Kitchenonline Recenzje

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Slechte service! Helaas was de levertijd veel langer dan beloofd, het contact wanneer de keuken dan wel kwam was moeizaam. Uiteindelijk werd de keuken in 3 x verzonden, het 3e pakket is nooit aangekom... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

5 sterren, zonder twijfel. Geholpen door Tom S. op locatie Ekkersrijt nabij Eindhoven. Luisterde goed, gaf - waar nodig - advies, heeft ons enorm geholpen met het schetsen van A) wat praktisch is en B... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Snelle levering, redelijk complete info over product (kan beter) Produkt (90 cm Smeg over) zeer goed verpakt door fabriek. Uitstekende bezorging. Pinnen bij aflevering (kost iets meer , maar is we... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Fornuis besteld, had een levertermijn van enkele weken. Vrij vlot na de bestelling kregen we te horen dat dit iets meer zou zijn, uiteindelijk kregen we in de originele leverweek alsnog een belle... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Super bedrijf

Super bedrijf. Al een hele tijd geleden artikel gekocht. Deze kon zonder problemen in de opslag en is nu geleverd. Dit was ook binnen 10 min geregeld. Volgende dag stond de chauffeur voor de deur. Netjes binnen gebracht.

25 listopada 2020

Afzuigkap in Acht

Twee wakkere monteurs hebben onze nieuwe afzuigkap snel en vakkundig geplaatst. Prima service en netjes op tijd.

19 listopada 2020
Oceniono na 1 z 5

Op 5 november email gehad dat de…

Op 5 november email gehad dat de bestelde kookplaat op voorraad was, daarom deze dan ook besteld en afgerekend. ( waren gebaat bij snelle levering omdat onze kookplaat stuk was gegaan)!!! Daarna te horen gekregen dat de levering was uitgesteld tot week 47!!!! Was toch op voorraad!! Vandaag 12 november gehoord dat levering weer is uitgesteld en nu tot week 49!!!!Hoor dit probleem veel vaker!!! Erg slecht en geen verdere communicatie tot nu toe. M.v.gr., H vd Steen

12 listopada 2020

Alles volgens afspraak

Men heeft mij goed begeleid bij de juiste keuze (vervanging inbouw koelvriescombinatie), want de maat moest exact kloppen. Nou, de nieuwe past perfect en werd volgens afspraak geleverd. Ook is de oude gratis meegenomen.

23 października 2020

Inductiekookplaat gekocht

Ik heb een kookplaat gekocht ter vervanging van onze defect geraakte inductieplaat.
Helaas bleek de door ons gekozen kookplaat niet meer voorradig. Hierover ben ik meteen gebeld en is mij een alternatief geboden voor de zelfde prijs. Ik kon tussen de door mij gekozen kookplaat en het geboden alternatief geen verschillen vinden. Keurig snel en prettig opgelost.
De levering en installatie kon snel ingepland worden. De monteur verscheen op het afgesproken tijdstip en heeft de kookplaat snel, vakkundig ingebouwd en prettig in de omgang.

Al met al ben ik helemaal tevreden.

12 października 2020

Zeer tevreden!!!

Van tevoren werd gevraagd of de afzuigkap zou passen. Echt heel netjes. Op deze manier weet je van tevoren of hij past. Inmiddels is de afzuigkap geïnstalleerd en we zijn zeer tevreden. Niet heel duur, en doet het perfect. De levering was keurig netjes.
Zeer tevreden en blij met onze aankoop bij Kitchenonline!

26 września 2020
Oceniono na 5 z 5

Goede service, kundige plaatsing door vriendelijke monteur. Verder informeert het bedrijf van tevoren of je de juiste keus hebt gemaakt en bij een vertraging in levering. Zeer tevreden!

22 września 2020

Slechte levering

Slechte levering
Voor 20.00 uur besteld volgende dag dus niet geleverd
Probeer contact op te nemen maar geen gehoor
Zeer slechte service
Komen afspraken niet na

21 sierpnia 2020
Logo Kitchenonline

Odpowiedź od Kitchenonline

Beste M.,

Mijn excuses dat je geen gehoor kreeg, dat is uiteraard niet de bedoeling. We zijn tot 18:00 uur bereikbaar, maar dit stond nog niet overal juist doorgevoerd op de website. Dat hebben we nu aangepast.

Ik kijk graag met je mee, zodat we kunnen zien waar het mis is gegaan met de levering. Wil je hiervoor je ordernummer sturen naar webcare@kitchenonline.nl.

Vriendelijke groeten,
Daan - KitchenOnline.nl

Oceniono na 2 z 5

Miele vaatwasmachine defect geleverd en geen reparatie.

Miele vaatwasmachine besteld, op tijd geleverd. Kwam nat uit de doos. Bleek dat het rubber van de deur niet waterdicht was door productiefout van rubber. Is in een hoek verdraaid en gerimpeld. Melding gedaan, emails gestuurd en gebeld, maar na 7 maanden nog geen response. Aftersales van Kitchenlonline heeft mooie praatjes, maar geen resultaat. En dat ook nog voor een Miele.....

30 lipca 2020
Logo Kitchenonline

Odpowiedź od Kitchenonline

Update:
Bedankt voor je geduld. We hebben contact gezocht met Miele, en helaas is deze aanvraag telkens niet goed doorgevoerd. Miele is verzocht om zo snel mogelijk contact op te nemen, zodat het opgelost kan worden.

Beste Pablo,

Dat is vervelend. Ik ga met mijn collega's kijken wat we hieraan kunnen doen. We houden je op de hoogte!

Groeten, Daan.

Heel tevreden

Heel tevreden, er was iets niets op voorraad en een mailtje gekregen. Blijkbaar was het veel vroeger dan verwacht op voorraad, terug een mailtje gekregen omtrent en binnen één dag geleverd in België.

11 lipca 2020

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej