Slechte service! Helaas was de levertijd veel langer dan beloofd, het contact wanneer de keuken dan wel kwam was moeizaam. Uiteindelijk werd de keuken in 3 x verzonden, het 3e pakket is nooit aangekom... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
5 sterren, zonder twijfel. Geholpen door Tom S. op locatie Ekkersrijt nabij Eindhoven. Luisterde goed, gaf - waar nodig - advies, heeft ons enorm geholpen met het schetsen van A) wat praktisch is en B... Zobacz więcej
Snelle levering, redelijk complete info over product (kan beter) Produkt (90 cm Smeg over) zeer goed verpakt door fabriek. Uitstekende bezorging. Pinnen bij aflevering (kost iets meer , maar is we... Zobacz więcej
Fornuis besteld, had een levertermijn van enkele weken. Vrij vlot na de bestelling kregen we te horen dat dit iets meer zou zijn, uiteindelijk kregen we in de originele leverweek alsnog een belle... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Dane kontaktowe
Thomas Edisonweg 4A, 5151 DJ , Drunen, Holandia
- 0416 534750
- info@kitchenonline.nl
- www.kitchenonline.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
Nette en vlotte levering
Nette en vlotte levering. Oude apparaat gelijk mee genomen. Heel tevreden
Nette levering en op afgesproken…
Nette levering en op afgesproken tijdstip. Top.
Snelle service bij de aankoop
Het bestellen ging redelijk eenvoudig
Het bestellen ging redelijk eenvoudig, alleen de beschikbaarheid van sommige modellen is niet heel goed, bezorgtijden van 60+ dagen is nogal wat
snel en voordelig
afgeleverd zoals belooft
alles perfect
Bestelling ging makkelijk
Bestelling ging makkelijk. Ik kon voor mijn bestelling vragen stellen in de chat, de heren hielpen me snel en kreeg antwoord op alle vragen. Na mijn bestelling kon ik ook makkelijk weer contact nemen via e-mail en telefonisch. De problemen en onzekerheden die ik had warme snel opgelost! Ik heb heel tevreden met hun service ! Ook de snelheid waarmee mijn keukenmachine bezorgd werd.
Enige minpunt is dat ik moest navragen voor de factuur van mijn bestelling. Ik had verwacht dat je die altijd meteen krijgt in je mail als bevestiging.
Daarnaast kreeg ik geen herinnering of link om naar de actie te gaan die bij ik zou krijgen bij mijn aankoop (ik moet mijn product registreren om een kado te ontvangen).
Maar over het algemeen heb ik positieve ervaring met kitchenonline.
Super snel geleverd en absoluut de…
Super snel geleverd en absoluut de goedkoopste.
Product snel geleverd.
Koelkast werd volgens afspraak geleverd !
Koelkast werd volgens afspraak geleverd. Niet de volgende dag, duurde een week, maar gelukkig hadden we er geen haast mee. En de korting van 5% maakte KitchenOnline verreweg de goedkoopste. Ik moet hem nog uitpakken, maar ik ben nu al tevreden.
de laagste prijs en snelste levering …
de laagste prijs en snelste levering top
Top service
Ze zouden tussen 12 en 3 komen 12 uur waren ze er hele aardige jongens alles bijgesteld vaatwasser erin gezet oude meegenomen en nog netjes alles opgeruimd goede uitleg .
Telefoonnummers achter gelaten voor als er wat is.
De vaatwasser aangetast.
Nogmaals super bedankt jongens helemaal top geregeld super service!!
Prima service!
Ik heb de foodprosessor-, pastamaker-, raviolamakerhulpstukken besteld voor mijn kitchenaid. Ik kreeg direct via de mail een reactie en er werd contact opgenomen over de vertraagde levertijd. De foodprosessor werd keurig op tijd geleverd met een mailtje dat mijn bestelling onderweg was. Bij de raviolimaker werd ik direct gebeld dat deze niet meer leverbaar is. Enige minpuntje wat ik kan noemen is dat deze dan niet op de site had moeten worden aangeboden. Vandaag komt de pastamaker binnen... dus jullie begrijpen wat wij van t weekend eten ;-)
Gewoon prima
Goede prijzen, goede klantenservice en snelle levering.
Kan iedereen Kitchenonline aanraden.
Via de overzichtelijke website hebben…
Via de overzichtelijke website hebben we een bestelling gedaan. Wij zijn dik tevreden hoe de bestelling is geleverd. Netjes en correct.
Prima levering netjes gebeld en…
Prima levering netjes gebeld en geleverd tot in de keuken. Geen probleem om de oven via de lift naar de 3de etage te brengen.
goede communicatie
Iets later geleverd maar goed en snel over gecommuniceerd, dus prima!
Snel geleverd
Snel geleverd, de volgende dag was de afzuigkap er al.
Hij hangt alweer aan de muur, dus kan er weer gekookt worden.
Prima service!
Doświadczenie Trustpilot