanks for your feedback. I hope you've submitted all the reports you mention, that’s absolutely your right. That said, we haven’t seen any response from you to the contact invite we sent via Trustpilot. Without that, we can't access your details or help you further.

You most likely signed up yourself, voluntarily, and accepted the terms and conditions during that process. Nothing is hidden, everything is clearly stated, including the fact that the membership continues after the first (often free) year at €30 per year.

If you believe something went wrong or was unclear, we’re more than happy to help and even to share your signup details with the ACM, app stores, or any other authority you refer to, but we can only do that if you get in touch with us directly.

Please email us so we can look into your situation properly:

For the Netherlands:

For Belgium:

www.knaek.be/opzeggen

We’re ready to resolve this transparently.

Knaek is top

Knaek is echt top! Dankzij Knaek heb ik al zoveel geld bespaard op drankjes, etentjes en andere leuke dingen. Het is supermakkelijk te gebruiken en er komen steeds nieuwe deals bij. Aanrader voor iedereen die graag uitgaat en toch slim met zijn geld omgaat.

– Pelé Baretta

23 września 2025

Odpowiedź od Knaek

Thanks Pelé, super om te horen dat je zoveel hebt kunnen besparen. Knaek is er juist voor studenten die graag dingen ondernemen en tegelijk slim met hun geld willen omgaan. Fijn dat je het zo actief gebruikt.

Oceniono na 4 z 5

Fijne app op geld te besparen voor studenten

Knaek is een superhandige app voor studenten die graag wat geld willen besparen. Er staan veel leuke kortingen in en het werkt allemaal heel eenvoudig. Je hoeft alleen je pas te laten zien en je krijgt meteen voordeel. Soms is het aanbod wat beperkt of minder vernieuwend, maar over het algemeen haal je er zeker meer uit dan dat het kost. Aanrader voor studenten die vaak uit eten gaan of iets leuks willen doen!

Odpowiedź od Knaek

Goed dat je dit deelt Bas, fijn dat je er meer uithaalt dan het kost, als je vindt dat het aanbod soms wat beperkt is mag je altijd je favoriete spots aan ons doorgeven, via de app loopt nu een actie waarbij je €50 verdient voor elke zaak die meedoet op jouw tip, klik op 'korting gebruiken' in de app om meer te lezen en je lead door te geven, zo help je medestudenten én je favoriete bedrijf tegelijk.

Stille en dure verlenging

Een paar jaar terug gratis ingeschreven. Nooit gebruikt. Kom ik er nu ineens achter dat ze stilletjes €30,- afschrijven! En als je dan op wilt zeggen met je nog een paar euro aftikken. Het zal allemaal wel legaal zijn, maar moreel verwerpelijk.

Hi Martijn,

Bedankt voor je bericht. Je hebt je destijds fysiek ingeschreven via een promotieactie, en dan loopt het lidmaatschap automatisch door tot opzegging, zoals bij inschrijving vermeld stond. We zagen geen eerdere opzegmelding of contact, dus dan blijft het inderdaad actief.

Je hebt inmiddels opgezegd, dus het lidmaatschap is nu volledig afgesloten. Goed dat je dit alsnog hebt geregeld.

Zoals bij elk lidmaatschap is het belangrijk om dit zelf in de gaten te houden en tijdig op te zeggen.

Heb je nog vragen? Laat het gerust weten via info@knaek.nl

Openbare oproep

Openbare oproep – Deel jouw ervaring met Knaek

Ik ben zelf slachtoffer geworden van Knaek. Ondanks dat ik mijn lidmaatschap twee keer officieel heb opgezegd en alle openstaande bedragen heb voldaan, blijf ik onterecht betaalverzoeken ontvangen.

Het lijkt erop dat ik niet de enige ben met dit probleem. Om dit zichtbaar te maken en om juridische stappen te ondersteunen, wil ik vragen aan iedereen die soortgelijke ervaringen heeft: schrijf een eerlijke review over Knaek.

Voorbeelden van ervaringen die je kunt delen:
• Betaalverzoeken ontvangen na het beëindigen van je lidmaatschap
• Problemen met het opzeggen van je account
• Onterechte incassokosten of dreigbrieven
• Slechte klantenservice of gebrek aan reactie

Je review kan geplaatst worden op platforms zoals:
• Trustpilot
• Google Reviews
• Klacht.nl

Door je ervaringen te delen, help je andere slachtoffers én bouw je gezamenlijk bewijs op dat kan worden gebruikt voor juridische stappen.

Odpowiedź od Knaek

Hoi, bedankt voor je bericht. We vinden het vervelend om te horen dat je dit zo hebt ervaren, en nemen dit soort signalen serieus.

We hebben je via Trustpilot een contactverzoek gestuurd, maar daar heb je niet op gereageerd. Zonder je reactie kunnen we je gegevens niet bekijken en dus ook niet nagaan of je inderdaad hebt opgezegd, of wat er eventueel mis is gegaan.

Volgens onze administratie melden studenten zich zelf aan, vaak via een actie met een gratis eerste jaar. Daarna loopt het lidmaatschap automatisch door voor €30 per jaar, zoals ook duidelijk vermeld bij inschrijving. Opzeggen kan op elk moment via onze website of via de link in de footer van onze maandelijkse e-mails. Als je toch na opzegging nog betaalverzoeken ontvangt, dan lossen we dat natuurlijk graag met je op, maar daarvoor moeten we wel in contact komen.

We staan altijd open voor een eerlijk gesprek en transparantie, ook richting externe partijen. Als je denkt dat er iets fout is gegaan, of als je bewijs wilt opvragen voor je aanmelding, neem dan contact met ons op. We delen die gegevens desgewenst ook met de relevante instanties waar je naar verwijst.

Geen email adress

Geen email adress. Ik heb een voucher gekocht voor check maar die code werkt niet

Odpowiedź od Knaek

Hoi Haitam, bedankt voor je bericht. Vervelend dat de code niet lijkt te werken, maar heb je al in je mailbox gekeken? Volgens onze gegevens is de voucher gewoon per e-mail naar je toegestuurd.

Controleer ook even je spam- of reclamefolder, soms komt de mail daar terecht. Kun je hem daar niet vinden, of werkt de code nog steeds niet? Stuur ons dan even een bericht via info@knaek.nl.

Onethisch businessmodel

Ik sluit me volledig aan bij een eerdere review die als volgt luidt:

"2x lidmaatschap aangerekend en automatisch van mijn rekening gehaald
Ik heb hun hierover meermaals gemaild en tot op heden (na 6 weken) nog steeds geen antwoord op ontvangen.

Het lidmaatschap heb ik per direct opgezegd (ook al had ik dit in het verleden ook al gedaan)

Nu krijg ik steeds mails over een openstaand bedrag en dreigementen dat men incasso gaat inschakelen.

Begin misschien eerst eens met uw mails te beantwoorden of zorg dat uw eigen financien in orde zijn alvorens geld te eisen.

Telefonisch bereikbaar zijn is blijkbaar ook te veel gevraagd."

Het telefonisch niet bereikbaar zijn zegt mij ook genoeg. Niet eens de ballen hebben om ontevreden klanten te woord te staan en dus dondersgoed weten wat voor onethisch businessmodel er wordt gehanteerd.

Odpowiedź od Knaek

Hoi Auke, we vinden het jammer dat je zo over Knaek schrijft, zeker omdat we geen enkele reactie van je hebben ontvangen op ons contactverzoek via Trustpilot. Je hebt blijkbaar wél de tijd genomen om een review te schrijven, maar niet om met ons in gesprek te gaan. Dat maakt het lastig om jouw situatie goed te bekijken en samen op te lossen.

Heb je er rekening mee gehouden dat je jezelf hebt ingeschreven voor Knaek, waarschijnlijk via een studentenactie waarbij het eerste jaar gratis is? Daarna loopt het lidmaatschap automatisch door voor €30 per jaar, zoals duidelijk vermeld staat bij inschrijving.

Als je inderdaad twee keer €30 hebt betaald, dan is er mogelijk iets fout gegaan, bijvoorbeeld een dubbel account. In dat geval lossen we dat natuurlijk op, maar dan moeten we wél de kans krijgen om je gegevens te bekijken. Stuur daarom alsjeblieft je volledige naam en e-mailadres naar:

www.knaek.be/opzeggen

We nemen je klacht serieus, maar het is ook belangrijk dat je je eigen verantwoordelijkheid neemt in het beheren van je lidmaatschap. We lossen het graag netjes met je op zodra we van je horen.

duidelijk

alles is erg duidelijk

21 września 2025

Odpowiedź od Knaek

Thanks Maureen, fijn dat je alles zo duidelijk vindt. We doen ons best om de app overzichtelijk en makkelijk te maken voor studenten.

Waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf, slechte klantenservice, helpen je niet in persoonlijke situaties

21 września 2025

Odpowiedź od Knaek

Hoi Remon, jammer dat je ontevreden bent. We hebben je via Trustpilot een contactverzoek gestuurd, maar daar heb je helaas niet op gereageerd. Zonder je gegevens kunnen we niet zien wat er precies is gebeurd of hoe we je kunnen helpen.

We staan juist open voor persoonlijke situaties en denken graag met je mee, maar dan moeten we natuurlijk wel in contact komen. Stuur ons alsjeblieft een bericht met je gegevens, dan kijken we direct met je mee.

Studentproof

Een goede app, werkt erg makkelijk en het kost niet veel moeite om je te registreren. Perfect voor studenten!

18 września 2025

Odpowiedź od Knaek

Leuk om te horen Doutzen, fijn dat je het zo makkelijk in gebruik vindt, we maken het studenten graag zo simpel mogelijk om snel voordeel te pakken zonder gedoe.

Hij deed het niet

Odpowiedź od Knaek

Hi Cassidy, vervelend om te horen dat het niet werkte. Kun je aangeven wat precies niet deed wat het moest doen? Dan kijken we graag met je mee om het op te lossen.

Oceniono na 1 z 5

I never received the discount code…

I never received the discount code although I've paid for it

Odpowiedź od Knaek

Hi Klant, Kun je aangeven welke kortingscode je precies probeerde te krijgen? Dan kijken we graag met je mee wat er aan de hand is.

Gave out goodies

27 sierpnia 2025

Odpowiedź od Knaek

Nice to hear Gonçalo, we love surprising students with goodies now and then, hope you enjoyed them.

Good

Knaek gives several useful discounts

19 września 2025

Odpowiedź od Knaek

Thanks Simone, great to hear you’re finding the discounts useful. That’s exactly what Knaek is for, helping students save on the things they enjoy.

Niet doen!!

Niet doen!!! Ineens heb je een lidmaatschap en dit is echt totaal niet duidelijk gecommuniceerd en boeken ze 30€ van je rekening! Oplichting!

19 września 2025

Odpowiedź od Knaek

Hi Marei, vervelend om te horen dat je dit zo hebt ervaren. Op basis van je Trustpilot-naam kan ik je helaas niet terugvinden in ons systeem.

Zou je contact met ons willen opnemen en je Knaek-ID erbij vermelden? Dan kunnen we met je meekijken wat er precies is gebeurd en hoe we dit kunnen oplossen.

They charged me 30eur from nowhere

They charged me 30 euros from nowhere after creating an account. Bunch of thieves.

21 sierpnia 2025

Odpowiedź od Knaek

Hi Diego, sorry to hear you’ve had this experience. It’s definitely not our intention to cause any confusion about payments, we’re here to help students save money.

I can’t find your account based on your Trustpilot name, could you contact us and include your Knaek ID? That way we can check what happened and help you out

Van alles wat

Het is goed want als student moet jenop je centen letten en Knaek heeft overal korting op. Kleren eten noem maar op

18 września 2025

Odpowiedź od Knaek

Goed gezegd Ilse, als student telt elke euro en met Knaek kun je inderdaad op van alles besparen, van kleding tot eten en meer. Fijn dat je er gebruik van maakt.

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej