Generelt et godt byggefirma, man har et godt samarbejde både med de ansatte og de firma de har lejet ind. Altid pænt ryddet op på pladsen. Men når man har overført det sidste penge og har fået nøg... Zobacz więcej
Jeg fik KFS til at udbedre en fejl, som oprindeligt blev konstateret ved 1-års gennemgangen for omkring 3 år siden. Selve udbedringen er nu udført. Det, jeg er skuffet over, er den efterfølgende... Zobacz więcej
1 år efter aflevering af hus. Det er i dag ca. 1 år siden vi flyttede ind i vores drømemhus. Rigtig god dialog med både sælger, matrialevalg, byggeleder og service afdeling undervejs og efte... Zobacz więcej
Vi flyttede ind i vores drømmehus i februar sidste år, og vi har været rigtig godt tilfreds hele vejen igennem. I designprocessen af huset kom vi på afveje en enkelt gang i forhold til plantegning... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
KFS Boligbyg er en unik kombination af byggefirma med egen tegnestue og fast håndværkerteam. Det betyder, at vi kan tilbyde jer et arkitekttegnet hus, hvor vi varetager både design- og byggeprocessen, så I kommer trygt i mål med jeres drømmehus inden for den fastsatte tidsramme og økonomi. I får et unikt hjem designet til jeres byggegrund – ud fra jeres personlige drømme og behov.
Hagensvej 48, 9530, Støvring, Dania
- Info@kfs-boligbyg.dk
- www.kfs-boligbyg.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 40% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
God designproces - dårlig bygge oplevelse
Vi har opført en 2-plans villa i samarbejde med KFS Boligbyg. Vi havde selv arkitekt-tegningerne og fik hjælp fra KFS i den videre design proces. Her fik vi enormt stor hjælp af Mike og Inge fra KFS, og vi var utroligt glade for den design proces. Desuden valgte vi alt inventar fra INVITA i Aalborg, hvilket var en rigtig god oplevelse, som vi er særdeles godt tilfreds med.
Desværre har vores byggeproces været rigtig dårlig. Vi fik udleveret en tidsplan for byggeprocessen alt for sent, og den blev ikke overholdt. Vi havde aftalt ugentlige samtaler med vores byggeleder, men det fandt aldrig sted. Vi opdagende selv flere fejl under byggeriet, der blev lavet på huset uden at vores byggeleder informerede os herom, og han var generelt slet ikke tilgængelig under hele processen.
Idag er vi rigtig glade for vores hus, som er leveret i god kvalitet. Dog var der i forbindelse med indflytningen mange mangler og fejl. Idag er det 7 måneder siden indflytning er der er bl.a. ikke fuget udvendigt endnu, vi mangler stadig en ovn og der mangler klatmaling flere steder i huset. Vi kan fortsat ikke komme i kontakt med vores byggeleder.
Jeg vil af denne årsag ikke anbefale, at man anvender KFS i en fremtidig byggeproces.
God oplevelse
God oplevelse
Vi havde lige solgt vores gamle hus og det skulle derfor gå lidt stærkt med at få beslutningerne taget.
Vi fik vores første møde med byggerådgiver Jonas Olesen. Han havde sat god tid af til os og var god til at finde ud af hvad vi ønskede. Det var et fantastisk godt møde, hvor vi følte os meget trygge. Vi fik derefter et tilbud som var konkurrencedygtigt samtidigt med at vi følte vi fik lidt ekstra med at bygge med KFS (et lidt mere unikt hus samt kvalitet og design). Vi ønskede derfor at gå videre med KFS til at bygge vores hus.
Vi fik hurtigt afklaret hvad for ønsker vi havde og derfor gik processen med arkitekten meget hurtigt og effektivt. Efter et møde med arkitekten og nogle få rettelser var vi i mål, så det gik super godt
På selve byggeprocessen var der dårlig kommunikation i starten da byggelederen blev skiftet ud lige før start. Vi fik dog en ny byggeleder Thomas Kvist som reddede oplevelsen for os. Så snart Thomas blev sat på sagen, følte vi os i trygge hænder. Også stort ros til håndværkerne, som var mega dygtige samt rare at snakke med når vi besøgte byggepladsen. Håndværkerne kunne tage beslutninger selv og vidste alt om hvad der foregik i huset. Man var ikke i tvivl om, at de havde styr på hvad de lavede.
Vi har nu boet i huset i 10 måneder og vi føler at huset fuldt ud lever op til de drømme vi havde.

KFS – Kompetent og fagligt dygtige
Vi har fået bygget vores hus med KFS – et valg som vi aldrig har fortrudt.
Hele processen omkring vores hus har fra start til slut været en meget positiv oplevelse. Og de få gange hvor der var udfordringer, blev de løst via god dialog.
Vi var meget tilfredse med vores færdige hus, og det kan vi takke de ansatte på kontoret Andreas, Jonas, Inge og Mike for – deres tilgang, inspiration og kreativitet har været fantastisk.
Ved selve byggeriet som var godt ledet af Thomas og Orla, der vil vi fremhæve KFS´s håndværkerer. En stor kadau til deres arbejde – og det var altid en fornnøjelse at besøge byggeriet og få en god snak. Det at KFS benytter deres egne håndværkerer og faste samarbejdspartnerer har i vores øjne givet et hus af høj kvalitet.
VI har nu boet i huset i et par måneder, hvor vi har fundet nogle enkelt fejl. Efter kontakt til KFS har de kort tid efter været her og udbedret – vi er meget tilfredse med denne opfølgning efter nøgleoverdragelse.
Vi vil til enhver tid anbefale KFS, hvis man ønsker at bygge sit drømmehus.
Tak for godt samarbejde til alle involverede.
Mvh Felix, Trine og Michael

Odpowiedź od KFS-Boligbyg A/S
Positiv oplevelse at bygge hus.
Positiv oplevelse at bygge hus.
Vi har fået bygget vores nye hus af KFS, og det har hele vejen igennem været en positiv oplevelse.
Efter at tegningerne var færdige og godkendt af kommunen, gik byggeriet i gang omkring nytår, og vi har nu (beg. september) boet i huset i snart 2 måneder.
Alt har fungeret perfekt, vi kan ikke finde noget at sætte en finger på.
Selve byggeriet har været dygtigt ledet af Orla og Thomas, og det har været udført af kompetente fastansatte håndværkere og underleverandører. Vi har under hele processen fulgt byggeriet tæt, da vi boede meget tæt på, og det har været en fornøjelse at følge med i, hvordan det hele skred frem. Vi har ikke følt, at vi gik i vejen, selv om vi godt kunne komme 3 gange om dagen! Alle har været flinke og imødekommende, og vi er særdeles tilfredse med resultatet.
Ester & Christian Søndergaard

Odpowiedź od KFS-Boligbyg A/S
Helt overordnet har vi været meget tilfredse!
Helt overordnet har vi været fuldt ud tilfredse med KFS og vores hus! Vi havde en god proces med Arkitekt Andreas Sheye, og fik mange detaljer med i plantegningen. Byggeprocessen forløb planmæssigt, alle håndværkere har været meget søde og i mødekommende. Vi har haft et par småting i processen, som skulle ændres/rettes, men ikke store ting og alt blev klaret! Vores hus er blevet helt som forventet, og vi er glade - vi fik nøglen til aftalt tid, faktisk lidt før.
Vi har aldrig bygget hus før, men vil tro at der altid vil komme små udfordringer undervejs i en byggeproces, som vores. Men vi vil til enhver tid kunne anbefale KFS!!
Tak for godt samarbejde :-)

Vi giver kfs-Boligbyg 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vi giver kfs-Boligbyg 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vi har købt et af deres udstillingshuse.
Et yderst lækkert arkitekt tegnet hus, der er godt udført.
Vi har haft en super god kommunikation med kfs i forbindelse med køb af huset. Alle de spørgsmål vi har haft, er blevet besvaret. Her efter købet, har de også været til at få fat på, og der kommer hurtig et svar tilbage. Et godt firma, der laver flotte huse, yder en god kundeservice, og har de sødeste medarbejdere.
Tak for en god oplevelse ⭐️

Odpowiedź od KFS-Boligbyg A/S
Hele processen fra start til slut
Hele processen fra start til slut, gik uden de store problemer. Vi havde ganske få fejl og mangler, og fik nøglen til huset en uge før tid.
Huset er opført af gode danske kvalitetsbevidste håndværkere, som vi ikke har kunne sætte en finger på.

Odpowiedź od KFS-Boligbyg A/S
KFS - Gør dine drømme til virkelighed!
Vi kan på det varmeste anbefale at bygge drømmeboligen med KFS.
Allerede efter det første møde med byggerådgiver, Mads Enemark oplevede vi, at KFS ikke er som andre byggefirmaer, som vi tidligere havde været i dialog med. KFS tager ikke udgangspunkt i allerede eksisterende plantegninger, men derimod spørges der ind til vores drømme, ønsker og behov.
Et springende punkt for os var, at KFS kunne fuldmure til en overkommelig pris og at håndværkerne er fastansatte hos KFS, eller meget dygtige underleverandører (El, VVS og køkkenfirma). Desuden ønskede vi at støtte et lokalt byggefirma, som har et mål om at bygge unikke og individuelle boliger.
Efter vi modtog 3D tegningerne fra arkitekt, Andreas Sheye var vi ikke et øjeblik i tvivl om, at KFS kunne indfrie vores drømme. Vi blev blæst bagover over de anderledes løsninger som f.eks. spændende vinduessætninger, carportdesign og nytænkende planløsning.
Kigger man udelukkende på økonomi ligger KFS en anelse dyrere end andre byggefirmaer. Men med KFS får man en unik bolig med mange detaljer og en materialebeskrivelse som emmer af kvalitet, hvilket Inge Kollerup guidede os sikkert igennem.
Fra første spadestik til indflytningen oplevede vi en professionel og imødekommende proces. Virkelig dygtige og behagelige håndværkere, og sikker styring fra byggeleder Orla Kristensen.
Ligeledes er det skønt, at man får udleveret en byggenøgle, så man selv kan følge byggeriet - for os gav det en stor tryghed.
Det er nu knap et år siden, vi flyttede ind i vores drømmebolig og vi nyder det hver eneste dag.
Bedste hilsner - Malene & Kurt Løt

Nybyg med KFS 2020
Nybyg med KFS 2020. Vi har fået bygget vores hus af KFS boligbyg med indflytning okt 2020.
Vores oplevelse med KFS var det meste af vejen smertefri og uden bekymring.
Byggerådgiver Jonas.
En god oplevelse, der gav sig tid til at høre på vores ideer og hjælpe os med at få styr på en masse praktisk.
Det var Mike, som var arkitekt på byggeriet. Kæmpe stor ros til ham, han formået at lave det hus vi drømte om, selvom vi ikke helt vidste hvor vi skulle hen. Han tegnede næsten det perfekte hus i første kast, han var rigtig godt til at lytte til de ting vi sagde og hvilken behov vi havde. Han fik samlet alle vores ideer til det rigtig hus iforhold til vores lokalplan og grund mm.
Han var rigtig godt da der skulle lave nogle ekstra foranstaltninger iforhold til jordarbejdet på grunden.
Byggeprosessen gik et meste af vejen fint. Der har været nogel kommunikationsfejl og ønsker vi havde til vores matriale valg dom er blevet glemt at blive noteret, som så ikke er blevet som vi ønskede, men der var vi heller skarpe nok til at spotte de fejl i slagopstilling/materialevalget. Men det er ikke noget som vi ikke kan leve med.
Murene har muret huset rigtig flot, dog gik det alt for stærk med at få pudset huset hvidt, de blev gjort i regnvej, så her efter et ½ år er resultatet ikke så pænt, og trænger allerede til at blive malet. Og vi betalte endda ekstra for et få et bedrer produkt.
Tømmerene det var bare suveræne, yderst hjælpsom og mega godet arbejde. De sammen var elektrikeren.
Super flot tagarbejde med at lægge tagpap.
Super oplevelse med Invita køkkener, som yde en rigtig service og vi har fået det mest fantastisk køkken.
Der var et par småting som skulle rette til lige inden indflytningen, det blev hurtig rettet op på og vi fik nøglen før tid.
Så vi er meget tilfreds igennem hele processen. Og vi er ikke i tvivl om at vi tog den rigtig beslutning med at få dem til at bygge vores hus.
Så det års gennemgang til efteråret, så håber vi bare at standarten er lige så høj.

Odpowiedź od KFS-Boligbyg A/S
Trist sag med KFS - løber fra aftaler!
VI har haft et meget træls forløb, hvor KFS er løbet fra nogle ret væsentlige aftaler, som endda var skriftligt indgået og derfor valgte vi at bryde den underskrevet entrepriseaftale ca. 3 uger efter underskrift. Deres sælger Anders (som åbenbart ikke er ansat der mere) var meget troværdig op til underskrift og lovede en række ting, herunder bl.a. en fastpris på jordarbejde og ekstra fundering samt en indflytningsdato 1/11-21. Alt var som det skulle være indtil vi opdager, at Anders er stoppet og herefter vil den nye kontaktperson ikke stå på mål for de aftaler deres sælger havde indgået med os, fordi han angiveligt havde ”handlet udenfor sin bemyndigelse”. Det pudsige er, at Anders flere gange oplyste at han lige skulle aftale det med Ditte Maria (indehaveren), så deres forklaring hænger slet ikke sammen. Nu kunne de pludselig først imødekomme en indflytningsdato i uge 8, 2022 og den faste pris kunne ikke lade sig gøre før senere i processen. Helt vildt dårlig stil – man hænger på de aftaler som medarbejderne indgår og med juraen i vores favør valgte vi, at afbryde ”samarbejdet” Når der er så mange udfordringer INDEN vi er gået i gang med jordarbejdet, så skulle vi bare ud. KFS kompenserede os dog for de udgifter vi havde haft med dem ift. byggerådgiver og advokat, men det var først efter lidt forhandling frem og tilbage. Pas på med dette firma..

Arkitekt ved KFS
Arkitekt Andreas Falk Sheye
Vi har haft fornøjelsen af at have Andreas Falk Sheye, til at tegne vores kommende drømmehus. Andreas er yders kompetent i hans arbejde, og med ham som vores arkitekt, skiller vores kommende hus sig ud, på en helt igennem fantastisk måde. Andreas har fuld forståelse og stort arrangement i kundernes ønsker og behov. Selv vores køkkenløsning har vi valgt Andreas til at tegne. :) Vi har haft Ditte (direktør) som kontaktperson i forløbet, samt Jonas som solgte os projektet. Vi takker for at KFS-Boligbyg A/S har løftet vores drømme indtil nu. Skal i bygge, så spørg efter Andreas til at tegne Jeres projekt, det fortryder i ikke:) God sommer. //Maiken og Torben Langdahl

KFS er et godt valg
Vi vil gerne sige tak til alle fra KFS-Boligbyg, som har haft medvirken til, vi nu er flyttet i vores nybyggede hus.
Super profesionelle og med god dialog hele vejen igennem.
Især stor tak til arkitekt Andreas F. Sheye som hele vejen igennem har lyttet til vores ønsker, taget et langt sejt træk med kommune/fredningsnævn og kommet med ideer til, hvordan kvm blev udnyttet bedst muligt.
Også stor ros til KFS’s samarbejdspartnere bl.a Invita(John Hoxer) og Woodstep(Christian Munk Pedersen), som hjalp med de rigtige løsninger til huset.
Vi er nu flyttet ind og er fuldt ud tilfreds over hele linjen.
Vi glæder os til mange gode år i vores nye hus.

Super dygtige og kompetente
Super dygtige og kompetente fagfolk, som kunne bringe drøm på papiret til virkelighed. Og virkelig dygtige håndværkere 👍👍 Kan varmt anbefale at bygge med KFS😀

Odpowiedź od KFS-Boligbyg A/S
Jeg har kun godt at sige om…
Jeg har kun godt at sige om byggefirmaet og medarbejderne. Mit forløb med nyt hus er gået over al forventning. Jeg har kun mødt løsningsorienterede medarbejdere i hele processen. Jeg har oplevet et godt sammenspil med arkitekten om indretning m.v. Deres huse jeg har set er alle bygget i en særdeles god kvalitet.

Har købt et hus (Futura) All-in-One
Har købt et hus (Futura) All-in-One, dvs. vi har ikke været en del af byggeprocessen, men har købt en færdigpakke.
Grundplanen er tegnet virkelig godt, og med en virkelig god beliggenhed på grunden får vi de flotteste lysindfald fra de store vinduer.
Der har ikke været konstateret byggefejl eller mangler, så vi har oplevet at modtage et smukt hus i virkelig god kvalitet (der var en censor i carporten som skulle justeres, og det blev hurtigt fikset ved henvendelse til KFS) Hvis vi en dag skal bygge et nyt hus bliver det med KFS. Proces omkring handlen og kontakt med sælger/byggerådgiver foregik på en meget behagelig og professionel måde, så KFS efterlader et virkelig godt indtryk hos os.

Odpowiedź od KFS-Boligbyg A/S
Stor ros til KFS arkitekt Andreas…
Stor ros til KFS arkitekt Andreas Sheye.
Vi har været meget tilfredse med vejledningen af Andreas, som har tegnet vores kommende drømmehus. Han har været kreativt tænkende, og formået at indfri alle vores ønsker, og samtidigt udnyttet m2 mest hensigtmæssigt.
Vi er nu meget spændte på at komme i gang med selve byggeprocessen, og kan næsten ikke vente til at vores hus står færdigt!

Odpowiedź od KFS-Boligbyg A/S
Vi er glade for, at vi valgte KFS
Vi overtog nøglerne til vores nye hus i december 2019 efter et rigtig godt forløb hos KFS.
Vi undersøgte markedet grundigt og var i dialog med flere firmaer, inden valget faldt på KFS. Grunden var problemtisk, da den skråner meget (hvilket til gengæld giver den skøn udsigt), men KFS gik konstruktivt til værks fra starten. Først fik vi tegnet et parterre hus, men da jordbundsundersøgelserne kom, stod det klart, at det ikke var den optimale løsning til vores grund, og vi skiftede til et-plan.
KFS's dygtige arkitekt, Frederik, hjalp os endnu en gang med den helt rigtige løsning. God kommunikation og rigtig god forståelse for vores behov samtidig med den rette faglige rådgivning og sparring.
Inge hjalp os kompetent og med sit altid gode humør igennem materialevalg, samt til- og fravalg. Og var altid klar til at svare på alle vores spørgsmål og hjælpe os videre.
Byggeforløbet gik ret gnidningsfrit med super dygtige håndværkere. Vi talte en del med dem alle, da vi i byggeperioden boede i huset lige ved siden af.
Vi havde rådgiver på fra byggesagkyndig.nu
Samarbejdet mellem dem og byggeleder Torben var rigtig godt. En fin balance og en følelse af, at tingene gik rigtigt til og vores interesser blev tilgodeset. Under hele forløbet var der ofte stor ros fra den byggesagkyndige til den håndværksmæssige standard.
Huset blev afleveret til tiden og vi er meget tilfredse og glade. Gode planløsninger, gode materialer og en følelse af, at vi står med det helt rigtige hus i en god kvalitet.
Tak fra os.

Odpowiedź od KFS-Boligbyg A/S
Super fin oplevelse med KFS over flere…
Super fin oplevelse med KFS over flere omgange. Bl.a. fået hjælp til helt nyt badeværelse i en lejlighed.

Futura
Vi fik for 2 1/2 år siden bygget et Futura hus af KFS som vi er utroligt glade for. Vi har fået en perfekt planløsning og en fantastisk rumfornemmelse med de skrå lofter. Vi har et rigtig godt lysindfald. Vi er yderst tilfredse med materialevalget og ville i dag vælge samme hustype.

Odpowiedź od KFS-Boligbyg A/S
KFS gjorde en drøm til virkelighed.
25. april 2016 underskriver vi kontrakt med KFS. 26. April 2019 får vi nøglerne til vores hus.
At det tog tre år skyldes på ingen måde KFS. Vi skulle have solgt et hus først, men i hele venteperioden har der været løbende dialog med KFS.
Byggeriet går igang i november 2018 og det har kørt perfekt. Ja, der var et par småfejl, som hurtigt blev rettet, men hele processen har kørt på skinner.
Løbende dialog, vildt dygtige håndværkere, deadlines blev overholdt til punkt og prikke.
Vi havde en drøm og den gjorde KFS til virkelighed.
Det har været en fantastisk oplevelse at have så professionelt et firma til at bygge vores hus.
Kommer vi nogensinde til at bygge et nyt hus igen, bliver det med KFS.