Zobacz, co mówią recenzenci
Zeer slechte ervaring. Ik hoop eerlijk gezegd dat ik nooit meer met deze organisatie te maken hoef te hebben. Ik heb nooit een melding, herinnering of e-mail ontvangen over deze jaarlijkse bijdrage.... Zobacz więcej
A.u.b. niet aan beginnen. Dit bedrijf probeert studenten, die al sws niet al te veel geld hebben, te naaien. Alle andere negatieve reviews kloppen: stilzwijgend geld van de rekening halen voor een abb... Zobacz więcej
Net zoals als de andere reviews die hier al zijn geschreven. Afschriften van 33 euro per jaar valt nog mee, maar als je opzegt mag je ook nog eens een lidmaatschapsbijdrage afrekenen. Op de site zogen... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
O Knaek
Napisane przez firmę
Knaek: bespaar slim tijdens je studententijd
Met de Knaekapp bespaar je als student dagelijks op eten, drinken, kleding, uitgaan en meer. Je kunt kortingen gebruiken in je eigen stad, onderweg of online via cashbackdeals. De app is gratis voor alle MBO-, HBO- en WO-studenten in Nederland en België.
Voor extra voordeel kun je kiezen voor een premium lidmaatschap. Het eerste jaar is vaak gratis, bijvoorbeeld als je je inschrijft tijdens de introductiedagen of via de website door zelf €0,02 cent over te maken. Daarna betaal je €30 per collegejaar.
Zeg je op vóór de verlenging, dan betaal je niets extra’s. Zeg je tijdens het collegejaar op, dan betaal je alleen voor de periode dat je lid was.
Opzeggen is makkelijk via
www.knaek.nl/opzeggen. Je ontvangt altijd een bevestiging per e-mail en je lidmaatschap stopt automatisch na 30 dagen.
Zeg niet op via externe partijen zoals Xpendy, Mijnopzeggingen, 123opzeggingen of Stopabbo Form – dit kost je onnodig extra geld. Gebruik altijd direct onze eigen opzegpagina voor een snelle en kosteloze verwerking.
Heb je vragen of wil je dat we met je meekijken? Mail ons via
info@knaek.nl. Stuur je e-mailadres, telefoonnummer of Knaek-ID mee, dan kunnen we je direct helpen.
Check ook eerst even de meest voorkomende vragen via onze
veelgestelde vragen, bijvoorbeeld over opzeggen of cashback.
Knaek is er voor studenten die willen besparen en meer uit hun studententijd willen halen. Dankzij onze partners weet je precies waar je welkom bent.
Dane kontaktowe
Admiralengracht 60H, 1057GB, Amsterdam, Holandia
- 0207165771
- info@knaek.nl
- www.knaek.nl
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 35% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
They’ve scammed me out of over €60
They’ve scammed me out of over €60, I have cancelled multiple times and every August they take money from my account. The “team” is insufferable as its only automated response. Taking advantage of minimum wage working students, completely and utterly pathetic and illegal.
Slecht en oplichterij
Klinkt leuk, een bedrijf waarmee je korting kan krijgen. Maar je betaalt dat geld en meer weer terug aan dit bedrijf. Onaangekondigd wordt er €33 van je rekening afgeschreven. Schrijf je je uit? Dan komt er nog eens een rekening van €5,82 voor openstaand lidmaatschap bedrag. Dit bedrijf voedt op arme studenten die het financieel lastiger hebben. Neem hier NOOIT een abonnement. Je wordt belazerd waar je bij staat
Achterlijk bedrijf die niets voor je doen
Achterlijk bedrijf die niets voor je doet, na opzeggen nogmaals moeten betalen. Achterlijke klantenservice die niet meedenken!
De 1,1 ster die dit bedrijft krijgt op…
De 1,1 ster die dit bedrijft krijgt op Google is nog te veel, en dat hebben ze vanochtend opnieuw bewezen. Het is sowieso al raar dat ze ná elk collegejaar met de rekening komen, maar alla. Na aangegeven te hebben bij de klantenservice dat ik het hele jaar geen gebruik heb kunnen maken van de app (elke keer als ik een deal wilde inwisselen crashte de app, zonder uitzondering) kreeg ik te horen dat ik alsnog moet betalen voor het hele jaar. Wat een waardeloze organisatie, dat dit bedrijf na al die jaren nog bestaat is voor mij een wonder.
Misleidende informatie
Net zoals vele anderen hier ook zonder vermelding een rekening gekregen voor een lidmaatschap waar nooit gebruik van is gemaakt. Klantenservice is helaas erg onvriendelijk en denkt niet mee naar een passende oplossing. Het lijkt een erg mooi concept voor studenten, maar dit valt erg tegen. Erg jammer dat dit op deze manier moet gaan.
Oplichting
Ik heb 2 jaar geleden een boodschappen doos gekregen bij de introductie van mijn opleiding. Hier heb ik een formulier ondertekend waarbij ik 1 jaar gratis lid was van dit abbonement.
Helaas is mijn mail door Knaek verkeerd in de computer gezet. Hierdoor heb ik géén mails van hun ontvangen. Ik had dus ook geen inlogcode en werd er ook niet maandelijks aan herinnerd dat ik nog lid was.
Ik kreeg dus ineens een bankafschrifte van 33 euro, twee jaar na het invullen van dit papiertje (want mijn bankrekeningnummer goed overtypen lukte wel natuurlijk).
Ik kon niet opzeggen via de site omdat ik geen account had op mijn email. Ook zijn ze voor de handigheid NIET telefonisch bereikbaar. En contact over de mail loopt zacht uitgedrukt zeer, zeer stroef! Het heeft 7(!) mails gekost om te kunnen opzeggen. De helft van de keren kreeg ik géén reactie en de andere helft waren ze al mijn vorige mailtjes weer vergeten...
En omdat ik géén gebruik heb kunnen maken van hun service wou ik mijn geld terug. Hier is na meerdere keren vragen voortdurend niet op ingegaan. Ik heb dit maar opgegeven.
VERVOLGENS KREEG IK NOG EEN EXTRA BETAALVERZOEK VOOR DE LAATSTE 2 MAANDEN NA DE AFSCHRIJVING.
En op hun website dreigen ze met een incasso bureau als je niet betaald. Ik heb het maar opgegeven.
Conclusie: Wat een kl*te tent!!
Begin hier niet aan!
Tijdens mijn studententijd kreeg ik dit abonnement ooit gratis aangeboden. Jaren geleden heb ik het opgezegd via mijn toenmalige studentenmail, waar ik inmiddels geen toegang meer toe heb. Tot mijn verbazing kwam ik erachter dat er jarenlang automatisch geld is afgeschreven.
De klantenservice vraagt alleen om bewijs van opzegging en denkt totaal niet mee over een oplossing. Ik vind dit erg misleidend en absoluut niet klantvriendelijk. Verschrikkelijke service, ik raad het niemand aan!
NOOIT beginnen aan een lidmaatschap
NOOIT beginnen aan een lidmaatschap. Ik weet niet eens meer hoe ze me erin hebben geluisd, waarschijnlijk onder het mom van dat het gratis was. Heb nooit geprofiteerd van korting, maar ze verlengen stilletjes je account en schrijven dan met TERUGWERKENDE kracht 33 euro af! Dus niet over het komende jaar maar over het afgelopen jaar waarvan je niet eens wist dat je deze stomme app kon gebruiken.
Wat een ongelooflijk waardeloze en…
Wat een ongelooflijk waardeloze en misleidende werkwijze.
Meer dan twee jaar geleden heb ik mij ooit een keer ingeschreven, waarschijnlijk voor een korting. Daarna heb ik nooit gebruikgemaakt van Knaek en ben ik het bestaan van dit lidmaatschap volledig vergeten.
Vervolgens hoor ik jarenlang vrijwel niets en krijg ik geen duidelijke herinnering of factuur, om vervolgens ineens €33 afgeschreven te krijgen.
Blijkbaar kun je je ooit ergens voor inschrijven en vervolgens stilzwijgend vastzitten aan een betaald lidmaatschap waar je niets mee doet. Ik zie bovendien dat ik absoluut niet de enige ben met deze ervaring.
Een fatsoenlijk bedrijf communiceert duidelijk over kosten en verlengingen, in plaats van mensen na jaren ineens met een afschrijving te verrassen. Voor mij voelt deze werkwijze vooral als profiteren van mensen die vergeten zijn dat ze zich ooit hebben ingeschreven.
Absoluut geen aanrader, ga normaal werken voor je geld.
Slecht bedrijf
Slecht bedrijf, heeft zomaar geld van mijn rekening af gehaald van het afgelopen collegejaar. Ik heb dit nooit gebruikt en hier nooit geld mee bespaard. Ook moet je nog een bijdrage betalen als je je lidmaatschap stop zegt. Ze reageren op vele reviews dat ze juist studenten willen helpen en je ze dan moet mailen. Nou dat heb ik gedaan en niks aan gehad want ze vinden dat ik toch dat bedrag moet betalen. Je krijgt geen herinning dat het volgende collegejaar in gaat en je vanaf dan moet betalen maar alleen aan het einde van het jaar een rekening. Ze doen dit precies aan het einde omdat ze juist weten dat je dan te laat bent met opzeggen
Als het kon zou ik 0 sterren geven
Als het kon zou ik 0 sterren geven. Ik heb het ooit gedownload via school en zonder te weten heb ik dus een lidmaatschap waardoor ik het tweede jaar ineens 33€ moest betalen en toen ik het wilde annuleren moest ik ook nog €5,75 betalen. Ik heb 0 keer de kortingen gebruikt die in de app staan en heb dus wel moeten betalen. Weggegooid geld en oplichterij aangezien het nergens duidelijk staat dat je na een jaar gratis gewoon moet betalen en je dus eigenlijk al een lidmaatschap begonnen bent.
Na jaren lang spam mails ineens een betaling 40 EURO!
Na jaren lang mails van knaek ineens een afschrijving van 33 euro van mijn rekening. Geen flauw idee hoe ik überhaupt toestemming heb gegeven hiervoor en dan had dit ook langer dan een jaar geleden moeten gebeuren. Wilde mijn lidmaatschap opzeggen en mocht nog is een "openstaande" 6 euro betalen. Heb nog nooit knaek gebruikt, zag het altijd als spam. Oplichting
Zeer slechte ervaring
Ik heb nooit een melding, herinnering of e-mail ontvangen over deze jaarlijkse bijdrage. Sterker nog, ik kan me niet eens herinneren wanneer of hoe ik lid ben geworden. Vervolgens word je zomaar met kosten geconfronteerd zonder dat daar vooraf duidelijk over is gecommuniceerd.
Dit voelt voor mij als een zeer onduidelijke en oneerlijke manier van werken. Absoluut geen positieve ervaring, scammers.
Wat een slecht bedrijf is dit zeg!
OPLICHTERS!
Wat een bar slecht bedrijf is dit zeg. 0 hulp in de klantenservice en wel al het geld opeisen. Jarenlang een abonnement gehad waar ik geen weet van had en ze "konden" niks kwijtschelden danwel tegemoet komen. Verder om op te zeggen ineens 6 euro in rekening brengen. Hier heb je helemaal niks aan.
Dikke vette afrader dus!
⭐ 1/5
⭐ 1/5
Very disappointing experience with Knaek. I received an unexpected €33 payment request for a membership I don't remember signing up for and never used. When I asked for proof of the original registration, they couldn't provide it and simply referred me to an app I no longer have access to. I was then also asked for another €5.42 after cancelling. Very poor transparency and customer service.
Ze laten je een formulier invullen om…
Ze laten je een formulier invullen om een account te maken voor hun website waar je dan korting van zou krijgen. Vervolgens krijg je geen toegang tot dit account of uberhaupt een mail, maar moet je wel twee keer lidmaatschap betalen waar je geen gebruik van hebt gemaakt.
Blijf hier ver vandaan
Schimmig bedrijf met een abonnementsconstructie die erg lijkt op diefstal. Factureren na een jaar achteraf, waardoor je zonder het te merken kosten maakt die je niet wil. Zou absoluut andersom moeten zijn. Schrijft bij mij zodoende al drie jaar ongemerkt geld af zonder me ooit te berichten of facturen te mailen. Klantenservice is onbuigzaam en onbehulpzaam in dit opzicht. Ik kan me überhaupt niet herinneren lid te zijn geworden van deze service die ik nog nooit van mijn leven gebruikt heb. Ooit kreeg ik een gratis lidmaatschap toen ik een nieuwe student van 17 was, en ik heb sterk het idee dat ze dat stilzwijgend doorgetrokken hebben aan de hand van kleine lettertjes. ACM heeft ze eerder aangesproken op het illegaal niet aangeven van de mogelijkheid om maandelijks op te zeggen. Dat hebben ze nu aangepast, maar dat maakt de rest van de situatie nog niet beter. Het is duidelijk dat ze weten wat ze doen en het minimale aanpassen om net aan de wet te voldoen, maar toch zoveel mogelijk mensen nietsvermoedend te laten betalen. Het zijn eigenlijk gewoon semi-legale oplichters, en dan ook nog van de studenten die het al niet breed hebben. Geen universiteit of bedrijf zou met hen mogen samenwerken en studenten zouden er ver weg van moeten blijven. Mooi concept als ze hun zaken eerlijker zouden opzetten, maar dat zie ik niet gebeuren dus ik hoop dat ze snel failliet gaan zodat de Nederlandse markt van dit “bedrijf” verlost is.
Opzegging tijdens de proefperiode loopt…
Opzegging tijdens de proefperiode loopt heel vaak mis en is altijd in het voordeel van Knaek. Hierdoor gaat er automatisch geld van de rekening.
Al twee jaar geen student en ze blijven…
Al twee jaar geen student en ze blijven incasso's sturen. Klantenservice geeft standaardantwoorden alsof je voor het eerst op het internet zit.
Advies is om incasso bezwaar te doen bij je bank binnen 8 weken zodat je geld terugkrijgt want klantenservice heb je niks aan.
Bizar slecht bedrijf en voel me enorm…
Bizar slecht bedrijf en voel me enorm genaaid. 0 mails binnen gekregen over een lidmaatschap maar wel €36 afschrijven. Volgens mij mag dit niet eens volgens de wetgeving….
Nooit iets bij afsluiten mensen.
Doświadczenie Trustpilot